Hírek

Játszd újra, akár 180 napig!

2013. december 9-től lehetősége nyílik a Kenó , Luxor és Joker játékok átvételi igazolásával a játék gyors megismétlésére a nyeremény ellenőrzés során, vagy akár az eredeti szelvény játékba küldésének napját követően 180 napig.
Tovább

Elhárult a technikai hiba a Joker sorsoláson

A 46.heti Joker sorsoláson technikai hiba történt, amit a helyszínen a sorsolási bizottság megoldott. A hibát még a nyerteskereső előtt korrigálták. A helyszínen jelen voltak a Szerencsejáték Felügyelet munkatársai is, és végül mindent rendben találtak. A helyes Joker számok: 403709. Gratulálunk a nyertesnek!
Tovább

Kisfilmek nagy csodákról – irány a Szépművészeti!

A Szerencsejáték Zrt. szeptember 21-én az MTV SzerencseSzombat műsorában indított hat részes sorozatának második részéhez értünk. Az egyenként közel két perces filmek bemutatják, hogy a játékosok és a megvásárolt lottójátékok segítségével Társaságunk mennyi nemes ügyet tudott támogatni.
Tovább

„Boldog karácsonyt!” ajándékba!

Eltelt egy újabb év, közeleg a karácsony, mindenki elkezdi összeállítani az ajándéklistáját arról, hogy szeretteinek mivel is tudna a közelgő ünnep alkalmával kedveskedni. Ennek a listának az összeállításához szeretne a Szerencsejáték Zrt. a limitált darabszámú Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegy ötletével hozzájárulni.
Tovább

Változások november 16-án

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy 2013. november 16-án (szombaton) a játékok zárási és sorsolási időpontja az alábbiak szerint változik:
Tovább

Változások november 1-jén

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói november 1-jén, pénteken, Mindenszentek napján zárva tartanak.
Tovább

Mecénások óriásplakátokon

Október 1-jén, kedden közös sajtótájékoztatót tartott a Szerencsejáték Zrt. és a Nemzeti Kulturális Alap, melynek témája egy közös médiakampány az Alap fennállásának 20. évfordulója alkalmából.
Tovább

Öt éven keresztül az Édenben

Szeptembertől a sorsjegyek szerelmesei új sorsjegyet kaparhatnak, és aki igazán szerencsés, az öt évre az Édenkertben érezheti magát a mesés főnyereménnyel.
Tovább

Ez vicc!

A szerencse, a babona, a lottó mindig sokakat foglalkoztatott, még akkor is, ha nem hisznek bennük, vagy nem játszanak szerencsejátékot. Nincs ez másként a híres karikaturistákkal sem.
Tovább

Kisfilmek nagy csodákról

A Szerencsejáték Zrt. szeptember 21-én este, az MTV SzerencseSzombat műsorában indítja útjára az eddig hat kisfilmből álló sorozatát.
Tovább

Péntek 13 közeleg…

Közeleg péntek 13. Ez most nem egy újabb horrorfilm bemutatója lesz, hanem egy olyan nap az évben, amitől sokan félnek, tartanak, de nagyon sokan várják is.
Tovább

Irány a riói foci Vb!

A Tippmixproval eljuthatsz a 2014-es riói foci Vb döntőre vagy megnyerheted a 4db Audi A3, illetve a számos egyenlegfeltöltés egyikét!
Tovább

Totó-Góltotó fogadói találkozó Miskolcon

Augusztus 29-én, csütörtökön második alkalommal rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. a Totó-Góltotó fogadói találkozót. A miskolci állomás házigazdája Hajdú B. István volt, az eseményen ismét szép számmal jelentek meg a játék és a foci szerelmesei.
Tovább

2013. augusztus 29-én karbantartási leállás

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja tisztelt játékosait, hogy 2013. augusztus 29-én karbantartási leállás lesz fogadási rendszerében. A leállás 2013. augusztus 29-én 00:00-tól az Internetes, Telefonos és SMS-es Fogadási Rendszert, illetve a pályázati és információs rendszert érinti. A rendszerek visszaindítása legkésőbb 2013. augusztus 29-én 6 óráig megtörténik. A terminálos értékesítési rendszert a leállás nem érinti.
Tovább

Kis európai lottó-körkép

Magyarországon bár egy szerencsés megnyerte a Hatoslottó főnyereményét, de az Ötöslottó tovább halmozódik. Az e heti várható főnyeremény már elérte a 2,4 milliárd forintot, ami így a képzeletbeli toplista ötödik helyére került, megelőzve egy 2008-as telitalálat nyereményét.
Tovább

Lottó Akadémia indult

Rendszeresen lottózol és totózol, de eddig még nem játszottál Hatoslottót, Luxort, Kenót, Skandináv lottót vagy Jokert, esetleg Puttót sem? Mert nem tudtad hogyan is kell játszani ezeket?
Tovább

Ez egy égi jel

Megújult az Astro+TV sorsjegy! Most még több izgalom, nagyobb főnyeremény és megduplázott esély a tv-műsorba kerülésre. És az se baj, ha még egy okostelefon is lapul a zsebben.
Tovább

Pécsi Totó-Góltotó fogadói találkozó

Július 18-án rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. a Totó-Góltotó fogadói találkozóját a pécsi 106. számú lottózóban, melyen szép számban jelentek meg a játék szerelmesei. Az esemény meghívott sztárvendégei Fűrész Diána kosárlabdázó, Turi Zsolt és Márkvárt Dávid labdarúgók voltak és a találkozó műsorvezetője Hajdú B. István volt.
Tovább

Megújult a szeghalmi lottózó

Július 8-án, hétfőn a szeghalmi szerencsejátékosok újra birtokba vehették megújult és megszépült lottózójukat a város központi helyén.
Tovább

A szerencse és a jó hangulat párban járnak

Legalábbis szombat esténként az M1 Szerencse Szombat műsorában, ahol a stúdióban 25 szerencsés játékos és a képernyők előtt több tízezer tévénéző szurkolja végig a számhúzásokat. A jó hangulatért a műsorvezetők, Harsányi Levente, Kovács Áron és hölgy partnereik, Kiss Orsolya és Mák Kata felelnek, a nyereményekről pedig a Szerencsejáték Zrt. gondoskodik.
Tovább

KUK@C - Országos e-Karikatúra Pályázat és Kiállítás

A kArton Galéria – Karikatúra és Képregény Múzeum, valamint a Szerencsejáték Zrt. országos e-karikatúra pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar hivatásos és amatőr karikaturisták, szatirikus képzőművészek és reklámgrafikusok részére, több témakörben és kategóriában.
Tovább

Nincs több méter, célba ért a Talentométer

Június utolsó napján véget ért a harmadik Talentométer könnyűzenei tehetségkutató verseny, melyet az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. hívott életre. Az idei évben közel 600 zenekar jelentkezett, az előző évekhez hasonlóan a pop - rock kategória volt a legnépszerűbb, így a rockereknek volt a legnehezebb, hiszen ott volt a legnagyobb a konkurencia.
Tovább

Nyári nyitva tartás az üdülőhelyeken

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a nyári szezonális időszakban az üdülőhelyeken működő alábbi lottózók szeptember 1-jéig hosszabbított nyitva tartással állnak vásárlóink rendelkezésére:
Tovább

Pályázati felhívás

A Szerencsejáték Zrt. nyílt pályázati eljárást hirdet a segédszelvények, segédsorsjegyek (szelvények) gyártására és szállítására.
Tovább

Sorsjegy a veszélyeztetett állatokért

Állati Párok néven hozta forgalomba legújabb sorsjegysorozatát a Szerencsejáték Zrt. A sorsjegyek megvásárlásával a hazai természetvédelem is nyer, hiszen az eladásból befolyó összeg meghatározott részét a WWF Magyarország természetvédelmi tevékenységének támogatására ajánlotta fel a lottótársaság.
Tovább

Árvíz miatt tolódik a Talentométer

A rendkívüli árvízhelyzet miatt az eredetileg június 9-i pop-rock elődöntőre két héttel később kerül sor, és a finálé izgalma is egy hetet várat még magára.
Tovább

Csak a lottózókban fogadható a Tippmix

Tájékoztatjuk kedves fogadóinkat, hogy a Tippmix fogadás internetes és SMS-es fogadási módjai a 2013. június 9-i, időben utolsó fogadási esemény lezárását követően, 2013. június 10-től megszüntetésre kerülnek.
Tovább

Elindult a Tippmixpro

Eldördült a startpisztoly, bemutatjuk a Szerencsejáték Zrt. régóta várt online sportfogadói weboldalát: indul a Tippmixpro! Az oldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabtuk: kedvező oddsok, változatos sportesemények, élő és hagyományos fogadás, forintalapú pénzügyi tranzakciók - jutalék levonása nélkül -, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhető, hazai ügyfélszolgálat várja fogadóinkat.
Tovább

Vasárnap indul a Talentométer!

Az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. közös könnyűzenei tehetségkutatója és borászati versenyének első, világzene/folk elődöntője május 19-én, vasárnap veszi kezdetét.
Tovább

20 ezer forintos csalás

A Szerencsejáték Zrt. felhívja játékosai figyelmét arra a csalásra, amellyel az elmúlt időben több gyanútlan mobilelőfizetőt is megkárosítottak.
Tovább

Március 15-i változások

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói és ügyfélszolgálata a nemzeti ünnepnapon, 2013. március 15-én, pénteken, zárva tartanak.
Tovább

Ennyit nyertek játékosaink 2012-ben

Összesen tizenegy számjegynyi összeget nyertek az Ötöslottó játékosok, és akár a teljes magyar lakosság egynegyedének lehetett találata a Hatoslottón. Játékosaink a tavalyi évben is szerettek minket, és a szerencse kedvezett nekik. Lássuk, mennyire.
Tovább

Netezek és elvesztek

Hú, a pörgés óriási! Alig volt időm pihenni, de gondolom te is így vagy ezzel, csak kapkodod a fejed, mert az sem tudod, éppen merre kell rohanni! Ismerős, ugye?
Tovább

Hatalmas nyeremény a fa alá

Karácsonyfa, égő, takarítás, ajándékok, csomagolás, ünnepi menü – az év végén már csak ezek járnak az ember fejében. A nagy vásárolgatásban pedig ki ne sóhajtana fel néha álmodozva: „Bárcsak többet költhetnék!” A pénztárca viszont véges, épp ezért nem árt időnként a szerencse oltárán is áldozni, hátha épp ebben a varázslatos időszakban áll némi nyeremény a házhoz...
Tovább

HősUtas nyereményjáték

Szuperhősnek lenni, rávenni az embereket arra, hogy szembenézzenek a szerencséjükkel – nem egyszerű, de mégis felemelő dolog.
Tovább

Egy sima, egy fordított… meg egy eltűnt szelvény

Ülj csak le ide szépen, és mindent elmesélek! Van nekem egy kisunokám, a Lacika, aki most lesz hét éves, és már elkezdte az iskolát. Nagyon szeret játszani a szabadban, éppen ezért arra gondoltam, hogy a születésnapjára egy pulóverrel lepem meg. De nem ám egy olyannal, amit a boltban lehet kapni, hanem egy igazi jó meleg gyapjúpulóverrel, amit saját magam kötök.
Tovább

Technikai hiba zavarta meg az Ötöslottó sorsolást

A szombat esti Ötöslottó sorsolást kisebb technikai hiba zavarta meg. A gépi sorsolás közben, az első nyerőszám kihúzása után technikai hiba miatt a gépet le kellett állítani, és kézi húzással kisorsolni a maradék négy számot.
Tovább

Itt a vendég, hol a szelvény?

Mindig is mondtam: egy kis kozmetikázás mindent megold. Ezt annyira komolyan gondoltam, hogy hivatásomnak is ezt a szakmát választottam, mert imádok mindent „megjavítani”, és ez nem csak a külsőre vonatkozik. Az én szakmámban, ha az ember nem ápolja a vendég lelkét, akkor nem végzi jól a munkáját. Mert mindenkit meg kell hallgatni, és ha kell, segíteni! :)
Tovább

Tájékoztatás

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club támogatási kérelmével kapcsolatban a média által sajnálatosan „titkosításra irányuló”-nak aposztrofált döntés a vonatkozó jogszabályi rendelkezés és nem pedig Társaságunk egyéni mérlegelése nyomán született.
Tovább

Tanácsok játékosaink számára

Jóllehet, a magyarországi média az utóbbi években hangsúlyos figyelmet fordított a különféle internetes csalások, csalási trükkök bemutatására, és számba vette a hatékony védekezés módozatait is, mégis sokan újra és újra áldozatul esnek az emberek jóhiszeműségét kihasználó lelkiismeretlen bűnözőknek, bűnöző csoportoknak. A Szerencsejáték Zrt.-től is számos esetben kérnek felvilágosítást a játékosok, ha nagyobb lottónyereményről kapnak ismeretlen e-mail címről értesítést, miközben az adott játéknak nem is voltak résztvevői, vagy hasonlóan gyanús e-mailben személyes adatok megerősítésére, esetleg egyenlegük feltöltésére szólítják fel őket.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás az Ügyfélszolgálaton

Játékosaink igényeinek megfelelően 2012. november 12-től a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 7-19 óra között, szombaton 8-16 óra között áll majd az ügyfelek rendelkezésére.
Tovább

Ki takarít itt? Ki takarít ott?

Tavaszi nagytakarítás? Az már rég a múlté! Persze szép is lenne, ha egy évben csak egyszer kellene irtani a koszt, de sajnos minden héten egy újabb csata kezdődik!
Tovább

Szerencse Szombat időpont változás

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Szerencse Szombat televíziós show-műsor november 17-i adása a megszokottól eltérően korábbi időpontban kerül képernyőre.
Tovább

Boldog karácsonyt! sorsjegy – a beteg gyermekekért

Közkívánatra ismét kapható a Szerencsejáték Zrt. értékesítő hálózatában a tavaly nagy sikert aratott „Boldog karácsonyt!” sorsjegy újabb változata. A Társaság az idei évben is a súlyos betegségben szenvedő gyermekek táborozását szervező Bátor Tábor Alapítvány javára ajánlja fel a sorsjegyek eladásából származó bevétel 1százalékát.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es, ATM-es fogadási rendszer 2012. október 28-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnalban, a téli időszámítás szerint 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Szelvénykeresés desszertre

