Fogadási útmutató

Leírás az ATM-es fogadásról

 

Az ATM-es játékmódban részt vehetsz,ha elmúltál 18 éves, és rendelkezel az OTP Bankomat rendszere által, a POS tranzakciók során elfogadott (de nemcsak az OTP Bank által kibocsátott) bankkártyával és mobiltelefonnal, valamint nyilatkoztál a játék részvételi feltételeinek elfogadásáról. A regisztráció az ATM terminálon keresztül az első fogadáskötés előtt történik a mobiltelefonszám megadásával. A fogadáskötést a PIN kód megadása után a "LOTTÓ" menüponton keresztül a játék kiválasztásával tudod kezdeményezni.

ATM-en keresztüli játék esetében, amennyiben a játék beküldésekor a 18. életéved nem töltötted be, illetve nem rendelkezel érvényes bankkártyával és mobiltelefonszámmal, nem vagy jogosult nyereményre. Ha a fenti tények valamelyike a nyeremény kifizetés során a Szerencsejáték Zrt. tudomására jut, a nyeremény kifizetését visszautasítja.

A regisztrációt követően a banki rendszer által automatikusan átküldött bankkártyaszámod, és a regisztráció során megadott mobiltelefonszámod azonosít. Amennyiben a mobiltelefonszámod megváltozik, úgy azt a Szerencsejáték Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül tudod módosítani.

A szolgáltatás az ATM-eken csak magyar nyelven érhető el. Az ATM terminálnál a részvételi díj kiegyenlítése kizárólag bankkártyával történhet.

Fogadás

Az ATM-es játékmódban elérhető játékok:

Ötöslottó (normál)

Hatoslottó (normál)

Skandináv lottó (normál)

Kenó (normál)

Joker

Az ATM-en keresztül csak „gyorstipp” játékot veheted igénybe, melynek során a rendszer véletlenszerűen generál számokat. A Joker játékban való részvételi szándékot külön kell jelezni. Természetesen lehetőséged van elfogadni vagy elvetni a felkínált számokat.

ATM-es játékmódban - a Joker játékot nem számítva – Skandináv lottót, Ötöslottót és Hatoslottót játékonként minimum 1400 Ft, Kenót minimum 2100 Ft értékben kell játszani. A Joker játék részvételi díját a lottó-, illetve Kenó játék részvételi díjával együtt a játékba küldéskor kell a bankkártyával kifizetni. Az ATM-es játékmódban való részvétel az egyes játékok nyitva tartásának figyelembevételével lehetséges.

Nyereményfelvétel

Az első nyeremény elérésekor, a nyeremények átutalásához a Szerencsejáték Zrt. a regisztrációban megadott mobilszámodra küldött SMS-ben kéri be az első nyeremény elérésekor a bankszámlaszámodat és a nevedet. Amíg a bankszámlaszámot nem adod meg, addig a rendszer minden további nyeremény esetén a számlaszám megadására emlékeztető SMS-t küld.

A Szerencsejáték Zrt. nyereményt csak forintban utal, Magyarországon levő konvertibilis forint alapú bankszámlaszámra.

A bankszámlaszám beküldéséhez (vagy megváltoztatásához) a következő SMS üzenetet kell elküldeni a regisztráció során megadott telefonszámodról a 06 (70) 7007007-es számra: ATMUTAL*név*számlaszám*
(Ebben az üzenetben elválasztójelként mindig a * jelet kell használni.)

Internetes lekérdezési lehetőség

SMS-ben azonosítót és jelszót kérhetsz az internetes belépéshez, ehhez mindössze az ATMAZON üzenetet kell beküldenie a 06 (70) 7007007-es számra a regisztráció során megadott telefonszámról.

A kapott azonosító és jelszó segítségével az internetes fogadási rendszer honlapján (https://bet.szerencsejatek.hu/) keresztül, bejelentkezés után tájékozódhatsz az ATM-es fogadásaidról és nyereményeidről.

Az ATM-es játékmódban való részvételre alkalmas, az OTP Bank Bankomat hálózatához tartozó ATM-ek listája ITT tudod megnézni.

Sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel,

Szerencsejáték Zrt.