Hírek

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy a 2023. december 10-én (vasárnap) a Hatoslottó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számsorsolást a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében tartjuk meg, azonban a Nobel-díj-átadó ünnepség élő közvetítése miatt később, várhatóan 18:45-től lesz látható a Duna Televízióban. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Közös játékkal az elfogadásért – új játszótérrel gazdagodtak a dunaújvárosiak

Egymás megismerését, megértését és elfogadását segíti az új dunaújvárosi játékbirodalom, amely a Szerencsejáték Zrt. támogatásával, A játék összeköt! program keretében valósulhatott meg. A nemzeti lottótársaság immár 28 inkluzív játszótér megépítésével járult hozzá a gondolati akadálymentesítéshez, illetve ahhoz, hogy a fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék örömét megtapasztalva válhassanak befogadó felnőttekké.

Tovább

Húsz éve sikeres a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítő hálózata

Húsz éves a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítési hálózata, amelynek köszönhetően a vállalat hosszú ideje élen jár a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásában. A nemzeti lottótársaság alapvető társadalmi küldetésének tekinti a hálózat működtetését, éppen ezért kiemelt figyelmet fordít annak megújítására és a szolgáltatási paletta bővítésére – hangzott el a kerek évforduló alkalmából megrendezett sajtótájékoztatón.

Tovább

Csokoládé játszótér épült Szerencsen

Csokoládé tematikájú új, befogadó játszótér várja a gyerekeket Szerencsen. A nemzeti lottótársaság 27. inkluzív játszótere egyedülálló, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

75 millió forintos főnyereménnyel érkezik az újabb e-sorsjegy a Kincsvadász+

A titokzatos maja civilizáció vizuális világa elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb e-sorsjegyén, amely hagyományos elődje után a Kincsvadász+ nevet kapta. A szerencsejatek.hu honlapon már elérhető, egy hosszabb és három látványos és gyors játékot kínáló digitális kaparós a papíralapú változatnál is jobb nyerési eséllyel várja a játékosokat.

Tovább

Befogadó játszótér a közös élményekért már Berettyóújfaluban is

Akadálymentes megközelítést és közös élményeket ígér fogyatékkal élő és ép gyermekeknek egyaránt a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült újabb befogadó játszótér Berettyóújfalun. A nemzeti lottótársaság „Játék összeköt” programjának keretében 2017 óta már 26 olyan inkluzív játszótér épült országszerte, ahol az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak befogadó felnőttekké.

Tovább

Tudjuk, mi a pálya – világszínvonalú sportfogadási oldallal és rendhagyó kampánnyal erősít a nemzeti lottótársaság

Elindult az új tippmixpro.hu, a Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala, amelyen az új funkciók mellett közel tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat. Az oldal különlegessége - amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció - hazánkban legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire. A megújulást egy hónapos, 360 fokos kampány kíséri, melynek fókuszába az új funkciókon túl a fogadók felkészültsége került.

Tovább

Új köntösben és magasabb főnyereménnyel térnek vissza a Kis- és Nagykarácsony sorsjegyek

Megújult külsővel és extra pénznyereményekkel várja a játékosokat a nemzeti lottótársaság népszerű szezonális termékpárosa, a Kiskarácsony és Nagykarácsony sorsjegy. Az izgalmas külsejű, akár névre szólóan ajándékozható sorsjegypár a mai naptól érhető el a lottózók kínálatában. A Szerencsejáték Zrt. hatodik éve folytatja akadálymentes játszótérépítési programját, melyet részben a Nagykarácsony sorsjegyek értékesítéséből is finanszíroz.

Tovább

Megújult a TippmixPro – világszínvonalú sportfogadási oldallal erősít a nemzeti lottótársaság

Elindult az új tippmixpro.hu, a Szerencsejáték Zrt. vadonatúj sportfogadási oldala, amelyen az új funkciók mellett közel tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat. Az oldal különlegessége - amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció - hazánkban legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire, mint például a foci, a kézi-, a röp- és a kosárlabda, vagy a jégkorong mérkőzésekre.

Tovább

Egyszerűsítettük az online regisztrációt

2023. október 25-én megújult a bet.szerencsejatek.hu regisztrációs folyamata. Azoknak a játékosoknak, akik ezt követően regisztrálnak oldalunkon, jóval kevesebb adatot kell megadniuk, valamint Játékoskártyával rendelkező felhasználóink előtölthetik a regisztrációs űrlapot pár gombnyomás segítségével.

Tovább

Fontos könnyítések a nyereménykifizetési szabályokban

2023. október 25-től kezdődően 599.999 Ft-ra emelkedett a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban és a kijelölt értékesítőhelyeken azonnal, készpénzben kifizethető nyeremények értékhatára, valamint a bet.szerencsejatek.hu oldalon létrehozott regisztrációban és az SMS-ben feladott szelvényekkel elért nyeremények azonnali jóváírásának értékhatára. A változás pozitívan érinti a Játékoskártya nyereménykifizetéssel kapcsolatos kényelmi funkcióját is.

Tovább

Részvételi Szabályzat változás

Tájékoztatjuk Tisztelt játékosainkat, hogy az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Joker, Kenó, Luxor és Puttó számsorsjátékok, Totó és Góltotó fogadásaink, a Tippmix, Tippmixpro, a V-sport, a V-sport Pro és az e-sorsjegyek Részvételi Szabályzatai 2023. október 25-től módosultak. Az új dokumentumok az alábbi főbb változásokat tartalmazzák:

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. október 25. 00:00 és október 26. 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Óriási buli, mintegy 50 ezer ember, mindez 2 percben – megérkezett az idei Szuperkoncert aftermovieja

Minden eddiginél látványosabb showt láthattak azok, akik szeptember 23-án kilátogattak a Puskás Aréna Szoborparkba az Eurojackpot Szuperkoncertre, ahol a hazai zenei szcéna kiemelkedő formációi léptek színpadra. DR BRS és vendégei, a ByeAlex és a Slepp, valamit a Halott Pénz koncertekre közel ötvenezren voltak kíváncsiak, online pedig tizenötezren követték az eseményt. A helyszíni szerencsejáték termékek értékesítéséből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, így a szuperkoncertezők összesen 8,5 millió forinttal járultak hozzá a hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez.

Tovább

Minden idők legtöbb kifizetett nyereménye a Tippmixen és a Tippmixprón - Magyarország a Puskás Arénában is legyőzte Szerbiát

A belgrádi 2-1-es siker után Budapesten is 2-1-re verte Szerbiát a magyar válogatott az Eb-selejtezők G csoportjában. A sportfogadók persze nem csak Szoboszlaiék sikerének örülhettek, ugyanis a találkozó kapcsán minden idők legtöbb kifizetett nyereménye került játékosaink zsebébe. Mindez azt jelenti, hogy a legutóbbi selejtezőnk több nyereményt generált, mint a 2022-es argentin-sikerrel végződő vb-döntő, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar – szerb a Tippmixen és a Tippmixprón, mint Messiék győzelme, vagy éppen a 2023-as BL-döntő.

Tovább

Már Nagykanizsán is épült befogadó játszótér

„Vár” tematikával nyitotta meg kapuit a 25. befogadó játszótér, Nagykanizsán. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében eddig átadott játszótereken az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játékon keresztül ismerhetik meg egymást és válhatnak elfogadó felnőttekké. A nagykanizsai játszótér különlegessége, hogy a játékok mellett a helyszínen egy okospad is helyet kapott, amely nemcsak internet lehetőséget biztosít, hanem telefon töltésére is alkalmas.

Tovább

A játékosok hisznek péntek 13 varázsában, de nem emiatt járnak lottózóba

A magyarok több mint fele gondolja úgy, hogy péntek 13-a nagy hatással lehet a szerencséjére, ugyanakkor az említett napon szerencsejátékokban is szerencsét próbálók 47 százaléka nem igazán tapasztalta, hogy Fortuna ilyenkor kegyesebb lenne hozzá, mint egy átlagos hétköznapon. A nemzeti lottótársaság legfrissebb felméréséből az is kiderül, hogy a misztikus tulajdonságokkal felruházott napokon elsősorban az Ötös- és Hatoslottón, illetve a papíralapú kaparós sorsjegyekkel teszik próbára szerencséjüket a játékosok.

Tovább

Fontos változásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt., egyenlegük felosztási arányáról kell dönteniük a játékosoknak

A nemzeti lottótársaság hamarosan megújítja az idén 10 éves online sportfogadási oldalát, a tippmixpro.hu-t. A megújulás miatt az online felhasználói fiókkal rendelkező játékosok fiókja szétválik, és október 16-ig dönteniük kell arról, hogy rendelkezésre álló egyenlegüket milyen arányban szeretnék szétosztani a klasszikus online szerencsejátékok, mint a lottójátékok és az e-sorsjegyek, valamint az online sportfogadás között, erre október 16-ig van lehetőségük.

Tovább

A játék akkor jó, ha tényleg játék marad - Lelki egészség Napja 2023

Tíz éve működtet az ELTE PPK Pszichológiai Intézete Segélytelefonszolgálatot a szerencsejáték problémával küzdők és hozzátartozóik számára a Pro Psychologia Alapítvánnyal együttműködésben, a nemzeti lottótársaság támogatásával. Az ingyenes szolgáltatást igénybe vehetik a szerencsejáték-problémával küzdők, valamint hozzátartozóik, illetve azok, akik úgy érzik, hogy a játéktevékenységük akár a legkisebb mértékben is veszélyt jelenthet életvezetésükre.

Tovább

Tudatosan egy biztonságosabb játékélményért

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) és a Szerencsejáték Zrt. - az Európai KiberbiztonságiHónap keretein belül – októberben együtt készíti fel a sportfogadókat és felhasználókat az online tér veszélyeire.

Tovább

Digitális köntösben tér vissza a népszerű Vadvilág sorsjegy

Megújult formában és új térben mutatkozik be a Vadvilág sorsjegy. A négy egyszerű és gyors játékkal érkező e-sorsjegy, a Vadvilág+ nagyobb nyerési eséllyel és akár 50 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Az új e-sorsjegyet 2023. október 3-tól „kaparhatják” a játékosok a szerencsejatek.hu oldalon.

Tovább

Minden eddiginél magasabb összeggel járultak hozzá a szuperkoncertezők a hátrányos helyzetű családok megsegítéséhez

Rekordösszeggel, 8,5 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját a Szerencsejáték Zrt. a Szuperkoncert résztvevőinek köszönhetően. A nemzeti lottótársaság idén már harmadik alkalommal ajánlja fel a szerencsejátékok helyszíni értékesítéséből befolyt összeget a Segélyszervezet javára. Az Eurojackpot Szuperkoncerten idén az esős idő ellenére is közel ötvenezren vettek részt.

Tovább

Közel három milliárd forint a tét a hétvégi lottóhúzásokon

Szemkápráztató nyeremények várják a szerencsevadászokat, a Hatoslottón 1,175 milliárd forintos, az Ötöslottón pedig 1,53 milliárd forintos jackpot találhat gazdára ezen a hétvégén. Az Ötöslottón 2023-ban eddig összesen négy, a Hatoslottón pedig hat nagynyertes örülhetett telitalálatosának.

Tovább

Vízi világba kalauzolja a gyerekeket a kiskunhalasi befogadó játszótér

Kiskunhalason nyitotta meg kapuit a nemzeti lottótársaság 24. befogadó játszótere. A Játék összeköt! program keretében a gazdagon felszerelt, a mesék világát idéző játszóterek révén Magyarországon egyedülálló, mindenki számára használható közösségi terek épülnek, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek az együtt játszás élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

Idén is közel ötvenezren a Szoborparkban – ilyen volt az Eurojackpot Szuperkoncert

Az eső ellenére idén is több tízezren énekelték a helyszínen a hazai popzene nagyágyúinak legismertebb, valamint csak itt hallható dalkülönlegességeit. A fellépők, vagyis a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot, ahol az este folyamán összesen mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi az Eurojackpot Szuperkoncertre, online pedig közel tizenötezren követték az eseményt.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 26-án 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Idén már jelnyelvi tolmács is segíti az akadályok lebontását a Szuperkoncerten

Szombaton ismét kinyitja kapuit a Puskás Aréna Szoborpark a zenekedvelők előtt, ahol az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményén, az Eurojackpot Szuperkoncerten közönségkedvenc előadóké a színpad. A Szerencsejáték Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan most is akadálymentes lelátóval várja a fogyatékossággal élőket, idén először pedig jelnyelvi tolmács is segíti, hogy a siketek és nagyothallók is teljesebb koncertélményt élhessenek át.

