Hírek

Itt a vendég, hol a szelvény?

Mindig is mondtam: egy kis kozmetikázás mindent megold. Ezt annyira komolyan gondoltam, hogy hivatásomnak is ezt a szakmát választottam, mert imádok mindent „megjavítani”, és ez nem csak a külsőre vonatkozik. Az én szakmámban, ha az ember nem ápolja a vendég lelkét, akkor nem végzi jól a munkáját. Mert mindenkit meg kell hallgatni, és ha kell, segíteni! :)
Tovább

Tájékoztatás

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club támogatási kérelmével kapcsolatban a média által sajnálatosan „titkosításra irányuló”-nak aposztrofált döntés a vonatkozó jogszabályi rendelkezés és nem pedig Társaságunk egyéni mérlegelése nyomán született.
Tovább

Tanácsok játékosaink számára

Jóllehet, a magyarországi média az utóbbi években hangsúlyos figyelmet fordított a különféle internetes csalások, csalási trükkök bemutatására, és számba vette a hatékony védekezés módozatait is, mégis sokan újra és újra áldozatul esnek az emberek jóhiszeműségét kihasználó lelkiismeretlen bűnözőknek, bűnöző csoportoknak. A Szerencsejáték Zrt.-től is számos esetben kérnek felvilágosítást a játékosok, ha nagyobb lottónyereményről kapnak ismeretlen e-mail címről értesítést, miközben az adott játéknak nem is voltak résztvevői, vagy hasonlóan gyanús e-mailben személyes adatok megerősítésére, esetleg egyenlegük feltöltésére szólítják fel őket.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás az Ügyfélszolgálaton

Játékosaink igényeinek megfelelően 2012. november 12-től a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 7-19 óra között, szombaton 8-16 óra között áll majd az ügyfelek rendelkezésére.
Tovább

Ki takarít itt? Ki takarít ott?

Tavaszi nagytakarítás? Az már rég a múlté! Persze szép is lenne, ha egy évben csak egyszer kellene irtani a koszt, de sajnos minden héten egy újabb csata kezdődik!
Tovább

Szerencse Szombat időpont változás

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Szerencse Szombat televíziós show-műsor november 17-i adása a megszokottól eltérően korábbi időpontban kerül képernyőre.
Tovább

Boldog karácsonyt! sorsjegy – a beteg gyermekekért

Közkívánatra ismét kapható a Szerencsejáték Zrt. értékesítő hálózatában a tavaly nagy sikert aratott „Boldog karácsonyt!” sorsjegy újabb változata. A Társaság az idei évben is a súlyos betegségben szenvedő gyermekek táborozását szervező Bátor Tábor Alapítvány javára ajánlja fel a sorsjegyek eladásából származó bevétel 1százalékát.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es, ATM-es fogadási rendszer 2012. október 28-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnalban, a téli időszámítás szerint 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Szelvénykeresés desszertre

Őszinte leszek: különösebben nem rajongok a romantikus filmekért, de ha a mai délutánt filmben látnám, biztos mosolyogva nézném végig! Mert ez a show rólam szólt, legalábbis ami az előkészületeket illeti.
Tovább

Változások az Astro+TV sorsolásban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 1-jén a TV2 csatorna Mokka című műsora és az ebben közvetített Astro+TV sorsolás elmarad.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat műsorában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy november 17-én az m1 csatornán a Szerencse Szombat műsor sugárzására a megszokottól eltérő időpontban, 18:03 óra körül kerül sor, a Forma 1 időmérő futamának közvetítése miatt.
Tovább

Megvannak a Szerencse Plusz Hőstörténet kvíz játék nyertesei!

A kvíz játék főnyereményének nyertese a nyeremény pólón kívül főszerepet kap a képregény következő epizódjában, valamint feldobjuk a Facebook-oldalát egy profil- és borítóképpel! 200 szerencsés nyertes pedig hamarosan kézhez kapja az egyedi tervezésű design pólóját.
Tovább

Osztály, jövök!

Ez velem történik? Aligha! Ó, de mégis, és ráadásul az iskola első napján! Jaj, ne értsd félre, már nem vagyok diák, de mindig mondják, hogy a kamaszos lelkesedésemet megőriztem, főleg ha a tanításról van szó.
Tovább

Változások a Szerencse Szombat programjában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a heti Luxor sorsoláshoz kapcsolódó stúdiójáték 2012. szeptember 29-én befejeződik. Ennek megfelelőn a játékosok 2012. szeptember 22-ig pályázhatnak a Luxor stúdiójátékra.
Tovább

Beköszöntött az ősz, ideje akcióba lépni!

Játsszon 2012. szeptember 10-15. között bármely napon akciós Ötöslottót, Hatoslottót, Kenót vagy Luxort a szenzációs különnyereményekért! A SzerencsePlusz akcióban összesen közel 60 millió forint vár gazdára.
Tovább

Ötlépésnyire álmai autójától

A Buksza tavaly jött, látott és győzött: a sorsjegy izgalmas játékot és nagyszerű nyereményeket kínál, így villámgyorsan a játékosok egyik kedvencévé vált. Most azonban akkor sem kell csüggednie, ha a bankjegy alakú kaparófelületek egyike sem rejt nyereményt: a Buksza akciójában 5 nyeretlen sorsjeggyel ugyanis megnyerheti álmai autóját vagy a pénznyeremények egyikét!
Tovább

Olimpiai csúcs - Közel egymilliárdos forgalom a Tippmixen

Az olimpia hajrájában sportolóink mellett a spotfogadók is kitettek magukért: a tippmixelők tétjei a 32. héten összességében meghaladták a 976 millió forintot. A fogadási események közül néhány „világszámnak” tekinthető összecsapás mellett kitüntetett érdeklődés mutatkozott a magyar érdekeltségű mérkőzések iránt.
Tovább

Legyél Te is képregényhős!

Most teljesülhet az álmod, és igazi képregényhős válhat belőled! Ha figyelemmel kíséred a Szerencsecsapat tagjainak kalandjait, nem lesz nehéz dolgod.
Tovább

Változások az augusztusi ünnepnapon

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói az augusztusi ünnepnapon, 2012. augusztus 20-án, hétfőn, zárva tartanak.
Tovább

Tengeri kincskeresés

Jó lenne egy kicsit sétálni a homokban, gyűjtögetni az üres kagylókat, úszni egyet a halak között? A tenger szépségei az őszi hónapokban a lottózókban is megjelennek: új sorsjegyünk épp ezt a varázslatos hangulatot idézi meg.
Tovább

Játsszon a napos megyében!

Csongrád megye az ország egyik legnaposabb vidéke, ezen a nyáron azonban nem csak a napsütés aranyozhatja be a vakációt abban a megyében! A forró hangulatról a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban sem kell lemondani, akciós nyeremények keresik ugyanis a gazdájukat.
Tovább

Változások a SzerencseHíradóban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az m1 csatornán a SzerencseHíradó műsor sugárzására augusztus 2-án és 9-én a megszokottól eltérő időpontban, délelőtt 9:15-kor kerül sor.
Tovább

Sorra szépülnek a lottózók

Megállíthatatlanul szépülnek a Szerencsejáték Zrt. lottózói országszerte. Az első, Oktogon téri lottózó után több vidéki fogadóiroda is új formát öltött kívül-belül.
Tovább

Változások az Olimpia idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az Olimpia miatt 2012. július 28-án, augusztus 4-én és augusztus 11-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább

A rózsaszín labda

Néha csalódni kell az emberekben ahhoz, hogy aztán újra bízhassunk bennük. Sokszor egy gesztus többet ér minden pénznél, de tudni kell értékelni is, amit kapunk.
Tovább

Számoljunk le a babonával!

A Péntek13 évszázadokkal ezelőtti babonáknak köszönheti kettős hírét. Sokan a mai napig óvatosságból inkább elhalasztják aznapi programjukat, egyre többen azonban szerencsenapként tekintenek a különleges dátumokra.
Tovább

Az akaraterő diadala

Vannak, akikre igazságtalan csapást mér a sors. De akik igazán erősek, azok még ekkor is képesek új erőre kapni, és csodákat véghezvinni.
Tovább

Fáklyás váltófutás Sziget jegyért

Még néhány hét és Londonba ér az olimpiai láng, de már most felpöröghetsz a 20. Sziget Fesztivál jegyeiért folyó versenyben, mert a mai napon elstartolt a Lottóolimpia. A lényeg a játék, a sportszerűség és egy kis szerencse.
Tovább

Jelentkezett a Hatoslottó milliárdos nyertese

Néhány hete milliárdos szerencse érte egy játékosunkat: megnyerte a Hatoslottón 16 hétig halmozódó, több mint 1 milliárd 491 millió forintos főnyereményt. Exkluzív információk a szerencsés nyertesről.
Tovább

Te is szuperarc vagy?

