Hírek

1 meccs akár 4-es kötésben!

2022.11.18.

Ahogy jól megszokott már a Tippmixen és a Tippmixprón, a szögletekre és a büntetőlapokra (kivétel Lesz kiállítás?) vonatkozó fogadási lehetőségek kötéstiltás nélkül fogadhatók a mérkőzés egy egyéb fogadási eseményével. Ebbe a sorba csatlakozik a 2022-es labdarúgó-vb-n már fogadható „Lesszám X (hosszabbítással)” piac is, így egyetlen mérkőzés kapcsán akár egy 4-es kötés is megfogadhatóvá válik. (A lesszámra vonatkozó fogadási sor kapcsán a hosszabbítás játékidejében történtek is számítanak a nyertes kimenetel megállapításánál - mindez az egyenes kieséses szakasz megkezdésétől lesz igazán jelentős információ).

Nézzünk egy példát egy ilyen 4-es kötés lehetséges alkotóelemeire!

Brazília – Spanyolország – 1X2
Brazília – Spanyolország – Szögletszám 9,5
Brazília – Spanyolország – Melyik csapat kap több büntetőlapot?
Brazília – Spanyolország – Lesszám 4,5 (hosszabbítással)

Fontos megjegyezni, hogy a büntetőlapokra vagy éppen a szögletekre vonatkozó fogadási események ugyanazon kategórián belül nem fogadhatóak egymással kötésben, azaz például a „Büntetőlap-szám 5,5” és a „Melyik csapat kap több büntetőlapot?” sor egymással nem fogadható meg kötésben, ahogy a „Szögletszám 9,5” és a „Szögletek száma” piac sem kerülhet ugyanazon egységnyi fogadásra.

A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít. Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít. Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít. Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

Vissza