1,5 milliárd forint Extra Jackpot a vasárnapi Kincsem+ futamban

2019.09.18.

2019. szeptember 22-én, vasárnap ünnepli 30. születésnapját a nemzetközi Kincsem+ játék. A kerek évforduló napján megrendezett Kincsem+ futamban 1,5 milliárd forintos Extra Jackpot nyereményt osztanak szét a Sorrendi Kincsem+ találatot elérők között.

 

A Kincsem+ játék szerelmesei egy igazán rendhagyó vasárnap elé néznek, hiszen az a különleges helyzet állt elő, hogy az ünnepelt ad ajándékot a fogadóknak. A játék születésnapján ugyanis a már-már megszokottnak mondható 150 millió forintos Jackpothoz képest most tízszeres, azaz 1,5 milliárd forint Extra Jackpot nyereményt osztanak szét a nyertesek között.

Az izgalmas, ünnepi versenyt a világ legnagyobb ügetőpályáján, a párizsi Vincennes-ben futják. A verseny izgalmasnak és kiegyenlítettnek tűnik, hiszen ez lesz a nap legfontosabb lóverseny futama, így most még inkább érdemes lesz Kincsem+ TUTI-t, azaz az előzetes lóversenyismeretet nem igénylő gépi játékot játszani.

Ahhoz, hogy a játékos részt vegyen a játékban, nem kell mást tennie, mint a Szerencsejáték Zrt. bármely értékesítőhelyén vásárolni egy Kincsem+ TUTI szelvényt, és szurkolni a szelvényen szereplő versenyzőknek.

A Kincsem+ játék jelenleg 24 országban érhető el. Magyarországon a Kincsem+ TUTI játékkal érték el az eddigi legnagyobb, több mint 104 millió forintos lóversenynyereményt.

 

Vissza