Hírek

Újabb milliárdos született az Ötöslottón

Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Tizenegy hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 1,785 milliárd forintnak örülhet.

Tovább

ÚJ VEZÉRIGAZGATÓ A SZERENCSEJÁTÉK ZRT. ÉLÉN

Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter 2022. június 15-i hatállyal Mager Andreát nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának. Elődje, dr. Bozóky Alex a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójaként folytatja szakmai pályafutását.
Tovább

Parádés teljesítménnyel csoportelsők Sallaiék – százszoros oddsot hozott a tippelőknek a 0:4!

Magyarország labdarúgó-válogatottja tíz napon belül négy mérkőzésen lépett pályára a Nemzetek Ligájában, nem is akármilyen riválisok ellen: az A divíziós csoportban még a legutóbbi Eb-döntő két résztvevője, Anglia és Olaszország, valamint a négyszeres vb-győztes Németország kapott helyet. A nemzeti tizenegy találkozói a Tippmixen és a Tippmixprón is nagy népszerűségnek örvendtek a fogadók körében, ráadásul olyan tippek is születtek, amelyek a kiütéses sikerrel záruló angol-magyar találkozó pontos végeredményét is eltalálták!
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. június 14-én 00:00 és 03:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Több mint 130 milliárd forinttal járult hozzá a Szerencsejáték Zrt. a közösségi kiadások finanszírozásához 2021-ben

Válságálló intézkedései és digitális fejlesztései nyomán eredményes évet zárt 2021-ben a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság a bázis évhez képest 2021-ben 701,4 milliárd forint árbevételt és 28,3 milliárd forint adózott eredményt ért el, az EBITDA mutatója 36,4 milliárd forintra növekedett. A társaság rekordot jelentő 131 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában. A játékosokat megillető nyeremények rekord nettó értéke 487,6 milliárd forint volt, ami naponta átlagosan 1,3 milliárd forint nyeremény kifizetését jelentette. Ez az összeg a tárgyévi árbevétel közel 70%-a.

Tovább

Több mint félmilliárd forint nyereményt hozott a BL döntő a sportfogadóknak

A Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája párizsi döntőjében, így története során 14. alkalommal emelhette magasba a BEK, illetve BL-trófeát. Ezzel az elmúlt kilenc BL-szezonban ötször a „Királyi Gárda” diadalmaskodott. A sportfogadók körében is rendkívül népszerű volt a BL-döntő. A Tippmixen és a Tippmixpron összesen több mint 957 ezer egységnyi fogadás érkezett, és a mérkőzéshez kapcsolódóan majdnem 630 millió forint nyeremény került játékosainkhoz.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 24-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Első alkalommal került megrendezésre az Állami Vállalatok Humán Konferenciája

Hagyományteremtő jelleggel az idei évben először szervezték meg az Állami Vállalatok Humán Konferenciáját. Az esemény elsődleges célja, hogy a tudásmegosztás révén tovább erősödjön az állami vállalatok versenyképessége, munkaerő bevonzó képessége és a szféra vonzereje. A konferencia emellett választ adott arra is, hogy a közeljövőben milyen HR szakmai kihívásokra kell választ adniuk az érintett cégeknek.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a nemzeti lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban. A partnerség részeként a sportoló lesz a Tippmix márka arca, valamint részt vesz a Szerencsejáték Zrt. fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségért létrehozott programjában is.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 27-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Május 1-ig lehet jelentkezni a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjába

A Szerencsejáték Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel, május 1-ig meghosszabbítja a Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának jelentkezési határidejét. Így további két hétig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 20-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Különleges kezdeményezést valósít meg a Szerencsejáték Zrt. a magyar költészet napja alkalmából

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt. Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát.
Tovább

Újabb szintet lépett a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

Trópusi világba kalauzolja el a látogatókat a Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében megvalósuló 18. befogadó játszótere. A győri Kálvária utcai közösségi park átadása során azonban nemcsak a legújabb inkluzív teret ismerhette meg a közönség, hanem bemutatkozott a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának jószolgálati nagykövete is, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok, olimpikon vízilabdázó.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 6-án 00:00 és 07:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Reklámfilm premier és kampánybejelentő: Új időszámítás kezdődött Magyarország legfiatalabb lottójátékának életében

Az idén 10 éves Eurojackpot a kerek évfordulójára időzítve nagy változásokon ment keresztül: a halmozódás esetén megnyerhető maximális főnyeremény emelkedése mellett immár heti két - keddi és pénteki - számhúzáson is próbára tehetik szerencséjüket a játékosok. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású 360 fokos integrált kampányt indított, amelynek központi eleme a napjaink egyik legnépszerűbb spin-off sorozatában, a The Mandalorianban vagy a közelmúltban 6 Oscar-díjat nyert Dűnében is használt egyedi technológiai megoldásokat tartalmazó reklámfilm. A kampány teljes körű megvalósításáért a Lounge Group felel.

Tovább

Állami vállalatok csatlakoztak az Áldozatsegítő Szolgálathoz

„Társaságaink felé alapvető tulajdonosi elvárás, hogy tudatosan keressék azokat az együttműködési lehetőségeket, amelyek a magyar emberek érdekeit, jólétét szolgálják” – jelentette ki Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter a nagy állami vállalatok és az Áldozatsegítő Szolgálat közötti megállapodás aláírásakor, 2022. március 29-én.

Tovább

Szintet lép az idén 10 éves Eurojackpot

Megújul hazánk legfiatalabb lottójátéka, az idén 10 éves Eurojackpot. Ennek részeként a március 18-i sorsolást követően a halmozódással elérhető legmagasabb jackpot a korábbi mintegy bruttó 32 milliárd forintról több mint bruttó 43 milliárd forintra emelkedik, amely euróban kerül kifizetésre. További újdonság, hogy március 25-től az eddig megszokott pénteki számhúzás mellett minden kedden is sorsolnak majd az európai lottójátékon.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 22-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.

2022. március 5-től egyedülálló sportműsorral találkozhatnak a nézők a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es névre keresztelt, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója nyújt új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Tovább

Országszerte közel 3000 értékesítőhelyen vált elérthetővé a Szerencsejáték Zrt. szolgáltatása

2022. február 14-től országos kiterjesztésre került a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű programja a még teljesebb ügyfélélmény biztosításáért. A korábban kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban igényelhető szolgáltatás elérhetővé vált a viszonteladói hálózat mintegy 3000 pontján, azokon az értékesítőhelyeken, ahol jelenleg a lottótársaság összes terméke megvásárolható. A kártya kiváltása önkéntes, díjmentes és a kényelmi szolgáltatások révén számos extra funkciót tesz elérhetővé, mellyel a játékélmény mellett a biztonság is fokozódik. A sikeres országos kiterjesztést követő két hétben már több mint 40 ezer kártyát igényeltek a játékosok.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 3-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újra várja a jelentkezőket a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programja

A tavalyi évet követően ismét elindul a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának toborzási kampánya 2022. március 1-jén. A nemzeti lottótársaság inkubációs programjának célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak gyakornokként, illetve a maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek már munkaviszony keretében. A többlépcsős kiválasztási folyamatot követően pedig a felvételt nyerő fiatalok szeptemberben kiemelt piaci javadalmazás mellett csatlakozhatnak a nemzeti lottótársaság közösségéhez.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 1-én 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Több mint 800 millió forint nyereményt hoztak a Bajnokok Ligája legutóbbi nyolcaddöntői a fogadók számára

Ezen a héten a további négy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóját is lejátszották. A mérkőzések többsége igen kiegyenlítettnek bizonyult, ugyanis három is döntetlenre végződött. A Tippmixen és a Tippmixprón az Atl. Madrid – Manchester Utd. rangadó bizonyult a legnépszerűbb találkozónak a négy meccs közül, erre ugyanis majdnem 1,1 millió tipp futott be. 

Tovább

Negyedmilliárd forint nyereményt hozott a sportfogadóknak a csúcsrangadó

Elindult a kieséses szakasz a labdarúgó Bajnokok Ligájában, kedden és szerdán összesen négy mérkőzésre került sor a nyolcaddöntők odavágói közül. A Tippmixen és a Tippmixprón is kiemelt fogadói érdeklődés övezte a legjobb európai klubcsapatok egymás elleni fellépéseit, a Paris SG – Real Madrid találkozóhoz köthető tippek száma pedig az 1 milliót is meghaladta.

Tovább

A sportfogadók többsége bízott a magyar küldöttség jó szereplésében

Bár még javában zajlanak a 2022-es téli olimpia eseményei – a sokak által várt férfi jégkorongdöntőre vasárnap kerül majd sor –, de a magyar szempontból éremeséllyel kecsegtető versenyszámok már véget értek. Nézzük, hogyan szerepeltek sportolóink Pekingben és az ehhez kapcsolódó fogadási érdekességeket!

