Second Chance

Vásárolj Ökokaland Extra sorsjegyet értékesítőhelyeinken, és a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyed adatait töltsd fel a heti nyereményekért és a fődíjért, a Skoda Enyaq iV 60 elektromos autóért!
Vásárolj értékesítőhelyeinken Ökokaland Extra sorsjegyet, a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyed adatait töltsd fel 2022. május 13. és június 5. között ezen az oldalon, és megnyerheted a heti 4 db Xiaomi MI Pro 2 elektromos roller vagy 6 x 100.000 Ft pénznyeremény egyikét, valamint a nyereményjáték főnyereményét, a Skoda Enyaq iV 60 elektromos autót is!
Nyereményjáték Regisztráció
A nyereményjátékban való részvételhez és a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegy azonosító számok feltöltéséhez regisztrálnod kell. Ha korábbi akciónk során már regisztráltál a Second Chance pályázati rendszerünkbe, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, korábbi adataiddal be tudsz lépni.
Már rendelkezel szerencsejatek.hu regisztrációval?
Jelentkezz be az oldal tetején, majd kattints az Ökokaland Extra sorsjegy akció regisztrációs gombra, és egészítsd ki hiányzó adataidat a gyorsabb regisztráció érdekében.
Belépés
A nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegy adatainak feltöltéséhez, és a sorsolások nyomon követéséhez jelentkezz be a regisztrációnál megadott e-mail címeddel és jelszavaddal.
E-mail cím megadása kötelező!
Érvénytelen e-mail cím formátum!
Figyelem!
Captcha nem megfelelő. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd adataidat. Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, ellenőrizd az adataidat. Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Újraküldés
Captcha nem megfelelő.
Még nem kattintottál az e-mailben küldött aktiváló linkre! Újraküldés
Captcha nem megfelelő.
Ismeretlen hiba. Nincs adat a kérésben. {{error.errorMessage}}
Regisztrációd aktiválásához kattints a megadott e-mail címedre küldött aktiváló levélben lévő linkre!

A feltöltésekre folyamatosan, de legkésőbb 2022. június 5-én 23:59 óráig van lehetőség. A nyereményjátékban csak nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyekkel lehet részt venni, Ökokaland sorsjegyekkel nem. A feltöltött adatokhoz tartozó nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyedet őrizd meg, mert kisorsolása esetén annak átadása a nyereményhez jutás feltétele!

Mikor lesznek a sorsolások?

A nyereményjáték sorsolásaira a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest, Fehér út 10. szám alatti irodaházában, közjegyző jelenlétében, a következő időpontokban kerül sor:

Heti nyeremények:

 • A 2022. május 13-22. között feltöltött egyedi azonosító számok között: 2022. május 24. 
  Nyeremények: 4 db Xiamoi MI Pro 2 elektromos roller és 6 x 100.000 Ft pénznyeremény.

 • A 2022. május 23-29. között feltöltött egyedi azonosító számok között: 2022. május 31.
  Nyeremények: 4 db Xiamoi MI Pro 2 elektromos roller és 6 x 100.000 Ft pénznyeremény

 • A 2022. május 30. – június 5. között feltöltött egyedi azonosító számok között: 2022. június 8.
  Nyeremények: 4 db Xiamoi MI Pro 2 elektromos roller és 6 x 100.000 Ft pénznyeremény

Főnyeremény:

Az akció teljes időszakában (2022. május 13. – június 5. között) feltöltött egyedi sorsjegy azonosítók között 2022. június 8-án kerül kisorsolásra a főnyeremény Skoda Enyag iV 60 elektromos autó

A feltöltött sorsjegy adatok automatikusan részt vesznek:

 • a feltöltés időpontjától függően a feltöltés hetéhez tartozó heti sorsoláson,
 • valamint a főnyeremény sorsolásán.

Egy Játékos egy adott heti sorsoláson csak 1 nyereményre jogosult abban az esetben is, ha több általa feltöltött egyedi azonosító szám is kisorsolásra kerül. A főnyeremény sorsolásán a Játékos akkor is jogosult nyereményre, ha a nyereményjáték bármelyik heti sorsolásán már ért el nyereményt.

Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

 • A nyereményjáték oldalán belül a nyereményjátékba történő bejelentkezés után a feltöltött egyedi azonosító számaidnál ellenőrizheted az egyes sorsolások napját követő munkanapokon 17 órától, hogy nyertél-e.
 • A "Second Chance" pályázati rendszerbe (azaz a nyereményjátékba) történt regisztrációd keretében megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon is értesítünk a nyereményedről.
 • Honlapunkon a NYEREMÉNYJEGYZÉKBŐL is tájékozódhatsz a nyertes egyedi azonosító számokról.

A nyerteseket a nyereményjátékba (azaz a „Second Chance” pályázati rendszerbe) történt regisztrációjuk keretében megadott elérhetőségükön értesítjük nyereményükről, valamint egyeztetik velük munkatársaink a nyereményigénylés, illetve a nyereményátadás módját és helyét.

A Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztály a nyertes részére eljuttatja a Nyilatkozatot (amelyben nyilatkozik arról, hogy az esetében kizáró tényező nem áll fenn) és az Adatlapot az adóigazolás kiállításához, amelyet a Nyereményigénylési lap kitöltésekor kell a nyertesnek átadnia a saját üzemeltetésű értékesítőhelyen az SzZrt. munkatársának (értékesítőnek).

További információk

A nyereményjáték részletes részvételi feltételeiről, a sorsolásokról és a nyereményhez jutás feltételeiről bővebb információt a nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzatában találsz, illetve érdeklődhetsz a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatának (06-1)201-0580 telefonszámán minden nap 7-23 óra között.
Szerencsejátékban, ezáltal a jelen nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyeremény-jogosultságot sem szerezhetnek. Nem vehetnek részt és ezáltal nyereményjogosultságot sem szerezhetnek továbbá a Szerencsejáték Zrt. munkavállalói, valamint a Szerencsejáték Zrt. értékesítésben személyesen részt vevő partnerei és azok sorsjegyet értékesítő munkavállalói.
RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT (PDF)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PDF)