Tájékoztatás a V-sport Pro játék beolvadásáról

2024.05.24.

Június 2-án este 10 órakor jelenlegi formájában a V-Sport Pro játék megszűnik. Továbbiakban, június 3-án déltől a korábbi V-Sport Pro játék, új külsővel, de megegyező tartalommal beolvad a Tippmixpro online sportfogadási oldalba.

Az új v-sport alodal teljes mértékben illeszkedni fog a tippmixpro.hu arculati elemeihez. Az új frontend mobilra optimalizált, továbbá mind Android, mind IOS készüléken elérhető lesz a Tippmixpro mobil alkalmazásának letöltésén keresztül. A megújulást követően megszűnik a külön v-sport szelvény, azaz innentől a v-sport eseményeket/piacokat is a normál eseményeknél már megismert, változatlan megjelenésű és működésű szelvényen lehetséges megfogadni, valamint a normál (sport és e-sport, valamint egyéb) fogadási eseményeket és v-sport fogadásokat a közös Napló felületen tudja követni a játékos. A v-sport fogadások külön is listázhatóak lesznek a Naplóból. További ügyfélélmény növelő funkció, hogy hozzáférhetővé válik, az eddig csak normál fogadások esetében elérhető cash out (azonnali kifizetés) funkció.

A külön v-sportra vonatkozó önkorlátozási beállítások június 3-tól megszűnnek, innentől egy közös önkorlátozási beállításra van lehetősége a játékosnak, ami közösen érvényes mind a normál, mind a v-sport fogadásokra.

A v-sport események továbbra is külön aloldalon, a v-sport menüpontra kattintva érhetők el mind desktopos, mind pedig a mobilos és mobil applikációs nézetben.

A változások a tippmix.hu oldalon és az értékesítőhelyeken elérhető V-sport fogadást nem érintik.

Vissza