A Ferencváros volt a legnépszerűbb kimenetel a fogadóknál

2024.05.22.

Idén is a bajnok Ferencváros volt a legnépszerűbb csapat a 2023/24-es NB I-es szezonban a Tippmixen fogadóknál. Az FTC mellett a DVSC-re és a Paksra érkezett a legtöbb tét, míg a legkevesebb a kieső csapatokra, a Mezőkövesdre és a Kisvárdára. Az idei szezon csaknem 200 mérkőzése számos fogadási érdekességet hozott. Az FTC szerezte a legtöbb gólt, míg a Puskás Akadémia a legtöbb döntetlent érte el.

A Tippmixen és a Tippmixprón kedvelt fogadási forma két csapat különversenye, melyben az „Újpest vagy MTK végez előrébb?” sor volt a legnépszerűbb – érdekesség, hogy inkább az Újpestre tippeltek játékosaink, de végül az MTK végzett előrébb. A kék-fehérek nyitó szorzója 1,95-ös volt, de a szezon során 4,00-s oddsért is fogadható volt ez a kimenetel, végül 1,30-as lett a záró odds. A második legnépszerűbb ilyen párharc a DVSC és a Diósgyőr összevetése volt, végül a „Loki” megelőzte riválisát, és fogadóink körében is ez volt a népszerűbb választás.

Kiütésekben sem volt hiány az NB I 2023/24-es szezonjában. Az 5. körben a Fradi 6-1-re verte a Paksot, ráadásul úgy, hogy már az első félidőben kialakult a végeredmény. A következő körben a ZTE otthonában 6-2-re győzött kiütéssel a bajnokcsapat. A találkozón a későbbi gólkirály, Varga Barnabás mesterhármast ért el, és 4,50-es oddsért lehetett tippelni arra, hogy legalább két gólt szerez a magyar válogatott támadó.

Az Újpest stílusosan, egy 7-0-s Diósgyőr elleni sikerrel biztosította be következő szezonbeli NB I-es tagságát, ami a bajnoki szezon legnagyobb különbségű győzelmét jelentette a 31. fordulóban. A lilák az első játékrészt 4-0-ra, a másodikat 3-0-ra nyerték, így a „Melyik félidőben lesz több gól?” fogadási sor helyes tippje az „1. félidőben” kimenetel lett – 2,99-es oddsért.

A 33 forduló alatt összesen 198 mérkőzést játszottak az NB I-ben, ebből mindössze 11 zárult 0-0-s, gólnélküli döntetlennel. Érdekesség, hogy a bajnok FTC szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban (80-at), de a zöld-fehéreknek is becsúszott két 0-0-s iksz, amelyet éppen a két kieső ellen játszottak.

A bajnokságban a legtöbb döntetlent a végül bronzérmet szerző Puskás Akadémia érte el, összesen 10 iksz szerepel a nevük mellett. Az őszi szezonban 7, míg a tavaszi idényben 3 remit értek el a felcsútiak, az utolsót március végén a Fehérvár ellen, amikor 0-0 lett a vége. A fehérváriak elleni találkozóhoz kapcsolódóan a pontos végeredményre vonatkozó sor helyes kimenetele 10,00-s oddsért volt fogadható, míg a „Gólszám (pontosan)” piac helyes kimenetele („0”) 11,00-s szorzót jelentett.

Izgalmakban és fordulatokban sem volt hiány a szezon során, ékes példája ennek a 21. fordulóban lejátszott Paks – ZTE mérkőzés, amit a vendégek 4-3-ra nyertek meg. A végül ezüstérmes és Magyar Kupa-győztes hazaiak 2-0-ra és 3-1-re is vezettek a meccsen, ám a zalaegerszegiek nem adták fel, és az utolsó félórában megfordították a találkozót.

Fogadói oldalról is eredményes volt a szezon: NB I-es kötődésű szelvénnyel ért el milliós nyereményt többek között egy zamárdi Tippmix-játékos, aki 5 000 Ft-os téttel, 8-as kötés típusú fogadással 1 150 520 Ft-ot nyert, egy üllői szerencsés játékos 10 000 Ft-os téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 232 000 forinttal lett gazdagabb, míg egy budapesti Tippmix-játékos 1 000 Ft-os téttel, 2-es kötés típusú fogadással 1 020 000 Ft-ot nyert.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza