Hírek

A Szerencsejáték Zrt. negyedszerre is elnyerte a felelős játékszervezői nemzetközi minősítést

A Szerencsejáték Zrt. immár negyedik alkalommal kapta meg az európai lottótársaságokat tömörítő European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát.  A vállalat a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat minden részterületén szinte maximálisan, közel 100 százalékosan teljesített a megfelelőséghez szükséges 75 százalékos elvárt szinthez képest. A háromévente megújítandó nemzetközi elismerést a szervezet éves Közgyűlésén idén Antwerpenben vehette át a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tizenegyezer érintetthez jutott el a fogyatékossággal élők integrációjáért indított Adj Egy Ötöst! iskolai program

Közel száz iskolából jelentkeztek pályázattal idén a diákok a Szerencsejáték Zrt. által három éve elindított, Adj Egy Ötöst! nevű iskolai szemléletformáló programra. Az országossá bővült kezdeményezés célja, hogy a gyermekek minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével, hiszen a gyermekkorban elkezdődött szemléletváltás folyamat nyújtja a leghatékonyabb eredményt. A nyertes pályaműveket ünnepélyes keretek között díjazták pénteken a Groupama Arénában több, mint 500 ép és fogyatékossággal élő gyermek részvételével.

Tovább

Összjáték a sportfogadás rajongóinak

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportfogadást kedvelők, most egy hónapon keresztül vehetnek részt a Tippmixpro legújabb nyereményjátékában, az Összjátékban. 
Tovább

Közeledik a nyár, kalandra fel!

Új sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata: május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegye, amely képzeletben a világ különböző tájaira repíti játékosait.
Tovább

Óriási nyereményt tartogat az Eurojackpot

A héten az elérhető maximális összeg a tét: bruttó 90 millió euró, azaz bruttó 29,1 milliárd forint! Ez az összeg a hazai lottójátékok tekintetében is a legnagyobb főnyereménynek számít.
Tovább

Ünnepi nyitvatartás

A Szerencsejáték Zrt. lottózói 2019. április 19-én (Nagypénteken) és 2019. április 21-én és 22-én (Húsvét vasárnap és hétfőn) zárva tartanak.

Tovább

Extrém magas összeg várja a játékosokat szombaton

Bár múlt vasárnap gazdára talált minden idők második legmagasabb Hatoslottó főnyereménye, a lottózás rajongói tovább izgulhatnak: az Ötöslottón az e heti várható főnyeremény 3 milliárd 773 millió forint, amely a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményének számít.

Tovább

A vb-ezüstérmes következik!

A nagyszombati 2-0-s vereség után vasárnap hazai pályán, Budapesten folytatják legjobbjaink a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit. Marco Rossiék ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokságon története legjobb szereplésével ezüstérmet szerző Horvátország válogatottja lesz. A Tippmix ezúttal is számos fogadási lehetőséggel várja a játékosokat!

Tovább

Ázsiai piacok a Tippmix.hu-n!

Edukációs aloldallal bővült a Tippmix.hu szolgáltatásainak köre: a fogadási ajánlatban december óta elérhető, haladó játékosoknak szánt ázsiai hendikep és gólszám piacok könnyebb megértését segítve.

Tovább

Rajtolnak az Eb-selejtezők!

Március 21-én indul a nagy kaland: 55 ország részvételével megkezdőnek a kvalifikációs mérkőzések a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra. A magyar válogatott az E csoportban a vb-ezüstérmes Horvátországgal, a 2016-os Eb-elődöntős Wales csapatával, Szlovákiával és Azerbajdzsánnal küzd a kijutást érő első két helyért. Az első nagy csata Nagyszombatban vár Marco Rossi együttesére.

Tovább

Internetes fogadás-összeállítás

Állítsd össze szelvényeidet számítógépen, tableten vagy telefonon, illetve a lottózói interaktív eszközökön, majd küldd játékba bármelyik értékesítőhelyünkön!

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.

Tovább

Az Edzők Ligájában emeltük a tétet!

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. ingyenes napi fantáziajátékának, az Edzők Ligájának a Haladó játékmódja. A kihívásokra vágyó virtuális edzők ezentúl 11 fős csapataikkal is összemérhetik tudásukat.

Tovább

Új funkció a Totón és Góltotón

Állítsd össze az interneten, fizesd ki a lottózóban! Kibővült a Totó és Góltotó játék, interneten összeállított játékodat már a lottózóban is kifizetheted.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. június 5-én, és 13-án 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. május 15-én, és 22-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. március 20-án, és 27-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább