Hírek

Több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen

Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási esemény kapcsán állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.

Tovább

Tavaszi frissességet hoz az új Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata. A lottózókban és az értékesítési pontokon április 12-től elérhető Ajándék sorsjegy két, egyenként 100 millió forintos főnyereményt kínál, emellett további öt darab 10 milliós és negyvenöt 1 milliós nyeremény lapul a fedőrétegek alatt.

Tovább

Idén is különleges programmal készült a magyar költészet napjára a Szerencsejáték Zrt.

A múlt és a jelen magyar lírájának értékeire, örökérvényűségére, emellett a hagyománytisztelet és -megújítás szimbiózisára hívja fel a figyelmet a nemzeti lottótársaság költészet napi kampánya. A hazai kultúra támogatásában élen járó Szerencsejáték Zrt. idén április 11-én is egy exkluzív, ingyenesen látogatható programmal készült a magyar líra legfontosabb ünnepére azzal a céllal, hogy ismertebbé tegye a hazai fiatal szerzőket és alkotásaikat.

Tovább

Nyíregyházán nyílik az első Posta Lottózó

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.

Tovább

Hetente legalább egyszer elvitték a főnyereményt a Napi Mázlinál

Több mint 400 ezer nyertese volt már az elmúlt egy hónapban a Szerencsejáték Zrt. március 4-én bevezetett új számsorsjátékának, a Napi Mázlinak. Bár a legtöbben azok vannak, akik a játék árát nyerték vissza, volt már tizenkettő szerencsés játékos is, akik 20-20 millió forinttal gazdagodtak. Az új játék gyorsan népszerű lett a játékosok körében és a tervek felett teljesít.

Tovább

A magyar válogatott a fogadóknál is vezetett

Új sportfogadási lehetőséget biztosított a focirajongók és játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. a magyar válogatott labdarúgócsapat utóbbi két mérkőzésére. Szoboszlai Dominikék népszerűsége a Tippmix- és Tippmixpro-fogadók körében is töretlen: a török és a koszovói csapat ellen Budapesten lejátszott két felkészülési mérkőzés bizonyult az elmúlt napok legnépszerűbb eseményeinek.

Tovább

Megvan a 110 milliós budapesti álomotthon nyertese

Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

Tovább

Nyeremények garmadáját kínálja a játékosoknak a Nyereményözön sorsjegy

A megfontolt és izgalmakat kereső játékosokat egyaránt megnyerheti magának a nemzeti lottótársaság legújabb sorsjegye, a Nyereményözön. A 2024-es sorsjegyportfólió második darabja sok – akár több tízezres – összegű nyereménnyel érkezik a lottózókba, illetve a Szerencsejáték Zrt. értékesítőpontjaira március 8-án.

Tovább

Megszületett a Napi Mázli első milliomosa

Már a legelső sorsolás telitalálatot hozott a Szerencsejáték Zrt. március 4-én indult vadonatúj számsorsjátékán. A Napi Mázli kipróbálásával egy szerencsés játékos, 20 millió forintot nyert és közel 23 ezren örülhettek további, kisebb összegeknek.

Tovább

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

Tovább

Részvételi Szabályzat változás

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Joker, Kenó, Luxor, Napi Mázli, Puttó, Totó és Góltotó játékok, illetve a Fáraók Kincse, Black Jack, Bronz, Labirintus, Nyerőkártya, Pénzlift, Tengeri Kincsek, Sok szeretettel, Szerencsemalac, Szuper Black Jack, Kis Ajándék, Nagy Ajándék, Óriási Ajándék, Szerencse vagy Mázli, Szuper Bankó, Aranybánya, Astro, Buksza, Kaszinó, Pénzes Bőrönd, Pénzkerék+, Óriás Pénzkerék +, Vadvilág+, Kincsvadász+, Puzzle+ és Sok szerencsét+ e-sorsjegyek Részvételi Szabályzatai 2024. április 15-től módosulnak a regisztráció során bizonyos igazolványokból optikai karakterfelismeréssel történő adatkiolvasás, mint az adatok rögzítéséhez használható technológia igénybevételének lehetősége tekintetében.