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 22-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 15-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Hatvanhat év után újra lesz magyar műkorcsolyázó páros a téli olimpián

A mai megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi a XXIV. téli olimpia Pekingben – a kínai főváros lesz az első olyan ötkarikás házigazda, amely a nyári olimpia után a téli játékoknak is otthont adhat. Ázsiában tizennégy magyar sportoló versenyezhet, a rövidpályás gyorskorcsolyázók pedig több számban is éremesélyesek. A Tippmixprón számos fogadási lehetőség elérhető a bő két hétig tartó esemény kapcsán!

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 1-én 00:00 és 06:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Egyre nagyobb társadalmi elvárás a munkáltatói kör felé a fogyatékossággal élők munkaerőpiaci integrációja

Nem csak kiemelt társadalmi ügyként kezelik, hanem el is várják a munkáltatóktól a fogyatékosággal élők munkaerőpiaci integrálását a dolgozók – derült ki a Szerencsejáték Zrt. megbízásából a közelmúltban készített 1000 fős online kutatásból. A válaszadók közel 90%-a támogatja, hogy a munkahelyeken biztosított legyen a fogyatékossággal élők munkalehetősége és 84%-a fontosnak ítélte, hogy a mindennapok során rendszeresen essen szó a fogyatékossággal élők beilleszkedéséről, az inklúzió lehetőségeiről. Közel minden második megkérdezett a nagyvállalati szektor kiemelt szerepvállalását várja el a fogyatékossággal élők esélyegyenlőségének megteremtésében. A téma fontosságát mutatja, hogy a megkérdezettek közel felének környezetében él a fogyatékosság valamely típusával élő személy.

Tovább

Digitális értékesítési eszközökkel erősíti karitatív sorsjegyértékesítő hálózatát a Szerencsejáték Zrt.

Többéves előkészítő munkát követően biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tette sorsjegyértékesítő rendszerét karitatív hálózatában a nemzeti lottótársaság. Digitális eszköz biztosításával a Szerencsejáték Zrt. Európában másodikként biztosította a hálózatban dolgozók részére, hogy online kezeljék készleteiket és értékesítsék sorsjegyeiket, ezzel növelve az ügyfélélményt is. 

Tovább

Újabb tagokkal bővült a milliomosok és milliárdosok köre 2021-ben

Milliókban és milliárdokban gazdag évet zártak a Szerencsejáték Zrt. játékosai 2021-ben. A legtöbb nyertes tavaly is a számsorsjátékokon született, miközben rekordot döntött a sportfogadásból származó milliomosok száma és a sorsjegyek kedvelői közül is többen kapartak hétszámjegyű nyereményt 2020-hoz képest: összesen 5 darab milliárdos, 32 darab százmilliomos és több mint 3800 darab milliós nagyságrendű nyereményt könyvelhettek el a szerencsevadászok a nemzeti lottótársaság játékainak köszönhetően.

Tovább

Elvitték a Hatoslottó rekordfőnyereményét

Több mint fél éves halmozódást követően vasárnap egy szerencsés megnyerte a Hatoslottó 33 éves történetének legmagasabb főnyereményét, 3,165 milliárd forintot. A nyertesnek 90 napja van jelentkezni az álomösszegért.

Tovább

Egri helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

„Egri Csillagok” tematikával nyitotta meg kapuit a 17. befogadó játszótér, Egerben. A Cifrakapu utca és Vallon utca sarkán elhelyezkedő inkluzív közösségi teret Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere és Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója adta át. Az eseményen beszédet mondott dr. Pajtók Gábor, a Heves Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is. A korábbi évekhez hasonlóan a megvalósítást idén is a limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegyek bevételének egy részéből vállalta a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Elindult megújult maradjonjatek.hu oldalunk

A Szerencsejáték Zrt., működésének egyik alappillére a felelős játékszervezés, amely meghatározza működésünk minden aspektusát, a tervezéstől az értékesítésig. Uniós szintű harmonizáció hiányában Magyarország, mint tagállam jogilag lefektette a szerencsejátékokra vonatkozó szakpolitikai céljait és a fogyasztók egészségének megóvása érdekében biztosítani kívánt védelem szintjét.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 14-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 9-én 00:00 és 03:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

2,875 milliárd forint a tét ezen a hétvégén a Hatoslottón

Újabb telitalálatmentes hét után immár 2,875 milliárd forint a várható főnyeremény a Hatoslottón. A rekordközeli jackpot néhány tízmillió forintra áll a játék történetének legmagasabb, 2,958 milliárd forintos álomösszegétől, így ha vasárnap nem lesz telitalálatos szelvény, akkor 13 éves csúcsot dönt a Hatoslottó főnyereménye.

Tovább

Meglepetés művészek a Madách színpadán a fogyatékkosággal élő emberek világnapján

Különleges előadást láthatott a Madách Színház közönsége csütörtök este. A Mamma Mia! színdarab egyik dalát a Madách Színház színészei, rendhagyó módon a Baltazár Színház ép és sérült művészeivel együtt adták elő. A közös fellépés a Szerencsejáték Zrt. „Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!” kampányának kezdeményezésében jött létre, a fogyatékossággal élő emberek világnapja alkalmából. A fogyatékosság valamely típusával élő művészek nem várt bekapcsolódását hozó előadást álló vastapssal jutalmazták a meglepett nézők.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 7-én 00:00 és 08:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 30-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Nyíregyházi helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

Az idei évben a harmadik, összesen pedig immáron a 16. befogadó játszótér nyitja meg kapuit ezúttal Nyíregyházán, a Kossuth utca és Sarkantyú utca sarkán. Az inkluzív közösségi teret Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere adta át. Az eseményen beszédet mondott dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő is. A korábbi évekhez hasonlóan a megvalósítást idén is limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegyek bevételének egy részéből vállalta a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 24-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Belépett a szlovák online sportfogadói piacra a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság helyi leányvállalatán keresztül megkezdte működését betRing márkanév alatt a szlovákiai szerencsejátékpiacon. A Szerencsejáték Zrt. új, 2025-ig meghatározott üzleti stratégiájának egyik fókuszterülete a regionális terjeszkedés, amelynek első mérföldköve a szlovák szolgáltatás elindítása.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tarts velünk egy akadálymentes jövőért! - szemléletformáló kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság évek óta zászlóshajó szerepet vállal a fogyatékosságügy területén, amelyet most széleskörű országos szemléletformáló kampány indításával emel új szintre jótékonycélú Nagykarácsony sorsjegyei kibocsátásával egyidőben. Az évvégi kampány személyes, inspiráló történeteken keresztül mutatja be a befogadás történeteit, és csatlakozásra hív a mindennapokban egy aktív, cselekvő közösségbe. Az akadálymentes jövő nem csak a fizikai korlátok lebontásával érhető el, hanem a gondolatokban kell megkezdődnie. A kampány főszereplői többek között Illés Fanni paralimpikon és Barabás Lőrincz trombitaművész, aki a reklámfilm-zeneszerzésben is közreműködött. Az érdeklődők a www.tartsvelunk.hu weboldalon tájékozódhatnak az inklúzió pozitív történeteivel, példáival. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 03-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Esztergomi helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

A nemzeti lottótársaság támogatásának köszönhetően 2017 óta összesen immár tizenöt budapesti és vidéki befogadó játszótér épült meg országszerte. Az Esztergom, Kőrösy László utca 14. szám alatt található inkluzív közösségi teret Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és Hernádi Ádám, Esztergom városának polgármestere adta át.

Tovább

Hurrá, nyaralunk! Vagy mégsem?!

36 kockás vagy 24 kockás filmet vigyek a nyaralás​ra? E​z a kérdés gyakran felmerült. A filmeket aztán előhívtam és albumba tettem. Manapság folyamatosan a telefonommal fényképezgetek. Rengeteget és mindent.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 27-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Heckertámadás Olaszország ellen

 

Olaszország augusztusban két zsarolóvírus-támadás áldozata is lett. Az első blokkolta a COVID-19 foglalási rendszert, amely nem csak közegészségügyi veszélyt jelent, hanem zavarja Olaszország oltásokkal kapcsolatos vállalását. Ettől függetlenül az ERG megújuló energiával foglalkozó csoport is áldozatul esett, azonban ezek a zavarok kisebbek voltak.

Tovább

Ilyen volt az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertje - megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Lotfi Begi és sztárvendégei, Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis egyedülálló showja, közel 35 ezer ember és teltház a Puskás Aréna Szoborparkban – ilyen volt az idei Szuperkoncert. Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait örömmel jelentjük: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 20-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Kibertámadás a tokiói olimpia alatt

A tokiói olimpia szervezőbizottságának adatmegosztó eszközét (Fujitsu) kompromittálták, melynek következtében 90, az olimpiával együttműködő szervezetnél dolgozó személy neve és egyéb adata szivárgott ki. Ugyanezt a sebezhetőséget sikeresen használták ki japán minisztériumok adataihoz történő hozzáféréshez. A Fujitsu a további vizsgálatig felfüggesztette az adatmegosztó eszköz használatát.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. október 13-án 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Folytatódik „A játék összeköt!” program - Budafokon nyitotta meg kapuit a 14-ik befogadó játszótér

„A játék összeköt” program keretében átadta immáron 14-ik befogadó játszóterét a Szerencsejáték Zrt, amely ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára biztosítja a közös játék élményét országszerte. A Budapest, XXII. kerület, Budafok-Tétény, Elágazás Parkban kialakított helyszínt Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere adta át.

Tovább

Szeretem a mobilomat – zsarolóvírusok

Szeretem a mobilomat. Kicsi, praktikus és kézreálló. A közösségi közlekedést is szeretem, hiszek benne. Miközben ide vagy odaérek átfuthatom a híreket megnézhetem a leveleimet és azt, hogy hogy áll az aktuális rendelésem.

Tovább

Már 20 éve tartja lázban a játékosokat a Luxor

Születésnapokban bővelkedő év 2021 a Szerencsejáték Zrt. számára. A vállalat 30. születésnapja mellett ugyanis egy mára ikonikussá vált játék is kerek évfordulót ünnepel, hiszen 20 éve annak, hogy elindult a Luxor játék. Ebből az alkalomból a nemzeti lottótársaság összegyűjtött számos érdekességet a játékhoz kapcsolódóan, amelyből nem csak a megdönthetetlennek tűnő 15 éves rekordokat ismerhetjük meg.

Tovább

4 millió forintot gyűjtöttek a Szuperkoncertezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Kiemelt érdeklődés mellett közel 35 ezren vettek részt a 30 éves Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén, amelyen a hazai könnyűzenei élet nagyágyúi léptek színpadra. A szórakozás mellett az eseményre kilátogatók egy jó ügyet is támogathattak, hiszen a nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget, 4 millió forintot a Szerencsejáték Zrt. 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

Tovább

Légy tájékozott és ügyelj a biztonságra! - októberben ismét a kiberbiztonságé a főszerep a Szerencsejátéknál

Az Európai Kiberbiztonsági Hónap (ECSM) elnevezésű kampányt 2012 óta szervezik meg Európa-szerte a tagállamok. A Kiberhónap nemzetközi koordinálását az ENISA (Európai Uniós Kiberbiztonsági Ügynökség), a hazai koordinációt a Nemzeti Kibervédelmi Intézet végzi. A kampány célja már évek óta a kiberbiztonsági tudatosság növelés, valamint a kibertérben megjelenő fenyegetések széles körben történő megismertetése.

Tovább

Megtelt a Puskás Aréna Szoborparkja - közel 35 ezren ünnepelték a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapját

Rendkívüli koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott szombat este a vadonatúj Puskás Aréna Szoborparkba, hiszen közel 35 ezren ünnepelték az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. születésnapját. Egyedi show- és színpadelemek, a legismertebb hazai slágerek és fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertjét. A nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

Tovább

Dalpremier a Szuperkoncerten

Mindössze néhány napot kell még várni az év legnagyobb ingyenes zenei eseményére, ugyanis szeptember 25-én – egy év kihagyást követően – a Szerencsejáték Zrt. újra megrendezi Szuperkoncertjét ezúttal a Puskás Aréna Szoborparkban. A több szempontból is exkluzív rendezvényen a showelemek és a meglepetéselőadók mellett dalpremier is várja a kilátogató érdeklődőket.

Tovább

Már háromszor is megnyerte a magyar válogatott a Virtuális Labdarúgó EB-t

A három hónappal ezelőtt elindult V-sport beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A fogadók körében hamar népszerűvé vált, szeptember 1-jén pedig megdőlt a napi bevételi rekord is. Jelenleg a bukmékeri fogadások 5-6%-át teszi ki. A szakértőket ugyanakkor meglepte, hogy – szemben az előzetes prognózissal – a virtuális sportfogadást offline módon, azaz „földi” értékesítésben játszák a többen. A V-sporton fogadható sportágak között a labdarúgás a legkeresettebb (75%), ezt követi a kosárlabda (a Tippmixen a teljes forgalom kicsit több, mint negyedét, a TippmixPro-n pedig az ötödét tudja megszerezni), majd a tenisz. A TippmixPron történt fogadások tekintetében elmondható, hogy a játékosok a hónap közepén a legaktívabbak, jellemzően hétfőn és pénteken.

Tovább

Rendkívüli Szuperkoncerttel ünnepel az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az idén újra megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban. A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget ugyanis 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Tovább

Tájékoztató a SzerencseSzombat megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2021. szeptember 11-i (szombati) SzerencseSzombat adás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számhúzás a megszokott időben, sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében – 15:15 és 19:05-kor - lezajlik, azonban egyházi esemény élő közvetítése miatt néhány órával később, várhatóan 21:00-kor lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább