Aktuális akciók

Fogadj és nyerj!

Fogadj Tippmix szelvényen vagy online a Tippmixpro.hu oldalon és nyerj akár 20.000.000 Forintot!

Tegyél legalább 3.000 Ft értékű, minimum 3-as kötésű fogadást Tippmix vagy Tippmixpro szelvényen az értékes pénznyeremények egyikéért! Ha pedig legalább 10.000 Ft értékű, minimum 3-as kötésű fogadást teszel Tippmix vagy Tippmixpro szelvényen, tiéd lehet az értékes főnyeremény!

Megnézem a részleteket

Happy Hour ajándék sorsjegyekkel

Játssz május 23. és június 13. között keddenként 13:00-15:00 óra között értékesítőhelyeinken (a posták, postapartnerek és a Lapker Zrt. üzletei kivételével) Játékoskártyád használatával egyhetes szelvényen legalább 6 mező Ötöslottót, és ajándékba adunk egy általad választott 500 Ft-os sorsjegyet!
Megnézem a részleteket

Játékoskártya promóció

Használd Játékoskártyád minden értékesítőhelyi vásárlásodnál, és nyerd meg a heti nyeremények egyikét. Ha a főnyeremény Cupra Formentort is szeretnéd megnyerni, akkor vásárolj adott játékot vagy fogadást egy szelvényen legalább 1000 Ft értékben, és gyűjtsd a pontokat!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Májusi Eurojackpot akció

Játssz 2023. május 15-21. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy a 7x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

Májusi Szerencsenapok

Játssz májusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadássorsoláson is! Összesen több mint 53 millió forint talál gazdára!

Megnézem a részleteket

Kincsem+ TUTI nyereményjáték

Kincsem+ fogadásoddal most nem csak a napi futamokon nyerhetsz! A 2023. április 24. és május 7. között egy szelvényen legalább 800 Ft értékben vásárolt Kincsem+, vagy a Kincsem+ TUTI fogadásod automatikusan részt vesz a nyereményjáték heti nyereményeinek, valamint a 3 millió Ft főnyeremény sorsolásán is! És ha a főnyereményt Játékoskártya használatával vásárolt fogadással nyered meg, akkor az összeget megduplázzuk: 6 milló Ft-ot nyersz!
Megnézem a részleteket

Black Jack sorsjegy akció

Gyűjts össze 10 db nyeretlen 10913-as, 10914-es, 10915-ös, 10916-os, 10917-es és/vagy 10918-as sorozatszámú Black Jack sorsjegyet, tedd borítékba és pályázz!

Megnézem a részleteket