Tovább

Minden idők legnagyobb főnyereménye az Ötöslottón

A 67 éves Ötöslottón ezen a héten 6,45 milliárd forint a megnyerhető főnyeremény összege, amely a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményösszege. Magyarország kedvenc lottójátékán az elmúlt évtizedekben összesen 46 darab milliárd fölötti nyeremény talált gazdára, 6 milliárdot meghaladó jackpot pedig eddig csak egy alkalommal.

Tovább

Már az Oscar-nyertesekre is fogadhatunk a TippmixPro-n

Alig egy hónapot kell várnunk a mozgóképes szakma legjelentősebb eseményére, amely évről évre lázban tartja a filmek szerelmeseit. A magyar rajongók március 11-én nemcsak kedvenc filmjüknek, rendezőjüknek vagy színészeiknek szurkolhatnak, hanem saját maguknak is. Az idén ugyanis már az Oscar-gála eredményeire is fogadhatnak a nemrég megújult TippmixPro-n.

Tovább

Hamarosan zárul a Szerencsejáték Zrt. lakásnyeremény-játéka – már több mint fél millióan esélyesek az álomotthonra

Tavaly augusztus óta közel 600 000 játékos, több mint tízmillió alkalommal használta Játékoskártyáját és teljesítette az akció feltételeit a lottózói vásárlásai alkalmával. Ők azok, akik esélyesek arra, hogy megnyerjék a Szerencsejáték Zrt. március elejéig tartó lakásnyeremény-játékának fődíját, egy 110 millió forint értékű, penthouse-jellegű lakást a Somfa Liget lakóparkban.

Tovább

Egymillió regisztrált lottójátékos a Szerencsejáték Zrt. weboldalán

Az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. A bet.szerencsejatek.hu oldalon 2024 elejére már több mint egymillió regisztrációt kezdeményeztek. Azok a játékosok, akik szeretik az online megoldások kényelmét, már egy pár perces regisztrációt követően, megújult felületen vásárolhatnak lottót vagy e-sorsjegyet.

Tovább

Rekord közeli főnyeremény az Ötös- és Hatoslottón

Hétről hétre egyre népszerűbb az Ötöslottó, a halmozódás kezdete óta mintegy 66 százalékkal nőtt a forgalom az értékesítőhelyeken. Magyarország legismertebb lottójátékán 27 hete nem volt telitalálat, jelenleg a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja, 5,88 milliárd forint várja a játékosokat. Ezzel párhuzamosan 12 hete nem találta el senki a nyerőszámokat a Hatoslottón sem, a játékon így 1,78 milliárd forint ezen a hétvégén a tét.

Tovább

Újra beindult a lottóturizmus – már 5,6 milliárd forintot ér a telitalálatos az Ötöslottón

Tovább fokozódik a lottóláz, miután már félévet meghaladóan nem talált gazdára az Ötöslottó főnyereménye. A halmozódás 26 hete tart, és a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja várja a játékosokat, hiszen a szombati sorsoláson már 5,6 milliárd forintot ér a telitalálatos. A kedvenc számok megjátszásához még a lottózóig sem kell elfáradni, az Okoslottó alkalmazásból vagy a szerencsejatek.hu oldalról is egyszerűen és könnyedén játékba lehet küldeni a kiválasztott számokat.

Tovább

12 napja maradt a Hatoslottó nyertesének, hogy jelentkezzen a közel 2 milliárd forintos nyereményéért

Hamarosan lejár a 90 napos határideje egy tavaly novemberi Hatoslottó sorsolás nyertesének, hogy felvehesse a majdnem 2 milliárd forintos jackpotot. Ha február 10-ig nem jelentkezik érte a nagynyertes vonalon, akkor az összeg is bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények közé, és különsorsolásos nyereményjáték útján visszakerül a játékosokhoz, illetve kiegészítheti az adott játék nyereményalapját. Eközben a Hatoslottón újra halmozódik a főnyeremény összege, telitalálat esetén a szerencsés 1,6 milliárd forintot nyerhet.

