Hírek

Február 28-ig még lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai közösségek számára kiírt pályázatra

„Nem az a fontos, ami elválaszt, hanem az, ami összeköt!”   

A fogyatékosságügy minél szélesebb körben való megismertetése és a társadalmi szemléletformálás korai életszakaszban való megkezdése céljából immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Szerencsejáték Zrt. az Adj Egy Ötöst! nevű pályázatát. A pályázatra iskolai csapatok, közösségek jelentkezését várják február végéig a www.adjegyotost.hu oldalon. A program lezárásaképpen a beérkezett és megvalósult pályázatokból a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 12 pályamű egyenként 400.000 forint nyereményben részesül májusban, amelyet a nyertes csapat egy közös programra költhet.

Tovább

Jelentkezett nyereményéért a hazai lottózás történetének legnagyobb nyertese

A tavaly november 22-i Eurojackpot sorsoláson megszületett minden idők legnagyobb hazai lottónyereménye, hiszen egy magyar szerencsés bruttó 30 millió eurót, azaz több mint bruttó 10 milliárd forintot nyert. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett. Nézzük, hogy mit árult el magáról a legsikeresebb magyar lottózó.

Tovább

Egy különleges sorsjegy, amelyen a fekete macska is szerencsét hozhat

 

Január 11-től elérhető a Szerencsejáték Zrt. idei első és egyben legújabb sorsjegye, a Szerencse vagy Mázli, amellyel egy vadonatúj játékmenetet próbálhatnak ki a játékosok. A négylevelű lóheréket és fekete macskákat ábrázoló játékkal akár a 25 millió forintos főnyereményt is hazaviheti egy szerencsés.

Tovább

2020. január 5-étől a Duna Televízión látható a Hatoslottó élő sorsolása is

A holnapi naptól megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsolási műsora, a SzerencseSzombat. Az adás megújulása mellett további változás, hogy a 2020-ban a Hatoslottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

Tovább

Változás a lottójátékok részvételi díjában

2019. december 28-án 20:30-tól az Ötöslottó, december 29-én 17 órától a Hatoslottó, január 1-én 21:30-tól a Skandináv lottó részvételi feltételei megváltoznak, amelynek részeként módosul a játékok ára.

Tovább

Ákos: „A világot akartam meghódítani”

Kovács Ákos 1988-ban robbant be a köztudatba, amikor megalapította a Bonanza Banzai szintipop-csapatot. A Kossuth-díjas előadó azóta is ontja a lemezeket, versesköteteket. Nagyszabású koncertjeivel gyakran dupla vagy akár tripla teltházakat produkál. A zenészt 2017 óta támogatja társaságunk. Büszkék vagyunk arra, hogy számos koncertjének megvalósítását, kiadványainak megjelenését segítettük. Ákossal legújabb szólólemezének bemutatóján beszélgettünk.

A pályája 32 éve töretlenül ível felfelé és úgy tűnik, elkerülik a mélypontok...

Tovább

December nyerő hónapnak számít

Legutóbb a nyári időszak hozott szerencsét az Ötös- és Hatoslottó játékosainak, a téli szünet közeledte pedig jó ómen lehet az újabb főnyereményre. Az elmúlt esztendőket vizsgálva kiderül, hogy az év ezen szakaszában is találkozhatunk néhány igazán magas összegű telitalálatossal.       

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékoka, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.
Tovább

Bízunk Péntek 13 szerencsehozó erejében

Péntek 13-nak majdnem minden harmadik magyar különleges erőt tulajdonít, amely sokkal inkább pozitív, mint negatív számukra. A játékok iránti érdeklődés ilyenkor megnő, a 13-as szám pedig sokaknak szerencseszámként is funkcionál, hiszen a statisztikák alapján a játékok többségében ez az egyik leggyakrabban megtett tipp. Az idei utolsó Péntek 13 ráadásul egybeesik Luca-nappal, amelyet „dologtiltó” napként is emlegetnek.

Tovább

Több országos elismeréssel is díjazták a Szerencsejáték Zrt. értékteremtő programjait

A Szerencsejáték Zrt. elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség 2019 Díjat, amelyet a fogyatékossággal élő gyermekek és felnőttek integrációját segítő tevékenységével érdemelt ki. Emellett a Fogyatékos Emberek Világnapján tartott Jobb Velünk a Világ! Gálaesten több díjjal is elismerték a nemzeti lottótársaság munkáját, valamint kollégáik teljesítményét.
Tovább

Közel 5 milliárd forintot hozhat a Mikulás

160 napja halmozódnak az Ötös- és Hatoslottó főnyereményei, így ezen a héten összesen közel 5 milliárd forintért lehet játszani a két lottójátékkal. Az Ötöslottó várható főnyereménye 2,74 milliárd, a Hatoslottóé pedig 1,97 milliárd forint.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2019. december 10-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Még mindig lehet pályázni az „Adj Egy Ötöst!” programra

Már 58 új iskola jelentkezett az „Adj Egy Ötöst!” elnevezésű közös iskolai szemléletformáló programra, amelyet a Salva  Vita Alapítvány és a Szerencsejáték Zrt. a 2019/20-as iskola időszakban újra elindított. Az Európai Lottószövetség és az Európai Fogyatékosügyi Fórum kezdeményezéséhez kapcsolódva a hazai program célja, hogy a gyermekek személyes élményeken keresztül minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével, ezáltal elősegítve a fogyatékossággal kapcsolatos pozitív attitűdváltozást. A tavalyi évben közel száz iskolából jelentkeztek megvalósult pályaművekkel a diákok, az újabb pályázati szakaszban a szervezők célja kétszáz intézmény és közösség bevonása. 

Tovább

Advent első hétvégéje milliárdos főnyereményeket tartogat

A múlt héten egy szerencsés magyar játékos bruttó 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton, azonban a lottójátékok kedvelői számára ez a hétvége is tartogat még milliárdos főnyereményeket. Az Ötös- és Hatoslottó nyerőszámait 21 hete nem találta el egyetlen játékos sem, így a két játékkal most összesen közel 4,5 milliárd forintot lehet nyerni.

Tovább

Így próbálnak szerencsét a női játékosok

A közhiedelemmel ellentétben nemcsak a férfiak, hanem a női játékosok körében is népszerűek a különböző típusú szerencsejátékok. Annak érdekében, hogy átfogóbb képet kapjunk a hölgyek játszási szokásairól, a Szerencsejáték Zrt. úgy döntött, hogy hiánypótló kutatást készít, amely kifejezetten ezt a témakört vizsgálja meg. A reprezentatív minta alapján készült felmérés néhány igazán érdekes tényre világított rá. Vegyük sorba, hogy melyek ezek.

Tovább

Milliárdos főnyeremények ezen a hétvégén is

Továbbra is érdemes játszani, hiszen ismét nem született telitalálat sem az Ötös- és Hatoslottón, sem pedig az Eurojackpot játékon. Előbbi két játék esetében immár 19 hete, utóbbinál pedig két hónapja nincs olyan játékos, aki helyesen tippelt.

Tovább

Összesen közel 30 milliárd forint várja a lottójátékosokat ezen a hétvégén

Egyetlen telitalálat sem született az elmúlt hétvégén, ezért továbbra is kimagasló összegekért játszhatnak a lottójátékok kedvelői. Az Ötöslottó, a Hatoslottó és az Eurojackpot főnyereményei is több hete halmozódnak, ami jelentősen meglátszik az egyes játékok jackpotjain is. Ezen a hétvégén a három játékon összesen közel 30 milliárd forint a tét.
Tovább

Újabb különleges játszóterek építését támogatják a Nagykarácsony sorsjegy játékosai

A limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával november 4-től idén is bárki hozzájárulhat újabb akadálymentes, befogadó játszóterek építéséhez, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak közösen. A Szerencsejáték Zrt. a sorsjegy bevételeinek egy részét 2017 óta „A játék összeköt!” program támogatására fordítja, amelynek köszönhetően immáron nyolc befogadó játszótér jöhetett létre országszerte, több ezer gyermek örömére.

Tovább

Újabb főnyereményekben gazdag lottóhétvége vár a szerencsésekre

Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.
Tovább

Exkluzív élő videóközvetítések a Tippmixprón

Az olasz után mostantól a spanyol és francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élőképes közvetítéssel lehet nyomon követni a Tippmixprón. Sőt, Magyarországon egyedüliként ingyenesen láthatók a kosárlabda Euroliga és az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL mérkőzései is.
Tovább

Bajnokok Ligája fordítások és bravúros FTC-siker az Oddskirály második hetében

A Tippmixpro új promóciójának, az Oddskirálynak a második szakaszában is rendkívül széles volt a fogadási lehetőségek tárháza, ráadásul BL- és EL-fordulót is rendeztek, ami rendre kiemelkedő fogadói figyelemmel bír. Sokan voltak, akik remekül éreztek meg egy-egy eseményhez kapcsolódó, meglepőnek tekinthető kimenetelt, így kockáztatásuk busásan kifizetődött.

Tovább

Továbbra is milliárdos tétek az Ötös- és Hatoslottón

16 hét halmozódás után sem született telitalálat a Szerencsejáték Zrt. legismertebb játékain, így tovább emelkedik az e heti várható főnyeremények összege. Míg a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, addig az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Over 70 Thousand Celebrate September’s Super Concert Organised by the Hungarian National Lottery Company

Scandinavian Lottery, one of Hungary’s most popular lottery games, turned 20 this year. It was in honour of this anniversary that Szerencsejáték Zrt., the Hungarian National Lottery Company, organised the 2019 Super Concert. The event attracted a crowd of more than 70 thousand fans to celebrate with Canadian superstar Bryan Adams, along with Wellhello, one of the best-known Hungarian pop bands.

Tovább

Egymilliárd forintot meghaladó nyeremények az Ötös- és Hatoslottón

A 41. játékhéten ismét érdemes játszani, hiszen az Ötös- és Hatoslottó főnyereménye egyaránt egymilliárd forint feletti összeggel várja a játékosokat. Előbbi játék esetében a helyesen megtippelt öt szám 1,737 milliárd forintot, utóbbi játék telitalálata pedig 1,212 milliárd forintot ér. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2019. október 15-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újabb befogadó játszótér nyitotta meg kapuit, ezúttal a XVIII. kerületi Herrich Károly téren - A nagysikerű „A játék összeköt!” program jövőre ismét folytatódik

Színes játékok sokasága, úgy, mint akadálymentes játszóvár, fészek körhinta, homokozó virág, csocsóasztal, vagy akár trambulin is várja a játszani vágyó ép és fogyatékossággal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program legújabb, Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a XVIII. kerületi Önkormányzat által, a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósulhatott meg. 

Tovább

A játék összeköt! program az újpesti gyermekekhez is elérkezett - Hetedik befogadó játszóterét adta át a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. Újpesten, befogadó játszótér-építési programjának mai állomásán nyitotta meg újabb közösségi terét, amelyen ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak együtt. A program hetedik létesítményét Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója, valamint Wintermantel Zsolt, Újpest Önkormányzat polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át az újpesti gyermekek számára. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg az ország több pontján.
Tovább

„A játék összeköt!” program Pécs városában is nagy sikernek örvendett

Újabb befogadó játszóteret adtak át a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program hatodik befogadó játszóterét Borbás Károly, a Szerencsejáték Zrt. Pécsi Értékesítési Régiójának vezetője, valamint Dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármestere adta át Pécsett, a Makay István úton. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immár hatodik közösségi játéktere nyílt meg, a program azonban tovább folytatódik.

Tovább

Az elmúlt évek legnagyobb hazai koncertjén több mint hetvenezer ember ünnepelte a Skandináv lottó 20. születésnapját

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig több mint hetvenezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, mely az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít. Önfeledt szórakozás, közös éneklés a nyárutón: ilyen volt az idei Szuperkoncert.

Tovább

Minden, amit a szombati Szuperkoncertről tudni érdemes

Már csak egyetlen nap, és elérkezünk a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerthez. Vegyük sorra, hogy melyek a legfontosabb információk a holnapi Hősök terén zajló eseménnyel kapcsolatban.

