Hírek

Vízi világba kalauzolja a gyerekeket a kiskunhalasi befogadó játszótér

Kiskunhalason nyitotta meg kapuit a nemzeti lottótársaság 24. befogadó játszótere. A Játék összeköt! program keretében a gazdagon felszerelt, a mesék világát idéző játszóterek révén Magyarországon egyedülálló, mindenki számára használható közösségi terek épülnek, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek az együtt játszás élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.

Tovább

Idén is közel ötvenezren a Szoborparkban – ilyen volt az Eurojackpot Szuperkoncert

Az eső ellenére idén is több tízezren énekelték a helyszínen a hazai popzene nagyágyúinak legismertebb, valamint csak itt hallható dalkülönlegességeit. A fellépők, vagyis a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot, ahol az este folyamán összesen mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi az Eurojackpot Szuperkoncertre, online pedig közel tizenötezren követték az eseményt.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 26-án 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Idén már jelnyelvi tolmács is segíti az akadályok lebontását a Szuperkoncerten

Szombaton ismét kinyitja kapuit a Puskás Aréna Szoborpark a zenekedvelők előtt, ahol az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményén, az Eurojackpot Szuperkoncerten közönségkedvenc előadóké a színpad. A Szerencsejáték Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan most is akadálymentes lelátóval várja a fogyatékossággal élőket, idén először pedig jelnyelvi tolmács is segíti, hogy a siketek és nagyothallók is teljesebb koncertélményt élhessenek át.

Tovább

Folytatódik a Szerencsejáték Zrt. játszótér építési programja

Idén újabb befogadó játszóterek épülnek országszerte a nagyvárosokban a Szerencsejáték Zrt. támogatásával. Az első 2023-ban átadott játszótér az V. kerületi Hild téren került átadásra, amelynek megvalósításához a nemzeti lottótársaság 60 millió forinttal járult hozzá. „A játék összeköt!” program keretében eddig 22 olyan inkluzív játszótér épült, ahol ép és fogyatékkal élő gyermekek közösen játszhatnak. Ez a szám év végéig 28-ra fog emelkedni.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. szeptember 12-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Sztárparádéval készül az ötödik, Eurojackpot Szuperkoncertre a Szerencsejáték Zrt.

Teltházas koncerteket adó fellépők várják a hazai zene szerelmeseit az idei Szuperkoncerten. A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre. Az eseményen elsőként a dj-producer, DR BRS és vendégei lépnek színpadra, akik eddig soha nem látott zenekaros felállásban érkeznek, őket a hazai zenei élet legfelkapottabb együttesei, ByeAlex és a Slepp, majd a Halott Pénz követik, akik exkluzív látványvilággal és rendhagyó színpadi elemekkel is készülnek. A Szerencsejáték Zrt. idén már harmadik alkalommal ajánlja fel a helyszíni értékesítésből befolyt összeget jótékony célra, így támogatva az Ökumenikus Segélyszervezet több mint három évtizedes segítő munkáját.

Tovább

Kihirdették a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki játékoskeretét

Bemutatkozott a Magyar E-sport Válogatott világbajnoki kerete, amelynek tagjai három versenyjátékban lesznek ott a szeptemberi 15. IeSF Világbajnokságon Romániában. A nemzeti lottótársaság a tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is kiemelt szponzorként támogatja a dinamikusan fejlődő e-sport-szektor professzionális játékosainak felkészülését, azaz a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) 2023-ban is folytatja stratégiai együttműködését.

Tovább

100 milliós értékű lakásnyeremény érkezik

Visszatér a lakásnyeremény. Egyedülálló akciót indít a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bank együttműködésével augusztus 28-ától. Az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményét, egy több mint 100 millió forint értékű penthouse-jellegű lakást nyerhet egy szerencsés Játékoskártya birtokos. A kiemelkedő nyereménnyel kívánja megünnepelni a nemzeti lottótársaság, hogy immáron 1 millió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást a lottózókban.

Tovább

Ősztől változnak a számsorsjátékok alapárai, ezzel együtt tovább nő a nyereményösszeg is

Szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti.

Tovább

Figyelmezteti játékosait a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy egyes esetekben jelszavak megszerzésével illetéktelenek beléptek szerencsejatek.hu/tippmixpro.hu fiókokba, emiatt az érintett fiókokat a Társaság azonnal zárolta. Az érintetteket a Szerencsejáték Zrt. mai nap folyamán tájékoztatja.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. június 28-án 22:00-tól június 29-én 05:00-ig karbantartás miatt nem lesznek elérhetőek a Szerencsejáték Zrt. egyes fogadási rendszerei.
Tovább

Közel kétszázezer helyes tipp a magyar válogatott győzelmére

Közel 840 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a magyar-litván mérkőzésre, az ügyesen tippelők összesen 170 millió forintnyi nyereménynek örülhettek. Kedd este az eddig 4 ponttal rendelkező magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s győzelmével újabb 3 pontot gyűjtött Eb-selejtezős csoportjában, és mivel Szerbia csak döntetlent tudott kiharcolni Bulgáriában, így – jobb gólkülönbséggel – a mieink átvették a vezetést a kvintettben.

Tovább

150 millió forintnyi nyereményt hozott a játékosoknak a női kézilabda BL négyes döntője

Több mint 250 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a női kézilabda BL múlt hétvégi négyes döntőjének mérkőzéseire és mintegy 150 millió forintnyi nyereményt jelentett a játékosoknak, akik a nyertes oddsokon túl akár 20 millió forintot is hazavihetnek. A Győr ugyan kikapott az elődöntőben, de a Budapesten rendezett eseményen így is volt magyar finalista.

Tovább

Tovább növekedett a közösségi kiadások finanszírozásához való hozzájárulása a Szerencsejáték Zrt.-nek 2022-ben

A változó piaci helyzet ellenére is eredményes évet zárt a Szerencsejáték Zrt. 2022-ben. A nemzeti lottótársaság 821 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el tavaly, az EBITDA mutatója pedig 37,2 milliárd forintra növekedett. A játékosokat megillető nyeremények nettó értéke - a bázisévhez képest - közel ötödével emelkedett, 2022-ben 581,8 milliárd forint volt. A társaság rekordot jelentő, 148,1 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában.

Tovább

Különleges nyereménnyel készül a 6 éves Játékoskártya

Már közel 800 ezren használják a nemzeti lottótársaság 2017-ben bevezetett Játékoskártyáját, amelynek igénylése mostanra országosan már 4300 ponton lehetséges. A Játékoskártya célja, hogy ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosítson birtokosai számára, valamint használatával további nyereményekhez is juthassanak a szerencsések.

Tovább

Újabb lendületet vesz a Tarts velünk! szemléletformáló kampány

20 éve vállal aktív szerepet a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának elősegítésében a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság idén is folytatja országos játszótér építési programját, valamint jógyakorlatok bemutatásával segíti a megváltozott munkaképességűek nyíltpiaci foglalkoztatását. A társaság „Tarts velünk! egy akadálymentes jövőért” szemléletformáló kampányát idén blogsorozattal és más aktivitásokkal támogatja Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a kezdeményezés jószolgálati nagykövete. A sportoló érintett szülőként betekintést enged a fogyatékossággal élők mindennapjaiban felmerülő helyzetekre, ezzel is segítve az beilleszkedésük könnyebbé tételét, valamint a társadalom érzékenyítését és nyitottságát az ügy iránt.

Tovább

Nyomokra akadj, ne horogra!

A népszerű sportesemények – mint például a nagyobb labdarúgó mérkőzések – esetén megnőhet az online csalások száma. A jegyértékesítéstől kezdve, a személyes adatok eltulajdonításáig rendkívül széles a skála, amellyel találkozhat az óvatlan internetező, vásárló. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) és a Szerencsejáték Zrt. (SZRT) a budapesti UEFA Európa-liga döntő apropóján közösen veszi fel a harcot a kibertérben, és a következő egy hónapban együtt készíti fel a váratlan és megtévesztő esetekre a sportfogadókat, felhasználókat.

Tovább

Csalási kísérletek a Szerencsejáték Zrt. nevében

Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy számos esetben a Szerencsejáték Zrt. nevében kéretlen telefonálók nyereményjátékra (például: a telefonszámukat kisorsolták), vagy nyeremény-azonosításra hivatkozva próbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan emberektől.
Tovább

Tájékoztató a Hatoslottó megváltozott műsorba kerülési idejéről

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Ferenc pápa budapesti látogatása miatt, 2023. április 30-án (vasárnap) a Hatoslottó húzásának és adásba kerülésének időpontja - műsorrendtől függően - várhatóan 15:35-re módosul. Az érintett játékot aznap változatlanul, 14:30-ig lehet megvásárolni.

Tovább

Jogerősen pert nyert a Szerencsejáték Zrt. a lottoland.eu weboldalt üzemeltető máltai székhelyű társasággal szemben

A Fővárosi Törvényszék jogerősen megállapította, hogy a magyar engedéllyel nem rendelkező lottoland.eu-t üzemeltető Deutsche Lotto Und Sportwetten Limited társaság védjegybitorlást követett el, azzal, hogy 2021. december 21. napjától kezdődően jogosulatlanul használta a Hatoslottó szó és ábrás, valamint a Skandináv lottó és a Kenó szóvédjegyeket.

Tovább

Freestyle rap, slam poetry és kortárs költészet is helyet kapott a nemzeti lottótársaság idei rendhagyó költészet napi kampányában

Idén ötnapos, összehangolt és integrált kampánnyal ünnepli a nemzeti lottótársaság a magyar költészet napját. A Szerencsejáték Zrt. a magyar kultúra elkötelezett támogatójaként különböző aktivitásokon keresztül hozza közelebb játékosaihoz a költészetet. A társaság évek óta elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának támogatásában, ezért költészet napi kampányban is kiemelt figyelmet fordít erre: az aktivitások részeként Stark Ádám, autizmussal élő színész Petőfi Sándor stílusában írt verset szaval.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. folytatja szemléletformáló tevékenységét

A nemzeti lottótársaság is támogatja az Együtt az Autistákért Alapítványt, és 15 ezer olyan speciális csomagolású süteményt oszt ki játékosai között, amelyek csomagolásában nem csak az édesség, hanem egy edukációs üzenet is helyet kap, mellyel az autizmussal kapcsolatos legelterjedtebb tévhitek kerülnek feloldásra.

Tovább

Lottólázban égnek a magyarok, közel 4 milliárd forint a tét

22 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón, ahol a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat. A főnyeremény összege maximum 52 húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig 39 hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

Tovább

Növekszik a Játékoskártya regisztrációt biztosító értékesítőhelyek száma – már 4300 helyen érhető el

Több mint 40 százalékkal nőtt azon helyek száma, ahol elérhetővé vált a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártyájának regisztrációja. 2023 márciustól ugyanis csatlakozott a Magyar Posta is, így mintegy 1300 postán lehet már igényelni a játékosoknak egyedi előnyöket nyújtó szolgáltatást. A Szerencsejáték Zrt. 2017-ben azzal a céllal vezette be Játékoskártyáját, hogy az általa nyújtott előnyökkel is fokozni tudja az ügyfélélményt, és mára több mint 600 ezer kártyabirtokos használja hétről-hétre.

Tovább

Rekordközelben az Ötöslottó főnyereménye

Több mint 3,6 milliárd forint a tét az ország legnépszerűbb lottójátékán, amelyen már 21 hete nem született telitalálatos. Bár a milliárdos nyeremény várat magára, ezidő alatt 490 szerencsés léphetett be a milliomosok klubjába négytalálatos szelvényével, köztük 11 szerencsés majdnem 4 millió forintra, egészen pontosan 3,9 millió forintra válthatta négytalálatosát.

Tovább

Közel 3,5 milliárd a tét az Ötöslottón

Minden idők hatodik legnagyobb jackpotja várja a szerencsés nyertest az Ötöslottón, miután mintegy öt hónapja nem született telitalálat. Az előző sorsoláson 18 játékosnak csak egy találat hiányzott az ötből, bánkódniuk azonban nekik sem kellett, hiszen egy csapásra milliomossá váltak. A halmozódásnak köszönhetően ezen a héten már 3,484 milliárd forinttal lehet gazdagabb az a szerencsés, aki egyedüliként mind az öt számot eltalálja.

Tovább

Majdnem 1,3 millió tipp érkezett a Fradi EL-meccsére

Régen fordult elő olyan, hogy egy magyar csapat megélte a nemzetközi kupatavaszt, így nem meglepő, hogy az EL-csoportkörben bravúrosan szereplő FTC nyolcaddöntős párharcának odavágójára kiemelt figyelem irányult: a Tippmixen és a Tippmixprón közel 1,3 millió tipp született a találkozó fogadási lehetőségeire. Bár a Fradi 2-0-ra kikapott Leverkusenben, a meccs kapcsán 175 millió forintot megközelítő nyereményt jegyeztek fogadóink.

Tovább

ATM értékesítési csatorna kivezetése

A Szerencsejáték Zrt. 2007 óta biztosítja játékosai számára, hogy bizonyos számsorsjátékok (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó és Kenó, illetve kiegészítő játékként a Joker) esetében az OTP Bank ATM-hálózatán keresztül is fogadhassanak. Az utóbbi időszakban a készpénzforgalom fokozatos visszaszorulása, valamint a játékos igények megváltozása miatt azonban ennek a csatornának a kihasználtsága lecsökkent.

Tovább

66 éve ezen a napon pördült meg először az Ötöslottó sorsológömbje

1957. március 7-én történelmi nap virradt a szerencsevadászokra, aznap indult hódító útjára az Ötöslottó, amely Magyarország legismertebb és legszélesebb körben játszott számsorsjátéka lett. Az elmúlt évtizedekben ezzel a játékkal 45-en váltak milliárdossá és megszámlálhatatlanul sokan milliomossá. A játék mostani születésnapján minden idők hetedik legnagyobb nyereményével kecsegteti a játékosokat.

Tovább

Arany minősítésű felelős foglalkoztatói tanúsítványt kapott a Szerencsejáték Zrt.

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság minden évben díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek a munkavállalóikat vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik. A Szerencsejáték Zrt. az idei auditon megkapta a legmagasabb minősítést, ami azon cégeknek adható, akik a munkatársak megtartása, fejlesztése, jólléte érdekében iránymutató eszközöket alkalmaznak, továbbá olyan szervezeti kultúrát teremtenek, amelyek lehetővé teszik a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnereként támogatja a párizsi olimpiai felkészülést

2023-tól stratégiai partnerségre lép egymással a nemzeti lottótársaság és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Az együttműködés keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024 év végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését. A szponzorációs hozzájárulás nem csupán a nyári olimpiai játékokra szól, hanem a téli és nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, az Európa Játékokra, valamint az Indonéziában megrendezésre kerülő World Beach Games-en való felkészülésre is kiterjed.

Tovább

75 millió forintos főnyeremény is várja a játékosokat a legújabb kaparós sorsjegyen

Formabontó kaparósokkal bővíti sorsjegy portfólióját a nemzeti lottótársaság, megérkezett az év első sorsjegycsaládja, a NEON. Ezekkel a szórakoztató, modernebb megjelenésű, esti, éjjeli programokat megidéző sorsjegyekkel nem csupán a már meglévő játékosoknak, hanem a fiatalabb korosztálynak is kedvez a Szerencsejáték Zrt. Az új NEON sorsjegyekkel – a kaparós árától függően – akár 75 millió forintot is lehet nyerni.

Tovább

93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Bruttó mintegy 37 milliárd forint ütheti markát annak a játékosnak, aki a pénteki Eurojackpot sorsoláson egymaga eltalálja mind az 5+2 számot. Ezzel a nyereménnyel – amennyiben ismét magyar játékos viszi el – újabb rekord születhet Magyarországon, hiszen a tavaly december 9-i hazai fődíjhoz képest bruttó 7 milliárd forinttal többet vihet majd haza a szerencsés.

Tovább

A szerencsével társítják a babonás dátumot a magyarok – péntek 13-án másfélszer annyit lottózunk és kaparunk

Rendszeresen fokozódik a játékkedv, ha péntek 13-ára esik. A nemzeti lottótársaság adatai szerint a babonásnak vélt napon a klasszikus szerencsejáték termékeket keresik a szerencsevadászok, így kiemelkedően teljesít a sorsjegy és az Ötös-valamint a Hatoslottón is többen keresik a szerencséjüket. A két számsorsjáték halmozódása folytatódik, az Ötöslottón 2 milliárd, a Hatoslottón pedig 1.275 milliárd forint várja a szerencsevadászokat.

Tovább

Rekordot döntött az új milliárdosok és milliomosok száma tavaly

Több mint 4 ezren váltak milliomossá, öten pedig milliárdossá a Szerencsejáték Zrt. játékaival 2022-ben. Az év utolsó hónapjában pedig megszületett minden idők legnagyobb hazai lottónyertese is, több mint bruttó 30 milliárd forintnak örülhetett egy szerencsés magyar. A legtöbb hétszámjegyű nyeremény 2022-ben is a számsorsjátékokon született, de a sportfogadás is több mint 1500 tippelőt tett milliomossá.

Tovább

​Szilveszteri sorsjegylázban égnek a magyarok – akár 50 millióval gazdagabban is indulhat az újév

Idén is vadonatúj sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós elegáns kivitelben, selyemfényű felülettel került a lottózókba, akár 50 millió forintot is lehet nyerni vele. Szilveszterkor és újévkor még azok is próbára teszik a szerencséjüket, akik az év többi napján nem keresik Fortuna kegyeit. 
Tovább

Kivezetésre kerül a Tippmix Radar alkalmazás

A Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix eredménykövető alkalmazásának működtetését, a Tippmix Radart 2022. december 31-én megszünteti. Az applikációban található statisztikák és eredmények ezt követően nem lesznek elérhetőek.

Tovább

A Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján nüanszok dönthetnek a vb-döntőn

Argentína – Franciaország döntőt rendeznek vasárnap 16 órától a 2022-es labdarúgó-világbajnokság lezárásaként. A Tippmix és a Tippmixpro oddsai alapján a finálénak nincsen kimondott favoritja, mindkét nemzeti válogatott hasonló eséllyel pályázik a harmadik világbajnoki címe megszerzésére. A bronzéremért szombaton Horvátország és Marokkó csap össze – Modricék négy éve második helyezéssel távoztak a vb-ről, és most a szorzók alapján nagyobb esélyük van egy újabb dobogós helyre, mint a torna meglepetéscsapatának.

Tovább

Minden idők legnagyobb hazai Eurojackpot nyereménye – három nagynyertes is született a pénteki sorsoláson

Újabb magyar telitalálatossal bővült az európai lottójáték telitalálatosainak száma. A szerencsés nyertes minden idők legnagyobb hazai eurojackpot-nyereményét, mintegy bruttó 30 milliárd forintot kap, ha jelentkezik a nyereményért. A megújult Eurojackpot pénteki húzásán egy szerencsés magyar játékos megütötte a főnyereményt, mellette pedig további két hazai szerencsevadász örülhet mintegy 300 millió forintos nyereményének.

Tovább

Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján a brazilok és a franciák a favoritok

Kialakultak a negyeddöntők párosításai a katari labdarúgó-világbajnokságon, és egészen pazar párharcokra van kilátás. Igaz, meglepetésekben sem volt hiány eddig, már a csoportkörben kiesett Németország és Belgium is, míg Spanyolország a legjobb 16 között maradt alul Marokkóval szemben. A Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján jelenleg Brazília és Franciaország a legesélyesebb a végső győzelemre, és a nyolcaddöntők során pont ezen két válogatott mérkőzéséhez kapcsolódott a legnagyobb össznyeremény.

Tovább

Virágoskert várja a szolnoki gyerekeket a legújabb akadálymentes játszótéren

Tulipánok, rózsák és pipacsok között ismerhetik meg jobban egymást az ép és fogyatékossággal élő gyerekek Szolnok legújabb játszóterén. A nemzeti lottótársaság játszótérépítési programjában a Lovas István utcában olyan befogadó tér nyitotta meg kapuit, ahol a fogyatékosság minden típusának megfelelő játékelemeket próbálhatnak ki a gyerekek. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” programjának részeként már a 22. befogadó játszótér nyílt meg.

Tovább

A középkori lovagok világába kalauzolja a gyerekeket a pomázi befogadó játszótér

Várvédő kapitányok, hős lovagok és hercegnők bőrébe bújhatnak a gyerekek azon a pomázi akadálymentes játszótéren, amit a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának részeként valósított meg. A 21. befogadó játszótéren olyan kombinált játékelemek kaptak helyet, amelyeket az ép és fogyatékossággal élő gyerekek is kipróbálhatnak, a közös játékon keresztül pedig elfogadóbb és befogadóbb felnőttekké válhatnak.

Tovább

Tengeri kalandra hívja a gyerekeket a péceli befogadó játszótér

Pécelen nyitotta meg kapuit a 20. befogadó játszótér, amelyet a nemzeti lottótársaság a Nagykarácsony időszakos sorsjegy értékesítéséből befolyt összegből, azaz a játékosaival közösen épít. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében eddig országszerte 19 helyszínen adott át olyan játszótereket, ahol az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játékon keresztül ismerhetik meg egymást.

Tovább

A vízi élővilág tematikájával nyitja meg kapuit a 19. befogadó játszótér

A szekszárdi lakosokkal közösen alkották meg a legújabb befogadó játszótér tematikáját, amely tíz játékelemmel várja az ép és fogyatékossággal élő gyermekeket. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében megépült játszótérrel a vízi élővilágba kalauzolja el a látogatókat. A nemzeti lottótársaság célja, hogy országszerte minél több befogadó játszótér épülhessen.

Tovább