Jó hír a Puttó-játékosoknak: több sorsolással és animált játékmóddal újít a Szerencsejáték Zrt.

2024.05.29.

Megújul a Szerencsejáték Zrt. gyors napi számsorsjátéka, a közel két évtizede elérhető Puttó. Kibővül a sorsolási időablak, így minden nap a korábbinál több, összesen már 202 húzáson vehetnek részt a játékosok. Emellett a nemzeti lottótársaság digitális platformjait használók animált játékfelületet is kapnak, amelynek segítségével nemcsak gyorsan és kényelmesen fogadhatnak, hanem az eddigieknél szórakoztatóbb formában kísérhetik végig játékuk menetét.

A 2005-ben bevezetett Puttó számsorsjáték indulása óta kiemelt népszerűségnek örvend a játékosok körében. Ehhez a játék gyorsasága mellett nagymértékben hozzájárul a kedvező nyerési esély, valamint az a tény, hogy a nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, kizárólag a megjátszott tét nagyságától.

„Noha a Puttó sikere máig töretlen, a Szerencsejáték Zrt. a játékfejlesztési stratégiájának részeként elkötelezett abban, hogy még szerethetőbbé tegye” – fejtette ki dr. Uszkay-Boiskó Sándor. A Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója hozzátette: „a játékosigényeket is figyelembe véve mostantól több sorsolás lesz, azaz bővült a játék időablaka, valamint egy új, a játékosok számára reményeink szerint vonzó, animált játékfelületet biztosítunk.”

A fejlesztésnek köszönhetően a lottózókban vásárolt klasszikus szelvénnyel játszó, illetve a Szerencsejáték Zrt. online felületein fogadó vásárlók mostantól a bővített fogadási időablakban hétfőtől vasárnapig egységesen reggel 7:00 és 23:50 óra között játszhatnak a szerencsét hozó számaikkal.

A nemzeti lottótársaság online platformjainak felhasználói az újítás eredményeképpen egy animált játékfelülettel is gazdagodnak, amely képileg érdekesebbé és áttekinthetőbbé teszi a játékmeneteket. Ezáltal egyetlen képernyőn követhetik végig a játékuk teljes életciklusát a nyerőszámok kiválasztásától a vásárláson át egészen a sorsolásig.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Vissza