Aktuális akciók

Januári Eurojackpot akció

Játssz 2022. január 17-23. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy az 5x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Januári Szerencsenapok

Játssz januári akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen több mint 75 millió forint talál gazdára!

Megnézem a részleteket

Extra Mázli Újratöltve

Játssz interneten, SMS-ben vagy Okoslottó mobil alkalmazással Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Puttót vagy Kenót, egy szelvényen a Joker játék(ok) értékét is beleszámítva legalább 1.800 Ft értékben, pályázz és nyerj a heti valamint főnyeremény sorsolásokon is!
Megnézem a részleteket

Budapesti Szerencsehetek

Játssz egy szelvényen legalább 1800 Ft értékben Ötöslottót, Hatoslottót vagy Skandináv lottót bármely budapesti értékesítőhelyünkön, és megnyerheted a heti nyeremények egyikét és az akció főnyereményét is!
Megnézem a részleteket

Sorsjegyszüret

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 18 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket