Ünnepeljen velünk - 25 milliós fődíj az új jubileumi sorsjegyen

2016.03.29.

A cég 25 éves jubileuma alkalmából új, többszörös izgalmat nyújtó játékot kínál a sorsjegyek kedvelőinek. A “Hurrá 25!”sorsjegy különlegességét a 300 forintos árkategóriához képest kiemelkedően magas 25 milliós főnyeremény, valamint a speciális huszonötszöröző (25x) szimbólum nyújtja.

Egy-egy sorsjegysorozat 2 darab 25 millió forintos főnyereményt, továbbá 5 darab egymillió forint értékű nyereményt rejt, de ha ezekre nem sikerülne rábukkannunk, számos kisebb összeggel is gazdagodhatunk.

Az ünnepi kivitelben készült sorsjegy játékmenete egyszerű, csupán egyetlen felületet kell lekaparnunk, azonban a nyerésre többféle lehetőség is kínálkozik.

Ha a játékmező csillagait lekaparva azok alatt a “Nyerő szimbólumok” valamelyikét megleljük, máris nyertünk, de a legszerencsésebbek akár 9 nyereményt is elérhetnek egyetlen sorsjeggyel.

Egy apró szimbólumot viszont érdemes lesz figyelni: ha a huszonötszöröző, „25x”- jelű szimbólumra rátalálnánk, az alatta található nyereményösszeg huszonötszöröse üti a markunkat!

Ünnepeljen Ön is a 25 éves Szerencsejáték Zrt.-vel és ne feledje, a “Hurrá 25!” sorsjegy szerencsecsillagai alatt akár 25 millió forint is megbújhat!

Vissza