Ma 57 éve volt az első lottósorsolás

2014.03.07.

Egy átlagos héten játékosaink körülbelül 3,5 millió alapjátékot vesznek meg, de ha eléri a várható főnyeremény a bűvös határt, az egymilliárd forintot, érezhetően megnő a játékkedv. Az Ötöslottó e heti várható főnyereménye majdnem 3 milliárd, egészen pontosan 2 865 millió forint, így a múlt héten közel hatmillió alapjátékot tettek meg játékosaink. Az e heti jackpot egy képzeletbeli top tízes lista 6. helyét foglalja el, de ha ezen a héten se lel gazdára ez a mesés összeg, akkor valószínűleg előre lép egyet, és a jövő hétén már az 5. legmagasabb nyeremény várja szerencsés nyertesét.

A megújult SzerencseSzombat sorsolási műsor márciusi sztárvendége Tóth Vera és Vastag Csaba után Janicsák Veca, aki mesés hangjával és kedves bájával, közvetlenségével nem csak a műsor stábját, hanem a tévénézőket is elvarázsolta a múlt heti premieren.

Az alábbi videóban megtudhatjuk, hogy Janicsák Veca hogyan viszonyul a babonához, szokott-e lottózni, és ha esetleg ő lenne az a szerencsés, aki megnyeri a mesés főnyereményt, mihez kezdene vele: http://vimeo.com/88143014

Vissza