Tovább

Folytatódik a Szerencsejáték Zrt. játszótér építési programja

Idén újabb befogadó játszóterek épülnek országszerte a nagyvárosokban a Szerencsejáték Zrt. támogatásával. Az első 2023-ban átadott játszótér az V. kerületi Hild téren került átadásra, amelynek megvalósításához a nemzeti lottótársaság 60 millió forinttal járult hozzá. „A játék összeköt!” program keretében eddig 22 olyan inkluzív játszótér épült, ahol ép és fogyatékkal élő gyermekek közösen játszhatnak. Ez a szám év végéig 28-ra fog emelkedni.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 12-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Sztárparádéval készül az ötödik, Eurojackpot Szuperkoncertre a Szerencsejáték Zrt.

Teltházas koncerteket adó fellépők várják a hazai zene szerelmeseit az idei Szuperkoncerten. A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre. Az eseményen elsőként a dj-producer, DR BRS és vendégei lépnek színpadra, akik eddig soha nem látott zenekaros felállásban érkeznek, őket a hazai zenei élet legfelkapottabb együttesei, ByeAlex és a Slepp, majd a Halott Pénz követik, akik exkluzív látványvilággal és rendhagyó színpadi elemekkel is készülnek. A Szerencsejáték Zrt. idén már harmadik alkalommal ajánlja fel a helyszíni értékesítésből befolyt összeget jótékony célra, így támogatva az Ökumenikus Segélyszervezet több mint három évtizedes segítő munkáját.

Tovább

Kihirdették a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki játékoskeretét

Bemutatkozott a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki kerete, amelynek tagjai három versenyjátékban lesznek ott a szeptemberi 15. IeSF Világbajnokságon Romániában. A nemzeti lottótársaság a tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is kiemelt szponzorként támogatja a dinamikusan fejlődő e-sport-szektor professzionális játékosainak felkészülését, azaz a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) 2023-ban is folytatja stratégiai együttműködését.

Tovább

100 milliós értékű lakásnyeremény érkezik

Visszatér a lakásnyeremény. Egyedülálló akciót indít a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével augusztus 28-ától. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményét, egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhet egy szerencsés Játékoskártya birtokos. A kiemelkedő nyereménnyel kívánja megünnepelni a nemzeti lottótársaság, hogy immáron 1 millió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást a lottózókban.

Tovább

Ősztől változnak a számsorsjátékok alapárai, ezzel együtt tovább nő a nyereményösszeg is

Szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti.

Tovább

Figyelmezteti játékosait a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy egyes esetekben jelszavak megszerzésével illetéktelenek beléptek szerencsejatek.hu/tippmixpro.hu fiókokba, emiatt az érintett fiókokat a Társaság azonnal zárolta. Az érintetteket a Szerencsejáték Zrt. mai nap folyamán tájékoztatja.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. június 28-án 22:00-tól június 29-én 05:00-ig karbantartás miatt nem lesznek elérhetőek a Szerencsejáték Zrt. egyes fogadási rendszerei.
Tovább

Közel kétszázezer helyes tipp a magyar válogatott győzelmére

Közel 840 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a magyar-litván mérkőzésre, az ügyesen tippelők összesen 170 millió forintnyi nyereménynek örülhettek. Kedd este az eddig 4 ponttal rendelkező magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s győzelmével újabb 3 pontot gyűjtött Eb-selejtezős csoportjában, és mivel Szerbia csak döntetlent tudott kiharcolni Bulgáriában, így – jobb gólkülönbséggel – a mieink átvették a vezetést a kvintettben.

Tovább

150 millió forintnyi nyereményt hozott a játékosoknak a női kézilabda BL négyes döntője

Több mint 250 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a női kézilabda BL múlt hétvégi négyes döntőjének mérkőzéseire és mintegy 150 millió forintnyi nyereményt jelentett a játékosoknak, akik a nyertes oddsokon túl akár 20 millió forintot is hazavihetnek. A Győr ugyan kikapott az elődöntőben, de a Budapesten rendezett eseményen így is volt magyar finalista.

Tovább

Tovább növekedett a közösségi kiadások finanszírozásához való hozzájárulása a Szerencsejáték Zrt.-nek 2022-ben

A változó piaci helyzet ellenére is eredményes évet zárt a Szerencsejáték Zrt. 2022-ben. A nemzeti lottótársaság 821 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el tavaly, az EBITDA mutatója pedig 37,2 milliárd forintra növekedett. A játékosokat megillető nyeremények nettó értéke - a bázisévhez képest - közel ötödével emelkedett, 2022-ben 581,8 milliárd forint volt. A társaság rekordot jelentő, 148,1 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában.

Tovább

Különleges nyereménnyel készül a 6 éves Játékoskártya

Már közel 800 ezren használják a nemzeti lottótársaság 2017-ben bevezetett Játékoskártyáját, amelynek igénylése mostanra országosan már 4300 ponton lehetséges. A Játékoskártya célja, hogy ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosítson birtokosai számára, valamint használatával további nyereményekhez is juthassanak a szerencsések.

Tovább

Újabb lendületet vesz a Tarts velünk! szemléletformáló kampány

20 éve vállal aktív szerepet a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának elősegítésében a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság idén is folytatja országos játszótér építési programját, valamint jógyakorlatok bemutatásával segíti a megváltozott munkaképességűek nyíltpiaci foglalkoztatását. A társaság „Tarts velünk! egy akadálymentes jövőért” szemléletformáló kampányát idén blogsorozattal és más aktivitásokkal támogatja Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a kezdeményezés jószolgálati nagykövete. A sportoló érintett szülőként betekintést enged a fogyatékossággal élők mindennapjaiban felmerülő helyzetekre, ezzel is segítve az beilleszkedésük könnyebbé tételét, valamint a társadalom érzékenyítését és nyitottságát az ügy iránt.

Tovább

Nyomokra akadj, ne horogra!

A népszerű sportesemények – mint például a nagyobb labdarúgó mérkőzések – esetén megnőhet az online csalások száma. A jegyértékesítéstől kezdve, a személyes adatok eltulajdonításáig rendkívül széles a skála, amellyel találkozhat az óvatlan internetező, vásárló. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) és a Szerencsejáték Zrt. (SZRT) a budapesti UEFA Európa-liga döntő apropóján közösen veszi fel a harcot a kibertérben, és a következő egy hónapban együtt készíti fel a váratlan és megtévesztő esetekre a sportfogadókat, felhasználókat.

Tovább

Csalási kísérletek a Szerencsejáték Zrt. nevében

Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy számos esetben a Szerencsejáték Zrt. nevében kéretlen telefonálók nyereményjátékra (például: a telefonszámukat kisorsolták), vagy nyeremény-azonosításra hivatkozva próbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan emberektől.
Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Ferenc pápa budapesti látogatása miatt, 2023. április 30-án (vasárnap) a Hatoslottó húzásának és adásba kerülésének időpontja - műsorrendtől függően - várhatóan 15:35-re módosul. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Jogerősen pert nyert a Szerencsejáték Zrt. a lottoland.eu weboldalt üzemeltető máltai székhelyű társasággal szemben

A Fővárosi Törvényszék jogerősen megállapította, hogy a magyar engedéllyel nem rendelkező lottoland.eu-t üzemeltető Deutsche Lotto Und Sportwetten Limited társaság védjegybitorlást követett el, azzal, hogy 2021. december 21. napjától kezdődően jogosulatlanul használta a Hatoslottó szó és ábrás, valamint a Skandináv lottó és a Kenó szóvédjegyeket.

Tovább

Freestyle rap, slam poetry és kortárs költészet is helyet kapott a nemzeti lottótársaság idei rendhagyó költészet napi kampányában

Idén ötnapos, összehangolt és integrált kampánnyal ünnepli a nemzeti lottótársaság a magyar költészet napját. A Szerencsejáték Zrt. a magyar kultúra elkötelezett támogatójaként különböző aktivitásokon keresztül hozza közelebb játékosaihoz a költészetet. A társaság évek óta elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának támogatásában, ezért költészet napi kampányban is kiemelt figyelmet fordít erre: az aktivitások részeként Stark Ádám, autizmussal élő színész Petőfi Sándor stílusában írt verset szaval.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. folytatja szemléletformáló tevékenységét

A nemzeti lottótársaság is támogatja az Együtt az Autistákért Alapítványt, és 15 ezer olyan speciális csomagolású süteményt oszt ki játékosai között, amelyek csomagolásában nem csak az édesség, hanem egy edukációs üzenet is helyet kap, mellyel az autizmussal kapcsolatos legelterjedtebb tévhitek kerülnek feloldásra.

Tovább

Lottólázban égnek a magyarok, közel 4 milliárd forint a tét

22 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón, ahol a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat. A főnyeremény összege maximum 52 húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig 39 hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

Tovább