Hírek

18 sorsolás óta nem volt milliárdot érő találat az Ötöslottón

Minden idők hetedik legnagyobb jackpotja várja a szerencsés nyertest az Ötöslottón most szombaton, miután több mint 4 hónapja nem született telitalálatos. Az előző sorsoláson 21 játékos közel volt a fődíjhoz, csak egy számot hibázott. Ezen héten 3,7 milliárd forinttal lehet gazdagabb az a szerencsés, aki egyedüliként mind az öt számot eltalálja.

Tovább

Immáron a második befogadó játszótér épült meg Dél-Alföldön

Kalocsán nyitotta meg kapuit a Szerencsejáték Zrt. legújabb befogadó játszótere, mely akadálymentesített elemekkel és vízi világ tematikával várja látogatóit. A közösségi tér a 2017 óta működő „A játék összeköt” program részeként valósult meg, melynek célja, hogy hidat teremtsen a fogyatékossággal élő gyermekek és ép kortársaik között.

Tovább

Megérkezett a „Jövő lottózója”

Megújult arculattal, a legkorszerűbb felszereltséggel, digitális megoldásokkal várja vásárlóit a nemzeti lottótársaság első zászlóshajó lottózója, a MOM Park Bevásárlóközpontban. A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő mintaüzlet nemcsak megjelenésében kínál újat a játékosoknak, hanem kényelemben és játékélményben is.

Tovább

Közel 3,4 milliárd forint az eheti Ötöslottó főnyereménye

4 hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, ez alatt az időszak alatt közel 360 játékos vált milliomossá 4 találatával. Amennyiben szombaton valaki egyedül ikszel telitalálatost, az Ötöslottó eddigi történetének hetedik legnagyobb nyereményét kapja meg.

Tovább

A német-magyar meccs volt Eb eddigi legnépszerűbb találkozója a Tippmixen

Töretlen a magyar csapatok népszerűsége a Szerencsejáték Zrt. fogadási oldalain annak ellenére, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Magyarország vereséget szenvedett Németország ellen. Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye egy Bács-Kiskun megyei játékosé, aki 1 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással majdnem 1,5 millió forintot nyert.

Tovább

TOP 10-ben az Ötöslottó jackpotja

Tovább halmozódik az Ötöslottó főnyereménye. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb lottójátékán, a várható főnyeremény összege elérte a 3,21 milliárd forintot.

Tovább

Vereség a labdarúgó Eb első hazai vonatkozású meccsén, de a sportfogadók így is nyertek

A magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot Svájc ellen, azonban a második félidőben voltak biztató jelek Marco Rossi csapatának játéka kapcsán, a sportfogadók pedig nem szomorkodhatnak, hiszen így is remek nyereményeket könyvelhettek el. Az egyik legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvény azé a játékosé volt, aki 2-es kötéssel, 430 Ft-os téttel közel 2 millió Ft-ot nyert, 4 500-as eredő szorzót összehozva.

Tovább

Legendás magyar labdarúgó ihlette a Szerencsejáték Zrt. legújabb termékét

A termékportfólióban egyedülálló sorsjegypárt vezetett be a labdarúgó Európa-bajnokság kezdetére időzítve a Szerencsejáték Zrt., amellyel a társaság a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc személye és páratlan teljesítménye előtt tiszteleg. Az ünnepélyes sajtótájékoztató keretében bemutatott új kaparós sorsjegypár két tagján a legendás sportoló portréja és autogramja mellett a karrierje legfontosabb momentumai is visszaköszönnek.

Tovább

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.

Tovább

Spanyolországot tartják a legesélyesebbnek az EB győzelemre a magyarok

A Szerencsejáték Zrt. kutatása alapján az Európa-bajnokság eseményeit a felnőtt magyarok közel fele mintegy 46 százaléka fogja figyelemmel követni. A felmérés szerint főleg a férfiak körében nagyobb (60%) az érdeklődés a sportesemény iránt. A válaszadók ötöde gondolja úgy, hogy Spanyolország a leginkább esélyes arra, hogy megnyerje az Európa-bajnokságot.

Tovább

Érkezik az okoskombinációs játékmód

Új, izgalmas játékmód érkezik a nemzeti lottótársaság legnépszerűbb számsorsjátékaihoz. A mai naptól elérhető okoskombinációt az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, továbbá az Eurojackpot esetében is választhatják azok a játékosok, akik kisebb értékű, de nagyobb eséllyel elnyerhető összegekért szállnak játékba.

