Szuperkoncert

SZUPERKONCERT

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét. 2019. szeptember 28-án, a több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő világsztár Bryan Adams lesz a Szuperkoncert fellépője, aki a „Shine A Light” turné programján felül, kétórás, csak erre az estére tervezett exkluzív látványú programmal érkezik hazánkba. A kanadai zenészt megelőzően a hazai popélet egyik legnépszerűbb együttese, a Wellhello lép fel vendégelőadóként. A Szuperkoncert 18 órakor kezdődik Hősök terén, Budapesten. (18 órakor a Wellhello, 20 órától Bryan Adams)

A Wellhello számos teltházas koncerttel és díjjal büszkélkedhet, a különböző videómegosztó oldalakon elérhető dalaik pedig több tízmilliós megtekintésnél járnak.
Bryan Adams, kanadai énekes-zeneszerző - a Szuperkoncert sztárfellépője - 1975 óta készít dalokat. Olyan világslágerek fűződnek a nevéhez, mint a „Summer of 69”, a „Straight from the Heart”, az „(Everything I Do) I Do It For You”, vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt „Shine A Light”. Több mint 100 millió eladott lemezzel, két Grammy-díjjal és öt Oscar jelöléssel rendelkezik, mint zeneszerző.


MÁV kedvezmény

A Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek. Fontos, hogy a megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamely információs pontban le kell bélyegeztetni. További lényeges információkért olvasd el rövid tájékoztatónkat.


MEGKÖZELÍTÉS

Helyszín: Budapest (XIV. kerület), Hősök tere
Praktikus információkat összegyűjtöttük Neked, tekintsd meg helyszíntérképünket !

Tekintettel a várható nagy létszámú érdeklődésre, az alábbiak figyelembevételével javasoljuk a helyszín megközelítését:

Metró: A Szuperkoncert ideje (közvetlen megelőzően és utána is) alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrítve közlekednek, melyen elsősorban Bajza utca, Széchenyi fürdő vagy Kodálykörönd megállóhelyét ajánljuk. Tájékoztatunk, hogy a Hősök tere megállónál korlátozás várható – nem áll meg minden alkalommal a metró ezen az állomáson - melyről a BKV aktuálisan, az érintett útvonalán informálja az utasokat. Hétvége révén az M3-as pótló buszok Kőbánya-Kispest és Lehel tér között járnak

Vonat: Keleti-, Nyugati- és Déli pályaudvarokra érkezve, további tömegközlekedési eszközök, preferáltan a metrók használatát javasoljuk.

Busz, trolibusz: A rendezvény napján módosított útvonalakon közlekednek a Hősök terén közvetlenül megálló járművek. Például a 75 számú trolibusz, valamint a következő jelzésű buszok: 20E, 30, 30A, 105, 230, 979

Parkolás, forgalomkorlátozás: A koncert napján, a Hősök tere közvetlen közelében forgalom elterelés illetve megállási tilalom lép életbe, melynek részleteiről itt informálódhatsz. A BKK járatait érintő megállók áthelyezéséről tekints meg tájékoztatónkat


AKADÁLYMENTES KONCERT

A társadalom közös ügyeiért mindannyian felelősek vagyunk, nem csak személyünkben, de vállalatként, munkavállalóként is. A Szerencsejáték Zrt. összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival, - a minél teljesebb koncertélmény kialakításával - a Szuperkoncerten is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élőkre és kibővített mozgáskorlátozott lelátót biztosít számukra.

A lelátó, a Műcsarnok felőli oldalon, a nézőtér kiemelt részén helyezkedik el. Tájékoztatunk, hogy előzetes regisztrációra nincs szükség, azonban csak érkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani - a lelátó befogadóképessége szerint- ezért, javasoljuk, hogy a koncert megkezdése előtt érkezz (1 fő kísérő engedélyezett). Kényelmük érdekében, a lelátó közvetlen közelében speciális mosdókat is kihelyezünk.

Társaságunk több mint 15 éve működteti karitatív sorsjegy-értékesítő hálózatát, melyben megváltozott munkaképességű dolgozóknak biztosít munkalehetőséget országszerte. A koncert helyszínén elérhető értékesítési pontokon Te is találkozhatsz Velük, hiszen a 8 értékesítési egységből, 4 karitatív sorsjegy-árus várja a játékosokat.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Házirend és adatkezelés (pdf)