Játékoskártya

Válaszd a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártyáját, és élvezd a Neked járó extra előnyöket! Regisztrációra a saját Lottózóinkban van lehetőséged!

Milyen előnyökkel jár a Játékoskártya kiváltása?

Nincs többé elveszett kisnyeremény! Amennyiben a Játékoskártya regisztrációd során megadod a bankszámlaszámodat, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti kisnyereményedet automatikusan átutaljuk a bankszámládra. Így, ha elfelejtetted felvenni a nyereményedet, akkor sem veszik el. A 200.000 Ft feletti nagynyereményedet továbbra is nyereményigénylési lap kitöltésével tudod felvenni.

Mindig ugyanazokkal a számokkal játszol? Akkor nem kell többet a papírszelvénnyel bajlódnod, mert kedvenc szelvényeidet, játékaidat a Játékoskártyádhoz rendelheted, és még gyorsabban megjátszhatod. Csak jelezned kell a lottózóban, hogy melyik kedvencedet akarod játékba küldeni, munkatársunk pedig nyomtatja is az átvételi igazolást. Ezeket a kedvenceket a Lottózóban bármikor megadhatod, vagy törölheted, csak jelezned kell munkatársunknak.

Az elért nyereményekről, új promóciókról, extra nyereményjátékokról, személyre szabott ajánlatokról kérhetsz értesítést.
Add meg a regisztrációnál az email címed, és automatikusan tájékoztatunk az elért nyereményeidről. Mindig lemaradsz az akciókról? Ezentúl erre sem lesz gondod, mert Játékoskártya regisztrációdnál feliratkozhatsz az általános szerencsejátékkal vagy sportfogadással kapcsolatos akcióinkról, extra nyereményjátékainkról szóló hírleveleinkre. Ráadásként egyedi, személyre szabott ajánlatokat is kérhetsz.

Lehetőséged van arra is, hogy kizárólag Játékoskártya bemutatásával fizessük ki 200.000 Ft alatti nyereményedet. Így biztosíthatod, hogy kizárólag te vehesd fel az általad elért nyereményt.

Játékoskártya használatával lehetőség van a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és játékokra vonatkozóan. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték. A korlátozás beállításához kérd ügyfélszolgálatunk segítségét a 06-1 / 201-0580 telefonszámon.

Hogyan igényelhetsz Játékoskártyát?

Játékoskártyát igényelni a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban van lehetőséged! A Játékoskártya kiváltása önkéntes és díjmentes. Nincs más dolgod, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot, és már kézhez is veheted saját Játékoskártyádat, a következő játéknál pedig már élvezheted is az ezzel járó extra előnyöket és kényelmi funkciókat!

  1. Keresd a regisztrációs helyszíneket a Lottózó keresőben!
  2. Kérj Játékoskártya regisztrációs űrlapot munkatársunktól!
  3. Töltsd ki az űrlapot a szükséges adatokkal!
  4. A kitöltött űrlappal és okmányaid bemutatásával váltsd ki a Játékoskártyád!

+ Minden játéknál használd Játékoskártyád, és élvezd a Neked járó extra előnyöket! Játékoskártyád az ország egész területén, bármelyik, terminállal rendelkező értékesítőhelyünkön használhatod!

megnézem a helyszíneket

További információk

Bővebb információra van szükséged, vagy kérdésed van? Nézd meg gyakori kérdéseinket, keresd a Játékoskártyára vonatkozó fejezetet a játékok részvételi szabályzatában vagy fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!