Elképzelted már, milyen lehet egy szuperhős bőrébe bújni? Ha igen, akkor ideje, hogy nekünk is megmutasd, ha pedig még nem, akkor most próbáld ki velünk! A játéknak természetesen tétje is van, nem is akármilyen: a legötletesebb szuperhős akár egy Samsung okostelefonnal is gazdagabb lehet a Szerencsejáték Zrt. játékában!
Tovább

Gyémántcipőt vagy burgonyát?

Egy híján 450 telitalálatot jegyez eddig az Ötöslottó története. Az, aki a jubileumi győzelemmel büszkélkedhet, a jackpot jelenlegi nagyságát tekintve az eddigi második legnagyobb nyeremény boldog tulajdonosa lehet.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás a Labdarúgó Eb alatt a pécsi régióban

A Szerencsejáték Zrt. örömmel tájékoztatja játékosait, hogy a Labdarúgó Eb ideje alatt 2012. június 4-től július 1-ig tartó időszakban a Pécsi Értékesítési Régió kilenc lottózója hosszabbított nyitva tartással várja az eseményekre fogadni kívánó játékosokat:
Tovább

Hosszabb nyitva tartás nyáron az üdülőhelyeken

Örömmel tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a nyári szezonális időszakban (június 4 - szept.1. között) az üdülőhelyeken működő alábbi lottózók hosszabbított nyitva tartással állnak vásárlóink rendelkezésére.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Pünkösdi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a pünkösdi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik:
Tovább

Ön mire költené?

Varázslatos nyeremények várják ezen a héten is azokat, akik kitöltik a lottószelvényeket! Az Ötöslottó történetének második legnagyobb hazavihető összege 3 milliárd 370 millió forint, a Hatoslottón pedig 1 milliárd 477 millió forint keresi gazdáját.
Tovább

Kocsis Tibi zsűrizett

Lezajlott a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. és az A38 hajó közös zenei tehetségkutató versenyének világzenei döntője is.
Tovább

Változások a Futball Eb idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Futball Eb miatt 2012. június 9-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább

Folytatódik a menetelés

Újabb 150 millióval gyarapodott az Ötöslottó főnyereménye. Ezen a héten már 3 milliárd 200 millió forintért játszhatunk. Minden idők második legnagyobb összege lehet ez, már ha sikerül valakinek egyedüliként eltalálnia azt a bizonyos öt számot, amit szombaton kisorsolnak.
Tovább

Adjon esélyt a szerencsének!

Hiába tette meg a Milliomost keresünk csapata 2012.május 2-án a Budapest-Kaposvár távot, és hiába kutatta elszántan a potenciális milliomosokat a városban, szégyenszemre teli bukszával kellett visszatérniük a bázisra.
Tovább

Rekordnyeremények hétvégéje

Minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó nyereménye keresi szerencsés gazdáját! Ön tudna mit kezdeni 3 milliárd 50 millió forinttal? Sokan el sem tudják képzelni, mekkora összeg ez...
Tovább

Megújult az Oktogon téri lottózó

Kívül-belül új formát öltött az Oktogon téri lottózó, amely 2012. április 24-től ismét várja a játékosokat Budapesten. Az átalakítás eredményeképpen ez az első lottózó az országban, amely a Szerencsejáték Zrt. tavaly kialakított új arculati elemeit viseli magán.
Tovább

Már nagyon várjuk!

A november óta halmozódó jackpot, a 2 883 millió forint a magyar szerencsejáték történetében a negyedik legnagyobb nyeremény. És ezt talán valaki most szombaton megnyeri. Hihetetlen, igaz?
Tovább

Ünnepi változások május 1-jén

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a május 1-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Most érdemes játszani!

Az Ötöslottó főnyereménye egyre gyűlik: 21 heti halmozódás után ezen a héten minden idők negyedik legnagyobb nyereményéért – 2 milliárd 730 millió forintért – lehet játékba szállni.
Tovább

Túl a milliárdon

28 millió, mint „aprópénz”… Nehéz elképzelni azt az élethelyzetet, amiben így gondolkodhatunk.
Tovább

Milliomost keresünk!

Bár nem szokás megállni, ha valaki csak úgy leszólít minket, most érdemes lesz nyitott szemmel járni az utcán.
Tovább

Új jelzések segítik a játékosokat

Már nem csupán a lottózókban köszönhet rá játékosainkra a szerencse – gondolná például, a leghatalmasabb nyeremények alig egy SMS-nyire vannak Öntől? Pedig ez is lehetséges!
Tovább

Hol a szelvény? Játékos keresgélés – értékes nyereményért

Április 10-én új, izgalmas nyereményjátékot indított a Szerencsejáték Zrt. saját hivatalos Facebook oldalán, illetve a www.holaszelveny.hu oldalon: a vállalkozó szellemű játékosok különböző történetek főhőseinek segíthetnek megtalálni ismeretlen helyen rejtőző lottószelvényeiket.
Tovább

Szerencsecsapat a milliós nyereményekért

Nem kevés tervezést és felkészülést igényelt a Szerencsejáték Zrt. legújabb reklámfilmjének elkészítése. A cég olyan reklámfilmeket készített a havi akciók népszerűsítésére, amelyekben több, akciófilmekből is ismert elem van.
Tovább

Lottólázban ég az ország

Ha ezen a héten sem lesz telitalálat, könnyen újraírhatjuk a TOP3-at. November óta halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, a héten már több mint 2 és fél milliárd forint a tét. A nagy számok apropóján sorra vettük az Ötöslottóhoz kapcsolódó érdekességeket.
Tovább

Akcióban a hősök

Áprilisban színre lép a vörös ruhás bombanő, a bájos egyiptomi hercegnő, a sármos titkos ügynök és egy igazi viking, akinek marcona külseje érző szívet takar!
Tovább

55 éves az Ötöslottó

Egy kormányhatározat alapján 55 éve – tíz évvel a Totót követően – kapott zöld utat hazánkban a lottó nevű számsorsjáték.
Tovább

Eltűnt a lottózó a Corvin közből

A budapesti Corvin sétány környékén élők furcsa dologról számolhattak be néhány hete: a lakásuk közelében „felépült” egy lottózó, majd néhány nap után nyom nélkül eltűnt.
Tovább

Fla5h újratöltve

Az m1 tévécsatorna 2012. március 31-én, 21 óra 50 perckor tűzi műsorára a korábban három részes sorozat formájában már megismert sztorit Ottóról, a Fla5h című film illegális szerencsejátékokba bonyolódó kicsit meggondolatlan, de a kreatív megoldásokra nyitott figurájáról.
Tovább

Húsvéti változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a húsvéti ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Irány London az 55 éves Ötöslottóval!

Idén márciusban a tavasz érkezésével együtt egy fontos dátumot is ünneplünk: 55 éves lett az egyik legrégebbi és egyik legkedveltebb játékunk, az Ötöslottó. Az évforduló alkalmából születésnapi akcióval várjuk játékosainkat.
Tovább

Ma is szól az 54 éves Lottó-zenekombinát

Kifogástalan állapotban várja a műszaki ritkaságok iránt érdeklődő látogatókat Verőcén, az Öreg Rádiók Múzeumában az a zenekombinát, melyet az 1958-ban tartott tárgynyeremény sorsolást követően egy budapesti házaspár vehetett birtokba.
Tovább

Ünnepi változások március 15-én

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a március 15-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Nyeretlenből fődíj: Seat Leon-t ért a 10 sorsjegy

2012. január 9. és február 5. között ismét új nyerési esélyt kaptak a Black Jack kevésbé szerencsés kézzel kaparó játékosai, 10 darab nyeretlen sorsjegy beküldésével ugyanis értékes pénznyereményekre és fődíjként egy Seat Leon típusú személygépkocsira pályázhattak.
Tovább

Újra Kenó találkozó

2012. február 13-tól megújult szabályok szerint lehet játszani a Kenót. A változás minden bizonnyal sok kérdést vet föl a játékosokban és azokban is, akik eddig csak kacérkodtak a játékkal, hamarosan azonban a játék és a sorsolás szakértőinek szegezhetik ezeket!
Tovább

Különös látogatók az Ötöslottó stúdióban

Egy isaszegi játékos örvendhetett a szerencséjének a 2012. február 11-én tartott Ötöslottó sorsoláson. Neki jutott a feladat, és az érte járó egymillió forintos jutalom, hogy a gépi számhúzó berendezésben elhelyezett 90 számgolyót egy mesteri gombnyomással mozgásba hozza.
Tovább