Hírek

Hurrá, nyaralunk! Vagy mégsem?!

36 kockás vagy 24 kockás filmet vigyek a nyaralás​ra? E​z a kérdés gyakran felmerült. A filmeket aztán előhívtam és albumba tettem. Manapság folyamatosan a telefonommal fényképezgetek. Rengeteget és mindent.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 27-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Heckertámadás Olaszország ellen

 

Olaszország augusztusban két zsarolóvírus-támadás áldozata is lett. Az első blokkolta a COVID-19 foglalási rendszert, amely nem csak közegészségügyi veszélyt jelent, hanem zavarja Olaszország oltásokkal kapcsolatos vállalását. Ettől függetlenül az ERG megújuló energiával foglalkozó csoport is áldozatul esett, azonban ezek a zavarok kisebbek voltak.

Tovább

Ilyen volt az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertje - megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Lotfi Begi és sztárvendégei, Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis egyedülálló showja, közel 35 ezer ember és teltház a Puskás Aréna Szoborparkban – ilyen volt az idei Szuperkoncert. Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait örömmel jelentjük: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 20-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Kibertámadás a tokiói olimpia alatt

A tokiói olimpia szervezőbizottságának adatmegosztó eszközét (Fujitsu) kompromittálták, melynek következtében 90, az olimpiával együttműködő szervezetnél dolgozó személy neve és egyéb adata szivárgott ki. Ugyanezt a sebezhetőséget sikeresen használták ki japán minisztériumok adataihoz történő hozzáféréshez. A Fujitsu a további vizsgálatig felfüggesztette az adatmegosztó eszköz használatát.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 13-án 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Folytatódik „A játék összeköt!” program - Budafokon nyitotta meg kapuit a 14-ik befogadó játszótér

„A játék összeköt” program keretében átadta immáron 14-ik befogadó játszóterét a Szerencsejáték Zrt, amely ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára biztosítja a közös játék élményét országszerte. A Budapest, XXII. kerület, Budafok-Tétény, Elágazás Parkban kialakított helyszínt Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere adta át.

Tovább

Szeretem a mobilomat – zsarolóvírusok

Szeretem a mobilomat. Kicsi, praktikus és kézreálló. A közösségi közlekedést is szeretem, hiszek benne. Miközben ide vagy odaérek átfuthatom a híreket megnézhetem a leveleimet és azt, hogy hogy áll az aktuális rendelésem.

Tovább

Már 20 éve tartja lázban a játékosokat a Luxor

Születésnapokban bővelkedő év 2021 a Szerencsejáték Zrt. számára. A vállalat 30. születésnapja mellett ugyanis egy mára ikonikussá vált játék is kerek évfordulót ünnepel, hiszen 20 éve annak, hogy elindult a Luxor játék. Ebből az alkalomból a nemzeti lottótársaság összegyűjtött számos érdekességet a játékhoz kapcsolódóan, amelyből nem csak a megdönthetetlennek tűnő 15 éves rekordokat ismerhetjük meg.

Tovább

4 millió forintot gyűjtöttek a Szuperkoncertezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Kiemelt érdeklődés mellett közel 35 ezren vettek részt a 30 éves Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén, amelyen a hazai könnyűzenei élet nagyágyúi léptek színpadra. A szórakozás mellett az eseményre kilátogatók egy jó ügyet is támogathattak, hiszen a nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget, 4 millió forintot a Szerencsejáték Zrt. 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

Tovább

Légy tájékozott és ügyelj a biztonságra! - októberben ismét a kiberbiztonságé a főszerep a Szerencsejátéknál

Az Európai Kiberbiztonsági Hónap (ECSM) elnevezésű kampányt 2012 óta szervezik meg Európa-szerte a tagállamok. A Kiberhónap nemzetközi koordinálását az ENISA (Európai Uniós Kiberbiztonsági Ügynökség), a hazai koordinációt a Nemzeti Kibervédelmi Intézet végzi. A kampány célja már évek óta a kiberbiztonsági tudatosság növelés, valamint a kibertérben megjelenő fenyegetések széles körben történő megismertetése.

