Hírek

Megérkezett az Amőba+, a népszerű logikai játék e-sorsjegyen

2024.10.16.

Akár 75 millió forintot is bezsebelhetnek a sorsjegyek kedvelői a mától elérhető Amőba+ e-sorsjeggyel, amely – a főnyeremény mellett - további három darab 10 milliós és huszonöt 1 milliós nyereménnyel is kecsegtet. A virtuális kaparóson négy alapjáték és két bónuszjáték foglal helyet. A játék bárhol és bármikor játszható, csak egy okoseszköz szükséges hozzá.

Az egyik talán legtöbbet játszott online logikai játékot, az amőbát – vagy más néven ötödölőt – hozta el játékosainak a Szerencsejáték Zrt. legfrissebb digitális termékével. Az Amőba+ új e-sorsjegynél, akárcsak a legutóbbi e-sorsjegyeknél, egy kattintással távolíthatjuk el a virtuális fedőréteget, és feltárulnak a klasszikus játékból jól ismert ikszek és nullák, melyekből egy sorban vagy oszlopban hármat kell megtalálni a nyeremény eléréséhez. A bónuszjátékok további két játékot tartalmaznak: az elsőben a mázli szó betűit kell megtalálnia a játékosoknak, a másodikban pedig az 5X szimbólumot, amellyel megötszörözhetik nyereményüket.

A nyolcszázezer példányban megjelenő Amőba+ összesen több mint 1 milliárd forint értékben kínál nyereményeket, köztük hetven darab 100 ezer forintos, huszonöt darab 1 millió és három 10 millió forint értékű jutalmat. A legszerencsésebb játékos pedig a 75 milliós fődíjjal lehet gazdagabb. Egy sorsjeggyel akár 5 nyeremény is elérhető.

Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója elmondta: „az Amőba+ sorsjeggyel huszonkilencre bővült a virtuális sorsjegyek száma a nemzeti lottótársaság kínálatában. Az e-sorsjegyek megalkotásakor egyrészt figyelembe vettük az egyszerű használhatóságra vonatkozó fogyasztói elvárásokat, másrészt, hogy ezen digitális termékeink szépen kidolgozott, animált külsejük mellett gyakori nyerési élményt és magas nyereménytartalmat is kínáljanak.”

„Az Amőba+ papíralapú elődjével nem mostanában találkozhattak a játékosok, ilyen néven utoljára 23 évvel ezelőtt bocsátottunk ki sorsjegyet. Azonban a játékmenetet számos esetben alkalmazzuk a mai napig is népszerű sorsjegyújdonságainkon, így bízunk benne, hogy ezúttal is olyan virtuális kaparóst sikerült megalkotnunk, amelyet a vásárlóink kedvelni fognak, és előszeretettel játszanak vele” – tette hozzá a stratégiai igazgató.

A nemzeti lottótársaság új terméke 2024. október 15-től érhető el a Szerencsejáték Zrt. online sorsjegykínálatában, 2000 forintos áron.

Vissza