Játékoskártya

Hogyan nyerhetsz Játékoskártyád használatával?

A promóció időtartama:

2023.01.16 - 2023.04.23.

A promóció időszakában használd (olvasd be a terminálon) szerencsejáték vásárlásakor a Játékoskártyádat, mert automatikusan részt veszel az adott 2 hetes időszakhoz tartozó sorsoláson is!

Nyeremények 2 hetente:

1 x 1.000.000 Ft,1 x 500.000 Ft pénznyeremény
10 x 100.000 Ft értékű
MediaMarkt ajándékkártya

Mit kell tenned?

Az adott sorsoláshoz tartozó 2 hetes időszakban legyen legalább 1db olyan vásárlásod, amelynél használtad (azaz beolvastattad a terminálon) a Játékoskártyádat, és vásárlásod tartalmazott legalább egy olyan szerencsejátékot, ami nem kaparós sorsjegy. A Játékoskártya használatával történő vásárlásoddal automatikusan részt veszel az adott szakasz sorsolásán. (Azok a vásárlások, amelyeknél Játékoskártya nem keült beolvasásra, nem vesznek részt a promócióban.)


Mikor lesznek a sorsolások és mit nyerhetsz?

A promóció keretében az egyes sorsolásokon az adott sorsoláshoz tartozó 2 hetes időszakon belül Játékoskártya használatával történt vásárlásokkal lehet részt venni. Egy játékos naponta 1 vásárlással, ezáltal egy időszakon belül legfeljebb 14-szer kerülhet be a sorsolási adatbázisba. A sorsolásokra az alábbiak szerint kerül sor:

Promóciós időszak Sorsolás napja
2023. január 16-29. 2023. január 31.
2023. január 30. - február 12. 2023. február 14.
2023. február 13-26. 2023. február 28.
2023. február 27. - március 12. 2023. március 14.
2023. március 13-26. 2023. március 28.
2023. március 27. - április 9. 2023. április 11.
2023. április 10-23. 2023. április 25.
Nyeremények
Minden sorsoláson:
  • 1 db 1.000.000 Ft pénznyeremény
  • 1 db 500.000 Ft pénznyeremény
  • 10 db 100.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya
Promóciós időszak Sorsolás napja Nyeremények
2023. január 16-29. 2023. január 31. Minden sorsoláson:
2023. január 30. - február 12. 2023. február 14. - 1 db 1.000.000 Ft pénznyeremény
2023. február 13-26. 2023. február 28. - 1 db 500.000 Ft pénznyeremény
2023. február 27. - március 12. 2023. március 14. - 10 db 100.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya
2023. március 13-26. 2023. március 28.
2023. március 27. - április 9. 2023. április 11.
2023. április 10-23. 2023. április 25.

További információk a promócióról

A sorsolási adatbázisba csak azok a Játékoskártyák kerülnek be, amelyek a sorsoláskor már aktív státuszúak, azaz a Játékoskártya-birtokos által a regisztrációs adatlapon megadott adatok már feldolgozásra és a Szerencsejáték Zrt. központi rendszerébe betöltésre kerültek. Amennyiben egy Játékoskártya a vásárlás(ok)kor még nem, azonban a sorsolás időpontjában már aktív státuszú, akkor szintén részt vesz az adott sorsoláson.

A nyertesek a Szerencsejáték Zrt-nél a Játékoskártya regisztrációjuk alapján rendelkezésre álló elérhetőségükön (telefonon vagy e-mailben) kapnak értesítést nyereményükről és a nyereményhez jutás módjáról. A nyertesként kisorolt Játékoskártyák azonosító száma közzétételre kerül a www.szerencsejatek.hu oldalon is a promóció nyereményjegyzékében. A sorsolást követően a Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztály munkatársai felveszik a kapcsolatot a nyertesekkel. A velük történt egyeztetést követően a pénznyeremények nyertesei részére megküldik a nyereményigénylés keretében kitölteni és aláírást követően benyújtani szükséges dokumentumokat. A nyereményigénylést csak a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein (üzletkereső ITT) lehet benyújtani, legkésőbb az adott sorsolástól számított 40 naptári napon belül. A határidő jogvesztő!

A pénznyeremények kifizetésére kizárólag Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott forint alapú lakossági bankszámlára való átutalással, a Nyereményigénylési lap, valamint a nyertes részére megküldött nyomtatványok Sorsolási és Rendezvénymenedzsment Osztályra való visszaérkezését követően kerül sor.
A MediaMarkt ajándékkártya átadásához szükséges adategyeztetésnek legkésőbb a sorsolást követő 40 napon belül kell megtörténnie. A határidő jogvesztő! Az átadásra a Szerencsejáték Zrt. a nyertessel előzetesen egyeztetett saját üzemeltetésű értékesítőhelyén kerül sor. A Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot, hogy a nyeremény kizárólag a nyertes részére kerüljön átadásra. Az ajándékkártya nyeremény pénznyereményre vagy más tárgynyereményre nem váltható.

Külföldi személy számára nyeremény akkor fizethető ki/adható át, ha rendelkezik érvényes útlevéllel, személyi igazolvánnyal vagy egyéb, a személyazonosságot egyértelműen igazoló okmánnyal (pl. fényképes, kártya formátumú vezetői engedély), valamint (pénznyeremény esetében) magyarországi bankfiókban nyitott forint alapú lakossági bankszámlával, illetve a Játékoskártya regisztrációja alapján a Szerencsejáték Zrt.-nél tárolt adatait igazolja.
A pénznyeremények összevont jövedelemként kezelendőek, ezért a nyerteseknek – a Szerencsejáték Zrt. által kiállított és megküldött adóigazolás alapján – adóbevallásukban a nyereményt be kell vallaniuk. A pénznyereményt terhelő adók (személyi jövedelemadó, ill. SZOCHO) összegét azonban a Szerencsejáték Zrt. fizeti meg a nyertesek nevében, ezáltal a nyerteseknek adóbefizetési kötelezettségük nem keletkezik, csak adóbevallási kötelezettségük van.

A sorsolásokra közjegyző jelenlétében a Szerencsejáték Zrt. 1106 Budapest X. kerület, Fehér út 10. szám alatti irodaházában kerül sor.

A promóció időszakában a részvételi feltételeket teljesítő játékosok elfogadják a promócióhoz kapcsolódó részvételi feltételeket, valamint a feltételek teljesítésével egyúttal kijelentik, hogy a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártya 2023. január-áprilisi promócióhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerték, az abban foglaltakat megértették, a személyes adataikat annak ismeretében adták meg. A promócióhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető ITT, illetve a terminállal rendelkező értékesítőhelyeken.

Milyen előnyökkel jár a Játékoskártya kiváltása?

Automatikus nyereményátutalás bankszámlára a 80. napot követően (200.000 Ft-ig)

Nincs többé elveszett kisnyeremény! Amennyiben a Játékoskártya regisztrációd során(de erre akár a későbbiekben is lehetőséged van) megadod a bankszámlaszámodat, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti kisnyereményedet automatikusan átutaljuk a bankszámládra. Így, ha elfelejtetted felvenni a nyereményedet, akkor sem veszik el. A 200.000 Ft feletti nagynyereményedet továbbra is nyereményigénylési lap kitöltésével tudod felvenni.

Kedvenc szelvények tárolása és kezelése

Mindig ugyanazokkal a számokkal játszol? Akkor nem kell többet a papírszelvénnyel bajlódnod, mert kedvenc szelvényeidet, játékaidat a Játékoskártyádhoz rendelheted, és még gyorsabban megjátszhatod. Csak jelezned kell a lottózóban, hogy melyik kedvencedet akarod játékba küldeni, munkatársunk pedig nyomtatja is az átvételi igazolást. Ezeket a kedvenceket az értékesítőhelyen bármikor megadhatod, vagy törölheted, csak jelezned kell a terminálkezelő munkatársunknak, illetve ha rendelkezel az internetes fogadási rendszerben is regisztrációval, akkor ott belépve magad is beállíthatod vagy törölheted.

E-mailben történő értesítések

Ha a regisztráció keretében megadod az e-mail címed, akkor az elért nyereményeidről automatikusan tájékoztatást kapsz. Ha az e-mail címed megadása mellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy marketing ajánlatokkal keressünk meg, akkor értesülhetsz a szerencsejátékokat és a sportfogadást érintő akcióinkról, nyereményjátékainkról és akár az egyedi, személyre szabott ajánlatainkról is!

Nagyobb biztonság a nyeremények felvételénél

Lehetőséged van rendelkezni arról is, hogy kizárólag a szelvény és a Játékoskártya együttes bemutatásával fizessük ki a nyereményeidet. Így biztosíthatod, hogy csak te vehesd fel az általad elért nyereményt.

Játéklimitek beállítása

Játékoskártya használatával lehetőség van a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és játékokra vonatkozóan. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték. A korlátozás beállításához kérd ügyfélszolgálatunk segítségét a 06-1 / 201-0580 telefonszámon.

Online is elérhető szolgáltatások

Amennyiben rendelkezel az internetes fogadási rendszerünkben is regisztrációval, vagy a Játékoskártyád kiváltását követően regisztrálsz az internetes fogadási rendszerünkbe, akkor online is lehetőséged van kedvenc játékaid beállítására vagy törlésére, illetve a limitek beállításának elvégzésére.

Hogyan igényelhetsz Játékoskártyát?

Játékoskártyát a Szerencsejáték Zrt. terminállal rendelkező több mint 4000 értékesítőhelyén van lehetőséged igényelni. A Játékoskártya kiváltása önkéntes és díjmentes. Nincs más dolgod, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot, és már kézhez is veheted saját Játékoskártyádat, amit a következő játéknál már használhatsz is.

Bizonyos funkciók akkortól vehetők igénybe, amikor adataid a központi rendszerünkbe már bekerültek. Erre legkésőbb a regisztrációs űrlap benyújtását követő 30 napon belül kerül sor.

  1. Keresd fel valamely terminállal is rendelkező értékesítőhelyünket, amely lehet Lottózó, Kijelölt értékesítőhely, Értékesítőpartner által üzemeltett értékesítőhely, valamint a Magyar Lapterjesztő Zrt. üzlete, a Magyar Posta Zrt. saját üzemeltetésű postai értékesítőhelye vagy a MOL Nyrt. üzemanyagtöltő állomása.
  2. Kérj Játékoskártya regisztrációs űrlapot a terminálkezelőtől!
  3. Töltsd ki az űrlapot a szükséges adatokkal.
  4. Az űrlapot kitöltve és aláírva add át a terminálkezelőnek, akitől az űrlapon megadott adatai ellenőrzését követően már meg is kapod a Játékoskártyádat!

Minden játéknál használd Játékoskártyád, és élvezd a Neked járó extra előnyöket! Játékoskártyád az ország egész területén, bármelyik, terminállal rendelkező értékesítőhelyünkön használhatod!

További információk

Bővebb információra van szükséged, vagy kérdésed van? Nézd meg a Gyakran Ismétlődő Kérdések között a Játékoskártyához kapcsolódó információkat, keresd a Játékoskártyára vonatkozó fejezetet a játékok részvételi szabályzatában vagy fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!

A játékoskártya szolgáltatáshoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt érhető el.