Akciók

Kincsem+ TUTI nyereményjáték

Most nem csak a napi futamon nyerhetsz: a 2020. március 2-29. között vásárolt Kincsem+ TUTI fogadások automatikusan sorsoláson is részt vesznek! Játssz Kincsem+ TUTI-t a Szerencsejáték Zrt. bármely értékesítőhelyén, és nyerd meg az adott heti nyeremények egyikét!
Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

Márciusi Eurojackpot akció

Játssz 2020. március 16-22. között egy szelvényen legalább 3 alapjáték Eurojackpotot az akciós nyereményekért! Vidd el az akció 10 millió forintos főnyereményét, vagy az 5x1 millió forint egyikét!

Eurojackpot. A legmerészebb álmaidat is valóra válthatod!

Megnézem a részleteket

Márciusi Szerencsenapok

Játssz márciusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen több, mint 98 millió forint talál gazdára!
Megnézem a részleteket

Szerencsés csillagzat

Gyűjts össze 10 db nyeretlen 11003, 11004 és/vagy 11005 sorozatszámú Astro sorsjegyet, tedd borítékba, és pályázz a nyereményekért!

Megnézem a részleteket

Februári Szerencsenapok

Játssz februári akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen 69 millió forint talál gazdára!
Megnézem a részleteket