Hírek

Internetes fogadás-összeállítás

Állítsd össze szelvényeidet számítógépen, tableten vagy telefonon, illetve a lottózói interaktív eszközökön, majd küldd játékba bármelyik értékesítőhelyünkön!

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.

Tovább

Az Edzők Ligájában emeltük a tétet!

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. ingyenes napi fantáziajátékának, az Edzők Ligájának a Haladó játékmódja. A kihívásokra vágyó virtuális edzők ezentúl 11 fős csapataikkal is összemérhetik tudásukat.

Tovább

Új funkció a Totón és Góltotón

Állítsd össze az interneten, fizesd ki a lottózóban! Kibővült a Totó és Góltotó játék, interneten összeállított játékodat már a lottózóban is kifizetheted.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. június 5-én, és 13-án 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. május 15-én, és 22-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. március 20-án, és 27-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. február 20-án, és 27-én. 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

A játékban és a szerelemben is szerencséje van a magyaroknak

A magyarok több mint kétharmada pozitívan értékeli a tavalyi esztendőt, és még többen vannak - tízből kilenc honfitársunk - akik igencsak bizakodóak a 2018-as évvel kapcsolatban. 2017-ben minden ötödik magyar felnőttnek volt emlékezetes pénznyereménye, hét honfitársunk pedig biztosan imáiba foglalja Fortuna nevét nyereménye kapcsán: ők azok a szerencsések, akik tavalyi jackpotjuk révén ma már milliárdosnak mondhatják magukat.

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.

Tovább

Elmarad az Astro + TV sorsolási műsora

Ezúton tájékoztatjuk játékosainkat, hogy az Astro + TV sorsjegy sorsolási műsora e hét csütörtökön a Mokkában elmarad, a következő héten viszont ismét a szokásos rend szerint láthatják majd az Astro+TV kereket forogni.

Szerencsejáték Zrt.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2017. október 23. 22:00 és október 24. 9:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszere. A leállás érinti a www.tippmixpro.hu , a www.tippmix.hu, a www.bet.szerencsejatek.hu weboldalakat, a terminálos és elektronikus fogadási rendszert, valamit a telefonos és pályázati rendszert. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2017. október 24. kedd 9:00 órakor megtörténik. Köszönjük megértésed!

Tovább

Nem változik játékaink ára

Tájékoztatjuk tisztelt Játékosainkat, hogy a mai nap folyamán a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem emeli játékainak alapdíját. Az Ötös- és a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Joker és a Puttó játékai a jelenlegi alapdíjjal megegyezően, továbbra is 250 forintos áron vásárolhatóak meg.
Üdvözlettel:

Szerencsejáték Zrt.

Tovább

Megújult funkciók a weboldalon

Megújult formában ismét elérhetőek a december óta hiányolt számstatisztika, a számkereső, a Puttó és Luxor sorsolási animációk. December óta több Játékosunk is jelezte, hogy hiányolnak néhány korábban használt funkciót a megújult weboldalunkról. Eleget tettünk a kérésüknek, sőt most még szebb és könnyebben használható formában hoztuk vissza ezeket.

Tovább

Tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Hatoslottó sorsolása szabályszerűen, a sorsolási bizottság jelenlétében a 32. játékhéten is megtörtént. A stúdióban fellépő, a sorsolás közzétételét akadályozó technikai okok miatt a sorsolásra 2017. augusztus 13-án 16:41-kor került sor.

A 32. heti Hatoslottó nyerőszámai a következők: 19, 22, 28, 34, 39, 45.

Szerencsében gazdag hétvégét kívánunk minden játékosunknak!

Tovább

Lottózói eladó - Sárvár

A Szerencsejáték Zrt Pécsi Értékesítési Régiója pályázatot hirdet lottózói eladói munkakör betöltésére, Sárvárra.

Tovább

Lottózói eladó - Ajka

A Szerencsejáték Zrt Pécsi Értékesítési Régiója pályázatot hirdet lottózói eladói munkakör betöltésére, Ajkára.

Tovább

Állásajánlat lottózói eladó munkakörbe

A Szerencsejáték Zrt. Fővárosi Értékesítési Régiója budapesti lottózóiba keres kollégákat lottózói eladó munkakörbe heti minimum 20 órás munkaidőbe, határozatlan időtartamra, Budapest területén változó munkahelyre. A foglalkoztatás heti óraszáma az eladói készségek és a fogadói igények függvényében változhatnak, akár heti 40 órás munkaidőre is.

Tovább