{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kaszinó

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2018. április 6.
Nyerési esély: 1: 3,01
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 13, 14, 15, 16, 17

Dörzsölje le a kaparófelületeket! A 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játék eléréséhez a perforáció mentén nyissa ki a sorsjegy belsejében található két ablakot! 

1. játék: Ha egy sorban az „Ön kártyája” nagyobb értékű, mint az „Osztó kártyája”, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. A Bubi, Dáma és Király kártya értéke 10, az Ász kártyáé 11.

2. játék: Ha a kaparófelület alatt 2 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert 5 000 Ft-ot!

3. játék: Ha a kaparófelület alatt a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „Ön számai” felirat alatti számok közül bármelyikkel, Ön nyert! Nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

4. játék: Ha az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma kártyát talál, Ön nyert! A 3 egyforma kártyához tartozó nyeremény a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

5. játék: Ha a kaparófelület alatt egy dobásban az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő mennyiségű, egyforma értékű dobókockát talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található, adott mennyiségű, egyforma értékű dobókockához tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

6. játék: Ha a kaparófelület alatt egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

7. játék: Ha a kaparófelület alatt egy dobásban a két kocka értékének összege 7 vagy 11, Ön nyert! Nyereménye az adott dobáshoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

8. játék: Ha a kaparófelület alatt megtalálja az N, Y, E, R és T betűk mindegyikét, Ön nyert! Nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

9. játék: Ha bármely sorban Ász kártyát talál, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

10. játék: Ha 3 azonos összeget talál, Ön nyert! 3 azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Egy sorsjeggyel akár 10 nyeremény is elérhető.