Tovább

Ezek voltak az Ötöslottó halmozódásának legszerencsésebb számai – összesen közel hétmilliárd forint a tét hétvégén

Milliárdokban gazdag hétvége vár a szerencsevadászokra. Az Ötöslottón minden idők második legmagasabb összegű, 5,35 milliárdos főnyereménye továbbra is várja szerencsés telitalálatosát, a Hatoslottón pedig már közel másfél milliárd forint a tét. Az Ötöslottó fél éve tartó halmozódása alatt Fortuna több számot is kegyeibe fogadott, de voltak olyanok is, amelyek még egyszer sem kerültek ki nyerőszámként a sorsológömbből.

Tovább

Változik a V-sport fogadásoknál a megfogadható legkisebb tétösszeg

2024. január 29-től a V-sport fogadás esetében a legkisebb megfogadható tét összege 300 forintról 500 forintra változik. Az egységnyi fogadás minimális tétje továbbra is 10 forint marad. A V-sport Pro online fogadások esetében a legkisebb megfogadható tétösszeg továbbra is 100 forint lesz.

Tovább

Minden eddiginél több milliomos, százmilliomos és milliárdos született 2023-ban

Több mint hatezer fővel bővült a milliomosok klubja 2023-ban. A Szerencsejáték Zrt. hálózatában rekordot döntött a nyertesek száma, 6 darab milliárdos, 31 darab százmilliókat jelentő nyeremény született tavaly, és összesen 6031-en örülhettek hét- nyolc-, vagy éppen kilencszámjegyű nyereménynek. A legtöbb nyertes a sportfogadásban született, a legnagyobb nyeremények pedig számsorsjátékok és a sorsjegyek kedvelőihez kerültek.

Tovább

Nagyot ugrott az Ötöslottó nyereményösszege – jól jártak a játékosok az szja eltörlésével

Közel egymilliárd forinttal nőtt az Ötöslottó főnyereménye egyik hétről a másikra, az óriási változás mögött a nyereményeket terhelő személyi jövedelemadó megszűnése áll. Változatlan alapjátékár mellett - a január elsejétől életbelépő törvényi változás hatására - 2024-től növekednek a számsorsjátékok nyeremény összegei, valamint gyorsul a főnyeremény halmozódás mértéke is.

Tovább

Máris milliárdost hozhat az újév

Közel fél éve nem talál gazdára az Ötöslottó főnyereménye. Az a szerencsés játékos, aki ezen a héten egymaga helyesen tippeli meg az öt számot, több mint 4 milliárd forinttal lesz gazdagabb. Az Eurojackpotot játszók is nagy nyereményre számíthatnak, ugyanis 13 hét halmozódás után közel 46 milliárd forint várja azt a szerencsést, aki egymaga találja el hibátlanul az 5+2 számot.

Tovább

Nőnek a nyereményösszegek a lottójátékoknál, január 1-től nem terheli személyi jövedelemadó a lottónyereményeket

Az Országgyűlés döntése alapján 2024. január 1-től a lottónyeremények személyi jövedelemadó mentességet élveznek. A nyeremények után járó adót eddig a Szerencsejáték Zrt. fizette meg a játékosok helyett, így a nyertesek már az adóval csökkentett összeget kapták meg. Az szja-kötelezettség megszűnésének köszönhetően a lottójátékoknál nagyobb nyereményösszeg várja a játékosokat, miközben az alapjátékár nem változik.

Tovább

Idén már digitális formában is megérkezett a Sok szerencsét! sorsjegy

A játékélmény-keresőket célozza meg a Sok szerencsét! sorsjegy papíralapú és digitális változata, amely mától érhető el a lottózókban, illetve a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A megjelenésükben is az ünnepi hangulatot megidéző termékeket egy korábbi kutatás eredményeire alapozva fejlesztette ki a nemzeti lottótársaság, így a népszerű játékok, az elnyújtott játékmenet, az izgalmasan felépített nyereménystruktúra egyaránt segítik, hogy ezek a sorsjegyek is a játékosok kedvencévé válhassanak.

Tovább

Milliárdokkal gazdagabban zárhatják az évet a szerencsevadászok

Az Eurojackpoton 29,7 milliárd, az Ötöslottón 3,6 milliárd a Hatoslottón pedig 645 millió forint várja azokat, akik még az ünnepek előtt próbára tennék szerencséjüket. A kedvenc számok megjátszásához még a lottózóig sem kell elfáradni, az Okoslottó alkalmazásból vagy a szerencsejatek.hu oldalról is egyszerűen és könnyedén játékba lehet küldeni a kiválasztott számokat.

Tovább

Akár 50 milliót hozhat a konyhára a megújult sorsjegykirakós – érkezik a Puzzle+

Kilenc gyors, mégis összetett játékmenettel, vidám külsővel és a papíralapúnál nagyobb nyerési eséllyel jön a Puzzle+ elektronikus sorsjegy. Magyarország első sorsjegykirakósának digitális változatával akár 50 millió forintot nyerhetnek a szerencsések, de további három, egyenként 1 millió forintos jutalom is várja a kaparós játékok kedvelőit.

Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy a 2023. december 10-én (vasárnap) a Hatoslottó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számsorsolást a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében tartjuk meg, azonban a Nobel-díj-átadó ünnepség élő közvetítése miatt később, várhatóan 18:45-től lesz látható a Duna Televízióban. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Közös játékkal az elfogadásért – új játszótérrel gazdagodtak a dunaújvárosiak

Egymás megismerését, megértését és elfogadását segíti az új dunaújvárosi játékbirodalom, amely a Szerencsejáték Zrt. támogatásával, A játék összeköt! program keretében valósulhatott meg. A nemzeti lottótársaság immár 28 inkluzív játszótér megépítésével járult hozzá a gondolati akadálymentesítéshez, illetve ahhoz, hogy a fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék örömét megtapasztalva válhassanak befogadó felnőttekké.

Tovább

Húsz éve sikeres a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítő hálózata

Húsz éves a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítési hálózata, amelynek köszönhetően a vállalat hosszú ideje élen jár a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásában. A nemzeti lottótársaság alapvető társadalmi küldetésének tekinti a hálózat működtetését, éppen ezért kiemelt figyelmet fordít annak megújítására és a szolgáltatási paletta bővítésére – hangzott el a kerek évforduló alkalmából megrendezett sajtótájékoztatón.

Tovább

Csokoládé játszótér épült Szerencsen

Csokoládé tematikájú új, befogadó játszótér várja a gyerekeket Szerencsen. A nemzeti lottótársaság 27. inkluzív játszótere egyedülálló, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

75 millió forintos főnyereménnyel érkezik az újabb e-sorsjegy a Kincsvadász+

A titokzatos maja civilizáció vizuális világa elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb e-sorsjegyén, amely hagyományos elődje után a Kincsvadász+ nevet kapta. A szerencsejatek.hu honlapon már elérhető, egy hosszabb és három látványos és gyors játékot kínáló digitális kaparós a papíralapú változatnál is jobb nyerési eséllyel várja a játékosokat.

Tovább

Befogadó játszótér a közös élményekért már Berettyóújfaluban is

Akadálymentes megközelítést és közös élményeket ígér fogyatékkal élő és ép gyermekeknek egyaránt a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült újabb befogadó játszótér Berettyóújfalun. A nemzeti lottótársaság „Játék összeköt” programjának keretében 2017 óta már 26 olyan inkluzív játszótér épült országszerte, ahol az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak befogadó felnőttekké.

Tovább

Tudjuk, mi a pálya – világszínvonalú sportfogadási oldallal és rendhagyó kampánnyal erősít a nemzeti lottótársaság

Elindult az új tippmixpro.hu, a Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala, amelyen az új funkciók mellett közel tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat. Az oldal különlegessége - amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció - hazánkban legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire. A megújulást egy hónapos, 360 fokos kampány kíséri, melynek fókuszába az új funkciókon túl a fogadók felkészültsége került.

Tovább

Új köntösben és magasabb főnyereménnyel térnek vissza a Kis- és Nagykarácsony sorsjegyek

Megújult külsővel és extra pénznyereményekkel várja a játékosokat a nemzeti lottótársaság népszerű szezonális termékpárosa, a Kiskarácsony és Nagykarácsony sorsjegy. Az izgalmas külsejű, akár névre szólóan ajándékozható sorsjegypár a mai naptól érhető el a lottózók kínálatában. A Szerencsejáték Zrt. hatodik éve folytatja akadálymentes játszótérépítési programját, melyet részben a Nagykarácsony sorsjegyek értékesítéséből is finanszíroz.

Tovább

Megújult a TippmixPro – világszínvonalú sportfogadási oldallal erősít a nemzeti lottótársaság

Elindult az új tippmixpro.hu, a Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala, amelyen az új funkciók mellett közel tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat. Az oldal különlegessége - amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció - hazánkban legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire, mint például a foci, a kézi-, a röp- és a kosárlabda, vagy a jégkorong mérkőzésekre.

Tovább

Egyszerűsítettük az online regisztrációt

2023. október 25-én megújult a bet.szerencsejatek.hu regisztrációs folyamata. Azoknak a játékosoknak, akik ezt követően regisztrálnak oldalunkon, jóval kevesebb adatot kell megadniuk, valamint Játékoskártyával rendelkező felhasználóink előtölthetik a regisztrációs űrlapot pár gombnyomás segítségével.

Tovább

Fontos könnyítések a nyereménykifizetési szabályokban

2023. október 25-től kezdődően 599.999 Ft-ra emelkedett a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban és a kijelölt értékesítőhelyeken azonnal, készpénzben kifizethető nyeremények értékhatára, valamint a bet.szerencsejatek.hu oldalon létrehozott regisztrációban és az SMS-ben feladott szelvényekkel elért nyeremények azonnali jóváírásának értékhatára. A változás pozitívan érinti a Játékoskártya nyereménykifizetéssel kapcsolatos kényelmi funkcióját is.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. október 25. 00:00 és október 26. 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Óriási buli, mintegy 50 ezer ember, mindez 2 percben – megérkezett az idei Szuperkoncert aftermovieja

Minden eddiginél látványosabb showt láthattak azok, akik szeptember 23-án kilátogattak a Puskás Aréna Szoborparkba az Eurojackpot Szuperkoncertre, ahol a hazai zenei szcéna kiemelkedő formációi léptek színpadra. DR BRS és vendégei, a ByeAlex és a Slepp, valamit a Halott Pénz koncertekre közel ötvenezren voltak kíváncsiak, online pedig tizenötezren követték az eseményt. A helyszíni szerencsejáték termékek értékesítéséből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, így a szuperkoncertezők összesen 8,5 millió forinttal járultak hozzá a hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez.

Tovább

Minden idők legtöbb kifizetett nyereménye a Tippmixen és a Tippmixprón - Magyarország a Puskás Arénában is legyőzte Szerbiát

A belgrádi 2-1-es siker után Budapesten is 2-1-re verte Szerbiát a magyar válogatott az Eb-selejtezők G csoportjában. A sportfogadók persze nem csak Szoboszlaiék sikerének örülhettek, ugyanis a találkozó kapcsán minden idők legtöbb kifizetett nyereménye került játékosaink zsebébe. Mindez azt jelenti, hogy a legutóbbi selejtezőnk több nyereményt generált, mint a 2022-es argentin-sikerrel végződő vb-döntő, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar – szerb a Tippmixen és a Tippmixprón, mint Messiék győzelme, vagy éppen a 2023-as BL-döntő.

Tovább

Már Nagykanizsán is épült befogadó játszótér

„Vár” tematikával nyitotta meg kapuit a 25. befogadó játszótér, Nagykanizsán. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében eddig átadott játszótereken az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játékon keresztül ismerhetik meg egymást és válhatnak elfogadó felnőttekké. A nagykanizsai játszótér különlegessége, hogy a játékok mellett a helyszínen egy okospad is helyet kapott, amely nemcsak internet lehetőséget biztosít, hanem telefon töltésére is alkalmas.

Tovább

A játékosok hisznek péntek 13 varázsában, de nem emiatt járnak lottózóba

A magyarok több mint fele gondolja úgy, hogy péntek 13-a nagy hatással lehet a szerencséjére, ugyanakkor az említett napon szerencsejátékokban is szerencsét próbálók 47 százaléka nem igazán tapasztalta, hogy Fortuna ilyenkor kegyesebb lenne hozzá, mint egy átlagos hétköznapon. A nemzeti lottótársaság legfrissebb felméréséből az is kiderül, hogy a misztikus tulajdonságokkal felruházott napokon elsősorban az Ötös- és Hatoslottón, illetve a papíralapú kaparós sorsjegyekkel teszik próbára szerencséjüket a játékosok.

Tovább

Fontos változásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt., egyenlegük felosztási arányáról kell dönteniük a játékosoknak

A nemzeti lottótársaság hamarosan megújítja az idén 10 éves online sportfogadási oldalát, a tippmixpro.hu-t. A megújulás miatt az online felhasználói fiókkal rendelkező játékosok fiókja szétválik, és október 16-ig dönteniük kell arról, hogy rendelkezésre álló egyenlegüket milyen arányban szeretnék szétosztani a klasszikus online szerencsejátékok, mint a lottójátékok és az e-sorsjegyek, valamint az online sportfogadás között, erre október 16-ig van lehetőségük.

Tovább

A játék akkor jó, ha tényleg játék marad - Lelki egészség Napja 2023

Tíz éve működtet az ELTE PPK Pszichológiai Intézete Segélytelefonszolgálatot a szerencsejáték problémával küzdők és hozzátartozóik számára a Pro Psychologia Alapítvánnyal együttműködésben, a nemzeti lottótársaság támogatásával. Az ingyenes szolgáltatást igénybe vehetik a szerencsejáték-problémával küzdők, valamint hozzátartozóik, illetve azok, akik úgy érzik, hogy a játéktevékenységük akár a legkisebb mértékben is veszélyt jelenthet életvezetésükre.

Tovább

Tudatosan egy biztonságosabb játékélményért

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) és a Szerencsejáték Zrt. - az Európai KiberbiztonságiHónap keretein belül – októberben együtt készíti fel a sportfogadókat és felhasználókat az online tér veszélyeire.

Tovább

Digitális köntösben tér vissza a népszerű Vadvilág sorsjegy

Megújult formában és új térben mutatkozik be a Vadvilág sorsjegy. A négy egyszerű és gyors játékkal érkező e-sorsjegy, a Vadvilág+ nagyobb nyerési eséllyel és akár 50 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Az új e-sorsjegyet 2023. október 3-tól „kaparhatják” a játékosok a szerencsejatek.hu oldalon.

Tovább

Minden eddiginél magasabb összeggel járultak hozzá a szuperkoncertezők a hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez

Rekordösszeggel, 8,5 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját a Szerencsejáték Zrt. a Szuperkoncert résztvevőinek köszönhetően. A nemzeti lottótársaság idén már harmadik alkalommal ajánlja fel a szerencsejátékok helyszíni értékesítéséből befolyt összeget a Segélyszervezet javára. Az Eurojackpot Szuperkoncerten idén az esős idő ellenére is közel ötvenezren vettek részt.

Tovább

Közel három milliárd forint a tét a hétvégi lottóhúzásokon

Szemkápráztató nyeremények várják a szerencsevadászokat, a Hatoslottón 1,175 milliárd forintos, az Ötöslottón pedig 1,53 milliárd forintos jackpot találhat gazdára ezen a hétvégén. Az Ötöslottón 2023-ban eddig összesen négy, a Hatoslottón pedig hat nagynyertes örülhetett telitalálatosának.

