Egészségbiztonsági Intézkedések Lottózóinkban

EGÉSZSÉGBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK LOTTÓZÓINKBAN

A nemzeti lottótársaság folyamatosan nyomon követi a Covid-19 vírus által kialakult helyzetet Magyarországon, és folyamatosan vezeti be a megfelelő intézkedéseket a biztonságos munkavégzés és játékszervezés érdekében. Legmagasabb szintű prioritásunk játékosaink és munkatársaink egészségügyi biztonságának biztosítása.

A Szerencsejáték Zrt. általa üzemeltetett lottózókban az alábbi intézkedéseket vezette be, amelyben kérjük játékosaink együttműködését!

Kérjük, hogy tartsák be az ajánlott 2 méter távolságot tartó sorban állást (ebben a lottózóinkban felragasztott padlómatricáink is segítenek.)

Egyszerre legfeljebb 3 fő tartózkodhat egy lottózóban kollegáinkon kívül

Jelenleg nem tudjuk biztosítani a kézzel választás lehetőségét kaparós sorSjegyeink esetében

A bankkártyás fizetést előnyben részesítjük

Egészségügyi megfontolásból lekapcsolásra kerülnek a lottózókban kihelyezett tabletek

Lottózói pultjainkra plexifalakat helyeztünk


Az elmúlt hetekben az általunk üzemeltetett bolthelyiségeinkben fokozott napi fertőtlenítő takarítás zajlik, különös tekintettel a kihelyezett informatikai eszközökre, kijelzőkre, pénzátadó tálcára, kilincsekre, POS-Wave terminálokra, asztalokra.

Plexi védőfalakat telepítünk pultjainkra a személyes kontaktus csökkentése céljából.

Részletes tájékoztatást helyeztünk ki értékesítőhelyeinken a biztonság fokozása érdekében a magatartási és higiéniás szabályokról játékosaink érdekében.

A nemzeti lottótársaság által üzemeltetett lottózókban dolgozó kollegáink védelme érdekében külön komplex pandémiás védelmi intézkedésrendszert vezettünk be a szükséges eszközök kiosztásával.

A közel 180 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztató karitatív sorsjegyárus hálózatunk működést felfüggesztettük átmeneti időre. Otthonlétük alatt folyamatosan kapcsolatot tartunk fenn érintett fogyatékossággal élő kollegáinkkal.

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. a nemzeti lottótársaság digitális megoldásait ajánlja játékosainak, melyek használatával gyorsan és könnyen fogadhatnak otthonukból kedvenc játékaikra. A társaság honlapján, az Okoslottó nevű mobilalkalmazásával, de akár SMS-ben is egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor feladható a virtuális "lottószelvény".

EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET ÉS MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK