Legendás magyar labdarúgó ihlette a Szerencsejáték Zrt. legújabb termékét

2024.06.13.

A termékportfólióban egyedülálló sorsjegypárt vezetett be a labdarúgó Európa-bajnokság kezdetére időzítve a Szerencsejáték Zrt., amellyel a társaság a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc személye és páratlan teljesítménye előtt tiszteleg. Az ünnepélyes sajtótájékoztató keretében bemutatott új kaparós sorsjegypár két tagján a legendás sportoló portréja és autogramja mellett a karrierje legfontosabb momentumai is visszaköszönnek.

Új, exkluzív kivitelű sorsjegypárossal ajándékozza meg a nemzeti lottótársaság a futball szerelmeseit és mindazokat, akiket büszkeséggel tölt el a magyar labdarúgás aranykora. A labdarúgó Európa-bajnokság kezdetére való időzítés nem véletlen, hiszen ilyenkor az emberek hétköznapjait és beszélgetéseiket is még jobban áthatja a foci, így a legújabb sorsjegypár nemcsak a szurkolók magyar labdarúgásba vetett hitét erősítheti, hanem azok számára is izgalmas perceket szerezhet, akik kevésbé rajonganak ezért a sportágért, de előszeretettel vásárolnak kaparós sorsjegyet.

„14 éve nem volt sport, illetve foci tematikájú sorsjegyünk” – mondta a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a labdarúgó legenda szülőházához közeli, kispesti Bozsik Arénában tartott ünnepélyes sajtótájékoztatón. Mager Andrea kiemelte, „a Puskás sorsjegyek valódi értékét az adja, hogy megjelentetésükkel egy olyan világhírű nemzeti sportoló személye és munkássága előtt tiszteleghetünk, aki alapjaiban határozta meg a magyar labdarúgást, egyszersmind növelve annak nemzetközi presztízsét”. Mint kifejtette, a társaság számára fontos volt, hogy az új termék méltó módon elevenítse meg a sportikon alakját, ezért olyan különleges kivitelezési formát és grafikai megoldásokat választottak, amelyek vizuálisan is közvetítik az üzenetet, miszerint „a legenda bennünk él”.

A lottózókban és a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein június 14-től megvásárolható Puskás sorsjegypár két árkategóriában válik elérhetővé a játékosok számára. Az ötszáz forintért beszerezhető kaparóssal a 25 millió forintos főnyeremény mellett négy 1 milliós jutalom is elvihető. Az ezer forintos áron értékesített sorsjegy két 50 millió forintos főnyereményt és tíz egymillió forintos jutalmat kínál a megannyi kisebb értékű nyeremény mellett.

Vissza