Tovább

Újabb befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. – Sopronba ért „A játék összeköt!” program

Újabb befogadó játszótér került átadásra a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program legújabb játszóterét Knapp István, a Szerencsejáték Zrt. észak-dunántúli régióvezetője, valamint Dr. Fodor Tamás, Sopron város polgármestere adta át az Erzsébet-kertben. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immáron az ötödik inkluzív létesítmény nyílt meg.

Tovább

A játék összeköt! – Befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. Józsefvárosban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Szerencsejáték Zrt. befogadó játszótér-építési programja, amelynek keretében ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára épít a nemzeti lottótársaság játszótereket országszerte. Dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója, valamint dr. Sára Botond, Józsefváros Önkormányzatának polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át a VIII. kerületben található Cifra Palota elnevezésű befogadó játszóteret. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg.
Tovább

Elindult a 20 éves Skandináv lottó születésnapi akciója

Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A kerek évforduló alkalmával – a Hősök terén megrendezésre kerülő Szuperkoncert mellett – igazán különleges akció várja a játékban résztvevőket, hiszen a milliós pénznyereményeken túl egy Audi A5 személygépkocsit is kisorsolnak. 
Tovább

Itt az ősz legújabb slágere: elindult az Aranybánya sorsjegy

Újabb sorsjeggyel bővíti kínálatát a Szerencsejáték Zrt., hiszen a mai naptól útjára indul az Aranybánya sorsjegy. A játék 50 milliós főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 2 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 1000 forint.

Tovább

Közel 20 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Megdőlhet minden korábbi magyar lottórekord, hiszen az előző játékhét során ismét nem született telitalálatos szelvény az Eurojackpoton, így tovább emelkedett a játék várható főnyereménye. Az e heti jackpot bruttó 61 millió euró, azaz 19,9 milliárd forint.
Tovább

Vizes világbajnokság – a sportfogadás tükrében

Két éve, a hazai rendezésű vizes világbajnokságon 2 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet szerzett Magyarország, míg a Tippmix és a Tippmixpro sportfogadói több százmillió forint nyereményt könyvelhettek el. Idén, Dél-Koreában már a nyíltvízi úszás során meglett az első magyar arany, és a remek tippekből ezúttal sincs hiány.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. negyedszerre is elnyerte a felelős játékszervezői nemzetközi minősítést

A Szerencsejáték Zrt. immár negyedik alkalommal kapta meg az európai lottótársaságokat tömörítő European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát.  A vállalat a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat minden részterületén szinte maximálisan, közel 100 százalékosan teljesített a megfelelőséghez szükséges 75 százalékos elvárt szinthez képest. A háromévente megújítandó nemzetközi elismerést a szervezet éves Közgyűlésén idén Antwerpenben vehette át a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tizenegyezer érintetthez jutott el a fogyatékossággal élők integrációjáért indított Adj Egy Ötöst! iskolai program

Közel száz iskolából jelentkeztek pályázattal idén a diákok a Szerencsejáték Zrt. által három éve elindított, Adj Egy Ötöst! nevű iskolai szemléletformáló programra. Az országossá bővült kezdeményezés célja, hogy a gyermekek minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével, hiszen a gyermekkorban elkezdődött szemléletváltás folyamat nyújtja a leghatékonyabb eredményt. A nyertes pályaműveket ünnepélyes keretek között díjazták pénteken a Groupama Arénában több, mint 500 ép és fogyatékossággal élő gyermek részvételével.

Tovább

Összjáték a sportfogadás rajongóinak

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportfogadást kedvelők, most egy hónapon keresztül vehetnek részt a Tippmixpro legújabb nyereményjátékában, az Összjátékban. 
Tovább

Közeledik a nyár, kalandra fel!

Új sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata: május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegye, amely képzeletben a világ különböző tájaira repíti játékosait.
Tovább

Óriási nyereményt tartogat az Eurojackpot

A héten az elérhető maximális összeg a tét: bruttó 90 millió euró, azaz bruttó 29,1 milliárd forint! Ez az összeg a hazai lottójátékok tekintetében is a legnagyobb főnyereménynek számít.
Tovább