Ünnepelje az új évet az Ötöslottó 3,58 milliárdos főnyereményével

2020.01.10.

2019. június 29. Ekkor volt utoljára telitalálatos szelvény Magyarország legismertebb játékán, az Ötöslottón. Mindez azt jelenti, hogy 27 hete halmozódik a főnyeremény, amely így már a játék történetének negyedik legnagyobb, 3,58 milliárd forintos jackpotját kínálja a szerencséseknek.

A korábbi évek statisztikáit alapul véve kiderül, hogy egyáltalán nem lehetetlen az adott esztendő elején telitalálatot elérni. Legutóbb 7 éve, azaz 2013-ban fordult elő, hogy egy játékos számára minden bizonnyal felejthetetlen maradt a januári hónap, hiszen az első héten 1,415 milliárd forintos főnyereménynek örülhetett.

A rendkívül magas főnyeremény mellett további fontos információ, hogy a Szerencsejáték Zrt. 2020 első hétvégéjétől megújította a Skandináv lottó, a Hatoslottó, a Kenó valamint a legnépszerűbb sorsolási műsorát, a SzerencseSzombatot is. Utóbbinál a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esett át, amelynek köszönhetően egy modern, zenés, szórakoztató sorsolási showműsorral találkozhatnak a nézők az év minden szombatján.

Érdemes tehát ezen a hétvégén is 18:45-kor a Duna Televízióra kapcsolni.

Vissza