HősUtas nyereményjáték

2012.12.06.

Hogy mennyire? Azt most Te is kipróbálhatod a www.szerencseplusz.hu oldalon található HősUtas játékunkban! Bújj kedvenc hősöd bőrébe, és segíts neki abban, hogy minél több járókelőt a Lottózóba juttasson!

A Szerencsecsapat tagjai most egy játékra invitálnak. Mit kell tenni? Válaszd ki a kedvenc hősödet, és máris indul a kaland! A cél, hogy minél több járókelőt juttass el a lottózóba, a hőst a billentyűzet nyilaival irányítva. A játék időre megy, a 3 különböző pályán egyenként 90 másodperc áll rendelkezésedre. Egy célszemély elfogása 75 pontot jelent, és 300 pont a jutalmad, ha a járókelőt szerencsésen el is juttatod a Lottózóba. Három életed van a játékban, és ha sikerül úgy teljesíteni a másfél perces játékidőt, hogy nem veszíted el mindegyiket, akkor automatikusan a következő pályára léphetsz. Amire vigyázz: egy fekete macska mászkál a Lottózó bejárata előtt – ha elkap, miközben járókelőt viszel, akkor elvesztesz egy életet! Persze van egy kis segítség is: a játékidőt az időről időre felvillanó egy-egy lóhere elkapásával 5 másodperccel meghosszabbíthatod. Gyűjts minél több pontot (azaz juttass el minél több járókelőt a Lottózóba), hogy bekerülhess a legjobbak közé!

Izgalmasan hangzik? Akkor egy kicsit emeljük a tétet! A HősUtas játékban játszhatsz regisztráció nélkül is, azonban a toplistára csak azok kerülhetnek fel, akik regisztráltak, és a pontjaikat a „Nyereményért játszom!” gombra kattintva gyűjtötték – a legmagasabb pontszámot elérők között pedig egy Samsung Galaxy S Plus okostelefont sorsolunk ki!

A játék 2012. december 31-án éjfélig tart. Az ebben az időpontban a játék Top90-es listáján lévő legeredményesebb játékosok vesznek részt a 2013. január 4-i sorsoláson. (Toplista a játék nyitóoldalán.)

A játékról további információkat a www.szerencseplusz.hu/hosutas oldalon elérhető Részvételi és játékszabályzatból tudhatsz meg.

Lépj akcióba, gyűjtsd a pontokat és nyerj!
www.szerencseplusz.hu/hosutas

Vissza