Játékoskártya

Regisztrációra az értékesítési hálózatunk már közel 3000 pontján van lehetőséged!

Milyen előnyökkel jár a Játékoskártya kiváltása?

Automatikus nyereményátutalás bankszámlára a 80. napot követően (200.000 Ft-ig)

Nincs többé elveszett kisnyeremény! Amennyiben a Játékoskártya regisztrációd során(de erre akár a későbbiekben is lehetőséged van) megadod a bankszámlaszámodat, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti kisnyereményedet automatikusan átutaljuk a bankszámládra. Így, ha elfelejtetted felvenni a nyereményedet, akkor sem veszik el. A 200.000 Ft feletti nagynyereményedet továbbra is nyereményigénylési lap kitöltésével tudod felvenni.

Kedvenc szelvények tárolása és kezelése

Mindig ugyanazokkal a számokkal játszol? Akkor nem kell többet a papírszelvénnyel bajlódnod, mert kedvenc szelvényeidet, játékaidat a Játékoskártyádhoz rendelheted, és még gyorsabban megjátszhatod. Csak jelezned kell a lottózóban, hogy melyik kedvencedet akarod játékba küldeni, munkatársunk pedig nyomtatja is az átvételi igazolást. Ezeket a kedvenceket az értékesítőhelyen bármikor megadhatod, vagy törölheted, csak jelezned kell a terminálkezelő munkatársunknak, illetve ha rendelkezel az internetes fogadási rendszerben is regisztrációval, akkor ott belépve magad is beállíthatod vagy törölheted.

E-mailben történő értesítések

Ha a regisztráció keretében megadod az e-mail címed, akkor az elért nyereményeidről automatikusan tájékoztatást kapsz. Ha az e-mail címed megadása mellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy marketing ajánlatokkal keressünk meg, akkor értesülhetsz a szerencsejátékokat és a sportfogadást érintő akcióinkról, nyereményjátékainkról és akár az egyedi, személyre szabott ajánlatainkról is!

Nagyobb biztonság a nyeremények felvételénél

Lehetőséged van arra is, hogy kizárólag Játékoskártya bemutatásával fizessük ki 200.000 Ft alatti nyereményedet. Így biztosíthatod, hogy kizárólag te vehesd fel az általad elért kisnyereményt.

Játéklimitek beállítása

Játékoskártya használatával lehetőség van a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és játékokra vonatkozóan. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték. A korlátozás beállításához kérd ügyfélszolgálatunk segítségét a 06-1 / 201-0580 telefonszámon.

Online is elérhető szolgáltatások

Amennyiben rendelkezel az internetes fogadási rendszerünkben is regisztrációval, vagy a Játékoskártyád kiváltását követően regisztrálsz az internetes fogadási rendszerünkbe, akkor online is lehetőséged van kedvenc játékaid beállítására vagy törlésére, illetve a limitek beállításának elvégzésére.

Hogyan igényelhetsz Játékoskártyát?

Játékoskártyát 2022. február 14-től már a Szerencsejáték Zrt. terminállal rendelkező közel 3000 értékesítőhelyén (a Posták kivételével) van lehetőséged igényelni. A Játékoskártya kiváltása önkéntes és díjmentes. Nincs más dolgod, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot, és már kézhez is veheted saját Játékoskártyádat, amit a következő játéknál már használhatsz is.

Bizonyos funkciók akkortól vehetők igénybe, amikor adataid a központi rendszerünkbe már bekerültek. Erre legkésőbb a regisztrációs űrlap benyújtását követő 30 napon belül kerül sor.

  1. Keresd fel valamely terminállal rendelkező értékesítőhelyünket.
  2. Kérj Játékoskártya regisztrációs űrlapot a terminálkezelőtől!
  3. Töltsd ki az űrlapot a szükséges adatokkal.
  4. Az űrlapot kitöltve és aláírva add át a terminálkezelőnek, akitől az űrlapon megadott adatai ellenőrzését követően már meg is kapod a Játékoskártyádat!

Minden játéknál használd Játékoskártyád, és élvezd a Neked járó extra előnyöket! Játékoskártyád az ország egész területén, bármelyik, terminállal rendelkező értékesítőhelyünkön használhatod!


A 2022. február 14 - május 15. közötti Játékoskártya regisztrációs nyereményjáték részletei

A nyereményjáték véget ért.
A sorsolásokat követően a nyertesek telefonon vagy e-mailben kapnak értesítést, illetve a nyertesként kisorsolt Játékoskártyák száma a nyereményjáték nyereményjegyzékében is megtekinthető lesz.

A nyereményjáték időtartama:

2022. február 14 - május 15.

Ha 2022. február 14. és május 15. között regisztrálsz Játékoskártyát, akkor nem csak a Játékoskártya kényelmi és biztonsági funkcióit élvezheted, hanem automatikusan részt veszel a nyereményjátékban is!

