Hírek

Immár az e-sorsjegyek is elérhetőek a Szerencsejáték Zrt. kínálatában

2020.10.27.

A nemzeti lottótársaság október 27-étől bevezeti legkeresettebb sorsjegyeinek online változatát, így ezentúl a játékosok kényelmesen és gyorsan, bárhol és bármikor szerencsét próbálhatnak kedvenc sorsjegyükkel. Az újabb online termék indításának célja a Szerencsejáték Zrt. termékportfóliójának bővítése, az új játékosigények kielégítése és a cég versenyképességének növelése a hazánkban engedéllyel nem rendelkező szerencsejáték-szervezőkkel szemben.

Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően a Szerencsejáték Zrt. honlapján regisztráló játékosok számára a bevezetés első fázisában 9 - Black Jack, a Fáraók Kincse, a Bronz, a Pénzlift, a Sok szeretettel, a Szerencsemalac, a Labirintus, a Nyerőkártya és a Tengeri kincsek - közkedvelt papíralapú sorsjegy online változata válik elérhetővé többféle platformon, így asztali számítógépen, tableten és akár okostelefonon is.

A kaparás izgalmát egyedi virtuális kaparóeszközök is fokozzák, melyek közül a játékos maga választhatja ki melyik, élethű hanghatást is biztosító tárggyal kívánja láthatóvá tenni a sorsjegy mezőit.

A játékosok az új játéklehetőséget akár tét nélküli játékon is kipróbálhatják. Nyeremény esetén a játékos üzenetet kap arról, hogy mennyi pénzt nyert volna, ha a valódi e-sorsjeggyel játszva érte volna el ugyanazt az eredményt.

A nemzeti lottótársaság kiemelt figyelmet fordít a felelős játékszervezési elvek érvényesülésére az e-sorsjegyek értékesítése során is. Az új, online sorsjegyeket szigorúan csak 18 év feletti játékosok játszhatják, az online sorsjegy csak egyesével és legfeljebb 30 másodpercenként vásárolható. Mindemellett a játékosok védelmét számos, a Szerencsejáték Zrt. egyéb online játékainál már bevált, a költési, illetve a belső egyenleg feltöltési limitre vonatkozó önkorlátozási lehetőség is szolgálja, de a játékosok akár az önkizárással is élhetnek, amennyiben ezt szükségesnek ítélik.

Vissza