{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Édes élet
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 15 000 000 Ft
Megjelenés: 2009. november 27.
Az értékesítés utolsó napja: 2012. április 27.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2012. május 27.
Nyerési esély: 1:3,28
Kibocsátott darabszám: 5 millió db
Sorozat: 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen három játék található. Az egyes játékok fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a játékosnak három azonos összeget kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Három egyforma összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a betűvel és számmal is kiírt összeg névértéke.

A második játékban a játékmezőt lekaparva az „Ön száma” felirat alatti számnak kell megegyeznie a játékmező által fedett számok valamelyikével. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön száma” felirat alatti szám megegyezik a játékmező alatti számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg.

A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak három pálmafa, három kulcs, három ház vagy három autó szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy az 5 éven keresztül járó havi 250.000 forint járadékszolgáltatást megnyerje.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az első játékban három egyforma pénzösszeget talál és/vagy a második játékban az „Ön száma” felirat alatti szám megegyezik a játékmező által fedett számok valamelyikével vagy a harmadik játékban három pálmafa, három kulcs, három ház vagy három autó szimbólumot talál.

Egy sorsjegyen akár két játékkal is nyeremény érhető el.

A fentiek alapján nem nyertes az a sorsjegy, amelyiken a játékos az első játékban nem talál három egyforma pénzösszeget, a második játékban az „Ön száma” felirat alatti szám nem egyezik meg a játékmező által fedett számok egyikével sem, a harmadik játékban nem talál három pálmafa, három kulcs, három ház vagy három autó szimbólumot.

 

Sorsjegyváltozatok: