Sorsolások

Napi sorsolások

A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, amelyre a játékba küldés napját közvetlenül követő munkanapon kerül sor, ahol az Ötöslottó esetében napi 1 x 1 millió Ft, a Joker esetében napi 1 x 1 millió Ft, a Luxor esetében napi 1 x 300 ezer Ft és a Kenó esetében 1 x 200 ezer Ft talál gazdára. Péntek 13-án az Ötöslottón 13 x 1 millió Ft, a Jokeren 13 x 1 millió Ft, a Luxoron 13 x 300 ezer Ft és a Kenón 13 x 200 ezer Ft napi nyeremény vár.

Ráadás sorsolás

A részvételi feltételeknek megfelelő játékok a napi sorsolás mellett automatikusan részt vesznek a 2019. szeptember 16-án tartott ráadás sorsoláson is, ahol az Ötöslottó és Joker esetében 13 millió Ft, míg a Kenó és Luxor esetében 3 millió Ft ráadás nyeremény vár!

Átvételi igazolásod őrizd meg a ráadás sorsolásig, és ellenőrizd, hogy nyertél-e!


Hogyan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

A nyertes játékok azonosító számát tartalmazó teljes nyereményjegyzéket közzétesszük:

  • a weboldalunkon nyereményjegyzék
  • a Szerencsemix újságban,
  • a Nemzeti Sport Sportfogadás mellékletének szeptember 11-i számában, valamint (a Péntek 13-i nyeremények kivételével) szeptember 18-i számában,
  • A Péntek 13-i nyeremények kivételével az MTVA teletext 874. oldalán.

Hogyan juthatsz nyereményedhez?

A kisorsolt nyertes játékok birtokosai legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belül jelentkezhetnek.

Értékesítőhelyen, terminálon feladott játék esetén:

  • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között:  A Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában (üzletkereső: itt) a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, nyereményigénylés alapján kerül átutalásra. (Amennyiben az átvételi igazolást a játékos a Szerencsejáték Zrt.-nek egyéb nyeremény igénylése keretében már átadta, akkor az átvételi igazolás átadását igazoló Nyereményigénylési lap „B” példányának bemutatásával.) A legfeljebb 400.000 Ft összegű nyeremények a nyertes átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával a Szerencsejáték Zrt. bármely saját lottózójában készpénzben felvehetők vagy nyereményigénylés alapján átutaltathatók, illetve a kiemelt értékesítőhelyein készpénzben felvehetők.
  • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés alapján.

Elektronikus fogadási rendszerben (Internet, Okoslottóval SMS) – belső egyenleg terhére vásárolt játék esetén:

  • akciós nyeremény 200 ezer-5 millió Ft között: nem szükséges nyereményigénylést benyújtani, a nyeremény a nyertes elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszámára kerül átutalásra.
  • akciós nyeremény 5 millió Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtása alapján, az ügyfél-azonosító szám megadásával, valamint - az elektronikus fogadási rendszerben nyilvántartott bankszámlaszám igazolására - bankszámlaszerződés vagy bankszámlakivonat bemutatásával.

SMS-ben (akár Okoslottóval) Mobil vásárlás igénybevételével esetén:

  • akciós nyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a játék feladásakor használt üzembe helyezett SIM kártya bemutatásával.

ATM-en vásárolt játék esetén:

  • akciós nagynyeremény 200 ezer Ft felett: a Szerencsejáték Zrt. Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályán leadott nyereményigénylés benyújtásával, a nyertes játék kifizetéséhez használt bankkártyának, valamint annak az üzembe helyezett SIM-kártyának a bemutatásával, amelyhez tartozó telefonszám az ATM-en való regisztrációkor megadásra került.

További információk

Az akció részleteiről, a sorsolásokról, és a nyeremények átvételéről részletes tájékoztatást a Részvételi feltételekben olvashatsz, vagy a 06-80-313-313 zöld számon érdeklődhetsz 2019. szeptember 6-17-ig, a hét minden napján 7 és 23 óra között.

Az akció részvételi feltétel (PDF) >