Archív

Játssz digitálisan Puttót, Kenót vagy Eurojackpotot, pályázz, és nyerd meg az értékes Media Markt vásárlási utalvány heti nyeremények, és akár főnyereményként az 1 millió Ft vagy az 500 ezer Ft pénznyeremények egyikét is!
Játssz 2021. március 15. és április 4. között interneten, SMS-ben vagy az Okoslottó alkalmazással Puttót, Kenót vagy Eurojackpotot egy szelvényen (a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva) legalább 1800 Ft értékben, töltsd fel a megvásárolt játék 40-nel kezdődő, 16 számjegyű egyedi azonosító számát, és nyerd meg a heti 16 x 100 ezer Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány egyikét, és akár főnyereményként az 1 x 1 millió Ft vagy az 5 x 500 ezer Ft pénznyeremény egyikét!
A regisztráció és az egyedi azonosító szám feltöltése lezárult.
Jelentkezz be a sorsolás nyomon követéséhez!
Belépés
A játék 40-nel kezdődő, 16 számjegyű egyedi azonosító szám feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Jelöld be, hogy nem vagy robot!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}

Mikor lesznek a sorsolások?

A nyereményjáték sorsolásaira a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában, közjegyző jelenlétében, a következő időpontokban kerül sor:

 • 2021. március 23-i sorsolás: a 2021. március 15-21. között feltöltött egyedi azonosító számok között.
  Nyeremények: 16 db 100 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány.

 • 2021. március 30-i sorsolás: a 2021. március 22-28. között feltöltött egyedi azonosító számok között.
  Nyeremények: 16 db 100 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány.

 • 2021. április 6-i sorsolás: a 2021. március 29. – április 4. között feltöltött egyedi azonosító számok között.
  Nyeremények: 16 db 100 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány.

Főnyeremények sorsolása:

2021. április 6-án a nyereményjáték teljes időszakában (2021. március 15. – április 4. között) feltöltött egyedi azonosító számok között kerül kisorsolásra az 1 db 1 000 000 Ft és az 5 db 500 000 Ft pénznyeremény.

A részvételi feltételeknek megfelelő játékhoz tartozó egyedi azonosító számmal egy Játékos a feltöltés időpontjától függően vesz részt a soron következő heti sorsoláson, valamint a főnyeremény sorsolásán vesz részt. Egy Játékos egy adott heti sorsoláson csak 1 nyereményre jogosult abban az esetben is, ha több általa feltöltött egyedi azonosító szám is kisorsolásra kerül. A főnyeremény sorsolásán a Játékos akkor is jogosult nyereményre, ha a nyereményjáték bármelyik heti sorsolásán már ért el nyereményt.

Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

 • A nyereményjáték oldalán belül bejelentkezés után a feltöltött egyedi azonosító számaidnál ellenőrizheted, hogy nyertél-e,
 • valamint a nyereményjátékba történt regisztrációd keretében megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon is értesítünk a nyereményedről.
 • A weboldalon a NYEREMÉNYJEGYZÉKBŐL is tájékozódhatsz a nyertes egyedi azonosító számokról.

A nyereményhez jutás módjáról és helyéről a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztálya a nyereményjátékba (azaz a „Second Chance” pályázati rendszerbe) történt regisztráció keretében a nyertesek által megadott telefonszámon és/vagy e-mailben egyeztet a nyertessel. Ezt követően a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztály postai úton kiküldi meg a nyertes részére a kitöltendő és aláírandó nyomtatványokat. A nyertesnek az általa kitöltött és aláírt nyomtatványokat az adott sorsolástól számított 40 naptári napon belül kell postai úton visszaküldenie a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályra. A kitöltött és aláírt nyomtatványok beérkezését követően a pénznyeremények a nyertes által megadott, magyarországi bank fiókjában vezetett, forint alapú lakossági bankszámlára átutalással kerülnek kifizetésre, míg a vásárlási utalvány nyeremények átadása a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályával egyeztetett időpontban és helyszínen történik.

További információk

A nyereményjáték részletes részvételi feltételeiről, a nyereményekről és a sorsolásokról bővebb információt a nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzatában találsz. A részletekről a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatának 06-1-201-0580 telefonszámán lehet érdeklődni hétfőtől vasárnapig 7-23 óra között.
Szerencsejátékban, ezáltal a jelen nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek. Nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek továbbá a Szerencsejáték Zrt. dolgozói, valamint az értékesítésben személyesen részt vevő vállalkozók és azok terminált kezelő munkavállalói.
RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT (PDF)