Hírek

Óriási nyeremény az Ötöslottón

Az Ötöslottó főnyereménye február óta halmozódik, ezen a héten már 1 milliárd forint keresi gazdáját. Az óriásnyeremény apropójából utánanéztünk, milyen extrém kívánságokat lehetne ennyi pénzből teljesíteni.
Tovább

Ne dobja el szerencséjét!

Pályázzon az Ötöslottóval 2011. április 11.- május 7. között és nyerje meg a 20 éves Szerencsejáték Zrt. 20 millió forintos pénznyereményét vagy legyen szerencséje a húsz darab 2 millió forintos pénznyeremény egyikéhez!
Tovább

Április 2-án debütálnak játékosaink a megújult Luxor Show-ban

A megújult SzerencseSzombatban 2011. április 2-ától sztárvendégeink helyett ismét a pályázók közül sorsolt játékosoké a lehetőség! Igazán megéri jelentkezni, hiszen a Luxor stúdiójátékának megemelt fődíja 3 millió forint, a pályázási feltételek viszont változatlanok. Az Ötöslottó számhúzója továbbra is 1 millió forinttal lesz gazdagabb, ám az új műsorban már 25 jelölt kap esélyt arra, hogy a nyerőszámok kihúzásáért cserébe hazavigye ezt az összeget!
Tovább

A SzerencseSzombat eheti sztárvendégei: Caramel, a Black II Black és Besenyei Péter műrepülő világbajnok!

A megújult SzerencseSzombat 2011. március 26-án is óriási nyereményekkel és sztárvendégekkel várja nézőinket! A Luxor stúdiójátékában ezen a héten Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Caramel próbál szerencsét. Az elért nyereményt – mely immár akár 3 millió forint is lehet – többi sztárvendégünkhöz hasonlóan jótékony célokra fordítják. A zenéről és a fergeteges hangulatról Caramel mellett a Back II Black gondoskodik!
Tovább

A világ élvonalában a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. 2011. január 12-én elnyerte a World Lottery Association (WLA – Szerencsejáték Világszövetség) felelős játékszervezőknek járó elimerését. A világ 76 országát és 140 szerencsejáték szervező cégét képviselő, öt kontinenst felölelő nemzetközi szervezet döntését egy független, külső értékelő testület jelentésére alapozva hozta meg. A Szerencsejáték Zrt által elnyert minősítés a WLA keretrendszerében elérhető legmagasabb szintű elismerés.
Tovább

Jó ügyért játszik Mága Zoltán és Michelisz Norbert a SzerencseSzombatban

A megújult SzerencseSzombat 2011. március 19-én is óriási nyereményekkel és sztárvendégekkel várja a nézőket! A Luxor stúdiójátékában ezen a héten Mága Zoltán hegedűművész és Michelisz Norbert autóversenyző próbál szerencsét. A zenéről a Bikini együttes gondoskodik, a látványt pedig Kovács Péter freestyle foci világbajnok trükkjei garantálják.
Tovább

Puttón is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be, amely a Puttó játék esetén lehetővé teszi, hogy az interneten játszók önmaguk meghatározzák - limitálják -, hogy maximum mennyit akarnak költeni.
Tovább

Közlemény

Szerencsejáték Zrt. megerősíti, hogy a Szerencsi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat csalás bűntette gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Tovább

Februártól hétközi Totó és Góltotó

A Szerencsejáték Zrt. február közepétől bevezeti a hétközi Totót, megteremtve a lehetőséget annak, hogy az érdeklődők olyan, a Tippmixen is népszerű kupamérkőzések és bajnokságok (pl. Bajnokok Ligája, Európa Liga) labdarúgó mérkőzéseire is fogadhassanak, amelyeket hét közben játszanak.
Tovább

Új köntösben a Fáraók Kincse sorsjegy

Több mint egy évtizede, 2000 októberében jelent meg először Fáraók Kincse sorsjegy, mely már a kezdetekben a sorsjegy vásárlók egyik kedvence lett, s népszerűségét azóta is őrzi. Néhány tekintetben azonban meghaladta az idő, szükségessé vált a megújítása, hozzáillesztése a jelenlegi kínálati struktúrához.
Tovább

81 milliárd forintot vettek fel 2010-ben a szerencsések

Slusszpoénként is felfogható, hogy az év utolsó Ötöslottó sorsolásán, január 1-jén közel 900 milliós telitalálatos született. Méltó lezárásaként az évnek, hiszen a 2010. esztendő bővelkedett nyereményekben. Kisebbekben, nagyobbacskákban és egészen elképesztő összegűekben egyaránt. A játékosok, fogadók összesen 81 milliárd forint nettó nyereményt vettek fel (illetve váltak jogosulttá arra, hogy felvegyék).
Tovább

Mostantól 8 oldalon a SzerencseMix!

A 10. évfolyamát élő Szerencsemix mostantól 8 oldalon, vagyis az eddigihez mérten dupla terjedelemben készül. Ez lehetővé teszi, hogy – összhangban számos olvasónk igényével – bővebb, részletesebb és szakszerűbb, s a fogadásokat jobban segítő információkkal szolgáljuk ki Önöket.
Tovább

Ezer gyereket látott vendégül az Operaházban a Szerencsejáték Zrt.

Káprázatos balettelőadással ajándékozta meg a legtöbbet nélkülöző gyerekeket december 29-én a Szerencsejáték Zrt. és a Class FM. Ezer hátrányos helyzetű gyereket láttak vendégül a Magyar Állami Operaház Diótörő előadására, melynek főszerepét a világhírű balettművész, Aleszja Popova táncolta.
Tovább

Új sorsjegy - Jön a csillogó–villogó Gyémánt

November 26-án új sorsjeggyel gazdagodik a Szerencsejáték Zrt. kínálata, 300 forintos áron ettől fogva lesz kapható a Gyémánt fantázia névre keresztelt kaparós sorsjegy. A látványos kiállítású, kék és ezüst színekben csillogó, a gyémánt eleganciáját felidéző sorsjegy három egyszerű, de izgalmas játékkal szórakoztat és nyújt egyben jó esélyt a nyerésre.
Tovább

Tehetség vagy szerencse?

Tehetség vagy szerencse kérdése betörni a zenei életbe? Mi azt mondjuk, mindkettő. Tehetség és szerencse nélkül semmire sem mész. Az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. éppen ezért hirdeti meg könnyűzenei tehetségkutató sorozatát. December 1-jétől öt műfajban (rock/metál, elektronikus, világzene/népzene, hiphop/reggae/dancehall, dzsessz) várjuk a jelentkezéseket és nevezéseket.
Tovább

Gyorsabb lesz a nyeremények kifizetése

Az ember örül, ha nyer az Ötöslottón, Totón, Tippmixen, vagy bármely szerencsejátékon. Végeredményben ezért játszunk, s természetes igényünk, hogy szeretnénk mielőbb hozzájutni a nyereményünkhöz, zsebre vágni a ropogós bankókat.
Tovább

SzerencseHíradó az m1-en

Szeptember 16-án, csütörtökön a Teadélután befejező műsorszámaként háromnegyed 6 körül láthatják először a nézők a Magyar Televízió 1-es csatornáján (m1) a Szerencsejáték Zrt. új magazinműsorát, a Szerencsehíradót. A friss információkkal, érdekességekkel, hazai és nemzetközi hírekkel, színes anyagokkal teli magazin, Galán Géza műsorvezetésével ezt követően minden csütörtökön jelentkezik a fenti időpontban.
Tovább

A Kenóra is kiterjeszthető önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. - ez év áprilisában tett ígéretének megfelelően- folytatja a felelős játékszervezőként felajánlott önkorlátozási lehetőségek bővítését. A Tippmix és Tippmax mellett, az internetes fogadási rendszerben már a Kenónál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

2, 9, 11 - Interjú Koltai Róberttel

Koltai Róbert "Sose halunk meg" című filmklasszisa óta ismert a Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz, vagy másképpen a 2, 9, 11-es kombináció. Az augusztus 7-i Ötöslottó sorsoláson a szerencse ismét kegyeibe fogadta ezeket a számokat, és így - két másik szerencsés számmal kiegészülve - a 340 milliós telitalálathoz segítette a híres számsort megjátszó nyertest.
Tovább

Vezetőváltás a Szerencsejáték Zrt.-nél

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. 2010. június 25-i hatállyal kinevezte a Szerencsejáték Zrt. Igazgatóságát, és 2010. június 26-i hatállyal Dr. Szentpétery Kálmánt, aki a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját tölti be. Határoztak továbbá a Felügyelő Bizottság tagjairól is.
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. Európa legjobbjai között

A 72 európai lottótársaságot tömörítő Európai Állami Lottó és Totó Szövetség (EL)"Felelős játékszervezőnek" minősítette a Szerencsejáték Zrt-t, amely ezzel bekerült a legjobbaknak járó elismeréssel rendelkező 14 tagú európai élcsapatba. Az erről szóló tanúsítványt a barcelonai kongresszuson kapta meg a cég.
Tovább

Átadták a civil összefogással épült ökumenikus templomot Magyarföldön, a templom elkészültét a Szerencsejáték Zrt. 2 millió forinttal támogatta

11 hónapig épült, a padló május 4-én került a helyére. A templom nem pusztán egy épület, hanem jelképe egy közösség akaratának és annak, hogy az emberek egy közös cél érdekében össze tudnak fogni. Pedig Magyarföld egy parányi falu az Őrségben, ahol a földbirtokokat egykoron Bánffyak, Wesselényiek, Széchenyiek és Nádasdyak mondhatták magukénak, és ahol ma összesen negyvenen laknak és ház sincs több, mint 25. Öten vannak a gyerekek és több, mint 13 kilométert utaznak az iskoláig. Naponta éppen 6 kg kenyér és 35 zsemle fogy az egész faluban.
Tovább

Felelős játékszervezés - önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. április 26-tól induló új szolgáltatása a Tippmax fogadóknak lehetővé teszi, hogy még a fogadásaik megtétele előtt önmaguk meghatározzák, hogy maximum mennyit akarnak költeni.(limit)
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. az egészségügyért - HOGY MINDENKI NYERJEN

Április 14-én, déli 12 órakor működés, azaz műtét közben mutatták be azt az urológiai ultrahang készüléket, amelyet a Szerencsejáték Zrt. adományozott 5 millió forint értékben az Urológiai osztály Noszkay Aurél Alapítványának kérésére a Szent János Kórháznak. A meghívottak egy daganat eltávolítása közben győződhettek meg a ma csak itt alkalmazott eljárás és az ehhez szükséges ultrahang készülék hasznosságáról.
Tovább

Sorsjeggyel nyer a természet!

A Szerencsejáték Zrt. az idei év újdonságaként olyan sorsjegyet vezet be, melyen hazai védett állatok találhatók. A sorsjegy megvásárlásával a vásárló a WWF Magyarország természetvédelmi szervezet magyarországi tevékenységét támogatja.
Tovább

Speciális EKG készülék a dorogi járóbeteg szakrendelésen

A 45 ezer beteget ellátó Dorogi Szent Borbála Szakorvosi Rendelő a Szerencsejáték Zrt.-től kapott 3,5 millió forintos adományából olyan EKG készüléket vásárolt, amely fizikai terhelés közben méri a szív hullámait, azaz segíti a "néma veszély" felfedezését.
Tovább

A játékfüggőség társadalmi és egyéni kockázatai

A felmérés szerint a 18 éves és annál idősebb magyar lakosság 1,2%-a szerencsejáték-függő, azaz kb. 100 000 ember, további 5,7% pedig mérsékelt rizikófaktorú szerencsejátékos. Soha ilyen nagy mintán végzett vizsgálat nem készült korábban. Most először a Szerencsejáték Zrt. adott megbízást az IPSOS Véleménykutató Zrt.-nek, hogy egy komoly, 10 000 fős országos vizsgálatban mérje fel a szerencsejáték függőség magyarországi helyzetét és az egyes játékok hatását.
Tovább

4,5 millió forinttal Balatonfüred kultúrájáért

Idén lesz ötödik éve, hogy Balatonfüred városának kulturális életét és fejlődését támogatja a Szerencsejáték Zrt. 20 könyv megjelenését összesen 3,5 millió forinttal, a 2010-s év 4 jeles eseményének életre hívását további 1 millió forinttal segítette a Társaság.
Tovább

Romaversitas - Az alapítványt 16 millió forinttal támogatta a Szerencsejáték Zrt.

Ugyanannyit kell-e tanulnia annak az egyetemistának, aki értelmiségi családban nőtt fel, akit már kisdiákként nyelvórákra küldtek, aki a szülei beszélgetését hallgatva már egy hétköznapi vacsora közben gyerekkorában is észrevétlenül tanult, mint annak a fiatalnak, aki mélyszegénységből, iskolázatlan családból indulva jutott el saját erejéből az egyetemre?
Tovább