Változások a Kenó játékban

2012.01.30.

Az új részvételi szabályzat értelmében egy Kenó alapjáték ára 150 forintra emelkedik, ezzel együtt a Kenó játékon elérhető maximális nyeremény akár 750 millió forint is lehet! Módosul a nyerőtábla is: a 10-es játéktípusban új nyerőosztály kerül bevezetésre (az 5 találatos játékok is nyertesek lesznek, nyereményszorzó = 1), néhány további játéktípusban pedig emelkednek egyes nyereményszorzók.

A változások miatt a segédsorsjegyek cseréjére is szükség van. A Kenó kombinációs segédsorsjegyén csak a nyerőtábla módosul, míg a normál segédsorsjegy a cserével meg is újul.

Az alábbi táblázatban megtalálja, mennyit kell fizetnie az árváltozás miatt a különböző időpontokban feladott 1 alapjáték 1-szeres téttel történő megjátszása esetén a sorsolások számától függően. Egy alapjáték, többszörös téttel való megjátszása esetén a fenti összegeket a tétszorzóval meg kell szorozni.

Egy szelvényen több alapjáték többszörös téttel való megjátszásakor a díjat alapjátékonként külön – külön kell az előbbi módon kiszámolni, s azokat összegezni.

Vissza