Tovább

Megtelt a Puskás Aréna Szoborparkja - közel 35 ezren ünnepelték a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapját

Rendkívüli koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott szombat este a vadonatúj Puskás Aréna Szoborparkba, hiszen közel 35 ezren ünnepelték az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. születésnapját. Egyedi show- és színpadelemek, a legismertebb hazai slágerek és fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertjét. A nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

Tovább

Dalpremier a Szuperkoncerten

Mindössze néhány napot kell még várni az év legnagyobb ingyenes zenei eseményére, ugyanis szeptember 25-én – egy év kihagyást követően – a Szerencsejáték Zrt. újra megrendezi Szuperkoncertjét ezúttal a Puskás Aréna Szoborparkban. A több szempontból is exkluzív rendezvényen a showelemek és a meglepetéselőadók mellett dalpremier is várja a kilátogató érdeklődőket.

Tovább

Már háromszor is megnyerte a magyar válogatott a Virtuális Labdarúgó EB-t

A három hónappal ezelőtt elindult V-sport beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A fogadók körében hamar népszerűvé vált, szeptember 1-jén pedig megdőlt a napi bevételi rekord is. Jelenleg a bukmékeri fogadások 5-6%-át teszi ki. A szakértőket ugyanakkor meglepte, hogy – szemben az előzetes prognózissal – a virtuális sportfogadást offline módon, azaz „földi” értékesítésben játszák a többen. A V-sporton fogadható sportágak között a labdarúgás a legkeresettebb (75%), ezt követi a kosárlabda (a Tippmixen a teljes forgalom kicsit több, mint negyedét, a TippmixPro-n pedig az ötödét tudja megszerezni), majd a tenisz. A TippmixPron történt fogadások tekintetében elmondható, hogy a játékosok a hónap közepén a legaktívabbak, jellemzően hétfőn és pénteken.

Tovább

Rendkívüli Szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az idén újra megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban. A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget ugyanis 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Tovább

Tájékoztató a SzerencseSzombat megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2021. szeptember 11-i (szombati) SzerencseSzombat adás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számhúzás a megszokott időben, sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében – 15:15 és 19:05-kor - lezajlik, azonban egyházi esemény élő közvetítése miatt néhány órával később, várhatóan 21:00-kor lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább

A magyar válogatott vb-selejtezőjére 1 millió feletti fogadás érkezett

A magyar labdarúgó válogatott egy félidőn keresztül jól tartotta magát az Anglia elleni vb-selejtezőn, ám a 0-0-s első játékrészt követően az Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző válogatott végül 4-0-ra nyert Budapesten, a Puskás Arénában. A mérkőzésre több mint 1,1 millió egységnyi fogadás érkezett - Tippmixen és a Tippmixprón -, és 222,48 millió forint került kifizetésre játékosoknak.

Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó sorsolás megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2021. szeptember 5-i (vasárnapi) Hatoslottó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számhúzás a megszokott időben, sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében – 15:45 és 16:30 között - lezajlik, azonban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjainak élő közvetítése miatt néhány órával később, várhatóan 19:15-kor lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább

A 10 NAP STRAND-on debütál a Szerencsejáték Zrt. egyedi pop-up store-ja

Integrált lottózó élményszigettel készül az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. a 10 NAP STRAND-ra. Az egyszerre három funkciót betöltő SzerencseSziget akadálymentes értékesítőpontként, chillzone-ként és szurkolói térként először lesz teljes egészében látható az augusztus 18-án kezdődő eseményen.

Tovább

Tájékoztató a Kenó sorsolás megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2021. augusztus 20-i (pénteki) Kenó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számhúzás a megszokott időben, sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében – 20 órakor - lezajlik, azonban az ünnepi műsorrend változás miatt néhány órával később, várhatóan 00:10 - 00:20 között lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább

Minden második fogadó helyesen tippelte meg a magyar érmek számát

Hat arany, hét ezüst és hét bronz: ez lett a magyar csapat mérlege a vasárnap befejeződött tokiói olimpián, ami az érmek számát tekintve az 1996-os, atlantai ötkarikás játékok óta a legjobb teljesítmény. A bő két hét alatt számos eseményre lehetett fogadni a Tippmixen és a Tippmixprón, érdekességekben pedig ezúttal sem volt hiány.

Tovább

Újra volt telitalálat az Ötöslottón

Magyarország kedvenc lottójátéka 8 hét halmozódás után ismét milliárdossá tett egy szerencsés játékost, 2021-ben immár harmadik alkalommal. A telitalálat összege 1,345 milliárd forint.

Tovább

Ezüst fokozatú akadálymentességi tanúsítványt szerzett a győri lottózó, rangos címet kaptak fogadóhelyiségeink

A Szerencsejáték Zrt. közel 20 éves célkitűzése és társadalmi felelősségvállalási aktivitása, mely a fogyatékkal élők társadalmi integrációjáért küzd, újabb elismerésben részesült. Az akadálymentesség előmozdításán dolgozó Acces4you 20 lottózót vizsgált, kivétel nélkül mindegyik helyszín megfelelt az akadálymentességi szempontoknak.

Tovább

Kibővítette stratégiai együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség

Újabb bajnokságokra kiterjedő stratégiai marketing együttműködést írt alá dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója és dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. A nemzeti lottótársaság 2019. február óta népszerűsíti sportfogadási termékeit a Szövetség által biztosított kiemelt felületeken az OTP Bank Ligában és a magyar felnőtt férfi nagypályás „A” válogatott mérkőzésein.

Tovább

Számos meglepetéssel zárult a labdarúgó Európa-bajnokság!

Sok szempontból emlékezetes Eb-n vagyunk túl, kezdve a magyar válogatott büszkeségre okot adó teljesítményétől, több sztárcsapat korai búcsúján át egészen Olaszország Eb-győzelméig Anglia ellen. Így nem meglepő, hogy sportfogadási szempontból is számos érdekességet hozott a kontinensviadal a Tippmixen és a Tippmixprón.

Tovább

Az online fogadásból (távszerencsejáték) származó nyeremények adózása

2021 nyara a nagy sportesemények időszaka, hiszen a labdarúgó Európa-bajnokság mellett a tokiói Olimpiát is ekkor rendezik meg. Ez azt is jelenti, hogy növekszik a magyarok online fogadási kedve, kevésbé tapasztalt játékosok is próbára teszik szerencséjüket és tudásukat, ezért érdemes utánajárni a kapcsolódó adózási szabályoknak.

Tovább

Megújult formában tér vissza a kaparós sorsjegyek elődje

Új köntösbe öltöztetett régi kedvenccel, a Retro borítékos sorsjeggyel bővíti termékkínálatát a Szerencsejáték Zrt. A nosztalgikus hangulatú sorsjegy július 9-től kapható az értékesítőhelyeken. A nemzeti lottótársaság 30 éves jubileuma alkalmából a főnyeremény értéke 30 millió forint, amely egyúttal a legmagasabb az 500 forintos sorsjegy-árkategóriában.

Tovább

Virtuális fogadással erősít a Szerencsejáték Zrt.

A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő izgalmas és innovatív játékkal bővítette fogadási kínálatát az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. A V-sport néven bevezetett virtuális fogadás online és a földi hálózatban is játszható, és nagyszerűen egészíti ki a klasszikus fogadást, hasonló játékélményt és nyerési lehetőséget kínálva a valós sportesemények mellett. A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség stratégiai együttműködése keretén belül a magyar futballválogatott exkluzív megjelenítésre kerül a játékban, az aktuális kerettagok valós nevükkel és mezszámukkal szerepelnek a játékban.

Tovább

Beköltözik lottózóinkba a LOVI

A Szerencsejáték Zrt. július 1-től elérhetővé teszi földi hálózatának 70 értékesítőhelyén a LOVI fogadások teljes körét. A pilot fél éves időtartama alatt december végéig, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által forgalmazott nemzetközi és hazai lóversenyfogadásokra, valamint a hazai agárfutamokra az MLFSZ saját fogadópontjai mellett már országosan, a kijelölt lottózókban is lehet fogadni.

Tovább

A magyar válogatott mindhárom Eb-csoportmeccsére 1 millió feletti fogadás érkezett

A magyar válogatott szenzációs Eb-szereplését szerdán is kiemelt fogadói érdeklődés övezte. A mérkőzéshez kapcsolódóan a Tippmixen és a Tippmixprón összesen közel 1 millió 200 ezer tipp érkezett, és majdnem 575 millió forint került kifizetésre. Az elmúlt közel két hetet összegezve elmondható, hogy a válogatott mindhárom Eb-csoportmeccsére 1 millió feletti fogadás érkezett. Legnépszerűbbnek a magyar-portugál találkozó bizonyult, ez a mérkőzés hozta a legtöbb nyereményt a Tippmixen és a Tippmixprón fogadóknak, 900 millió forint feletti kifizetéssel.

Tovább

Szenzációs pontszerzés mellett minden idők legforgalmasabb eseménye lett a szombati magyar-francia meccs

A magyar válogatott a vb-címvédő Franciaország ellen folytatta szereplését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A mérkőzés 1-1-es végeredménnyel zárult, így Marco Rossi csapata megszerezte első pontját a tornán. A találkozó minden idők legforgalmasabb eseménye lett a Tippmixen és a Tippmixprón, közel 1,3 milliárd forintos forgalmat generálva.

Tovább

Közel 1 millió 300 ezer fogadás érkezett a magyar-portugál meccsre

A részben hazai rendezésű Eb-n a magyar válogatott a címvédő Portugália ellen kezdte meg szereplését a Puskás Arénában. A mérkőzést fogadóink körében is kiemelt figyelem övezte, hiszen a Tippmixen és Tippmixprón összesen közel 1 millió 300 ezer egységnyi fogadás érkezett a találkozóra, és 886 millió forintnál is több nyeremény került kifizetésre.

Tovább

Bepillantást adott életébe az áprilisi Ötöslottó nyertese

Hírt adott magáról az a szerencsés játékos, aki helyesen tippelte meg az Ötöslottó 13. hetében mind az 5 számot, így végül 2,8 milliárd forintot nyert. A nagynyertesek számára fenntartott kérdőív kitöltése ugyan nem kötelező, de a nyertes mégis úgy döntött, hogy megoszt magáról, lottózási szokásairól és pénzügyi terveiről néhány információt. Ezekből például kiderült, hogy mire költi az összeget, továbbá, hogy a pénzügyi tudatosság jegyében szakértői segítséget is hajlandó igénybe venni.

Tovább

Mi lesz az első 10 perc eredménye? Mikor lesz az első gól? Új fogadási lehetőségek a Tippmixen és a Tippmixprón a labdarúgó Eb-re!

A labdarúgó Eb öt évvel ezelőtt is kiemelkedő népszerűséggel bírt a tippmixelők körében, elég csak a fogadási rekordokat döntögető magyar érdekeltségű meccsekre gondolni. Magyarország válogatottja az idei viadalon is ott lesz a mezőnyben, a kontinenstornán pedig az amúgy is folyamatosan bővülő fogadási kínálat újabb elemekkel gyarapodik a Tippmixen és a Tippmixprón. Többek között arra is lehet fogadni az Eb-meccsek kapcsán, hogy mi lesz az első tíz perc eredménye, hogy mikor lesz az első gól, és már élőben is lehet majd gólszerzőkre tippelni.

Tovább

Kampánybejelentő: Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld – elindult a Tippmix 2021-es nyári kampánya

2021-es év ismét a sport éve, így az idei nyár a sportfogadás szempontjából is kiemelten fontos időszak. A Szerencsejáték Zrt. legújabb közel 6 hetes kampánya a hazai élsportolók és szurkolók közösségének erejét helyezi középpontba. A magyarok 82 százaléka pontszerzést vár a nemzeti tizenegytől – többek között ez is kiderül a Szerencsejáték Zrt. futball Eb-vel kapcsolatos előzetes kutatásából, amely szintén a kommunikációs aktivitás részét képezi. A kampány teljeskörű megvalósításáért a Lounge Group felelt.

Tovább

A kezdő fizetésnél fontosabb a jó csapat – így vélekednek a pályakezdők

A munkahely kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kellemes munkahelyi légkör, amit a karrierlehetőség, valamint a munka-magánélet egyensúlya követ – derül ki a Szerencsejáték Zrt. 2000 fős kvantitatív kutatásából. A nemzeti lottótársaság a kutatási eredményeket is alapul véve indította el Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki programját, amelyre június 13-ig várja az érdeklődők jelentkezését.

Tovább

Újra volt telitalálat az Ötöslottón

Magyarország kedvenc lottójátéka 8 hét halmozódás után ismét milliárdossá tett egy szerencsés játékost, 2021-ben immár második alkalommal. A telitalálat összege 1,409 milliárd forint.

Tovább

Optimisták a hazai szurkolók a válogatott továbbjutását illetően

A Szerencsejáték Zrt. labdarúgó Európa-bajnokságra vonatkozó 1000 fős kutatásának eredményei alapján az EB meccsek iránt érdeklődő magyarok 82%-a látja pontszerzésre esélyesnek a nemzeti tizenegyet. Az összes válaszadó közül minden harmadik a továbbjutást is biztosra veszi. A megkérdezettek nagyobb része szerint Németország nyeri az EB-t, gólkirálynak pedig közel kétharmaduk Cristiano Ronaldót várja. Jellemző, hogy a hazai fogadók a papírforma ellenében is az érzelmeikre hallgatnak, az előző futball EB idején a Tippmixen a végső győztesre kínált opciónál Magyarország csapatára érkezett a második legtöbb tipp 2016-ban.

Tovább

A 30 éves Szerencsejáték Zrt. kiemelkedő évet zárt a pandémia időszaka alatt is

A járványügyi helyzet ellenére is újabb rekordévet zárt a nemzeti lottótársaság 2020-ban 6%-os árbevétel növekedéssel. A Szerencsejáték Zrt. 575,4 milliárd forint árbevételt és több mint 23,9 milliárd forint adózott eredményt ért el 2020-ban, EBITDA mutatója pedig 31,5 milliárd forintra növekedett. A nemzeti szerencsejáték-szervező a pandémia alatt is 118,3 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához, különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. május 23-án 19:30 és május 24-én 15:30 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. május 19-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Június 13-ig lehet jelentkezni a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjára

A Szerencsejáték Zrt. június 13-ig meghosszabbítja a Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki program jelentkezési határidejét. Így további egy hónapig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. április 28-án 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar E-sport Szövetség és a Szerencsejáték Zrt. a hazai e-sport fejlesztéséért

A Szerencsejáték Zrt. régiós szinten egyedülálló stratégiai partnerségre lépett a Magyar E-sport Szövetséggel (HUNESZ). Az új kooperáció célja, hogy a társaság az e-sport területén is támogassa a sikeres, professzionális alapokon működő hazai élsportot, valamint hozzájáruljon a HUNESZ által meghatározott sportágfejlesztési és társadalmi szemléletformálási célok megvalósításához.

Tovább

3 éves programban képez frissdiplomásból nagyvállalati szakembereket a Szerencsejáték Zrt

Szeptembertől indítja el új, Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki programját a Szerencsejáték Zrt. A program célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, illetve a maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek. Amíg a Level UP! utánpótlás ága friss diplomások számára kínál munkalehetőséget, addig a gyakornoki programban olyan fiatalok jelentkezését várják, akik már egyetemi éveik alatt szeretnék kipróbálni magukat nagyvállalati környezetben. A nemzeti vállalat nem titkolt célja – azon túl, hogy a programmal erősíti munkáltatói pozícióját –, hogy a kezdeményezés már az őszi induláskor a hazai tehetséggondozó programok élvonalába kerüljön.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. április 7-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Jelentkezett az Ötöslottó történetének ötödik legnagyobb nyertese

A tavalyi év december 19-ei sorsolásán megszületett az Ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés közel 4 milliárd forintnak örülhetett. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett.  A nemzeti lottótársaság nagynyertesekre vonatkozó kérdőívéből többek között az is kiderült, hogy a játékos hosszú távú tervei közt az ingatlanvásárlás és a pénzügyi befektetés is szerepel, utóbbihoz szakértői segítséget is igénybe venne.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. március 9-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Új sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. Black Jack családja

A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy „játék a játékban” megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. február 23-án 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újra Magyarország legjobb munkahelyei között a Szerencsejáték Zrt.

Ismét rangos elismerésben részesült a Szerencsejáték Zrt., hiszen 2013. és 2018. után idén immár harmadik alkalommal nyerte el a Kincentric Legjobb Munkahelyek díját. A nemzeti lottótársaság az 1000 dolgozónál többet foglalkoztató nagyvállalati kategóriában érdemelte ki az elismerést, amelyet a munkatársak visszajelzése alapján ítélnek oda.

Tovább

Újabb kétmilliárd forintot juttat kereskedelmi partnerhálózata működésének elősegítésére a Szerencsejáték Zrt.

Minőségi munkahelyek megőrzését és a kis- és középvállalkozói szektorban működő partnerek forgalmának növekedését segíti elő a Szerencsejáték Zrt. Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervének új eleme, az idén februárban elindult Értékesítői Ösztönző Program. A nemzeti lottótársaság a tavalyi, közel 5 milliárd forintos többletjutalék után, most újabb 2 milliárd forint jutalékkifizetéssel tervez 2021-ben, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes szerencsejáték termék eladása után, egyedülálló módon, közvetlen pénzbeli támogatással motiválja a társasággal partneri szerződésben álló kis- és középvállalkozások értékesítőit.

Tovább

Az elmúlt 20 év alatt 100 alkalommal volt telitalálat az Ötöslottón

Az elmúlt két évtizedben hazánk legismertebb lottójátékéval összesen több mint 26 ezer játékos vált milliomossá, míg 38-an milliárdos összegnek örülhettek. Ha a mostani hétvégén ismét lesz telitalálatos, akkor a 101. jackpot nyertese ismét a milliárdosok számát növelheti, hiszen mindössze 6 hét halmozódást követően az e heti várható főnyeremény 1,355 milliárd forint.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. február 4-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Közel egymillió nézőhöz jutottak el hetente a Szerencsejáték Zrt. 2020-ban megújult sorsolási műsorai

Egy évvel ezelőtt újultak meg a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai. Így a Magyarország egyik legnagyobb televíziós díszletében zajló SzerencseSzombat lottóshow, a Kenó, a Skandináv lottó és a Hatoslottó adásai még színvonalasabb szórakozást nyújtanak, és immár mindegyik műsor egy helyen, a Duna Televízión látható. Az új látvány- és programelemek hatására növekvő érdeklődésnek köszönhetően 2020-ban összesen hetente átlagosan közel egymillió nézőhöz jutottak el műsoraink.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. január 21-én 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. január 20-án 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tovább bővült a milliomosok és milliárdosok klubja 2020-ban

Tavaly közel 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok a Szerencsejáték Zrt. játékosai közül. Az elvitt főnyeremények nagysága és a nagynyertesek száma tekintetében továbbra is a számsorsjátékok a legeredményesebbek, de a sorsjegyek és a sportfogadások is több száz szerencsést tettek milliomossá.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. január 13-án 00:00 és 05:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Közel 4 milliárd forint kerülhet a lottójátékosok karácsonyfája alá

Nagy lehet az öröm a Hatoslottó friss telitalálatosa számára, hiszen a nyertes ünnepi készülődését ezúttal egymilliárd feletti pénzösszeg is színesíti. Az Ötöslottón pedig ennél is nagyobb összegű, közel 4 milliárd forintos jackpot várja a játékosokat. A SzerencseSzombat következő adásában a Jónak lenni jó! kampányról beszélgetnek a műsorvezetők Siklósi Beatrixszal, a kampány projektvezetőjével, valamint a Lóci játszik együttes fellépése színesíti a műsort.

Tovább