Okoslottó

Okoslottó

Letöltöm az alkalmazást

Tudtad, hogy a mobilodról is lottózhatsz? Játssz még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen!


Töltsd le most iOS eszközödre!


Töltsd le most Androidra!

Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról lehet letölteni az alkalmazást.
Elakadtál telepítés közben? Segítünk.

Játssz kényelmesen

Az Okoslottó az SMS-Lottót egyszerűsíti. Segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. Az elküldött SMS-ek megerősítése után az érvényes fogadásokról visszaigazoló SMS-t küldünk. A játékok díját fizetheted mobilegyenlegedből, vagy ha regisztráltál a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon, akkor fizetheted belső egyenlegedből is.

Játssz egyszerűen

Bizonyos játékokat – Ötöslottó, Hatoslottó, Kenó, Puttó, Eurojackpot – kombinációs módban is játszhatsz, melynek előnye, hogy sokkal egyszerűbb több alapjátékot megjátszani.Az alkalmazáson belül lehetőséged van

  • fogadni szerencseszámaidra vagy mobilod megrázásával a véletlenre bízni azokat,
  • elmenteni kedvenc számaid, hogy azok mindig kéznél legyenek,
  • értesítést kapni a legújabb nyerőszámokról,
  • egy gombnyomással akciós szelvényt feladni,
  • értesülni a legfrissebb akciókról és hírekről,
  • megkeresni a hozzád legközelebb eső lottózókat.

Töltsd le most iOS eszközödre!


Töltsd le most Androidra!

Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról lehet letölteni az alkalmazást.
 

Hogyan telepítsed az Android alkalmazást mobilkészüléken?


1. Töltsd le az alkalmazást a mobiltelefonodra

2. Az értesítéseid között érintsd meg a megnyitást vagy nyisd meg a „Letöltések”-et

3. Érintsd meg az okoslotto.apk nevű fájlt, és válaszd a „Telepítés” opciót

4. Érintsd meg a felugró rendszerüzenetben a Beállítások gombot, válaszd ki az „Ismeretlen források” menüpontot és engedélyezd azokat az „OK” gomb megnyomásával

Tipp: Nem ugrott fel rendszerüzenet? Régebbi készüléken külön szükséges felkeresni az „Ismeretlen források” menüpontot, amelyben engedélyezni tudod azok telepítését. A menüpontot a „Beállítások” alatt a „Biztonság” vagy az „Alkalmazások”, illetve a „Zárolt képernyő és védelem” menüpont alatt találod meg (ez készüléktípustól függ).

5. Az (automatikus) visszanavigálás után válaszd a „Telepítés” opciót

Tipp: A sikeres telepítés után, készüléked biztonsága érdekében ne felejtsd el visszakapcsolni az „Ismeretlen források”-ból történtő telepítések tiltását a „Beállítások”-ban!

6. Indítsd el az alkalmazást és add fel első szelvényed az Okoslottó segítségével!

Tipp: Iratkozz fel az alkalmazás fogadászárási és nyerőszám értesítőire, hogy ne maradj le kedvenc játékaidról és a nyertes számokról!

Töltsd le most Windows Phone-ra!

Tájékoztatunk, hogy a Windows Phone hivatalos rendszertámogatását a Microsoft Corporation 2019-ben teljesen megszüntette. Rendszertámogatás hiányában nem tudjuk garantálni az Okoslottó kényelmes és zavartalan, illetve hibátlan működését Windows Phone operációs rendszert használó okos eszközökön. Így az alkalmazás használatát ezeken a készülékeken a továbbiakban nem javasoljuk, a letöltési lehetőséget pedig megszüntettük.

További információk

A kapcsolódó adatkezelési tájékoztató(ka)t ezen az oldalon tekintheted meg.