Őszinte leszek: különösebben nem rajongok a romantikus filmekért, de ha a mai délutánt filmben látnám, biztos mosolyogva nézném végig! Mert ez a show rólam szólt, legalábbis ami az előkészületeket illeti.
Tovább

Változások az Astro+TV sorsolásban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 1-jén a TV2 csatorna Mokka című műsora és az ebben közvetített Astro+TV sorsolás elmarad.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat műsorában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 17-én az m1 csatornán a Szerencse Szombat műsor sugárzására a megszokottól eltérő időpontban, 18:03 óra körül kerül sor, a Forma 1 időmérő futamának közvetítése miatt.
Tovább

Megvannak a Szerencse Plusz Hőstörténet kvíz játék nyertesei!

A kvíz játék főnyereményének nyertese a nyeremény pólón kívül főszerepet kap a képregény következő epizódjában, valamint feldobjuk a Facebook-oldalát egy profil- és borítóképpel! 200 szerencsés nyertes pedig hamarosan kézhez kapja az egyedi tervezésű design pólóját.
Tovább

Osztály, jövök!

Ez velem történik? Aligha! Ó, de mégis, és ráadásul az iskola első napján! Jaj, ne értsd félre, már nem vagyok diák, de mindig mondják, hogy a kamaszos lelkesedésemet megőriztem, főleg ha a tanításról van szó.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat programjában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a heti Luxor sorsoláshoz kapcsolódó stúdiójáték 2012. szeptember 29-én befejeződik. Ennek megfelelőn a játékosok 2012. szeptember 22-ig pályázhatnak a Luxor stúdiójátékra.
Tovább

Beköszöntött az ősz, ideje akcióba lépni!

Játsszon 2012. szeptember 10-15. között bármely napon akciós Ötöslottót, Hatoslottót, Kenót vagy Luxort a szenzációs különnyereményekért! A SzerencsePlusz akcióban összesen közel 60 millió forint vár gazdára.
Tovább

Ötlépésnyire álmai autójától

A Buksza tavaly jött, látott és győzött: a sorsjegy izgalmas játékot és nagyszerű nyereményeket kínál, így villámgyorsan a játékosok egyik kedvencévé vált. Most azonban akkor sem kell csüggednie, ha a bankjegy alakú kaparófelületek egyike sem rejt nyereményt: a Buksza akciójában 5 nyeretlen sorsjeggyel ugyanis megnyerheti álmai autóját vagy a pénznyeremények egyikét!
Tovább

Olimpiai csúcs - Közel egymilliárdos forgalom a Tippmixen

Az olimpia hajrájában sportolóink mellett a spotfogadók is kitettek magukért: a tippmixelők tétjei a 32. héten összességében meghaladták a 976 millió forintot. A fogadási események közül néhány „világszámnak” tekinthető összecsapás mellett kitüntetett érdeklődés mutatkozott a magyar érdekeltségű mérkőzések iránt.
Tovább

Legyél Te is képregényhős!

Most teljesülhet az álmod, és igazi képregényhős válhat belőled! Ha figyelemmel kíséred a Szerencsecsapat tagjainak kalandjait, nem lesz nehéz dolgod.
Tovább

Változások az augusztusi ünnepnapon

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói az augusztusi ünnepnapon, 2012. augusztus 20-án, hétfőn, zárva tartanak.
Tovább

Tengeri kincskeresés

Jó lenne egy kicsit sétálni a homokban, gyűjtögetni az üres kagylókat, úszni egyet a halak között? A tenger szépségei az őszi hónapokban a lottózókban is megjelennek: új sorsjegyünk épp ezt a varázslatos hangulatot idézi meg.
Tovább

Játsszon a napos megyében!

Csongrád megye az ország egyik legnaposabb vidéke, ezen a nyáron azonban nem csak a napsütés aranyozhatja be a vakációt abban a megyében! A forró hangulatról a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban sem kell lemondani, akciós nyeremények keresik ugyanis a gazdájukat.
Tovább

Változások a SzerencseHíradóban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az m1 csatornán a SzerencseHíradó műsor sugárzására augusztus 2-án és 9-én a megszokottól eltérő időpontban, délelőtt 9:15-kor kerül sor.
Tovább

Sorra szépülnek a lottózók

Megállíthatatlanul szépülnek a Szerencsejáték Zrt. lottózói országszerte. Az első, Oktogon téri lottózó után több vidéki fogadóiroda is új formát öltött kívül-belül.
Tovább

Változások az Olimpia idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az Olimpia miatt 2012. július 28-án, augusztus 4-én és augusztus 11-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább