Hírek

Negyed évszázados a Szerencsejáték Zrt. egyik legnépszerűbb játéka, a Tippmix

25 éve, vagyis 1997-ben indította el bukmékeri sportfogadási játékát a Szerencsejáték Zrt. A játék negyed évszázados története alatt számtalan rekordot megdöntött, milliomossá, akár tízmilliomossá tette fogadóit, a kezdeti 120-ról pedig 200 ezerre bővítette heti fogadási eseményeit. A Tippmix népszerűségét mutatja, hogy a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási árbevételének több mint 55 százalékát adja.
Tovább

Új szintre emeli együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a MOL Magyarország

Jelentősen bővíti termékei elérhetőségét a MOL töltőállomás hálózatában a Szerencsejáték Zrt. Az eddigi 48 árusító hely mellett 2022 novemberétől újabb 307, összességében 355 töltőállomáson érhetőek el a nemzeti lottótársaság termékei. A partnerség kibővítésével a MOL újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a töltőállomásait komplex szolgáltatási központtá alakítsa át.

Tovább

Út a stroketól a tokiói aranyéremig - magyar paraatlétával folytatja tabudöntögető videósorozatát a Szerencsejáték Zrt.

Újabb páros epizóddal folytatódik a nemzeti lottótársaság videósorozata. A Tarts velünk! szemléletformáló kampány részeként hétről-hétre olyan érintettek szólnak meg, akik a fogyatékossággal élőkkel szembeni sztereotípiák lerombolása és a befogadás erősítése miatt is álltak kamera elé. A legújabb epizódban Ekler Luca, paralimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó paraatléta szólalt meg.

Tovább

1 meccs akár 4-es kötésben!

Ahogy jól megszokott már a Tippmixen és a Tippmixprón, a szögletekre és a büntetőlapokra (kivétel Lesz kiállítás?) vonatkozó fogadási lehetőségek kötéstiltás nélkül fogadhatók a mérkőzés egy egyéb fogadási eseményével. Ebbe a sorba csatlakozik a 2022-es labdarúgó-vb-n már fogadható „Lesszám X (hosszabbítással)” piac is, így egyetlen mérkőzés kapcsán akár egy 4-es kötés is megfogadhatóvá válik.

Tovább

Brazil vagy német győzelmet várnak a szurkolók Katari VB-n

Már csak pár nap és startol a világbajnokság, amelynek mérkőzéseit - a Szerencsejáték Zrt. felmérése szerint - a lakosság több mint negyven százaléka követi majd. A legtöbben Németország vagy Brazília győzelmére számítanak, a VB legjobb játékosának élmezőnyébe pedig Lionel Messit, Kylian Mbappét és Cristiano Ronaldot választották.

Tovább

Dél-amerikai győzelemre van a legnagyobb esély a Katari VB-n

Szűk egy héttel a katari labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt a rekordbajnok Brazília számít a torna legnagyobb esélyesének a Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján, megelőzve Argentínát. A két dél-amerikai sztárcsapatot a címvédő Franciaország, majd Anglia, Spanyolország és Németország követi a sorban a legnagyobb favoritok között. 

Tovább

Fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedését támogatja az Szerencsejáték Zrt. kampánya

A nemzeti lottótársaság őszi széleskörű szemléletformáló kommunikációja elsősorban a fogyatékossággal élő gyermekek beilleszkedésére, sikeres és boldog felnőtté válására fókuszál. Az évvégi kampány Illés Fanni, világ- és Európa-bajnok, paralimpikon úszó személyes élettörténetén keresztül mutatja be, hogy az elfogadás, valamint család és a nagyobb közösség támogatásával az akadályok lebonthatóak. A reklámfilm mellett idén, rendhagyó módon egy videósorozat is készült, amelyben az ismert és kevésbé ismert érintettek élethelyzetének bemutatása mellett megválaszolásra kerülnek olyan tabu kérdések is, amelyeket eddig senki nem mert feltenni.

Tovább

Több mint 1 millió fogadás érkezett az FTC - Monaco meccsre

A mérkőzés eredményre tippelők harmada hitt abban, hogy legalább döntetlent tud játszani a Ferencváros és ezzel továbbjut az Európa-liga nyolcaddöntőjébe. A csütörtök esti mérkőzés a fogadók körében kiemelkedő népszerűséggel bírt, és az FTC továbbjutása több mint 170 millió forint nyereményt hozott a sportfogadóknak.

Tovább

75 éves a londoni olimpiára utazó magyar csapat finanszírozója, a TOTÓ

A II. világháborút követően 1946-ban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az olimpiai játékok újraindítását tervezte. Magyarország is örömmel fogadta a kezdeményezést, sportolóink felkésztésére azonban hazánk igencsak szűkös anyagi keretekkel rendelkezett. Ahogy más európai nemzeteknél, Magyarországon is úgy döntött az ország vezetése, hogy az olimpiai játékokra való felkészülésre, illetve a részvételi költségek fedezésére szerencsejátékot, sportfogadást szervezzenek. Így került sor a nyereményalap-felosztásos rendszerek közül a leginkább közérthető 12 főmérkőzéses angol Totó hazai átvételére.

Tovább

Ilyen volt a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert – megérkezett a hivatalos aftermovie

Rúzsa Magdi, a Follow The Flow és a Szikora Robival kiegészült VALMAR október elsején megtöltötte a Puskás Aréna Szoborparkot. A koncertekre mintegy 50 ezren voltak kíváncsiak a helyszínen, a hangulat pedig fergeteges volt. Az eddigi leglátványosabb Szuperkoncert hangulatát a most megjelent aftermovie idézi fel, így aki részt vett az eseményen, újra átélheti a koncertélményt, aki pedig nem tudott ellátogatni a Szoborparkba, az semmiképp se hagyja ki.

Tovább

Közösen a magyar e-sport sikereiért: a Szerencsejáték Zrt. lett a magyar e-sport válogatott főszponzora

Szintet lépett a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) stratégiai együttműködése. A nemzeti lottótársaság a szövetség mellett az e-sport válogatott főszponzora is lett, hogy a szektor professzionális játékosainak felkészülését segítse. Az e-sport ma az egyik legdinamikusabban fejlődő szektor, Magyarországon mintegy 3,5 millióan játszanak valamilyen digitális platformon. A nemzeti lottótársaság sportfogadási kínálatában a bevezetés óta eltelt két év alatt a 4. legnépszerűbb sportággá vált az e-sport a kínált 57 sportág közül a hazai játékosok körében.

Tovább

Rekordot döntött a Szuperkoncert - közel 50 ezren voltak kíváncsiak a fellépőkre

A helyszínen mintegy 50 ezren követték végig a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet. Az esemény során a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói léptek színpadra, akik koncertjeikkel megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot. A fellépéseket több száz rakéta, tűzijáték, görögtűz, szikraeső és lézer kísérte. A helyszínen értékesített szerencsejáték termékekből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, akik a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását célzó Kapaszkodó programon keresztül biztosítanak lehetőséget a többi közt fejlesztő képzésekre.

Tovább

Előbb nyitnak a kapuk a szombati ingyenes Szuperkoncerten

A rendkívül magas érdeklődésre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16:30 helyett már 16:00-kor megnyitják a kapukat a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt. Az eseményre minden eddiginél különlegesebb színpadtechnikával készül a Szerencsejáték Zrt., így azok sem maradnak le a fellépésekről, akik a hátsó sorokban foglalnak helyet. A színpad már majdnem kész, az építésről szóló kisvideót itt lehet megtekinteni.

Tovább

Rendhagyó színpadtechnikával és látványvilággal készül a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert

A visszaszámlálás elkezdődött: 3 nap múlva a Puskás Aréna Szoborparkban újra Szuperkoncert lesz, amely idén a 65 éves Ötöslottó születésnapját is ünnepli. Az eseményre a korábbiaknál nagyobb színpaddal, és grandiózusabb show-elemekkel készül a Szerencsejáték Zrt. A koncert élőben is követhető, így aki személyesen nem tud a helyszínre menni, az sem marad le az exkluzív koncertélményről.

Tovább

Több mint 930 millió forint nyereményt hoztak a Nemzetek Ligája szeptemberi magyar mérkőzései a fogadók számára

Második helyen végzett Magyarország labdarúgó-válogatottja a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában, miután a szeptemberi zárómérkőzéseken előbb legyőzte Németországot, majd kikapott az Eb-címvédő Olaszországtól. A Tippmixen és a Tippmixprón mindkét mérkőzés kiemelten népszerű volt a fogadók körében, az első, Lipcsében rendezett találkozóhoz kapcsolódóan több mint 607 millió, míg a Puskás Arénában lejátszott meccs után több mint 330 millió forint nyeremény került játékosainkhoz.
Tovább

Sportmarketing Nap 2022 – Hogyan válnak a magyar sportsikerek üzleti értékké

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Szerencsejáték Zrt., mint a magyar sport stratégiai együttműködő partnere 2022-ben ismét megrendezte a hazai sportszervezetek legnagyobb tudásmegosztó eseményét, a Sportmarketing Napot. A 20 hazai és nemzetközi előadás középpontjában idén is a legújabb globális sportmarketing trendek, újdonságok, a bevált jógyakorlatok, valamint a sportági specifikumok bemutatása álltak. A sportszakemberek számára ingyenesen biztosított esemény idén személyes jelenléttel, a Groupama Arénában valósult meg.

Tovább

Változnak a számsorsjátékok árai

Október közepétől változik a legnépszerűbb számsorsjátékok ára: egységesen 50 forinttal kerül majd többe az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó és a Luxor ára is. A Kenó és a Puttó játékok díja jelenleg változatlan, de a módosítás ezeknél a termékeknél is várható. Az új díjszabás egyben a játékosok számára nagyobb összegű nyereményt jelenthet majd.
Tovább

Maja kincsvadászatra hív a Szerencsejáték Zrt.

Izgalmas és formabontó kaparóssal bővíti sorsjegy kínálatát a nemzeti lottótársaság. Az új játék ősi kincsek keresésére hívja a szerencsevadászokat egy eltűnt civilizáció, a maják rejtélyes világába. A Kincsvadász sorsjegyen akár 10 nyeremény is lekaparható a legszerencsésebb pedig 75 millió forinttal lehet gazdagabb.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. szeptember 14-én 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. még 4 napig várja nyertese jelentkezését

Kevesebb mint 1 hete van jelentkezni annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, de ezidáig nem váltotta be a nyertes szelvényt. Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a Szerencsejáték Zrt. – a játék részvételi szabályzata alapján - ebből az összegből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett nyereményt. 
Tovább

Folyamatos játék funkciót vezet be a Szerencsejáték Zrt.

Új, kényelmi funkcióval bővíti kínálatát játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság - a nemzetközi trendeket követve - online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is. Az online felületen az Ötös-, a Hatos-, és a Skandináv lottó, a Luxor, az Eurojackpot és az ezekhez kapcsolódó Joker játék a feltöltött keret erejéig, határozatlan ideig folyamatos lehet. Ezzel – amellett, hogy praktikus - biztosítható az is, hogy a játékosok ne maradjanak le egy-egy sorsolásról.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. szeptember 2-án 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Exkluzív sztárparádé a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten

A hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra 2022. október 1-jén az ingyenes, 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban. Különleges fény- és pirotechnikával kiegészülő showt ad Magyarország legnépszerűbb énekesnője, Rúzsa Magdi, fellép az MTV EMA közönségdíjasa a Follow The Flow, valamint a fiatalok elsőszámú kedvence a VALMAR is. A Szerencsejáték Zrt. a helyszíni, saját termékeinek értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 30-án 00:00 és 06:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 19-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztató a SzerencseSzombat megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2022. augusztus 20-i (szombati) SzerencseSzombat adás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számsorsolásokat a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében tartjuk meg, azonban az állami ünnepségek élő közvetítése miatt később, várhatóan 21:35-től lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább

Folytatódik a fel nem vett 150 millió forintos Joker nyeremény története

Idén év elején, 4 hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szerencsés a Joker játék főnyereményét. A játékos azonban 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért. A játékok részvételi szabályzatai szerint a Szerencsejáték Zrt. az át nem vett nyereményeket különsorsolásokban meghirdetett nyeremények formájában juttathatja vissza a játékosokhoz, valamint az adott játék nyereményalapját egészítheti ki. Az aktuális, szeptember 11-ig tartó Joker akcióban közel 95 millió forint talál majd gazdára.

Tovább

Elúszott a BL-álom

Hiába az idegenbeli, biztató 1-1, a hazai visszavágón 3-1-re kikapott a Qarabag Bakutól az FTC, így nem jutott be a BL-selejtező rájátszásába. Az azeri bajnok már a találkozó 7. percében megszerezte a vezetést, és a 78. percben 3-0-s előnybe került, Adama Traoré gólja csak szépségtapaszt jelentett. A magyar aranyérmes az Európa Liga selejtezőjében javíthat, Sztanyiszlav Csercseszov együttese a Shamrock Rovers ellen harcolhatja ki az EL-csoportkört.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 12-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 9-én 00:00 és 03:00, illetve előreláthatólag 09:30 - 10:30 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

115 ezernél is több helyes tipp érkezett a bakui döntetlenre

A BL-selejtezők harmadik fordulójában 1-1-es döntetlennel távozott a Qarabag Baku otthonából az FTC, így a magyar bajnoknak jó esélye maradt arra, hogy jövő kedden kiharcolja a továbbjutást a legrangosabb nemzetközi kupasorozat utolsó kvalifikációs körébe. Az azeri bajnok ellen lejátszott odavágó a Tippmixen és a TippmixPrón is nagy népszerűségnek örvendett a fogadók körében: több mint 877 ezer leadott tipphez 152 millió forintot is meghaladó össznyeremény társult.

Tovább

Több mint 200 szolgáltatási centrumot hoz létre a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. a Magyar Falu Program keretében

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy olyan megoldásokat keressen, amelyekkel fenntartható működést és modern szolgáltatásokat nyújthat a kistelepüléseken élők számára is. Ennek jegyében a nemzeti lottótársaság elsőként csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított új postapartneri programjához. A Magyar Falu Programhoz kapcsolódó együttműködés keretében 2023 első negyedévéig több mint 200 olyan szolgáltatási centrumot alakít ki kereskedelmi partnerek bevonásával a két vállalat, ahol a postai szolgáltatások és további termékkörök mellett a szerencsejáték termékek értékesítése is megjelenik. 

Tovább

Közel 350 millió forint nyereményt hozott az FTC továbbjutása a sportfogadóknak

A 2-1-es budapesti veresége után Pozsonyban 4-1-re győzött a Ferencváros a Slovan Bratislava vendégeként, amivel továbbjutott a BL-selejtező következő körébe. A mérkőzéshez kapcsolódóan több mint 823 ezer egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón, illetve 347 millió forintot is meghaladó nyeremény került játékosainkhoz.

Tovább

Csúcson az Eurojackpot főnyereménye

Rekordot döntött az idén 10 éves nemzetközi lottójáték. A márciusban megújult számsorsjáték jackpotja elérte a maximális halmozódás szintjét, azaz a pénteki sorsoláson bruttó 120 millió euró, átszámítva bruttó 49,1 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Csúcson az Eurojackpot főnyereménye

Rekordot döntött az idén 10 éves nemzetközi lottójáték. A márciusban megújult számsorsjáték jackpotja elérte a maximális halmozódás szintjét, azaz a pénteki sorsoláson bruttó 120 millió euró, átszámítva bruttó 49,1 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Nem vette fel közel 150 millió forintos nyereményét a Joker nyertes – visszakerül az összeg a játékosokhoz

Különsorsolásos akció keretében juttatja vissza játékosaihoz a februári, közel 150 millió forint fel nem vett Joker játék főnyereményt a nemzeti lottótársaság. Az idei év elején ugyanis egy játékos 4 hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szemkápráztató összeget, azonban a nyertes 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért. Ennek eredményeként a Szerencsejáték Zrt. 2022. július 18. és 31. között összesen 36 különböző nagyságrendű pénznyereményt sorsol ki a szerencsevadászok között.

Tovább

Izgalmas sorsjeggyel újít a Szerencsejáték Zrt.

Mától új kaparóssal bővíti kínálatát a nemzeti lottótársaság. A jelenleg 29 papíralapú sorsjegy mellé megérkező Nyomkövető sorsjegy grafikája a detektívtörténetek rejtelmes légkörét idézi. Az 500 forintos sorsjeggyel akár 6 nyereményt is elvihet a szerencsés játékos, a fődíj pedig 25 millió forint.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. július 5-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

18 hete nem volt telitalálat a Hatoslottón

A Hatoslottó történetének ötödik leghosszabb halmozódási időszaka 1,88 milliárd forintot hozhat egyedüli nyertesének a vasárnapi sorsoláson. A játékkedv továbbra sem csökken: a 18. héten 10 százalékkal nőtt az eladott szelvények száma a legutóbbi, február 20-án kihúzott jackpot óta, így már közel 32 millió alapjátékot adtak fel a játékosok.

Tovább

Tarolt a Mester2es első évada – nyári szünetre megy a Tippmix sportfogadási műsora

Kiemelkedő első szezont zárt a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási termékének saját gyártású sorozata, a Mester2es, mintegy 800 ezres össznézőszámmal. A nemzeti lottótársaság által életre hívott exkluzív infotainment műsor első évada ezzel a kimagasló eredménnyel fordul majd rá az új szezonra szeptembertől, ahol már az első adásban meglepetésvendéggel várják vissza a nézőket. Az első évad máris kivívta a szakmai zsűri elismerését a Content+Marketing Awardson.

Tovább

Immáron ötödik alkalommal kapta meg az Európai Lottótársaságok Szövetségének felelős játékszervezési tanúsítványát az Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. 2010-ben, a kelet-közép-európai régióban elsőként szerezte meg a European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát. Szigorú normáinak köszönhetően azóta 2013-ban, 2016-ban, 2019-ben és idén ismét elnyerte ezt a nemzetközi minősítést. Öt alkalommal megszerzett elismeréssel az EL tagjainak kevesebb mint tízszázaléka rendelkezik. A hazai nemzeti lottótársaság a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat szerint, a minimum 75%-os küszöbértéket messze meghaladva összesített átlagban 95%-os eredményt ért el. A háromévente megújítandó, immáron ötszörös nemzetközi elismerést jelentő aranyoklevelet a szervezet éves közgyűlésén, Wiesbadenben vette át a Szerencsejáték Zrt. képviselője.

Tovább

Újabb milliárdos született az Ötöslottón

Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Tizenegy hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 1,785 milliárd forintnak örülhet.

Tovább

ÚJ VEZÉRIGAZGATÓ A SZERENCSEJÁTÉK ZRT. ÉLÉN

Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter 2022. június 15-i hatállyal Mager Andreát nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának. Elődje, dr. Bozóky Alex a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójaként folytatja szakmai pályafutását.
Tovább

Parádés teljesítménnyel csoportelsők Sallaiék – százszoros oddsot hozott a tippelőknek a 0:4!

Magyarország labdarúgó-válogatottja tíz napon belül négy mérkőzésen lépett pályára a Nemzetek Ligájában, nem is akármilyen riválisok ellen: az A divíziós csoportban még a legutóbbi Eb-döntő két résztvevője, Anglia és Olaszország, valamint a négyszeres vb-győztes Németország kapott helyet. A nemzeti tizenegy találkozói a Tippmixen és a Tippmixprón is nagy népszerűségnek örvendtek a fogadók körében, ráadásul olyan tippek is születtek, amelyek a kiütéses sikerrel záruló angol-magyar találkozó pontos végeredményét is eltalálták!
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. június 14-én 00:00 és 03:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Több mint 130 milliárd forinttal járult hozzá a Szerencsejáték Zrt. a közösségi kiadások finanszírozásához 2021-ben

Válságálló intézkedései és digitális fejlesztései nyomán eredményes évet zárt 2021-ben a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság a bázis évhez képest 2021-ben 701,4 milliárd forint árbevételt és 28,3 milliárd forint adózott eredményt ért el, az EBITDA mutatója 36,4 milliárd forintra növekedett. A társaság rekordot jelentő 131 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában. A játékosokat megillető nyeremények rekord nettó értéke 487,6 milliárd forint volt, ami naponta átlagosan 1,3 milliárd forint nyeremény kifizetését jelentette. Ez az összeg a tárgyévi árbevétel közel 70%-a.

Tovább

Több mint félmilliárd forint nyereményt hozott a BL döntő a sportfogadóknak

A Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája párizsi döntőjében, így története során 14. alkalommal emelhette magasba a BEK, illetve BL-trófeát. Ezzel az elmúlt kilenc BL-szezonban ötször a „Királyi Gárda” diadalmaskodott. A sportfogadók körében is rendkívül népszerű volt a BL-döntő. A Tippmixen és a Tippmixpron összesen több mint 957 ezer egységnyi fogadás érkezett, és a mérkőzéshez kapcsolódóan majdnem 630 millió forint nyeremény került játékosainkhoz.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 24-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Első alkalommal került megrendezésre az Állami Vállalatok Humán Konferenciája

Hagyományteremtő jelleggel az idei évben először szervezték meg az Állami Vállalatok Humán Konferenciáját. Az esemény elsődleges célja, hogy a tudásmegosztás révén tovább erősödjön az állami vállalatok versenyképessége, munkaerő bevonzó képessége és a szféra vonzereje. A konferencia emellett választ adott arra is, hogy a közeljövőben milyen HR szakmai kihívásokra kell választ adniuk az érintett cégeknek.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a nemzeti lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban. A partnerség részeként a sportoló lesz a Tippmix márka arca, valamint részt vesz a Szerencsejáték Zrt. fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségért létrehozott programjában is.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 27-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Május 1-ig lehet jelentkezni a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjába

A Szerencsejáték Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel, május 1-ig meghosszabbítja a Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának jelentkezési határidejét. Így további két hétig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 20-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Különleges kezdeményezést valósít meg a Szerencsejáték Zrt. a magyar költészet napja alkalmából

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt. Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát.
Tovább

Újabb szintet lépett a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

Trópusi világba kalauzolja el a látogatókat a Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében megvalósuló 18. befogadó játszótere. A győri Kálvária utcai közösségi park átadása során azonban nemcsak a legújabb inkluzív teret ismerhette meg a közönség, hanem bemutatkozott a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának jószolgálati nagykövete is, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok, olimpikon vízilabdázó.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 6-án 00:00 és 07:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Reklámfilm premier és kampánybejelentő: Új időszámítás kezdődött Magyarország legfiatalabb lottójátékának életében

Az idén 10 éves Eurojackpot a kerek évfordulójára időzítve nagy változásokon ment keresztül: a halmozódás esetén megnyerhető maximális főnyeremény emelkedése mellett immár heti két - keddi és pénteki - számhúzáson is próbára tehetik szerencséjüket a játékosok. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású 360 fokos integrált kampányt indított, amelynek központi eleme a napjaink egyik legnépszerűbb spin-off sorozatában, a The Mandalorianban vagy a közelmúltban 6 Oscar-díjat nyert Dűnében is használt egyedi technológiai megoldásokat tartalmazó reklámfilm. A kampány teljes körű megvalósításáért a Lounge Group felel.

Tovább

Állami vállalatok csatlakoztak az Áldozatsegítő Szolgálathoz

„Társaságaink felé alapvető tulajdonosi elvárás, hogy tudatosan keressék azokat az együttműködési lehetőségeket, amelyek a magyar emberek érdekeit, jólétét szolgálják” – jelentette ki Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter a nagy állami vállalatok és az Áldozatsegítő Szolgálat közötti megállapodás aláírásakor, 2022. március 29-én.

Tovább

Szintet lép az idén 10 éves Eurojackpot

Megújul hazánk legfiatalabb lottójátéka, az idén 10 éves Eurojackpot. Ennek részeként a március 18-i sorsolást követően a halmozódással elérhető legmagasabb jackpot a korábbi mintegy bruttó 32 milliárd forintról több mint bruttó 43 milliárd forintra emelkedik, amely euróban kerül kifizetésre. További újdonság, hogy március 25-től az eddig megszokott pénteki számhúzás mellett minden kedden is sorsolnak majd az európai lottójátékon.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 22-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.

2022. március 5-től egyedülálló sportműsorral találkozhatnak a nézők a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es névre keresztelt, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója nyújt új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Tovább

Országszerte közel 3000 értékesítőhelyen vált elérthetővé a Szerencsejáték Zrt. szolgáltatása

2022. február 14-től országos kiterjesztésre került a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű programja a még teljesebb ügyfélélmény biztosításáért. A korábban kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban igényelhető szolgáltatás elérhetővé vált a viszonteladói hálózat mintegy 3000 pontján, azokon az értékesítőhelyeken, ahol jelenleg a lottótársaság összes terméke megvásárolható. A kártya kiváltása önkéntes, díjmentes és a kényelmi szolgáltatások révén számos extra funkciót tesz elérhetővé, mellyel a játékélmény mellett a biztonság is fokozódik. A sikeres országos kiterjesztést követő két hétben már több mint 40 ezer kártyát igényeltek a játékosok.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 3-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újra várja a jelentkezőket a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programja

A tavalyi évet követően ismét elindul a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának toborzási kampánya 2022. március 1-jén. A nemzeti lottótársaság inkubációs programjának célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak gyakornokként, illetve a maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek már munkaviszony keretében. A többlépcsős kiválasztási folyamatot követően pedig a felvételt nyerő fiatalok szeptemberben kiemelt piaci javadalmazás mellett csatlakozhatnak a nemzeti lottótársaság közösségéhez.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 1-én 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Több mint 800 millió forint nyereményt hoztak a Bajnokok Ligája legutóbbi nyolcaddöntői a fogadók számára

Ezen a héten a további négy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóját is lejátszották. A mérkőzések többsége igen kiegyenlítettnek bizonyult, ugyanis három is döntetlenre végződött. A Tippmixen és a Tippmixprón az Atl. Madrid – Manchester Utd. rangadó bizonyult a legnépszerűbb találkozónak a négy meccs közül, erre ugyanis majdnem 1,1 millió tipp futott be. 

Tovább

Negyedmilliárd forint nyereményt hozott a sportfogadóknak a csúcsrangadó

Elindult a kieséses szakasz a labdarúgó Bajnokok Ligájában, kedden és szerdán összesen négy mérkőzésre került sor a nyolcaddöntők odavágói közül. A Tippmixen és a Tippmixprón is kiemelt fogadói érdeklődés övezte a legjobb európai klubcsapatok egymás elleni fellépéseit, a Paris SG – Real Madrid találkozóhoz köthető tippek száma pedig az 1 milliót is meghaladta.

Tovább