Hírek

Kiemelt partneri üzletek országszerte

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt játékosainkat, hogy 2017. januárjától vállalatunknál bevezetésre kerül a „minősített partneri” cím, mely a Szerencsejáték Zrt. üzleti partnere által üzemeltetett kiemelt értékesítőhely hivatalos elnevezése.
Tovább

Ismerkedj meg új oldalunkkal!

December 6-tól megújult weboldallal várja Játékosait a Szerencsejáték Zrt. Mostantól egy oldalon megtalálod a játékokkal kapcsolatos információkat, akciókat, és online játékra is lehetőséged van.
Tovább

Újdonság a Tippmix játékban

Ezúton tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2016. március 21-től egy újítással bővül a Tippmix: ezentúl lehetőség lesz az internetes fogadási ajánlat alapján összeállítani a Tippmix-szelvényt, amelyet később a terminálon keresztül lehet feladni.
Tovább

Változik a Kenó ára

Tájékoztatjuk kedves Játékosainkat, hogy 2016. március 21-től a Kenó alapjáték ára 200 Ft-ra változik, így attól a naptól a Kenóval már akár 1 milliárd Ft-ot is nyerhetnek naponta!
Tovább

Változik a Kenó ára

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2016. március 21-től a Kenó alapjáték ára 200 Ft-ra változik, így attól a naptól a Kenóval már akár 1 milliárd Ft-ot is nyerhetnek, naponta!
Tovább

Változás a Kenó nyereménystruktúrájában

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a személyi jövedelemadó-kulcs 16%-ról 15%-ra való csökkenése miatt 2016. február 1-től a Kenó játék nyereménystruktúrája az alábbiak szerint változik:
Tovább

Újdonságok az Okoslottóban

Mostantól még könnyebben adhatja fel akciós szelvényét! Az Okoslottó legújabb fejlesztéseinek köszönhetően már egyetlen gombnyomással teljesítheti különsorsolásos akcióink feltételeit.
Tovább

Megállapodás a Magyar Kézilabda Szövetség és a Szerencsejáték Zrt. között

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Kézilabda Szövetség december 23-án megállapodást írt alá, amely alapján a nemzeti lottótársaság rendelkezik a szövetség alá tartozó klubok reklám- és marketing jogainak jelentős részével. A társaság a tulajdonába kerülő kereskedelmi jogokat illetve média felületeket egyrészt saját népszerűsítésére fordítja, másrészt egy új üzletág keretében továbbértékesíti azokat.
Tovább

Év végi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.
Tovább

Tájékoztató játékosvédelmi zöld számról

A felelős játékszervezés részletes szabályairól szóló 329/2015. (XI.10.) Korm. rendelet 4. §-a alapján az állami adóhatóság a felelős játékszervezés és a fogyasztóvédelmi, játékosvédelmi érdekek érvényesülése érdekében a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 1. § (5a)-(6d) bekezdésében és a rendeletben foglaltakkal kapcsolatos bejelentések, panaszok, javaslatok szóbeli előterjesztésére játékosvédelmi zöld számot tart fenn:
Tovább

Ritka, mint a Kenó telitalálat

Akár lehetne egy újabb közmondás is, mert a Kenó közel 20 éves történetében nem gyakran esik meg, hogy 10/10-es telitalálat szülessen! Ez a ritka szerencse jutott egy játékosnak a múlt héten, így övé lett a 150 milliós nyeremény.
Tovább

Nyerjen ötmillió forintot a Házi kedvenc sorsjeggyel!

Az új sorsjegy, a Házi kedvenc, 2015. szeptember végén kerül a boltokba, folytatva a 3 éve bevezetett népszerű Állati Sztárok sorsjegy diadalútját, amely szintén lehetőséget ad újabb állatvédelemmel foglalkozó szervezetek támogatására.
Tovább

Kevésbé szerencsés születési dátum

Egy párszáz főt számláló alföldi település nyugdíjas játékosa egy találat híján nem vihette el az egyik Hatoslottó főnyereményét, de nem bosszankodik, folytatja tovább a játékot, mert szerinte a lassú víz partot mos.
Tovább

Újra itt a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. tehetségkutatója

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. és az A38 Hajó közös tehetségkutató versenye, a Talentométer. A zenei tehetségek mellett keressük a legjobb koncertfotósokat, valamint idén először a kreatív játéktervezők is összemérhetik tudásukat a szeptembertől-decemberig tartó versenyen.
Tovább

Újra autónyeremények!

Játsszon 2015. szeptember 9 és 19 között Ötöslottót, Hatoslottót, Puttót vagy Luxort és értékes személygépkocsikat is nyerhet a pénznyeremények mellett!
Tovább

Eurojackpot az Okoslottón!

Végre az Eurojackpot is elérhető az Okoslottón, amit már oly régóta hiányoltak játékosaink. Fantasztikus nyeremények, izgalmas játékélmény bárhol, bármikor.
Tovább

Már elérhető az új Okoslottó

Megújult az Okoslottó, hogy igazi élmény legyen a játék: mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen lottózhat. Válassza ki kedvenc játékát, jelölje be kedvenc számait és küldje el az alkalmazás által összeállított SMS-t.
Tovább

Új köntösben a Szerencsemix

Augusztus 10-től megújul a Szerencsejáték Zrt. saját lapja, a Szerencsemix: kibővült, 16 oldalas tartalommal és vadonatúj köntösben várja a játékosokat.
Tovább

Megújult az online fogadási oldalunk

Kedves Játékosunk! Bizonyára már észrevette, hogy teljesen megújult online fogadási oldalunk, melyen mostantól Eurojackpotot is játszhat. Az új, modernebb megjelenés mellett még fontosabb, hogy számos kényelmi funkcióval is kiegészítettük oldalunkat.
Tovább

Ha nyár, akkor irány a Szerencsepart!

A nyár a pihenés, kikapcsolódás, a feltöltődés és a kaland időszaka. A sok napsütésben az emberi szervezet feltöltődik az egészséghez nélkülözhetetlen D-vitaminnal. De miért ne töltődhetnénk fel szerencsével is a július 17-én boltokba kerülő Szerencsepart sorsjeggyel?
Tovább

Pörgesd ki a szerencsédet!

Május 29-től kapható a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye, a Pörgettyű. A 300 forintért megvásárolható látványos sorsjegy fődíja 10 millió forint, amelyből kettő is található. A körkörös kaparási élménnyel további több mint 720 millió forintért mehet a játék.
Tovább

Értesüljön akcióinkról időben!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy kedvenc játéka eredményeiről, híreiről, valamint az akciókról és az akciós nyereményjegyzékekről gyorsan és kényelmesen értesülhessen.
Tovább

Később kezdődik a SzerencseSzombat

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a június 13-i SzerencseSzombat több sportesemény közvetítése miatt a megszokottnál később, 20:15-kor kezdődik a Duna Tv-n. Az időpont változás az Ötöslottó, a Joker és a Luxor játékok zárását nem érintik.
Tovább

Legyen szerencsénk máskor is!

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) 2014-ben megállapodást kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel a siketek és nagyothallók munkaerőpiacra történő sikeres beilleszkedésük érdekében. A közösen elindított pilot projekt keretében a Szerencsejáték Zrt. megnyitotta a sorsjegy árusi munkakört a siketek és nagyothallók számára, így két nagyothalló személyt alkalmaztak 6 hónapon át. A program sikerét is jól mutatja, hogy a zárást követően véglegesítették őket.
Tovább

Bakancslista sorsjegy

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amelyek még megvalósításra várnak. Sokan el is kezdték, vagy már össze is állították saját bakancslistájukat arról, hogy milyen kalandokat, élményeket szeretnének életük során átélni és megélni.
Tovább

Lottózók vasárnapi nyitva tartásáról

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló jogszabályi változások miatt 2015. március 15-től egyes helyeken változhat a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóinak és partner üzleteinek nyitva tartása.
Tovább

Társadalmilag felelős a lottótársaság

A Szerencsejáték Zrt. harmadik alkalommal mérettette meg magát a Social Label – Társadalmilag felelős vállalkozás minősítésen. A két ezüst minősítést, az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva, idén aranyra váltotta a nemzeti lottótársaság.
Tovább

Hol találja az eredményeket?

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2015. február 1-jétől a Szerencsejáték Zrt. az eredményközlést és a hivatalos nyereményjegyzékeket az alábbiak szerint jelenteti meg.
Tovább

Sorsjegyet sok szeretettel!

Nemcsak kapni jó, hanem adni is! Játékosaink rendszeresen ajándékoznak családtagjaiknak, szeretteiknek sorsjegyet ajándékba, vagy ajándék kísérőként különböző eseményekre, alkalmakra. Eddig ilyen sorsjegyünk csak az évek óta karácsony tájékán forgalomba kerülő Boldog karácsonyt! sorsjegy volt. Mostantól azonban az év minden fontos pillanatához szeretnénk alkalomhoz illő ajándékkal kedveskedni játékosainknak új termékünkkel, a Sok szeretettel! sorsjeggyel.
Tovább

Tájékoztatás sorsjegy zárásokról

A Szerencsejáték Zrt. ezúton tudatja, hogy a RUBIK KOCKA (83-001), NYERŐ NÉGYES (82-001), KABALA (81-001), FÁRAÓK KINCSE (64-007, -008), ÉDENKERT (79-001, -002), BALATON (84-001), ASTRO+TV (78-001, -002) sorsjegyek értékesítésének utolsó napja:
Tovább

December 12-ig látható a Szerencsefüggő fotókiállítás

Szerencsefüggőség néven indított fotópályázatot a Szerencsejáték Zrt. és a kArton Galéria közösen. Pályázni két témakörben lehetett: függőség és a szerencse pillanatai. A két kategóriába összesen közel 500 pályamű érkezett, melyeket Koltai Lajos, Keleti Éva és Winkler Nóra zsűrizett.
Tovább

„Boldog karácsonyt!” sorsjegyet ajándékba!

Eltelt egy újabb év, közeleg a karácsony, mindenki elkezdi összeállítani az ajándéklistáját, hogy szeretteinek mivel is tudna a közelgő ünnep alkalmával kedveskedni. Ennek a listának az összeállításához szeretne a Szerencsejáték Zrt. a limitált darabszámú Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegy ötletével hozzájárulni.
Tovább

Kőszegen adták fel az első Eurojackpot szelvényt

Hosszas készülődés után elindult az Eurojackpot játék Magyarországon. Az október 4.-i bevezetés napján az ország számtalan pontján próbálták ki az új, millió eurós főnyereményű játékot, az első szelvény feladója pedig egy kőszegi antikvárium vezetője lett.
Tovább

Hogyan zajlik az Eurojackpot sorsolása?

Hazai lottójátékaink esetében könnyű dolgunk van, ha a sorsolási műsorokról és azok közvetítéséről van szó. Ám nem ilyen egyszerű a helyzet egy nemzetközi lottójátékkal kapcsolatban, ami több országban is elérhető.
Tovább

Mikor és hol sorsolják a játékot?

Az Eurojackpot sorsolása hetente egy alkalommal, pénteken kelet-európai (magyarországi) idő szerint 21 óra és 22 óra között kerül megrendezésre Finnországban, Helsinkiben.
Tovább

Őszi változások

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy novemberben a sorsolási műsorokban az alábbi változások várhatóak:
Tovább

Meghosszabított szerencsejáték-kiállítás

Június 21-én, a Múzeumok Éjszakáján nyitotta meg kapuit a Pénzügyőr és Adózástörténeti Múzeum és a Szerencsejáték Zrt. közös kiállítása a meseszép szecessziós Schiffer-villában. A kiállítás olyan népszerűségnek örvend, hogy a szervezők október közepéig meghosszabbították a nyitva tartást.
Tovább

Betöltöttük a kettőszázadikat!

200. adását láthatják nézőink Szerencse Híradó című magazin műsorunknak. Mi történt ezalatt az idő alatt? Egyre látványosabbak lettünk, egyre többet utazunk és nincsen olyan területe az életnek, amiben ne fedeznénk fel a szerencsét!
Tovább

Balaton sorsjegy – sorsjegy jó ügyért

2014. július 18-án jelenik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye, a Balaton. A sorsjegy különlegessége az árkategóriájához képest kimagasló 10 millió forintos főnyereményein kívül az, hogy minden sorsjegy megvásárlásával a játékos a Siketvakok Országos Egyesületének tevékenységét támogatja.
Tovább

Szerencsefüggőség fotópályázat

A Szerencsejáték Zrt. a kArton galériával közösen, a tavalyi évben szervezett nagysikerű karikatúra pályázatot követően, idén országos e-fotó pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar fotósok részére, több témakörben és kategóriában, összesen 4,1 millió forint összdíjazással.
Tovább