Tovább

Vízi világba kalauzolja a gyerekeket a kiskunhalasi befogadó játszótér

Kiskunhalason nyitotta meg kapuit a nemzeti lottótársaság 24. befogadó játszótere. A Játék összeköt! program keretében a gazdagon felszerelt, a mesék világát idéző játszóterek révén Magyarországon egyedülálló, mindenki számára használható közösségi terek épülnek, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek az együtt játszás élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

Idén is közel ötvenezren a Szoborparkban – ilyen volt az Eurojackpot Szuperkoncert

Az eső ellenére idén is több tízezren énekelték a helyszínen a hazai popzene nagyágyúinak legismertebb, valamint csak itt hallható dalkülönlegességeit. A fellépők, vagyis a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot, ahol az este folyamán összesen mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi az Eurojackpot Szuperkoncertre, online pedig közel tizenötezren követték az eseményt.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 26-án 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Idén már jelnyelvi tolmács is segíti az akadályok lebontását a Szuperkoncerten

Szombaton ismét kinyitja kapuit a Puskás Aréna Szoborpark a zenekedvelők előtt, ahol az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményén, az Eurojackpot Szuperkoncerten közönségkedvenc előadóké a színpad. A Szerencsejáték Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan most is akadálymentes lelátóval várja a fogyatékossággal élőket, idén először pedig jelnyelvi tolmács is segíti, hogy a siketek és nagyothallók is teljesebb koncertélményt élhessenek át.

Tovább

Folytatódik a Szerencsejáték Zrt. játszótér építési programja

Idén újabb befogadó játszóterek épülnek országszerte a nagyvárosokban a Szerencsejáték Zrt. támogatásával. Az első 2023-ban átadott játszótér az V. kerületi Hild téren került átadásra, amelynek megvalósításához a nemzeti lottótársaság 60 millió forinttal járult hozzá. „A játék összeköt!” program keretében eddig 22 olyan inkluzív játszótér épült, ahol ép és fogyatékkal élő gyermekek közösen játszhatnak. Ez a szám év végéig 28-ra fog emelkedni.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 12-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Sztárparádéval készül az ötödik, Eurojackpot Szuperkoncertre a Szerencsejáték Zrt.

Teltházas koncerteket adó fellépők várják a hazai zene szerelmeseit az idei Szuperkoncerten. A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre. Az eseményen elsőként a dj-producer, DR BRS és vendégei lépnek színpadra, akik eddig soha nem látott zenekaros felállásban érkeznek, őket a hazai zenei élet legfelkapottabb együttesei, ByeAlex és a Slepp, majd a Halott Pénz követik, akik exkluzív látványvilággal és rendhagyó színpadi elemekkel is készülnek. A Szerencsejáték Zrt. idén már harmadik alkalommal ajánlja fel a helyszíni értékesítésből befolyt összeget jótékony célra, így támogatva az Ökumenikus Segélyszervezet több mint három évtizedes segítő munkáját.

Tovább

Kihirdették a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki játékoskeretét

Bemutatkozott a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki kerete, amelynek tagjai három versenyjátékban lesznek ott a szeptemberi 15. IeSF Világbajnokságon Romániában. A nemzeti lottótársaság a tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is kiemelt szponzorként támogatja a dinamikusan fejlődő e-sport-szektor professzionális játékosainak felkészülését, azaz a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) 2023-ban is folytatja stratégiai együttműködését.

Tovább

100 milliós értékű lakásnyeremény érkezik

Visszatér a lakásnyeremény. Egyedülálló akciót indít a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével augusztus 28-ától. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményét, egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhet egy szerencsés Játékoskártya birtokos. A kiemelkedő nyereménnyel kívánja megünnepelni a nemzeti lottótársaság, hogy immáron 1 millió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást a lottózókban.

Tovább