Aktuális akciók

Ökokaland Extra sorsjegy akció

Vásárolj Ökokaland Extra sorsjegyet értékesítőhelyeinken, és a nyeretlen Ökokaland Extra sorsjegyed adatait töltsd fel az akció aloldalán a heti nyereményekért és a fődíjért, a Skoda Enyaq iV 60 elektromos autóért!

Megnézem a részleteket

Second Chance pályázati rendszer

Amennyiben korábbi akció során már regisztráltál a "Second Chance" pályázati rendszerünkbe, akkor a regisztrációdat itt bejelentkezve tudod megtekinteni, illetve szükség szerint a regisztrációkor megadott adataidat pontosítani, módosítani. Az aktuálisan futó "Second Chance" pályázati rendszerben lebonyolított akcióinkat is elérheted.
Tovább

Korábbi akciók

MOL Magyar Kupa

Fogadj április 18 - 20. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

MOL Magyar Kupa

Fogadj május 9 - 11. között a Tippmixpro oldalán a MOL Magyar Kupa mérkőzéseire, hogy tiéd lehessen az értékes nyereményeink egyike!

Megnézem a részleteket

Májusi Szerencsenapok

Játssz májusi akciónkban, és nyerhetsz a napi és a ráadás sorsoláson is! Összesen több mint 100 millió forint talál gazdára! Péntek 13-án extra pénznyeremények várnak!

Megnézem a részleteket

e-sorsjegy Tavasz

Gyűjtsd össze a nyereményjátékban megjelölt 20 féle e-sorsjegy mindegyikét, hogy részt vehess a főnyeremény sorsoláson, valamint bekerülhetsz a heti nyeremények sorsolásába is legalább 3000 Ft értékű
e-sorsjegy vásárlással!
Megnézem a részleteket