Tovább

Lendületben a virtuális fogadás

Megújult a V-sport kínálata, és ezzel párhuzamosan kibővült az elérhető szolgáltatások, valamint a kényelmi funkciók köre is. Az előbbinek köszönhetően egyszerre már két bajnokság meccseire is tudnak fogadást kötni a játékosok a földi hálózatban. Utóbbi esetében pedig többek között a tippmixpro.hu-ra megérkezett a közös napló, a közös fogadószelvény, valamint az eddig csak hagyományos fogadások esetében elérhető cash out (azonnali kifizetés) funkció.

Tovább

Az idei első befogadó játszótér Kőbányán nyílik meg

Lovas tematikával, akadálymentes játékelemekkel várja látogatóit a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült legújabb befogadó játszótér Kőbányán. A közösségi tér a 2017 óta működő „A játék összeköt” programban megépült hasonló játszóterek sorát bővíti, és arra hivatott, hogy segítse lebontani a fogyatékossággal élő- és az ép gyermekeket elválasztó falakat.

Tovább

Milliárdos nyeremények születtek a hétvégén

Elvitték minden idők legnagyobb Kenó nyereményét, egy szerencsés játékos 2,625 milliárd forinttal lett gazdagabb. Ezzel párhuzamosan a Hatoslottón is telitalálat született. Az egyedüli nyertes közel 2 milliárd forintnak örülhet.

Tovább

A Tét Te vagy!

A csoportmérkőzésekkel hamarosan kezdetét veszi a 17. férfi labdarúgó Európa-bajnokság, amely miatt jellemzően megnő az online sportfogadások száma, ezzel együtt annak kockázata is, hogy a kiberbűnözők különféle csalási módszerekkel kísérletet tesznek - elsődlegesen - pénzszerzés céljából, minél több személyes adat begyűjtésére, a sportfogadni vágyók esetleges naivitását, vagy figyelmetlenségét kihasználva. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH), a Szerencsejáték Zrt. (SZRT), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kibertérből érkező támadások elleni hatékony védekezés és a játékosok védelme érdekében egy közös figyelemfelhívó, információbiztonsági tudatosságnövelő kampányt indít.

Tovább

Jó hír a Puttó-játékosoknak: több sorsolással és animált játékmóddal újít a Szerencsejáték Zrt.

Megújul a Szerencsejáték Zrt. gyors napi számsorsjátéka, a közel két évtizede elérhető Puttó. Kibővül a sorsolási időablak, így minden nap a korábbinál több, összesen már 202 húzáson vehetnek részt a játékosok. Emellett a nemzeti lottótársaság digitális platformjait használók animált játékfelületet is kapnak, amelynek segítségével nemcsak gyorsan és kényelmesen fogadhatnak, hanem az eddigieknél szórakoztatóbb formában kísérhetik végig játékuk menetét./strong>

Tovább

Közel 15 százalékkal többel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához a Szerencsejáték Zrt. 2023-ban

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el, és mintegy 170 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában. A társaság EBITDA mutatója 39,5 milliárd forintra növekedett. A játékosokat megillető nyeremények összege tavaly naponta csaknem 2 milliárd forint volt.

Tovább

A Ferencváros volt a legnépszerűbb kimenetel a fogadóknál

Idén is a bajnok Ferencváros volt a legnépszerűbb csapat a 2023/24-es NB I-es szezonban a Tippmixen fogadóknál. Az FTC mellett a DVSC-re és a Paksra érkezett a legtöbb tét, míg a legkevesebb a kieső csapatokra, a Mezőkövesdre és a Kisvárdára. Az idei szezon csaknem 200 mérkőzése számos fogadási érdekességet hozott. Az FTC szerezte a legtöbb gólt, míg a Puskás Akadémia a legtöbb döntetlent érte el.

Tovább

Már több mint négymilliárd forintot ér az Ötös- és Hatoslottó jackpotja

Bár idén már két szerencsés is örülhetett az Ötöslottó főnyereményének és további egy nyertes közel egy milliárd forintot vihetett haza a Hatoslottón, jelenleg két és fél hónapja nem volt telitalálatos szelvény a két legnépszerűbb számsorsjátékon. Így a hétvégén megnyerhető összeg összesen több mint négymilliárd forint lesz.

Tovább

Fókuszban a játékosvédelem

A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját fogadta az SZTFH új elnöke. Dr. Nagy László, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága újonnan hivatalba lépett elnöke bemutatkozó látogatáson fogadta Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját. A megbeszélésen részt vett még az SZTFH képviseletében dr. Téglásy Péter általános elnökhelyettes, az állami játékszervező részéről pedig dr. Bánkúti Erzsébet Beáta jogi igazgató.

Tovább

Játékszalon karnyújtásnyira – érkezik az új sorsjegycsalád

A népszerű kocsmasportok és a játékszalonok atmoszférája elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb, háromtagú sorsjegycsaládjának egyes darabjain. Az 1 500 forintért elérhető testvérpár, a Biliárd és Darts sorsjegyekkel 75 millió forintot, míg a nagytestvérüknek számító, prémium árkategóriát képviselő Szalon kaparóssal akár 150 milliót is nyerhetnek a legszerencsésebbek.

Tovább

Újabb lépés az esélyteremtésben

Több mint egy évtizedes együttműködést erősít meg és emel stratégiai szintre a Szerencsejáték Zrt. és az Ökumenikus Segélyszervezet azzal, hogy több éves partnerségi megállapodást kötött a mai napon, amelynek köszönhetően a jövőben a Segélyszervezet még hatékonyabban segítheti a bajbajutottakat.

Tovább

Már csak 80 nap van az Olimpiáig

12 hét múlva kezdődnek a XXXIII. nyári olimpiai játékok Párizsban. Az idei olimpia egyik különlegessége, hogy pontosan 100 évvel korábban rendeztek legutóbb Párizsban nyári ötkarikás játékokat. Az idei Magyar Sport Napján már 16 sportág 154 sportolója rendelkezik olimpiai kvalifikációval. A Szerencsejáték Zrt., mint a magyar sport legnagyobb partnere az olimpiai felkészülés kiemelt támogatása mellett sportfogadási lehetőséget nyújt az olimpiai és a paralimpiai versenyszámokra is.

Tovább

Több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen

Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási esemény kapcsán állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.

Tovább

Tavaszi frissességet hoz az új Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata. A lottózókban és az értékesítési pontokon április 12-től elérhető Ajándék sorsjegy két, egyenként 100 millió forintos főnyereményt kínál, emellett további öt darab 10 milliós és negyvenöt 1 milliós nyeremény lapul a fedőrétegek alatt.

Tovább

Idén is különleges programmal készült a magyar költészet napjára a Szerencsejáték Zrt.

A múlt és a jelen magyar lírájának értékeire, örökérvényűségére, emellett a hagyománytisztelet és -megújítás szimbiózisára hívja fel a figyelmet a nemzeti lottótársaság költészet napi kampánya. A hazai kultúra támogatásában élen járó Szerencsejáték Zrt. idén április 11-én is egy exkluzív, ingyenesen látogatható programmal készült a magyar líra legfontosabb ünnepére azzal a céllal, hogy ismertebbé tegye a hazai fiatal szerzőket és alkotásaikat.

Tovább

Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.

Tovább

Hetente legalább egyszer elvitték a főnyereményt a Napi Mázlinál

Több mint 400 ezer nyertese volt már az elmúlt egy hónapban a Szerencsejáték Zrt. március 4-én bevezetett új számsorsjátékának, a Napi Mázlinak. Bár a legtöbben azok vannak, akik a játék árát nyerték vissza, volt már tizenkettő szerencsés játékos is, akik 20-20 millió forinttal gazdagodtak. Az új játék gyorsan népszerű lett a játékosok körében és a tervek felett teljesít.

Tovább

A magyar válogatott a fogadóknál is vezetett

Új sportfogadási lehetőséget biztosított a focirajongók és játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. a magyar válogatott labdarúgócsapat utóbbi két mérkőzésére. Szoboszlai Dominikék népszerűsége a Tippmix- és Tippmixpro-fogadók körében is töretlen: a török és a koszovói csapat ellen Budapesten lejátszott két felkészülési mérkőzés bizonyult az elmúlt napok legnépszerűbb eseményeinek.

Tovább

Megvan a 110 milliós budapesti álomotthon nyertese

Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

Tovább

Nyeremények garmadáját kínálja a játékosoknak a Nyereményözön sorsjegy

A megfontolt és izgalmakat kereső játékosokat egyaránt megnyerheti magának a nemzeti lottótársaság legújabb sorsjegye, a Nyereményözön. A 2024-es sorsjegyportfólió második darabja sok – akár több tízezres – összegű nyereménnyel érkezik a lottózókba, illetve a Szerencsejáték Zrt. értékesítőpontjaira március 8-án.

Tovább

Megszületett a Napi Mázli első milliomosa

Már a legelső sorsolás telitalálatot hozott a Szerencsejáték Zrt. március 4-én indult vadonatúj számsorsjátékán. A Napi Mázli kipróbálásával egy szerencsés játékos, 20 millió forintot nyert és közel 23 ezren örülhettek további, kisebb összegeknek.

Tovább

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

Tovább

Részvételi Szabályzat változás

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy a Tippmix fogadás Részvételi Szabályzata 2024. július 3-tól módosult. Az új dokumentum az alábbi főbb változásokat tartalmazza:

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2024. június 18-án 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt fennakadások lehetnek a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszerében.

Tovább

Június 10-től elérhető az okoskombináció

Új, izgalmas játékmód érkezik a nemzeti lottótársaság legnépszerűbb számsorsjátékaihoz. A június 10-től elérhető okoskombinációt az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottó, továbbá az Eurojackpot esetében is választhatják majd azok a játékosok, akik kisebb értékű, de nagyobb eséllyel elnyerhető összegekért szállnak játékba.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2024. május 29-én 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt fennakadások lehetnek a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszerében.

Tovább

Tájékoztatás a V-sport Pro játék beolvadásáról

Június 2-án este 10 órakor jelenlegi formájában a V-Sport Pro játék megszűnik. Továbbiakban, június 3-án déltől a korábbi V-Sport Pro játék, új külsővel, de megegyező tartalommal beolvad a Tippmixpro online sportfogadási oldalba.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2024. május 6-án 00:00 és 03:00 között karbantartás miatt fennakadások lehetnek a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszerében.

Tovább

Minden idők legnagyobb főnyereménye az Ötöslottón

A 67 éves Ötöslottón ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege. Magyarország kedvenc lottójátékán az elmúlt évtizedekben összesen 46 darab milliárd fölötti nyeremény talált gazdára, 6 milliárdot meghaladó jackpot pedig eddig csak egy alkalommal.

Tovább

Már az Oscar-nyertesekre is fogadhatunk a TippmixPro-n

Alig egy hónapot kell várnunk a mozgóképes szakma legjelentősebb eseményére, amely évről évre lázban tartja a filmek szerelmeseit. A magyar rajongók március 11-én nemcsak kedvenc filmjüknek, rendezőjüknek vagy színészeiknek szurkolhatnak, hanem saját maguknak is. Az idén ugyanis már az Oscar-gála eredményeire is fogadhatnak a nemrég megújult TippmixPro-n.

Tovább

Hamarosan zárul a Szerencsejáték Zrt. lakásnyeremény-játéka – már több mint fél millióan esélyesek az álomotthonra

Tavaly augusztus óta közel 600 000 játékos, több mint tízmillió alkalommal használta Játékoskártyáját és teljesítette az akció feltételeit a lottózói vásárlásai alkalmával. Ők azok, akik esélyesek arra, hogy megnyerjék a Szerencsejáték Zrt. március elejéig tartó lakásnyeremény-játékának fődíját, egy 110 millió forint értékű, penthouse-jellegű lakást a Somfa Liget lakóparkban.

Tovább

Egymillió regisztrált lottójátékos a Szerencsejáték Zrt. weboldalán

Az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. A bet.szerencsejatek.hu oldalon 2024 elejére már több mint egymillió regisztrációt kezdeményeztek. Azok a játékosok, akik szeretik az online megoldások kényelmét, már egy pár perces regisztrációt követően, megújult felületen vásárolhatnak lottót vagy e-sorsjegyet.

Tovább

Rekord közeli főnyeremény az Ötös- és Hatoslottón

Hétről hétre egyre népszerűbb az Ötöslottó, a halmozódás kezdete óta mintegy 66 százalékkal nőtt a forgalom az értékesítőhelyeken. Magyarország legismertebb lottójátékán 27 hete nem volt telitalálat, jelenleg a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja, 5,88 milliárd forint várja a játékosokat. Ezzel párhuzamosan 12 hete nem találta el senki a nyerőszámokat a Hatoslottón sem, a játékon így 1,78 milliárd forint ezen a hétvégén a tét.

Tovább

Újra beindult a lottóturizmus – már 5,6 milliárd forintot ér a telitalálatos az Ötöslottón

Tovább fokozódik a lottóláz, miután már félévet meghaladóan nem talált gazdára az Ötöslottó főnyereménye. A halmozódás 26 hete tart, és a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja várja a játékosokat, hiszen a szombati sorsoláson már 5,6 milliárd forintot ér a telitalálatos. A kedvenc számok megjátszásához még a lottózóig sem kell elfáradni, az Okoslottó alkalmazásból vagy a szerencsejatek.hu oldalról is egyszerűen és könnyedén játékba lehet küldeni a kiválasztott számokat.

Tovább

12 napja maradt a Hatoslottó nyertesének, hogy jelentkezzen a közel 2 milliárd forintos nyereményéért

Hamarosan lejár a 90 napos határideje egy tavaly novemberi Hatoslottó sorsolás nyertesének, hogy felvehesse a majdnem 2 milliárd forintos jackpotot. Ha február 10-ig nem jelentkezik érte a nagynyertes vonalon, akkor az összeg is bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények közé, és különsorsolásos nyereményjáték útján visszakerül a játékosokhoz, illetve kiegészítheti az adott játék nyereményalapját. Eközben a Hatoslottón újra halmozódik a főnyeremény összege, telitalálat esetén a szerencsés 1,6 milliárd forintot nyerhet.

Tovább

Ezek voltak az Ötöslottó halmozódásának legszerencsésebb számai – összesen közel hétmilliárd forint a tét hétvégén

Milliárdokban gazdag hétvége vár a szerencsevadászokra. Az Ötöslottón minden idők második legmagasabb összegű, 5,35 milliárdos főnyereménye továbbra is várja szerencsés telitalálatosát, a Hatoslottón pedig már közel másfél milliárd forint a tét. Az Ötöslottó fél éve tartó halmozódása alatt Fortuna több számot is kegyeibe fogadott, de voltak olyanok is, amelyek még egyszer sem kerültek ki nyerőszámként a sorsológömbből.

Tovább

Változik a V-sport fogadásoknál a megfogadható legkisebb tétösszeg

2024. január 29-től a V-sport fogadás esetében a legkisebb megfogadható tét összege 300 forintról 500 forintra változik. Az egységnyi fogadás minimális tétje továbbra is 10 forint marad. A V-sport Pro online fogadások esetében a legkisebb megfogadható tétösszeg továbbra is 100 forint lesz.

Tovább

Minden eddiginél több milliomos, százmilliomos és milliárdos született 2023-ban

Több mint hatezer fővel bővült a milliomosok klubja 2023-ban. A Szerencsejáték Zrt. hálózatában rekordot döntött a nyertesek száma, 6 darab milliárdos, 31 darab százmilliókat jelentő nyeremény született tavaly, és összesen 6031-en örülhettek hét- nyolc-, vagy éppen kilencszámjegyű nyereménynek. A legtöbb nyertes a sportfogadásban született, a legnagyobb nyeremények pedig számsorsjátékok és a sorsjegyek kedvelőihez kerültek.

Tovább

Nagyot ugrott az Ötöslottó nyereményösszege – jól jártak a játékosok az szja eltörlésével

Közel egymilliárd forinttal nőtt az Ötöslottó főnyereménye egyik hétről a másikra, az óriási változás mögött a nyereményeket terhelő személyi jövedelemadó megszűnése áll. Változatlan alapjátékár mellett - a január elsejétől életbelépő törvényi változás hatására - 2024-től növekednek a számsorsjátékok nyeremény összegei, valamint gyorsul a főnyeremény halmozódás mértéke is.

Tovább

Máris milliárdost hozhat az újév

Közel fél éve nem talál gazdára az Ötöslottó főnyereménye. Az a szerencsés játékos, aki ezen a héten egymaga helyesen tippeli meg az öt számot, több mint 4 milliárd forinttal lesz gazdagabb. Az Eurojackpotot játszók is nagy nyereményre számíthatnak, ugyanis 13 hét halmozódás után közel 46 milliárd forint várja azt a szerencsést, aki egymaga találja el hibátlanul az 5+2 számot.

Tovább

Nőnek a nyereményösszegek a lottójátékoknál, január 1-től nem terheli személyi jövedelemadó a lottónyereményeket

Az Országgyűlés döntése alapján 2024. január 1-től a lottónyeremények személyi jövedelemadó mentességet élveznek. A nyeremények után járó adót eddig a Szerencsejáték Zrt. fizette meg a játékosok helyett, így a nyertesek már az adóval csökkentett összeget kapták meg. Az szja-kötelezettség megszűnésének köszönhetően a lottójátékoknál nagyobb nyereményösszeg várja a játékosokat, miközben az alapjátékár nem változik.

Tovább

Idén már digitális formában is megérkezett a Sok szerencsét! sorsjegy

A játékélmény-keresőket célozza meg a Sok szerencsét! sorsjegy papíralapú és digitális változata, amely mától érhető el a lottózókban, illetve a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A megjelenésükben is az ünnepi hangulatot megidéző termékeket egy korábbi kutatás eredményeire alapozva fejlesztette ki a nemzeti lottótársaság, így a népszerű játékok, az elnyújtott játékmenet, az izgalmasan felépített nyereménystruktúra egyaránt segítik, hogy ezek a sorsjegyek is a játékosok kedvencévé válhassanak.

Tovább

Milliárdokkal gazdagabban zárhatják az évet a szerencsevadászok

Az Eurojackpoton 29,7 milliárd, az Ötöslottón 3,6 milliárd a Hatoslottón pedig 645 millió forint várja azokat, akik még az ünnepek előtt próbára tennék szerencséjüket. A kedvenc számok megjátszásához még a lottózóig sem kell elfáradni, az Okoslottó alkalmazásból vagy a szerencsejatek.hu oldalról is egyszerűen és könnyedén játékba lehet küldeni a kiválasztott számokat.

Tovább

Akár 50 milliót hozhat a konyhára a megújult sorsjegykirakós – érkezik a Puzzle+

Kilenc gyors, mégis összetett játékmenettel, vidám külsővel és a papíralapúnál nagyobb nyerési eséllyel jön a Puzzle+ elektronikus sorsjegy. Magyarország első sorsjegykirakósának digitális változatával akár 50 millió forintot nyerhetnek a szerencsések, de további három, egyenként 1 millió forintos jutalom is várja a kaparós játékok kedvelőit.

Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy a 2023. december 10-én (vasárnap) a Hatoslottó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számsorsolást a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében tartjuk meg, azonban a Nobel-díj-átadó ünnepség élő közvetítése miatt később, várhatóan 18:45-től lesz látható a Duna Televízióban. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Közös játékkal az elfogadásért – új játszótérrel gazdagodtak a dunaújvárosiak

Egymás megismerését, megértését és elfogadását segíti az új dunaújvárosi játékbirodalom, amely a Szerencsejáték Zrt. támogatásával, A játék összeköt! program keretében valósulhatott meg. A nemzeti lottótársaság immár 28 inkluzív játszótér megépítésével járult hozzá a gondolati akadálymentesítéshez, illetve ahhoz, hogy a fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék örömét megtapasztalva válhassanak befogadó felnőttekké.

Tovább

Húsz éve sikeres a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítő hálózata

Húsz éves a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítési hálózata, amelynek köszönhetően a vállalat hosszú ideje élen jár a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásában. A nemzeti lottótársaság alapvető társadalmi küldetésének tekinti a hálózat működtetését, éppen ezért kiemelt figyelmet fordít annak megújítására és a szolgáltatási paletta bővítésére – hangzott el a kerek évforduló alkalmából megrendezett sajtótájékoztatón.

Tovább

Csokoládé játszótér épült Szerencsen

Csokoládé tematikájú új, befogadó játszótér várja a gyerekeket Szerencsen. A nemzeti lottótársaság 27. inkluzív játszótere egyedülálló, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

75 millió forintos főnyereménnyel érkezik az újabb e-sorsjegy a Kincsvadász+

A titokzatos maja civilizáció vizuális világa elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb e-sorsjegyén, amely hagyományos elődje után a Kincsvadász+ nevet kapta. A szerencsejatek.hu honlapon már elérhető, egy hosszabb és három látványos és gyors játékot kínáló digitális kaparós a papíralapú változatnál is jobb nyerési eséllyel várja a játékosokat.

Tovább

Befogadó játszótér a közös élményekért már Berettyóújfaluban is

Akadálymentes megközelítést és közös élményeket ígér fogyatékkal élő és ép gyermekeknek egyaránt a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült újabb befogadó játszótér Berettyóújfalun. A nemzeti lottótársaság „Játék összeköt” programjának keretében 2017 óta már 26 olyan inkluzív játszótér épült országszerte, ahol az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak befogadó felnőttekké.

Tovább