Hírek

A játék összeköt! program az újpesti gyermekekhez is elérkezett - Hetedik befogadó játszóterét adta át a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. Újpesten, befogadó játszótér-építési programjának mai állomásán nyitotta meg újabb közösségi terét, amelyen ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak együtt. A program hetedik létesítményét Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója, valamint Wintermantel Zsolt, Újpest Önkormányzat polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át az újpesti gyermekek számára. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg az ország több pontján.
Tovább

„A játék összeköt!” program Pécs városában is nagy sikernek örvendett

Újabb befogadó játszóteret adtak át a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program hatodik befogadó játszóterét Borbás Károly, a Szerencsejáték Zrt. Pécsi Értékesítési Régiójának vezetője, valamint Dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármestere adta át Pécsett, a Makay István úton. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immár hatodik közösségi játéktere nyílt meg, a program azonban tovább folytatódik.

Tovább

Az elmúlt évek legnagyobb hazai koncertjén több mint hetvenezer ember ünnepelte a Skandináv lottó 20. születésnapját

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig több mint hetvenezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, mely az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít. Önfeledt szórakozás, közös éneklés a nyárutón: ilyen volt az idei Szuperkoncert.

Tovább

Minden, amit a szombati Szuperkoncertről tudni érdemes

Már csak egyetlen nap, és elérkezünk a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerthez. Vegyük sorra, hogy melyek a legfontosabb információk a holnapi Hősök terén zajló eseménnyel kapcsolatban.

Tovább

Újabb befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. – Sopronba ért „A játék összeköt!” program

Újabb befogadó játszótér került átadásra a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program legújabb játszóterét Knapp István, a Szerencsejáték Zrt. észak-dunántúli régióvezetője, valamint Dr. Fodor Tamás, Sopron város polgármestere adta át az Erzsébet-kertben. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immáron az ötödik inkluzív létesítmény nyílt meg.

Tovább

A játék összeköt! – Befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. Józsefvárosban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Szerencsejáték Zrt. befogadó játszótér-építési programja, amelynek keretében ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára épít a nemzeti lottótársaság játszótereket országszerte. Dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója, valamint dr. Sára Botond, Józsefváros Önkormányzatának polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át a VIII. kerületben található Cifra Palota elnevezésű befogadó játszóteret. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg.
Tovább

Elindult a 20 éves Skandináv lottó születésnapi akciója

Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A kerek évforduló alkalmával – a Hősök terén megrendezésre kerülő Szuperkoncert mellett – igazán különleges akció várja a játékban résztvevőket, hiszen a milliós pénznyereményeken túl egy Audi A5 személygépkocsit is kisorsolnak. 
Tovább

Itt az ősz legújabb slágere: elindult az Aranybánya sorsjegy

Újabb sorsjeggyel bővíti kínálatát a Szerencsejáték Zrt., hiszen a mai naptól útjára indul az Aranybánya sorsjegy. A játék 50 milliós főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 2 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 1000 forint.

Tovább

Közel 20 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Megdőlhet minden korábbi magyar lottórekord, hiszen az előző játékhét során ismét nem született telitalálatos szelvény az Eurojackpoton, így tovább emelkedett a játék várható főnyereménye. Az e heti jackpot bruttó 61 millió euró, azaz 19,9 milliárd forint.
Tovább

Vizes világbajnokság – a sportfogadás tükrében

Két éve, a hazai rendezésű vizes világbajnokságon 2 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet szerzett Magyarország, míg a Tippmix és a Tippmixpro sportfogadói több százmillió forint nyereményt könyvelhettek el. Idén, Dél-Koreában már a nyíltvízi úszás során meglett az első magyar arany, és a remek tippekből ezúttal sincs hiány.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. negyedszerre is elnyerte a felelős játékszervezői nemzetközi minősítést

A Szerencsejáték Zrt. immár negyedik alkalommal kapta meg az európai lottótársaságokat tömörítő European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát.  A vállalat a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat minden részterületén szinte maximálisan, közel 100 százalékosan teljesített a megfelelőséghez szükséges 75 százalékos elvárt szinthez képest. A háromévente megújítandó nemzetközi elismerést a szervezet éves Közgyűlésén idén Antwerpenben vehette át a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tizenegyezer érintetthez jutott el a fogyatékossággal élők integrációjáért indított Adj Egy Ötöst! iskolai program

Közel száz iskolából jelentkeztek pályázattal idén a diákok a Szerencsejáték Zrt. által három éve elindított, Adj Egy Ötöst! nevű iskolai szemléletformáló programra. Az országossá bővült kezdeményezés célja, hogy a gyermekek minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével, hiszen a gyermekkorban elkezdődött szemléletváltás folyamat nyújtja a leghatékonyabb eredményt. A nyertes pályaműveket ünnepélyes keretek között díjazták pénteken a Groupama Arénában több, mint 500 ép és fogyatékossággal élő gyermek részvételével.

Tovább

Összjáték a sportfogadás rajongóinak

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportfogadást kedvelők, most egy hónapon keresztül vehetnek részt a Tippmixpro legújabb nyereményjátékában, az Összjátékban. 
Tovább

Közeledik a nyár, kalandra fel!

Új sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata: május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegye, amely képzeletben a világ különböző tájaira repíti játékosait.
Tovább

Óriási nyereményt tartogat az Eurojackpot

A héten az elérhető maximális összeg a tét: bruttó 90 millió euró, azaz bruttó 29,1 milliárd forint! Ez az összeg a hazai lottójátékok tekintetében is a legnagyobb főnyereménynek számít.
Tovább

Ünnepi nyitvatartás

A Szerencsejáték Zrt. lottózói 2019. április 19-én (Nagypénteken) és 2019. április 21-én és 22-én (Húsvét vasárnap és hétfőn) zárva tartanak.

Tovább

Extrém magas összeg várja a játékosokat szombaton

Bár múlt vasárnap gazdára talált minden idők második legmagasabb Hatoslottó főnyereménye, a lottózás rajongói tovább izgulhatnak: az Ötöslottón az e heti várható főnyeremény 3 milliárd 773 millió forint, amely a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményének számít.

Tovább

A vb-ezüstérmes következik!

A nagyszombati 2-0-s vereség után vasárnap hazai pályán, Budapesten folytatják legjobbjaink a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit. Marco Rossiék ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokságon története legjobb szereplésével ezüstérmet szerző Horvátország válogatottja lesz. A Tippmix ezúttal is számos fogadási lehetőséggel várja a játékosokat!

Tovább

Ázsiai piacok a Tippmix.hu-n!

Edukációs aloldallal bővült a Tippmix.hu szolgáltatásainak köre: a fogadási ajánlatban december óta elérhető, haladó játékosoknak szánt ázsiai hendikep és gólszám piacok könnyebb megértését segítve.

Tovább

Rajtolnak az Eb-selejtezők!

Március 21-én indul a nagy kaland: 55 ország részvételével megkezdőnek a kvalifikációs mérkőzések a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra. A magyar válogatott az E csoportban a vb-ezüstérmes Horvátországgal, a 2016-os Eb-elődöntős Wales csapatával, Szlovákiával és Azerbajdzsánnal küzd a kijutást érő első két helyért. Az első nagy csata Nagyszombatban vár Marco Rossi együttesére.

Tovább

Internetes fogadás-összeállítás

Állítsd össze szelvényeidet számítógépen, tableten vagy telefonon, illetve a lottózói interaktív eszközökön, majd küldd játékba bármelyik értékesítőhelyünkön!

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.

Tovább

Az Edzők Ligájában emeltük a tétet!

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. ingyenes napi fantáziajátékának, az Edzők Ligájának a Haladó játékmódja. A kihívásokra vágyó virtuális edzők ezentúl 11 fős csapataikkal is összemérhetik tudásukat.

Tovább