Hírek

Tovább növekedett a közösségi kiadások finanszírozásához való hozzájárulása a Szerencsejáték Zrt.-nek 2022-ben

A változó piaci helyzet ellenére is eredményes évet zárt a Szerencsejáték Zrt. 2022-ben. A nemzeti lottótársaság 821 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el tavaly, az EBITDA mutatója pedig 37,2 milliárd forintra növekedett. A játékosokat megillető nyeremények nettó értéke - a bázisévhez képest - közel ötödével emelkedett, 2022-ben 581,8 milliárd forint volt. A társaság rekordot jelentő, 148,1 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában.

Tovább

Különleges nyereménnyel készül a 6 éves Játékoskártya

Már közel 800 ezren használják a nemzeti lottótársaság 2017-ben bevezetett Játékoskártyáját, amelynek igénylése mostanra országosan már 4300 ponton lehetséges. A Játékoskártya célja, hogy ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosítson birtokosai számára, valamint használatával további nyereményekhez is juthassanak a szerencsések.

Tovább

Újabb lendületet vesz a Tarts velünk! szemléletformáló kampány

20 éve vállal aktív szerepet a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának elősegítésében a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság idén is folytatja országos játszótér építési programját, valamint jógyakorlatok bemutatásával segíti a megváltozott munkaképességűek nyíltpiaci foglalkoztatását. A társaság „Tarts velünk! egy akadálymentes jövőért” szemléletformáló kampányát idén blogsorozattal és más aktivitásokkal támogatja Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a kezdeményezés jószolgálati nagykövete. A sportoló érintett szülőként betekintést enged a fogyatékossággal élők mindennapjaiban felmerülő helyzetekre, ezzel is segítve az beilleszkedésük könnyebbé tételét, valamint a társadalom érzékenyítését és nyitottságát az ügy iránt.

Tovább

Nyomokra akadj, ne horogra!

A népszerű sportesemények – mint például a nagyobb labdarúgó mérkőzések – esetén megnőhet az online csalások száma. A jegyértékesítéstől kezdve, a személyes adatok eltulajdonításáig rendkívül széles a skála, amellyel találkozhat az óvatlan internetező, vásárló. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) és a Szerencsejáték Zrt. (SZRT) a budapesti UEFA Európa-liga döntő apropóján közösen veszi fel a harcot a kibertérben, és a következő egy hónapban együtt készíti fel a váratlan és megtévesztő esetekre a sportfogadókat, felhasználókat.

Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Ferenc pápa budapesti látogatása miatt, 2023. április 30-án (vasárnap) a Hatoslottó húzásának és adásba kerülésének időpontja - műsorrendtől függően - várhatóan 15:35-re módosul. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Jogerősen pert nyert a Szerencsejáték Zrt. a lottoland.eu weboldalt üzemeltető máltai székhelyű társasággal szemben

A Fővárosi Törvényszék jogerősen megállapította, hogy a magyar engedéllyel nem rendelkező lottoland.eu-t üzemeltető Deutsche Lotto Und Sportwetten Limited társaság védjegybitorlást követett el, azzal, hogy 2021. december 21. napjától kezdődően jogosulatlanul használta a Hatoslottó szó és ábrás, valamint a Skandináv lottó és a Kenó szóvédjegyeket.

Tovább

Freestyle rap, slam poetry és kortárs költészet is helyet kapott a nemzeti lottótársaság idei rendhagyó költészet napi kampányában

Idén ötnapos, összehangolt és integrált kampánnyal ünnepli a nemzeti lottótársaság a magyar költészet napját. A Szerencsejáték Zrt. a magyar kultúra elkötelezett támogatójaként különböző aktivitásokon keresztül hozza közelebb játékosaihoz a költészetet. A társaság évek óta elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának támogatásában, ezért költészet napi kampányban is kiemelt figyelmet fordít erre: az aktivitások részeként Stark Ádám, autizmussal élő színész Petőfi Sándor stílusában írt verset szaval.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. folytatja szemléletformáló tevékenységét

A nemzeti lottótársaság is támogatja az Együtt az Autistákért Alapítványt, és 15 ezer olyan speciális csomagolású süteményt oszt ki játékosai között, amelyek csomagolásában nem csak az édesség, hanem egy edukációs üzenet is helyet kap, mellyel az autizmussal kapcsolatos legelterjedtebb tévhitek kerülnek feloldásra.

Tovább

Lottólázban égnek a magyarok, közel 4 milliárd forint a tét

22 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón, ahol a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat. A főnyeremény összege maximum 52 húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig 39 hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

Tovább

Növekszik a Játékoskártya regisztrációt biztosító értékesítőhelyek száma – már 4300 helyen érhető el

Több mint 40 százalékkal nőtt azon helyek száma, ahol elérhetővé vált a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártyájának regisztrációja. 2023 márciustól ugyanis csatlakozott a Magyar Posta is, így mintegy 1300 postán lehet már igényelni a játékosoknak egyedi előnyöket nyújtó szolgáltatást. A Szerencsejáték Zrt. 2017-ben azzal a céllal vezette be Játékoskártyáját, hogy az általa nyújtott előnyökkel is fokozni tudja az ügyfélélményt, és mára több mint 600 ezer kártyabirtokos használja hétről-hétre.

Tovább

Rekordközelben az Ötöslottó főnyereménye

Több mint 3,6 milliárd forint a tét az ország legnépszerűbb lottójátékán, amelyen már 21 hete nem született telitalálatos. Bár a milliárdos nyeremény várat magára, ezidő alatt 490 szerencsés léphetett be a milliomosok klubjába négytalálatos szelvényével, köztük 11 szerencsés majdnem 4 millió forintra, egészen pontosan 3,9 millió forintra válthatta négytalálatosát.

Tovább

Közel 3,5 milliárd a tét az Ötöslottón

Minden idők hatodik legnagyobb jackpotja várja a szerencsés nyertest az Ötöslottón, miután mintegy öt hónapja nem született telitalálat. Az előző sorsoláson 18 játékosnak csak egy találat hiányzott az ötből, bánkódniuk azonban nekik sem kellett, hiszen egy csapásra milliomossá váltak. A halmozódásnak köszönhetően ezen a héten már 3,484 milliárd forinttal lehet gazdagabb az a szerencsés, aki egyedüliként mind az öt számot eltalálja.

Tovább

Majdnem 1,3 millió tipp érkezett a Fradi EL-meccsére

Régen fordult elő olyan, hogy egy magyar csapat megélte a nemzetközi kupatavaszt, így nem meglepő, hogy az EL-csoportkörben bravúrosan szereplő FTC nyolcaddöntős párharcának odavágójára kiemelt figyelem irányult: a Tippmixen és a Tippmixprón közel 1,3 millió tipp született a találkozó fogadási lehetőségeire. Bár a Fradi 2-0-ra kikapott Leverkusenben, a meccs kapcsán 175 millió forintot megközelítő nyereményt jegyeztek fogadóink.

Tovább

66 éve ezen a napon pördült meg először az Ötöslottó sorsológömbje

1957. március 7-én történelmi nap virradt a szerencsevadászokra, aznap indult hódító útjára az Ötöslottó, amely Magyarország legismertebb és legszélesebb körben játszott számsorsjátéka lett. Az elmúlt évtizedekben ezzel a játékkal 45-en váltak milliárdossá és megszámlálhatatlanul sokan milliomossá. A játék mostani születésnapján minden idők hetedik legnagyobb nyereményével kecsegteti a játékosokat.

Tovább

Arany minősítésű felelős foglalkoztatói tanúsítványt kapott a Szerencsejáték Zrt.

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság minden évben díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek a munkavállalóikat vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik. A Szerencsejáték Zrt. az idei auditon megkapta a legmagasabb minősítést, ami azon cégeknek adható, akik a munkatársak megtartása, fejlesztése, jólléte érdekében iránymutató eszközöket alkalmaznak, továbbá olyan szervezeti kultúrát teremtenek, amelyek lehetővé teszik a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnereként támogatja a párizsi olimpiai felkészülést

2023-tól stratégiai partnerségre lép egymással a nemzeti lottótársaság és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Az együttműködés keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024 év végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését. A szponzorációs hozzájárulás nem csupán a nyári olimpiai játékokra szól, hanem a téli és nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, az Európa Játékokra, valamint az Indonéziában megrendezésre kerülő World Beach Games-en való felkészülésre is kiterjed.

Tovább

75 millió forintos főnyeremény is várja a játékosokat a legújabb kaparós sorsjegyen

Formabontó kaparósokkal bővíti sorsjegy portfólióját a nemzeti lottótársaság, megérkezett az év első sorsjegycsaládja, a NEON. Ezekkel a szórakoztató, modernebb megjelenésű, esti, éjjeli programokat megidéző sorsjegyekkel nem csupán a már meglévő játékosoknak, hanem a fiatalabb korosztálynak is kedvez a Szerencsejáték Zrt. Az új NEON sorsjegyekkel – a kaparós árától függően – akár 75 millió forintot is lehet nyerni.

Tovább

93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Bruttó mintegy 37 milliárd forint ütheti markát annak a játékosnak, aki a pénteki Eurojackpot sorsoláson egymaga eltalálja mind az 5+2 számot. Ezzel a nyereménnyel – amennyiben ismét magyar játékos viszi el – újabb rekord születhet Magyarországon, hiszen a tavaly december 9-i hazai fődíjhoz képest bruttó 7 milliárd forinttal többet vihet majd haza a szerencsés.

Tovább

A szerencsével társítják a babonás dátumot a magyarok – péntek 13-án másfélszer annyit lottózunk és kaparunk

Rendszeresen fokozódik a játékkedv, ha péntek 13-ára esik. A nemzeti lottótársaság adatai szerint a babonásnak vélt napon a klasszikus szerencsejáték termékeket keresik a szerencsevadászok, így kiemelkedően teljesít a sorsjegy és az Ötös-valamint a Hatoslottón is többen keresik a szerencséjüket. A két számsorsjáték halmozódása folytatódik, az Ötöslottón 2 milliárd, a Hatoslottón pedig 1.275 milliárd forint várja a szerencsevadászokat.

Tovább

Rekordot döntött az új milliárdosok és milliomosok száma tavaly

Több mint 4 ezren váltak milliomossá, öten pedig milliárdossá a Szerencsejáték Zrt. játékaival 2022-ben. Az év utolsó hónapjában pedig megszületett minden idők legnagyobb hazai lottónyertese is, több mint bruttó 30 milliárd forintnak örülhetett egy szerencsés magyar. A legtöbb hétszámjegyű nyeremény 2022-ben is a számsorsjátékokon született, de a sportfogadás is több mint 1500 tippelőt tett milliomossá.

Tovább

​Szilveszteri sorsjegylázban égnek a magyarok – akár 50 millióval gazdagabban is indulhat az újév

Idén is vadonatúj sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós elegáns kivitelben, selyemfényű felülettel került a lottózókba, akár 50 millió forintot is lehet nyerni vele. Szilveszterkor és újévkor még azok is próbára teszik a szerencséjüket, akik az év többi napján nem keresik Fortuna kegyeit. 
Tovább

Kivezetésre kerül a Tippmix Radar alkalmazás

A Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix eredménykövető alkalmazásának működtetését, a Tippmix Radart 2022. december 31-én megszünteti. Az applikációban található statisztikák és eredmények ezt követően nem lesznek elérhetőek.

Tovább

A Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján nüanszok dönthetnek a vb-döntőn

Argentína – Franciaország döntőt rendeznek vasárnap 16 órától a 2022-es labdarúgó-világbajnokság lezárásaként. A Tippmix és a Tippmixpro oddsai alapján a finálénak nincsen kimondott favoritja, mindkét nemzeti válogatott hasonló eséllyel pályázik a harmadik világbajnoki címe megszerzésére. A bronzéremért szombaton Horvátország és Marokkó csap össze – Modricék négy éve második helyezéssel távoztak a vb-ről, és most a szorzók alapján nagyobb esélyük van egy újabb dobogós helyre, mint a torna meglepetéscsapatának.

Tovább

Minden idők legnagyobb hazai Eurojackpot nyereménye – három nagynyertes is született a pénteki sorsoláson

Újabb magyar telitalálatossal bővült az európai lottójáték telitalálatosainak száma. A szerencsés nyertes minden idők legnagyobb hazai eurojackpot-nyereményét, mintegy bruttó 30 milliárd forintot kap, ha jelentkezik a nyereményért. A megújult Eurojackpot pénteki húzásán egy szerencsés magyar játékos megütötte a főnyereményt, mellette pedig további két hazai szerencsevadász örülhet mintegy 300 millió forintos nyereményének.

Tovább

Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján a brazilok és a franciák a favoritok

Kialakultak a negyeddöntők párosításai a katari labdarúgó-világbajnokságon, és egészen pazar párharcokra van kilátás. Igaz, meglepetésekben sem volt hiány eddig, már a csoportkörben kiesett Németország és Belgium is, míg Spanyolország a legjobb 16 között maradt alul Marokkóval szemben. A Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján jelenleg Brazília és Franciaország a legesélyesebb a végső győzelemre, és a nyolcaddöntők során pont ezen két válogatott mérkőzéséhez kapcsolódott a legnagyobb össznyeremény.

Tovább

Virágoskert várja a szolnoki gyerekeket a legújabb akadálymentes játszótéren

Tulipánok, rózsák és pipacsok között ismerhetik meg jobban egymást az ép és fogyatékossággal élő gyerekek Szolnok legújabb játszóterén. A nemzeti lottótársaság játszótérépítési programjában a Lovas István utcában olyan befogadó tér nyitotta meg kapuit, ahol a fogyatékosság minden típusának megfelelő játékelemeket próbálhatnak ki a gyerekek. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” programjának részeként már a 22. befogadó játszótér nyílt meg.

Tovább

A középkori lovagok világába kalauzolja a gyerekeket a pomázi befogadó játszótér

Várvédő kapitányok, hős lovagok és hercegnők bőrébe bújhatnak a gyerekek azon a pomázi akadálymentes játszótéren, amit a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának részeként valósított meg. A 21. befogadó játszótéren olyan kombinált játékelemek kaptak helyet, amelyeket az ép és fogyatékossággal élő gyerekek is kipróbálhatnak, a közös játékon keresztül pedig elfogadóbb és befogadóbb felnőttekké válhatnak.

Tovább

Tengeri kalandra hívja a gyerekeket a péceli befogadó játszótér

Pécelen nyitotta meg kapuit a 20. befogadó játszótér, amelyet a nemzeti lottótársaság a Nagykarácsony időszakos sorsjegy értékesítéséből befolyt összegből, azaz a játékosaival közösen épít. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében eddig országszerte 19 helyszínen adott át olyan játszótereket, ahol az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játékon keresztül ismerhetik meg egymást.

Tovább

A vízi élővilág tematikájával nyitja meg kapuit a 19. befogadó játszótér

A szekszárdi lakosokkal közösen alkották meg a legújabb befogadó játszótér tematikáját, amely tíz játékelemmel várja az ép és fogyatékossággal élő gyermekeket. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében megépült játszótérrel a vízi élővilágba kalauzolja el a látogatókat. A nemzeti lottótársaság célja, hogy országszerte minél több befogadó játszótér épülhessen.

Tovább

Negyed évszázados a Szerencsejáték Zrt. egyik legnépszerűbb játéka, a Tippmix

25 éve, vagyis 1997-ben indította el bukmékeri sportfogadási játékát a Szerencsejáték Zrt. A játék negyed évszázados története alatt számtalan rekordot megdöntött, milliomossá, akár tízmilliomossá tette fogadóit, a kezdeti 120-ról pedig 200 ezerre bővítette heti fogadási eseményeit. A Tippmix népszerűségét mutatja, hogy a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási árbevételének több mint 55 százalékát adja.
Tovább

Új szintre emeli együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a MOL Magyarország

Jelentősen bővíti termékei elérhetőségét a MOL töltőállomás hálózatában a Szerencsejáték Zrt. Az eddigi 48 árusító hely mellett 2022 novemberétől újabb 307, összességében 355 töltőállomáson érhetőek el a nemzeti lottótársaság termékei. A partnerség kibővítésével a MOL újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a töltőállomásait komplex szolgáltatási központtá alakítsa át.

Tovább

Út a stroketól a tokiói aranyéremig - magyar paraatlétával folytatja tabudöntögető videósorozatát a Szerencsejáték Zrt.

Újabb páros epizóddal folytatódik a nemzeti lottótársaság videósorozata. A Tarts velünk! szemléletformáló kampány részeként hétről-hétre olyan érintettek szólnak meg, akik a fogyatékossággal élőkkel szembeni sztereotípiák lerombolása és a befogadás erősítése miatt is álltak kamera elé. A legújabb epizódban Ekler Luca, paralimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó paraatléta szólalt meg.

Tovább

Brazil vagy német győzelmet várnak a szurkolók Katari VB-n

Már csak pár nap és startol a világbajnokság, amelynek mérkőzéseit - a Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint - a lakosság több mint negyven százaléka követi majd. A legtöbben Németország vagy Brazília győzelmére számítanak, a VB legjobb játékosának élmezőnyébe pedig Lionel Messit, Kylian Mbappét és Cristiano Ronaldot választották.

Tovább

Dél-amerikai győzelemre van a legnagyobb esély a Katari VB-n

Szűk egy héttel a katari labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt a rekordbajnok Brazília számít a torna legnagyobb esélyesének a Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján, megelőzve Argentínát. A két dél-amerikai sztárcsapatot a címvédő Franciaország, majd Anglia, Spanyolország és Németország követi a sorban a legnagyobb favoritok között. 

Tovább

Fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedését támogatja az Szerencsejáték Zrt. kampánya

A nemzeti lottótársaság őszi széleskörű szemléletformáló kommunikációja elsősorban a fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedésére, sikeres és boldog felnőtté válására fókuszál. Az évvégi kampány Illés Fanni, világ- és Európa-bajnok, paralimpikon úszó személyes élettörténetén keresztül mutatja be, hogy az elfogadás, valamint család és a nagyobb közösség támogatásával az akadályok lebonthatóak. A reklámfilm mellett idén, rendhagyó módon egy videósorozat is készült, amelyben az ismert és kevésbé ismert érintettek élethelyzetének bemutatása mellett megválaszolásra kerülnek olyan tabu kérdések is, amelyeket eddig senki nem mert feltenni.

Tovább

Több mint 1 millió fogadás érkezett az FTC - Monaco meccsre

A mérkőzés eredményre tippelők harmada hitt abban, hogy legalább döntetlent tud játszani a Ferencváros és ezzel továbbjut az Európa-liga nyolcaddöntőjébe. A csütörtök esti mérkőzés a fogadók körében kiemelkedő népszerűséggel bírt, és az FTC továbbjutása több mint 170 millió forint nyereményt hozott a sportfogadóknak.

Tovább

75 éves a londoni olimpiára utazó magyar csapat finanszírozója, a TOTÓ

A II. világháborút követően 1946-ban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az olimpiai játékok újraindítását tervezte. Magyarország is örömmel fogadta a kezdeményezést, sportolóink felkésztésére azonban hazánk igencsak szűkös anyagi keretekkel rendelkezett. Ahogy más európai nemzeteknél, Magyarországon is úgy döntött az ország vezetése, hogy az olimpiai játékokra való felkészülésre, illetve a részvételi költségek fedezésére szerencsejátékot, sportfogadást szervezzenek. Így került sor a nyereményalap-felosztásos rendszerek közül a leginkább közérthető 12 főmérkőzéses angol Totó hazai átvételére.

Tovább

Ilyen volt a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert – megérkezett a hivatalos aftermovie

Rúzsa Magdi, a Follow The Flow és a Szikora Robival kiegészült VALMAR október elsején megtöltötte a Puskás Aréna Szoborparkot. A koncertekre mintegy 50 ezren voltak kíváncsiak a helyszínen, a hangulat pedig fergeteges volt. Az eddigi leglátványosabb Szuperkoncert hangulatát a most megjelent aftermovie idézi fel, így aki részt vett az eseményen, újra átélheti a koncertélményt, aki pedig nem tudott ellátogatni a Szoborparkba, az semmiképp se hagyja ki.

Tovább

Közösen a magyar e-sport sikereiért: a Szerencsejáték Zrt. lett a magyar e-sport válogatott főszponzora

Szintet lépett a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) stratégiai együttműködése. A nemzeti lottótársaság a szövetség mellett az e-sport válogatott főszponzora is lett, hogy a szektor professzionális játékosainak felkészülését segítse. Az e-sport ma az egyik legdinamikusabban fejlődő szektor, Magyarországon mintegy 3,5 millióan játszanak valamilyen digitális platformon. A nemzeti lottótársaság sportfogadási kínálatában a bevezetés óta eltelt két év alatt a 4. legnépszerűbb sportággá vált az e-sport a kínált 57 sportág közül a hazai játékosok körében.

Tovább

Rekordot döntött a Szuperkoncert - közel 50 ezren voltak kíváncsiak a fellépőkre

A helyszínen mintegy 50 ezren követték végig a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet. Az esemény során a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói léptek színpadra, akik koncertjeikkel megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot. A fellépéseket több száz rakéta, tűzijáték, görögtűz, szikraeső és lézer kísérte. A helyszínen értékesített szerencsejáték termékekből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, akik a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását célzó Kapaszkodó programon keresztül biztosítanak lehetőséget a többi közt fejlesztő képzésekre.

Tovább

Előbb nyitnak a kapuk a szombati ingyenes Szuperkoncerten

A rendkívül magas érdeklődésre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16:30 helyett már 16:00-kor megnyitják a kapukat a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt. Az eseményre minden eddiginél különlegesebb színpadtechnikával készül a Szerencsejáték Zrt., így azok sem maradnak le a fellépésekről, akik a hátsó sorokban foglalnak helyet. A színpad már majdnem kész, az építésről szóló kisvideót itt lehet megtekinteni.

Tovább

Rendhagyó színpadtechnikával és látványvilággal készül a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert

A visszaszámlálás elkezdődött: 3 nap múlva a Puskás Aréna Szoborparkban újra Szuperkoncert lesz, amely idén a 65 éves Ötöslottó születésnapját is ünnepli. Az eseményre a korábbiaknál nagyobb színpaddal, és grandiózusabb show-elemekkel készül a Szerencsejáték Zrt. A koncert élőben is követhető, így aki személyesen nem tud a helyszínre menni, az sem marad le az exkluzív koncertélményről.

Tovább

Több mint 930 millió forint nyereményt hoztak a Nemzetek Ligája szeptemberi magyar mérkőzései a fogadók számára

Második helyen végzett Magyarország labdarúgó-válogatottja a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában, miután a szeptemberi zárómérkőzéseken előbb legyőzte Németországot, majd kikapott az Eb-címvédő Olaszországtól. A Tippmixen és a Tippmixprón mindkét mérkőzés kiemelten népszerű volt a fogadók körében, az első, Lipcsében rendezett találkozóhoz kapcsolódóan több mint 607 millió, míg a Puskás Arénában lejátszott meccs után több mint 330 millió forint nyeremény került játékosainkhoz.
Tovább

Sportmarketing Nap 2022 – Hogyan válnak a magyar sportsikerek üzleti értékké

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Szerencsejáték Zrt., mint a magyar sport stratégiai együttműködő partnere 2022-ben ismét megrendezte a hazai sportszervezetek legnagyobb tudásmegosztó eseményét, a Sportmarketing Napot. A 20 hazai és nemzetközi előadás középpontjában idén is a legújabb globális sportmarketing trendek, újdonságok, a bevált jógyakorlatok, valamint a sportági specifikumok bemutatása álltak. A sportszakemberek számára ingyenesen biztosított esemény idén személyes jelenléttel, a Groupama Arénában valósult meg.

Tovább

Változnak a számsorsjátékok árai

Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó és a Luxor ára is. A Kenó és a Puttó játékok díja jelenleg változatlan, de a módosítás ezeknél a termékeknél is várható. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd.
Tovább

Csalási kísérletek a Szerencsejáték Zrt. nevében

Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy számos esetben a Szerencsejáték Zrt. nevében kéretlen telefonálók nyereményjátékra (például: a telefonszámukat kisorsolták), vagy nyeremény-azonosításra hivatkozva próbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan emberektől.
Tovább

Részvételi Szabályzat változás

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Eurojackpot Részvételi Szabályzata 2023. január 13-tól módosult. Az új dokumentum az alábbi változást tartalmazza.

Tovább

ATM értékesítési csatorna kivezetése

A Szerencsejáték Zrt. 2007 óta biztosítja játékosai számára, hogy bizonyos számsorsjátékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó és Kenó, illetve kiegészítő játékként a Joker) esetében az OTP Bank ATM-hálózatán keresztül is fogadhassanak. Az utóbbi időszakban a készpénzforgalom fokozatos visszaszorulása, valamint a játékos igények megváltozása miatt azonban ennek a csatornának a kihasználtsága lecsökkent.

Tovább

1 meccs akár 4-es kötésben!

Ahogy jól megszokott már a Tippmixen és a Tippmixprón, a szögletekre és a büntetőlapokra (kivétel Lesz kiállítás?) vonatkozó fogadási lehetőségek kötéstiltás nélkül fogadhatók a mérkőzés egy egyéb fogadási eseményével. Ebbe a sorba csatlakozik a 2022-es labdarúgó-vb-n már fogadható „Lesszám X (hosszabbítással)” piac is, így egyetlen mérkőzés kapcsán akár egy 4-es kötés is megfogadhatóvá válik.

Tovább

Maja kincsvadászatra hív a Szerencsejáték Zrt.

Izgalmas és formabontó kaparóssal bővíti sorsjegy kínálatát a nemzeti lottótársaság. Az új játék ősi kincsek keresésére hívja a szerencsevadászokat egy eltűnt civilizáció, a maják rejtélyes világába. A Kincsvadász sorsjegyen akár 10 nyeremény is lekaparható a legszerencsésebb pedig 75 millió forinttal lehet gazdagabb.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. szeptember 14-én 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. még 4 napig várja nyertese jelentkezését

Kevesebb mint 1 hete van jelentkezni annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, de ezidáig nem váltotta be a nyertes szelvényt. Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a Szerencsejáték Zrt. – a játék részvételi szabályzata alapján - ebből az összegből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett nyereményt. 
Tovább

Folyamatos játék funkciót vezet be a Szerencsejáték Zrt.

Új, kényelmi funkcióval bővíti kínálatát játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság - a nemzetközi trendeket követve - online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is. Az online felületen az Ötös-, a Hatos-, és a Skandináv lottó, a Luxor, az Eurojackpot és az ezekhez kapcsolódó Joker játék a feltöltött keret erejéig, határozatlan ideig folyamatos lehet. Ezzel – amellett, hogy praktikus - biztosítható az is, hogy a játékosok ne maradjanak le egy-egy sorsolásról.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. szeptember 2-án 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Exkluzív sztárparádé a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

A hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra 2022. október 1-jén az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban. Különleges fény- és pirotechnikával kiegészülő showt ad Magyarország legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi, fellép az MTV EMA közönségdíjasa a Follow The Flow, valamint a fiatalok elsőszámú kedvence a VALMAR is. A Szerencsejáték Zrt. a helyszíni, saját termékeinek értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 30-án 00:00 és 06:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább