Hírek

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 19-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztató a SzerencseSzombat megváltozott műsorba kerülési idejéről

A 2022. augusztus 20-i (szombati) SzerencseSzombat adás műsorba kerülési ideje megváltozik. A számsorsolásokat a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében tartjuk meg, azonban az állami ünnepségek élő közvetítése miatt később, várhatóan 21:35-től lesz látható a Duna Televízióban.

Tovább

Folytatódik a fel nem vett 150 millió forintos Joker nyeremény története

Idén év elején, 4 hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szerencsés a Joker játék főnyereményét. A játékos azonban 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért. A játékok részvételi szabályzatai szerint a Szerencsejáték Zrt. az át nem vett nyereményeket különsorsolásokban meghirdetett nyeremények formájában juttathatja vissza a játékosokhoz, valamint az adott játék nyereményalapját egészítheti ki. Az aktuális, szeptember 11-ig tartó Joker akcióban közel 95 millió forint talál majd gazdára.

Tovább

Elúszott a BL-álom

Hiába az idegenbeli, biztató 1-1, a hazai visszavágón 3-1-re kikapott a Qarabag Bakutól az FTC, így nem jutott be a BL-selejtező rájátszásába. Az azeri bajnok már a találkozó 7. percében megszerezte a vezetést, és a 78. percben 3-0-s előnybe került, Adama Traoré gólja csak szépségtapaszt jelentett. A magyar aranyérmes az Európa Liga selejtezőjében javíthat, Sztanyiszlav Csercseszov együttese a Shamrock Rovers ellen harcolhatja ki az EL-csoportkört.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 12-én 00:00 és 02:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. augusztus 9-én 00:00 és 03:00, illetve előreláthatólag 09:30 - 10:30 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

115 ezernél is több helyes tipp érkezett a bakui döntetlenre

A BL-selejtezők harmadik fordulójában 1-1-es döntetlennel távozott a Qarabag Baku otthonából az FTC, így a magyar bajnoknak jó esélye maradt arra, hogy jövő kedden kiharcolja a továbbjutást a legrangosabb nemzetközi kupasorozat utolsó kvalifikációs körébe. Az azeri bajnok ellen lejátszott odavágó a Tippmixen és a TippmixPrón is nagy népszerűségnek örvendett a fogadók körében: több mint 877 ezer leadott tipphez 152 millió forintot is meghaladó össznyeremény társult.

Tovább

Több mint 200 szolgáltatási centrumot hoz létre a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. a Magyar Falu Program keretében

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy olyan megoldásokat keressen, amelyekkel fenntartható működést és modern szolgáltatásokat nyújthat a kistelepüléseken élők számára is. Ennek jegyében a nemzeti lottótársaság elsőként csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított új postapartneri programjához. A Magyar Falu Programhoz kapcsolódó együttműködés keretében 2023 első negyedévéig több mint 200 olyan szolgáltatási centrumot alakít ki kereskedelmi partnerek bevonásával a két vállalat, ahol a postai szolgáltatások és további termékkörök mellett a szerencsejáték termékek értékesítése is megjelenik. 

Tovább

Közel 350 millió forint nyereményt hozott az FTC továbbjutása a sportfogadóknak

A 2-1-es budapesti veresége után Pozsonyban 4-1-re győzött a Ferencváros a Slovan Bratislava vendégeként, amivel továbbjutott a BL-selejtező következő körébe. A mérkőzéshez kapcsolódóan több mint 823 ezer egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón, illetve 347 millió forintot is meghaladó nyeremény került játékosainkhoz.

Tovább

Csúcson az Eurojackpot főnyereménye

Rekordot döntött az idén 10 éves nemzetközi lottójáték. A márciusban megújult számsorsjáték jackpotja elérte a maximális halmozódás szintjét, azaz a pénteki sorsoláson bruttó 120 millió euró, átszámítva bruttó 49,1 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Csúcson az Eurojackpot főnyereménye

Rekordot döntött az idén 10 éves nemzetközi lottójáték. A márciusban megújult számsorsjáték jackpotja elérte a maximális halmozódás szintjét, azaz a pénteki sorsoláson bruttó 120 millió euró, átszámítva bruttó 49,1 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Nem vette fel közel 150 millió forintos nyereményét a Joker nyertes – visszakerül az összeg a játékosokhoz

Különsorsolásos akció keretében juttatja vissza játékosaihoz a februári, közel 150 millió forint fel nem vett Joker játék főnyereményt a nemzeti lottótársaság. Az idei év elején ugyanis egy játékos 4 hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szemkápráztató összeget, azonban a nyertes 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért. Ennek eredményeként a Szerencsejáték Zrt. 2022. július 18. és 31. között összesen 36 különböző nagyságrendű pénznyereményt sorsol ki a szerencsevadászok között.

Tovább

Izgalmas sorsjeggyel újít a Szerencsejáték Zrt.

Mától új kaparóssal bővíti kínálatát a nemzeti lottótársaság. A jelenleg 29 papíralapú sorsjegy mellé megérkező Nyomkövető sorsjegy grafikája a detektívtörténetek rejtelmes légkörét idézi. Az 500 forintos sorsjeggyel akár 6 nyereményt is elvihet a szerencsés játékos, a fődíj pedig 25 millió forint.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. július 5-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

18 hete nem volt telitalálat a Hatoslottón

A Hatoslottó történetének ötödik leghosszabb halmozódási időszaka 1,88 milliárd forintot hozhat egyedüli nyertesének a vasárnapi sorsoláson. A játékkedv továbbra sem csökken: a 18. héten 10 százalékkal nőtt az eladott szelvények száma a legutóbbi, február 20-án kihúzott jackpot óta, így már közel 32 millió alapjátékot adtak fel a játékosok.

Tovább

Tarolt a Mester2es első évada – nyári szünetre megy a Tippmix sportfogadási műsora

Kiemelkedő első szezont zárt a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási termékének saját gyártású sorozata, a Mester2es, mintegy 800 ezres össznézőszámmal. A nemzeti lottótársaság által életre hívott exkluzív infotainment műsor első évada ezzel a kimagasló eredménnyel fordul majd rá az új szezonra szeptembertől, ahol már az első adásban meglepetésvendéggel várják vissza a nézőket. Az első évad máris kivívta a szakmai zsűri elismerését a Content+Marketing Awardson.

Tovább

Immáron ötödik alkalommal kapta meg az Európai Lottótársaságok Szövetségének felelős játékszervezési tanúsítványát az Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. 2010-ben, a kelet-közép-európai régióban elsőként szerezte meg a European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát. Szigorú normáinak köszönhetően azóta 2013-ban, 2016-ban, 2019-ben és idén ismét elnyerte ezt a nemzetközi minősítést. Öt alkalommal megszerzett elismeréssel az EL tagjainak kevesebb mint tízszázaléka rendelkezik. A hazai nemzeti lottótársaság a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat szerint, a minimum 75%-os küszöbértéket messze meghaladva összesített átlagban 95%-os eredményt ért el. A háromévente megújítandó, immáron ötszörös nemzetközi elismerést jelentő aranyoklevelet a szervezet éves közgyűlésén, Wiesbadenben vette át a Szerencsejáték Zrt. képviselője.

Tovább

Újabb milliárdos született az Ötöslottón

Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Tizenegy hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 1,785 milliárd forintnak örülhet.

Tovább

ÚJ VEZÉRIGAZGATÓ A SZERENCSEJÁTÉK ZRT. ÉLÉN

Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter 2022. június 15-i hatállyal Mager Andreát nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának. Elődje, dr. Bozóky Alex a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójaként folytatja szakmai pályafutását.
Tovább

Parádés teljesítménnyel csoportelsők Sallaiék – százszoros oddsot hozott a tippelőknek a 0:4!

