Keresd újra a magasabb oddsokat a Tippmixpro.hu oldalon

2020.05.25.

Az elmúlt időszak nem a sporteseményekről szólt, május közepétől azonban újra van tétje a szurkolásnak, hiszen a sportok szerelmesei ismét nyomon követhetik és fogadhatnak kedvenc meccseikre, játékosaikra. A tét ráadásul nem is kicsi, hiszen a Tippmixpro ismét szuper oddsokkal várja a játékosokat az egész szezonban.

A közelmúltban egyre több top bajnokság indult el, amelyek között magyar érdekeltségű meccsekért is szoríthattunk, hiszen az NB I és a Magyar Kupa küzdelmei is folytatódtak. Ráadásul napról napra egyre több hír jelenik meg arról, hogy – szigorúan zárt kapuk mögött - újabb pontvadászatok is útjukra indulnak, tehát szépen lassan minden visszaáll a jól megszokott mederbe. Régóta várt időszak ez a sportszerető- és fogadó közönség számára, akiket a Tippmixpro számos sporteseményének legnépszerűbb piacain pedig ismét szuper oddsok várnak.

A Szerencsejáték Zrt. egyik kiemelt célja, hogy a folyamatosan változó igényeket szem előtt tartva fejlessze online sportfogadási oldalát, és még nagyobb játékélményt nyújtson a sportfogadó közösségnek, amelynek részeként számos sporteseményre és bajnokságra szuper oddsokkal lehet fogadni a Tippmixpro oldalán. A növekedés szemmel látható, hiszen a nyereményszorzók emelkedése bizonyos piacokon ismét tizedekben mérhető.

Emellett újabb piactípusok és fogadási lehetőségek is aktiválásra kerülnek, ezzel is színesebbé téve az élő fogadási élményt. A Tippmixpro kínálata csupán a tavalyi évben 5 új sportággal és 60, korábban még nem fogadható bajnoksággal bővült. Az idei év biztosan számos változást hoz még a sportéletbe, de a fogadóknak egyelőre nem kell csüggedniük; számos lehetőség adódik a szurkolásra és játékélményre.

Minden további információ megtalálható a www.tippmixpro.hu oldalon.

Vissza