Hírek

Újabb főnyereményekben gazdag lottóhétvége vár a szerencsésekre

Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.
Tovább

Exkluzív élő videóközvetítések a Tippmixprón

Az olasz után mostantól a spanyol és francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élőképes közvetítéssel lehet nyomon követni a Tippmixprón. Sőt, Magyarországon egyedüliként ingyenesen láthatók a kosárlabda Euroliga és az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL mérkőzései is.
Tovább

Bajnokok Ligája fordítások és bravúros FTC-siker az Oddskirály második hetében

A Tippmixpro új promóciójának, az Oddskirálynak a második szakaszában is rendkívül széles volt a fogadási lehetőségek tárháza, ráadásul BL- és EL-fordulót is rendeztek, ami rendre kiemelkedő fogadói figyelemmel bír. Sokan voltak, akik remekül éreztek meg egy-egy eseményhez kapcsolódó, meglepőnek tekinthető kimenetelt, így kockáztatásuk busásan kifizetődött.

Tovább

Továbbra is milliárdos tétek az Ötös- és Hatoslottón

16 hét halmozódás után sem született telitalálat a Szerencsejáték Zrt. legismertebb játékain, így tovább emelkedik az e heti várható főnyeremények összege. Míg a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, addig az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Tovább

Over 70 Thousand Celebrate September’s Super Concert Organised by the Hungarian National Lottery Company

Scandinavian Lottery, one of Hungary’s most popular lottery games, turned 20 this year. It was in honour of this anniversary that Szerencsejáték Zrt., the Hungarian National Lottery Company, organised the 2019 Super Concert. The event attracted a crowd of more than 70 thousand fans to celebrate with Canadian superstar Bryan Adams, along with Wellhello, one of the best-known Hungarian pop bands.

Tovább

Egymilliárd forintot meghaladó nyeremények az Ötös- és Hatoslottón

A 41. játékhéten ismét érdemes játszani, hiszen az Ötös- és Hatoslottó főnyereménye egyaránt egymilliárd forint feletti összeggel várja a játékosokat. Előbbi játék esetében a helyesen megtippelt öt szám 1,737 milliárd forintot, utóbbi játék telitalálata pedig 1,212 milliárd forintot ér. 

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2019. október 15-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Újabb befogadó játszótér nyitotta meg kapuit, ezúttal a XVIII. kerületi Herrich Károly téren - A nagysikerű „A játék összeköt!” program jövőre ismét folytatódik

Színes játékok sokasága, úgy, mint akadálymentes játszóvár, fészek körhinta, homokozó virág, csocsóasztal, vagy akár trambulin is várja a játszani vágyó ép és fogyatékossággal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program legújabb, Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a XVIII. kerületi Önkormányzat által, a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósulhatott meg. 

Tovább

A játék összeköt! program az újpesti gyermekekhez is elérkezett - Hetedik befogadó játszóterét adta át a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. Újpesten, befogadó játszótér-építési programjának mai állomásán nyitotta meg újabb közösségi terét, amelyen ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak együtt. A program hetedik létesítményét Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója, valamint Wintermantel Zsolt, Újpest Önkormányzat polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át az újpesti gyermekek számára. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg az ország több pontján.
Tovább

„A játék összeköt!” program Pécs városában is nagy sikernek örvendett

Újabb befogadó játszóteret adtak át a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program hatodik befogadó játszóterét Borbás Károly, a Szerencsejáték Zrt. Pécsi Értékesítési Régiójának vezetője, valamint Dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának polgármestere adta át Pécsett, a Makay István úton. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immár hatodik közösségi játéktere nyílt meg, a program azonban tovább folytatódik.

Tovább

Az elmúlt évek legnagyobb hazai koncertjén több mint hetvenezer ember ünnepelte a Skandináv lottó 20. születésnapját

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig több mint hetvenezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, mely az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít. Önfeledt szórakozás, közös éneklés a nyárutón: ilyen volt az idei Szuperkoncert.

Tovább

Minden, amit a szombati Szuperkoncertről tudni érdemes

Már csak egyetlen nap, és elérkezünk a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerthez. Vegyük sorra, hogy melyek a legfontosabb információk a holnapi Hősök terén zajló eseménnyel kapcsolatban.

Tovább

Újabb befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. – Sopronba ért „A játék összeköt!” program

Újabb befogadó játszótér került átadásra a Szerencsejáték Zrt. játszótér-építési programjának köszönhetően, amelyet ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen használhatnak. A játék összeköt! program legújabb játszóterét Knapp István, a Szerencsejáték Zrt. észak-dunántúli régióvezetője, valamint Dr. Fodor Tamás, Sopron város polgármestere adta át az Erzsébet-kertben. 2019-ben a Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésének köszönhetően immáron az ötödik inkluzív létesítmény nyílt meg.

Tovább

A játék összeköt! – Befogadó játszóteret adott át a Szerencsejáték Zrt. Józsefvárosban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Szerencsejáték Zrt. befogadó játszótér-építési programja, amelynek keretében ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára épít a nemzeti lottótársaság játszótereket országszerte. Dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója, valamint dr. Sára Botond, Józsefváros Önkormányzatának polgármestere sajtótájékoztató keretében adta át a VIII. kerületben található Cifra Palota elnevezésű befogadó játszóteret. A Szerencsejáték Zrt. kibővített társadalmi felelősségvállalási kezdeményezése során a 2018-ban átadott két játszótér mellett 2019-ben immár hat helyszínt nyit, illetve nyitott meg.
Tovább

Elindult a 20 éves Skandináv lottó születésnapi akciója

Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A kerek évforduló alkalmával – a Hősök terén megrendezésre kerülő Szuperkoncert mellett – igazán különleges akció várja a játékban résztvevőket, hiszen a milliós pénznyereményeken túl egy Audi A5 személygépkocsit is kisorsolnak. 
Tovább

Itt az ősz legújabb slágere: elindult az Aranybánya sorsjegy

Újabb sorsjeggyel bővíti kínálatát a Szerencsejáték Zrt., hiszen a mai naptól útjára indul az Aranybánya sorsjegy. A játék 50 milliós főnyereménye mellett további értékes nyereményeket kínál, közel 2 milliárd forint értékben. Az új sorsjegy ára 1000 forint.

Tovább

Közel 20 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

Megdőlhet minden korábbi magyar lottórekord, hiszen az előző játékhét során ismét nem született telitalálatos szelvény az Eurojackpoton, így tovább emelkedett a játék várható főnyereménye. Az e heti jackpot bruttó 61 millió euró, azaz 19,9 milliárd forint.
Tovább

Vizes világbajnokság – a sportfogadás tükrében

Két éve, a hazai rendezésű vizes világbajnokságon 2 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet szerzett Magyarország, míg a Tippmix és a Tippmixpro sportfogadói több százmillió forint nyereményt könyvelhettek el. Idén, Dél-Koreában már a nyíltvízi úszás során meglett az első magyar arany, és a remek tippekből ezúttal sincs hiány.

Tovább

A Szerencsejáték Zrt. negyedszerre is elnyerte a felelős játékszervezői nemzetközi minősítést

A Szerencsejáték Zrt. immár negyedik alkalommal kapta meg az európai lottótársaságokat tömörítő European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát.  A vállalat a független, külső értékelő auditor jelentésére alapozott vizsgálat minden részterületén szinte maximálisan, közel 100 százalékosan teljesített a megfelelőséghez szükséges 75 százalékos elvárt szinthez képest. A háromévente megújítandó nemzetközi elismerést a szervezet éves Közgyűlésén idén Antwerpenben vehette át a nemzeti lottótársaság.

Tovább

Tizenegyezer érintetthez jutott el a fogyatékossággal élők integrációjáért indított Adj Egy Ötöst! iskolai program

Közel száz iskolából jelentkeztek pályázattal idén a diákok a Szerencsejáték Zrt. által három éve elindított, Adj Egy Ötöst! nevű iskolai szemléletformáló programra. Az országossá bővült kezdeményezés célja, hogy a gyermekek minél fiatalabb korban találkozzanak a fogyatékosság ügyével, hiszen a gyermekkorban elkezdődött szemléletváltás folyamat nyújtja a leghatékonyabb eredményt. A nyertes pályaműveket ünnepélyes keretek között díjazták pénteken a Groupama Arénában több, mint 500 ép és fogyatékossággal élő gyermek részvételével.

Tovább

Összjáték a sportfogadás rajongóinak

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportfogadást kedvelők, most egy hónapon keresztül vehetnek részt a Tippmixpro legújabb nyereményjátékában, az Összjátékban. 
Tovább

Közeledik a nyár, kalandra fel!

Új sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata: május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegye, amely képzeletben a világ különböző tájaira repíti játékosait.
Tovább

Óriási nyereményt tartogat az Eurojackpot

A héten az elérhető maximális összeg a tét: bruttó 90 millió euró, azaz bruttó 29,1 milliárd forint! Ez az összeg a hazai lottójátékok tekintetében is a legnagyobb főnyereménynek számít.
Tovább

Ünnepi nyitvatartás

A Szerencsejáték Zrt. lottózói 2019. április 19-én (Nagypénteken) és 2019. április 21-én és 22-én (Húsvét vasárnap és hétfőn) zárva tartanak.

Tovább

Extrém magas összeg várja a játékosokat szombaton

Bár múlt vasárnap gazdára talált minden idők második legmagasabb Hatoslottó főnyereménye, a lottózás rajongói tovább izgulhatnak: az Ötöslottón az e heti várható főnyeremény 3 milliárd 773 millió forint, amely a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményének számít.

Tovább

A vb-ezüstérmes következik!

A nagyszombati 2-0-s vereség után vasárnap hazai pályán, Budapesten folytatják legjobbjaink a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőit. Marco Rossiék ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokságon története legjobb szereplésével ezüstérmet szerző Horvátország válogatottja lesz. A Tippmix ezúttal is számos fogadási lehetőséggel várja a játékosokat!

Tovább

Ázsiai piacok a Tippmix.hu-n!

Edukációs aloldallal bővült a Tippmix.hu szolgáltatásainak köre: a fogadási ajánlatban december óta elérhető, haladó játékosoknak szánt ázsiai hendikep és gólszám piacok könnyebb megértését segítve.

Tovább

Rajtolnak az Eb-selejtezők!

Március 21-én indul a nagy kaland: 55 ország részvételével megkezdőnek a kvalifikációs mérkőzések a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra. A magyar válogatott az E csoportban a vb-ezüstérmes Horvátországgal, a 2016-os Eb-elődöntős Wales csapatával, Szlovákiával és Azerbajdzsánnal küzd a kijutást érő első két helyért. Az első nagy csata Nagyszombatban vár Marco Rossi együttesére.

Tovább