Magyarország labdarúgó-válogatottja tíz napon belül négy mérkőzésen lépett pályára a Nemzetek Ligájában, nem is akármilyen riválisok ellen: az A divíziós csoportban még a legutóbbi Eb-döntő két résztvevője, Anglia és Olaszország, valamint a négyszeres vb-győztes Németország kapott helyet. A nemzeti tizenegy találkozói a Tippmixen és a Tippmixprón is nagy népszerűségnek örvendtek a fogadók körében, ráadásul olyan tippek is születtek, amelyek a kiütéses sikerrel záruló angol-magyar találkozó pontos végeredményét is eltalálták!
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. június 14-én 00:00 és 03:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Több mint 130 milliárd forinttal járult hozzá a Szerencsejáték Zrt. a közösségi kiadások finanszírozásához 2021-ben

Válságálló intézkedései és digitális fejlesztései nyomán eredményes évet zárt 2021-ben a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság a bázis évhez képest 2021-ben 701,4 milliárd forint árbevételt és 28,3 milliárd forint adózott eredményt ért el, az EBITDA mutatója 36,4 milliárd forintra növekedett. A társaság rekordot jelentő 131 milliárd forinttal járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához különböző adók, járulékok, díjak, osztalék formájában. A játékosokat megillető nyeremények rekord nettó értéke 487,6 milliárd forint volt, ami naponta átlagosan 1,3 milliárd forint nyeremény kifizetését jelentette. Ez az összeg a tárgyévi árbevétel közel 70%-a.

Tovább

Több mint félmilliárd forint nyereményt hozott a BL döntő a sportfogadóknak

A Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája párizsi döntőjében, így története során 14. alkalommal emelhette magasba a BEK, illetve BL-trófeát. Ezzel az elmúlt kilenc BL-szezonban ötször a „Királyi Gárda” diadalmaskodott. A sportfogadók körében is rendkívül népszerű volt a BL-döntő. A Tippmixen és a Tippmixpron összesen több mint 957 ezer egységnyi fogadás érkezett, és a mérkőzéshez kapcsolódóan majdnem 630 millió forint nyeremény került játékosainkhoz.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 24-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Első alkalommal került megrendezésre az Állami Vállalatok Humán Konferenciája

Hagyományteremtő jelleggel az idei évben először szervezték meg az Állami Vállalatok Humán Konferenciáját. Az esemény elsődleges célja, hogy a tudásmegosztás révén tovább erősödjön az állami vállalatok versenyképessége, munkaerő bevonzó képessége és a szféra vonzereje. A konferencia emellett választ adott arra is, hogy a közeljövőben milyen HR szakmai kihívásokra kell választ adniuk az érintett cégeknek.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. május 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

2024-ig a Szerencsejáték Zrt. lesz Szilágyi Áron főtámogatója

Együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A partnerség keretén belül a nemzeti lottótársaság főszponzori minőségben segíti az olimpikon sikeres felkészülését az előttünk álló közel hároméves időszakban. A partnerség részeként a sportoló lesz a Tippmix márka arca, valamint részt vesz a Szerencsejáték Zrt. fogyatékossággal élők társadalmi esélyegyenlőségért létrehozott programjában is.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 27-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 21-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Május 1-ig lehet jelentkezni a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjába

A Szerencsejáték Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel, május 1-ig meghosszabbítja a Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának jelentkezési határidejét. Így további két hétig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a Szerencsejáték Zrt. csapatához csatlakozva egy egyedülálló hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 20-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Különleges kezdeményezést valósít meg a Szerencsejáték Zrt. a magyar költészet napja alkalmából

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt. Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát.
Tovább

Újabb szintet lépett a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

Trópusi világba kalauzolja el a látogatókat a Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt!” program keretében megvalósuló 18. befogadó játszótere. A győri Kálvária utcai közösségi park átadása során azonban nemcsak a legújabb inkluzív teret ismerhette meg a közönség, hanem bemutatkozott a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” játszótérépítési programjának jószolgálati nagykövete is, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok, olimpikon vízilabdázó.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. április 6-án 00:00 és 07:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.
Tovább

Reklámfilm premier és kampánybejelentő: Új időszámítás kezdődött Magyarország legfiatalabb lottójátékának életében

Az idén 10 éves Eurojackpot a kerek évfordulójára időzítve nagy változásokon ment keresztül: a halmozódás esetén megnyerhető maximális főnyeremény emelkedése mellett immár heti két - keddi és pénteki - számhúzáson is próbára tehetik szerencséjüket a játékosok. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású 360 fokos integrált kampányt indított, amelynek központi eleme a napjaink egyik legnépszerűbb spin-off sorozatában, a The Mandalorianban vagy a közelmúltban 6 Oscar-díjat nyert Dűnében is használt egyedi technológiai megoldásokat tartalmazó reklámfilm. A kampány teljes körű megvalósításáért a Lounge Group felel.

Tovább

Állami vállalatok csatlakoztak az Áldozatsegítő Szolgálathoz

„Társaságaink felé alapvető tulajdonosi elvárás, hogy tudatosan keressék azokat az együttműködési lehetőségeket, amelyek a magyar emberek érdekeit, jólétét szolgálják” – jelentette ki Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter a nagy állami vállalatok és az Áldozatsegítő Szolgálat közötti megállapodás aláírásakor, 2022. március 29-én.

Tovább

Szintet lép az idén 10 éves Eurojackpot

Megújul hazánk legfiatalabb lottójátéka, az idén 10 éves Eurojackpot. Ennek részeként a március 18-i sorsolást követően a halmozódással elérhető legmagasabb jackpot a korábbi mintegy bruttó 32 milliárd forintról több mint bruttó 43 milliárd forintra emelkedik, amely euróban kerül kifizetésre. További újdonság, hogy március 25-től az eddig megszokott pénteki számhúzás mellett minden kedden is sorsolnak majd az európai lottójátékon.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 22-én 00:00 és 02:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.

2022. március 5-től egyedülálló sportműsorral találkozhatnak a nézők a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es névre keresztelt, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója nyújt új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Tovább

Országszerte közel 3000 értékesítőhelyen vált elérthetővé a Szerencsejáték Zrt. szolgáltatása

2022. február 14-től országos kiterjesztésre került a nemzeti lottótársaság Játékoskártya elnevezésű programja a még teljesebb ügyfélélmény biztosításáért. A korábban kizárólag a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban igényelhető szolgáltatás elérhetővé vált a viszonteladói hálózat mintegy 3000 pontján, azokon az értékesítőhelyeken, ahol jelenleg a lottótársaság összes terméke megvásárolható. A kártya kiváltása önkéntes, díjmentes és a kényelmi szolgáltatások révén számos extra funkciót tesz elérhetővé, mellyel a játékélmény mellett a biztonság is fokozódik. A sikeres országos kiterjesztést követő két hétben már több mint 40 ezer kártyát igényeltek a játékosok.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 3-án 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újra várja a jelentkezőket a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programja

A tavalyi évet követően ismét elindul a Szerencsejáték Zrt. Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának toborzási kampánya 2022. március 1-jén. A nemzeti lottótársaság inkubációs programjának célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak gyakornokként, illetve a maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek már munkaviszony keretében. A többlépcsős kiválasztási folyamatot követően pedig a felvételt nyerő fiatalok szeptemberben kiemelt piaci javadalmazás mellett csatlakozhatnak a nemzeti lottótársaság közösségéhez.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. március 1-én 00:00 és 01:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Több mint 800 millió forint nyereményt hoztak a Bajnokok Ligája legutóbbi nyolcaddöntői a fogadók számára

Ezen a héten a további négy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóját is lejátszották. A mérkőzések többsége igen kiegyenlítettnek bizonyult, ugyanis három is döntetlenre végződött. A Tippmixen és a Tippmixprón az Atl. Madrid – Manchester Utd. rangadó bizonyult a legnépszerűbb találkozónak a négy meccs közül, erre ugyanis majdnem 1,1 millió tipp futott be. 

Tovább

Negyedmilliárd forint nyereményt hozott a sportfogadóknak a csúcsrangadó

Elindult a kieséses szakasz a labdarúgó Bajnokok Ligájában, kedden és szerdán összesen négy mérkőzésre került sor a nyolcaddöntők odavágói közül. A Tippmixen és a Tippmixprón is kiemelt fogadói érdeklődés övezte a legjobb európai klubcsapatok egymás elleni fellépéseit, a Paris SG – Real Madrid találkozóhoz köthető tippek száma pedig az 1 milliót is meghaladta.

Tovább

A sportfogadók többsége bízott a magyar küldöttség jó szereplésében

Bár még javában zajlanak a 2022-es téli olimpia eseményei – a sokak által várt férfi jégkorongdöntőre vasárnap kerül majd sor –, de a magyar szempontból éremeséllyel kecsegtető versenyszámok már véget értek. Nézzük, hogyan szerepeltek sportolóink Pekingben és az ehhez kapcsolódó fogadási érdekességeket!

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 22-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 15-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Hatvanhat év után újra lesz magyar műkorcsolyázó páros a téli olimpián

A mai megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi a XXIV. téli olimpia Pekingben – a kínai főváros lesz az első olyan ötkarikás házigazda, amely a nyári olimpia után a téli játékoknak is otthont adhat. Ázsiában tizennégy magyar sportoló versenyezhet, a rövidpályás gyorskorcsolyázók pedig több számban is éremesélyesek. A Tippmixprón számos fogadási lehetőség elérhető a bő két hétig tartó esemény kapcsán!

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2022. február 1-én 00:00 és 06:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Egyre nagyobb társadalmi elvárás a munkáltatói kör felé a fogyatékossággal élők munkaerőpiaci integrációja

Nem csak kiemelt társadalmi ügyként kezelik, hanem el is várják a munkáltatóktól a fogyatékosággal élők munkaerőpiaci integrálását a dolgozók – derült ki a Szerencsejáték Zrt. megbízásából a közelmúltban készített 1000 fős online kutatásból. A válaszadók közel 90%-a támogatja, hogy a munkahelyeken biztosított legyen a fogyatékossággal élők munkalehetősége és 84%-a fontosnak ítélte, hogy a mindennapok során rendszeresen essen szó a fogyatékossággal élők beilleszkedéséről, az inklúzió lehetőségeiről. Közel minden második megkérdezett a nagyvállalati szektor kiemelt szerepvállalását várja el a fogyatékossággal élők esélyegyenlőségének megteremtésében. A téma fontosságát mutatja, hogy a megkérdezettek közel felének környezetében él a fogyatékosság valamely típusával élő személy.

Tovább

Digitális értékesítési eszközökkel erősíti karitatív sorsjegyértékesítő hálózatát a Szerencsejáték Zrt.

Többéves előkészítő munkát követően biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tette sorsjegyértékesítő rendszerét karitatív hálózatában a nemzeti lottótársaság. Digitális eszköz biztosításával a Szerencsejáték Zrt. Európában másodikként biztosította a hálózatban dolgozók részére, hogy online kezeljék készleteiket és értékesítsék sorsjegyeiket, ezzel növelve az ügyfélélményt is. 

Tovább

Újabb tagokkal bővült a milliomosok és milliárdosok köre 2021-ben

Milliókban és milliárdokban gazdag évet zártak a Szerencsejáték Zrt. játékosai 2021-ben. A legtöbb nyertes tavaly is a számsorsjátékokon született, miközben rekordot döntött a sportfogadásból származó milliomosok száma és a sorsjegyek kedvelői közül is többen kapartak hétszámjegyű nyereményt 2020-hoz képest: összesen 5 darab milliárdos, 32 darab százmilliomos és több mint 3800 darab milliós nagyságrendű nyereményt könyvelhettek el a szerencsevadászok a nemzeti lottótársaság játékainak köszönhetően.

Tovább

Elvitték a Hatoslottó rekordfőnyereményét

Több mint fél éves halmozódást követően vasárnap egy szerencsés megnyerte a Hatoslottó 33 éves történetének legmagasabb főnyereményét, 3,165 milliárd forintot. A nyertesnek 90 napja van jelentkezni az álomösszegért.

Tovább

Egri helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

„Egri Csillagok” tematikával nyitotta meg kapuit a 17. befogadó játszótér, Egerben. A Cifrakapu utca és Vallon utca sarkán elhelyezkedő inkluzív közösségi teret Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere és Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója adta át. Az eseményen beszédet mondott dr. Pajtók Gábor, a Heves Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is. A korábbi évekhez hasonlóan a megvalósítást idén is a limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegyek bevételének egy részéből vállalta a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Elindult megújult maradjonjatek.hu oldalunk

A Szerencsejáték Zrt., működésének egyik alappillére a felelős játékszervezés, amely meghatározza működésünk minden aspektusát, a tervezéstől az értékesítésig. Uniós szintű harmonizáció hiányában Magyarország, mint tagállam jogilag lefektette a szerencsejátékokra vonatkozó szakpolitikai céljait és a fogyasztók egészségének megóvása érdekében biztosítani kívánt védelem szintjét.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 14-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 9-én 00:00 és 03:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

2,875 milliárd forint a tét ezen a hétvégén a Hatoslottón

Újabb telitalálatmentes hét után immár 2,875 milliárd forint a várható főnyeremény a Hatoslottón. A rekordközeli jackpot néhány tízmillió forintra áll a játék történetének legmagasabb, 2,958 milliárd forintos álomösszegétől, így ha vasárnap nem lesz telitalálatos szelvény, akkor 13 éves csúcsot dönt a Hatoslottó főnyereménye.

Tovább

Meglepetés művészek a Madách színpadán a fogyatékkosággal élő emberek világnapján

Különleges előadást láthatott a Madách Színház közönsége csütörtök este. A Mamma Mia! színdarab egyik dalát a Madách Színház színészei, rendhagyó módon a Baltazár Színház ép és sérült művészeivel együtt adták elő. A közös fellépés a Szerencsejáték Zrt. „Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!” kampányának kezdeményezésében jött létre, a fogyatékossággal élő emberek világnapja alkalmából. A fogyatékosság valamely típusával élő művészek nem várt bekapcsolódását hozó előadást álló vastapssal jutalmazták a meglepett nézők.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. december 7-én 00:00 és 08:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 30-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Nyíregyházi helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

Az idei évben a harmadik, összesen pedig immáron a 16. befogadó játszótér nyitja meg kapuit ezúttal Nyíregyházán, a Kossuth utca és Sarkantyú utca sarkán. Az inkluzív közösségi teret Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere adta át. Az eseményen beszédet mondott dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő is. A korábbi évekhez hasonlóan a megvalósítást idén is limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegyek bevételének egy részéből vállalta a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 24-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Belépett a szlovák online sportfogadói piacra a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság helyi leányvállalatán keresztül megkezdte működését betRing márkanév alatt a szlovákiai szerencsejátékpiacon. A Szerencsejáték Zrt. új, 2025-ig meghatározott üzleti stratégiájának egyik fókuszterülete a regionális terjeszkedés, amelynek első mérföldköve a szlovák szolgáltatás elindítása.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 17-én 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tarts velünk egy akadálymentes jövőért! - szemléletformáló kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság évek óta zászlóshajó szerepet vállal a fogyatékosságügy területén, amelyet most széleskörű országos szemléletformáló kampány indításával emel új szintre jótékonycélú Nagykarácsony sorsjegyei kibocsátásával egyidőben. Az évvégi kampány személyes, inspiráló történeteken keresztül mutatja be a befogadás történeteit, és csatlakozásra hív a mindennapokban egy aktív, cselekvő közösségbe. Az akadálymentes jövő nem csak a fizikai korlátok lebontásával érhető el, hanem a gondolatokban kell megkezdődnie. A kampány főszereplői többek között Illés Fanni paralimpikon és Barabás Lőrincz trombitaművész, aki a reklámfilm-zeneszerzésben is közreműködött. Az érdeklődők a www.tartsvelunk.hu weboldalon tájékozódhatnak az inklúzió pozitív történeteivel, példáival. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. november 03-án 00:00 és 05:00 között rendkívüli karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Esztergomi helyszínnel bővült a Szerencsejáték Zrt. „Játék összeköt!” programja

A nemzeti lottótársaság támogatásának köszönhetően 2017 óta összesen immár tizenöt budapesti és vidéki befogadó játszótér épült meg országszerte. Az Esztergom, Kőrösy László utca 14. szám alatt található inkluzív közösségi teret Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója és Hernádi Ádám, Esztergom városának polgármestere adta át.

Tovább