Nyeremények:

összesen6 x 500.000 Ft pénznyeremény
Főnyeremény: egy új Audi Q2-es

Mikor lesznek a sorsolások és mit nyerhetsz?

A nyereményjáték időszakán belül regisztrált Játékoskártyák között az egyes regisztrációs időszakokhoz rendelt sorsolásokon havi nyeremények, valamint a nyereményjáték végén a főnyeremény kerül kisorsolásra, az alábbiak szerint:

Regisztrációs időszak
2022. február 14. – március 13.
Sorsolás napja
2022. április 20.
Nyeremény
2 x 500 ezer Ft
Regisztrációs időszak
2022. március 14. – április 10.
Sorsolás napja
2022. május 17.
Nyeremény
2 x 500 ezer Ft
Regisztrációs időszak
2022. április 11. – május 15.
Sorsolás napja
2022. június 21.
Nyeremény
2 x 500 ezer Ft
Regisztrációs időszak
2022. február 14. – május 15.
Sorsolás napja
. június 21.
Nyeremény
Főnyeremény: Audi Q2
Regisztrációs időszak Sorsolás napja Nyeremény
2022. február 14. – március 13. 2022. április 20. 2 x 500 ezer Ft
2022. március 14. – április 10. 2022. május 17. 2 x 500 ezer Ft
2022. április 11. – május 15. 2022. június 21. 2 x 500 ezer Ft
2022. február 14. – május 15. 2022. június 21. Főnyeremény: Audi Q2

A nyereményjátékban csak azok vesznek részt, akik 2022. február 14. és május 15. között igényelnek, azaz regisztrálnak Játékoskártyát a Szerencsejáték Zrt. bármely terminállal rendelkező értékesítőhelyén (kivéve Posták), adataik a Szerencsejáték Zrt. központi rendszerébe az érvényes regisztrációjuk alapján bekerült, és Játékoskártyájuk a sorsolás időpontjában aktív státuszú. Egy Játékoskártya regisztráció csak 1 db (a Játékoskártya kiadásának napja szerinti időszakhoz tartozó) havi sorsoláson, valamint a főnyeremény sorsolásán vesz részt

A kisorsolt nyertes Játékoskártyák birtokosai a Játékoskártya regisztrációs űrlapon megadott elérhetőségükön (telefonon vagy e-mailben) kapnak értesítést nyereményükről és a nyereményhez jutás módjáról, valamint megküldik részükre a nyereményigénylés keretében benyújtani szükséges, a nyertes által kitöltendő dokumentumokat. A nyertesként kisorolt Játékoskártyák azonosító száma (a Játékoskártya regisztráció keretében a kártyát kiadó értékesítőhely megjelölésével együtt) közzétételre kerül a www.szerencsejatek.hu oldalon is a nyereményjáték nyereményjegyzékében.

A nyerteseknek az értesítésüket követően a nyereményigénylést a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein (lista: bet.szerencsejatek.hu/uzletkereso) kell benyújtaniuk legkésőbb az adott sorsolástól számított 40 naptári napon belül. A pénznyeremény átutalására, illetve az autónyeremény átadására a Nyereményigénylési lap, valamint a nyertes részére megküldött nyomtatványok Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályra való visszaérkezését követően kerül sor, azok beérkezését követő 10 munkanapon belül. Az autónyeremény pénznyereményre vagy más tárgynyereményre nem váltható.

A nyeremények összevont jövedelemként kezelendőek, ezért a nyerteseknek – a Szerencsejáték Zrt. által kiállított és megküldött adóigazolás alapján – a 2022. adóévre vonatkozó adóbevallásukban a nyereményt be kell vallaniuk. A nyereményt terhelő adók (személyi jövedelemadó, ill. SZOCHO) összegét azonban a Szerencsejáték Zrt. fizeti meg a nyertes nevében, ezáltal a nyerteseknek adóbefizetési kötelezettsége nem keletkezik, csak adóbevallási kötelezettsége van.

A 2022. február 14. és május 15. közötti időszakban Játékoskártyát regisztrálók elfogadják a nyereményjátékhoz kapcsolódó Részvételi szabályzatot, valamint regisztrációjukkal egyúttal kijelentik, hogy a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártya regisztrációhoz kapcsolódó nyereményjáték adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerték, az abban foglaltakat megértették, a személyes adataikat annak ismeretében adták meg. A nyereményjátékhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető a www.szerencsejatek.hu oldalon, illetve a Játékoskártya regisztráció lehetőségét biztosító értékesítőhelyeken.

További információk

Bővebb információra van szükséged, vagy kérdésed van? Nézd meg a Gyakran Ismétlődő Kérdések között a Játékoskártyához kapcsolódó információkat, keresd a Játékoskártyára vonatkozó fejezetet a játékok részvételi szabályzatában vagy fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!

A játékoskártya szolgáltatáshoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt érhető el.