Hírek

A rózsaszín labda

Néha csalódni kell az emberekben ahhoz, hogy aztán újra bízhassunk bennük. Sokszor egy gesztus többet ér minden pénznél, de tudni kell értékelni is, amit kapunk.
Tovább

Számoljunk le a babonával!

A Péntek13 évszázadokkal ezelőtti babonáknak köszönheti kettős hírét. Sokan a mai napig óvatosságból inkább elhalasztják aznapi programjukat, egyre többen azonban szerencsenapként tekintenek a különleges dátumokra.
Tovább

Az akaraterő diadala

Vannak, akikre igazságtalan csapást mér a sors. De akik igazán erősek, azok még ekkor is képesek új erőre kapni, és csodákat véghezvinni.
Tovább

Fáklyás váltófutás Sziget jegyért

Még néhány hét és Londonba ér az olimpiai láng, de már most felpöröghetsz a 20. Sziget Fesztivál jegyeiért folyó versenyben, mert a mai napon elstartolt a Lottóolimpia. A lényeg a játék, a sportszerűség és egy kis szerencse.
Tovább

Jelentkezett a Hatoslottó milliárdos nyertese

Néhány hete milliárdos szerencse érte egy játékosunkat: megnyerte a Hatoslottón 16 hétig halmozódó, több mint 1 milliárd 491 millió forintos főnyereményt. Exkluzív információk a szerencsés nyertesről.
Tovább

Te is szuperarc vagy?

Elképzelted már, milyen lehet egy szuperhős bőrébe bújni? Ha igen, akkor ideje, hogy nekünk is megmutasd, ha pedig még nem, akkor most próbáld ki velünk! A játéknak természetesen tétje is van, nem is akármilyen: a legötletesebb szuperhős akár egy Samsung okostelefonnal is gazdagabb lehet a Szerencsejáték Zrt. játékában!
Tovább

Gyémántcipőt vagy burgonyát?

Egy híján 450 telitalálatot jegyez eddig az Ötöslottó története. Az, aki a jubileumi győzelemmel büszkélkedhet, a jackpot jelenlegi nagyságát tekintve az eddigi második legnagyobb nyeremény boldog tulajdonosa lehet.
Tovább

Hosszabb nyitva tartás a Labdarúgó Eb alatt a pécsi régióban

A Szerencsejáték Zrt. örömmel tájékoztatja játékosait, hogy a Labdarúgó Eb ideje alatt 2012. június 4-től július 1-ig tartó időszakban a Pécsi Értékesítési Régió kilenc lottózója hosszabbított nyitva tartással várja az eseményekre fogadni kívánó játékosokat:
Tovább

Hosszabb nyitva tartás nyáron az üdülőhelyeken

Örömmel tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a nyári szezonális időszakban (június 4 - szept.1. között) az üdülőhelyeken működő alábbi lottózók hosszabbított nyitva tartással állnak vásárlóink rendelkezésére.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Pünkösdi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a pünkösdi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik:
Tovább

Ön mire költené?

Varázslatos nyeremények várják ezen a héten is azokat, akik kitöltik a lottószelvényeket! Az Ötöslottó történetének második legnagyobb hazavihető összege 3 milliárd 370 millió forint, a Hatoslottón pedig 1 milliárd 477 millió forint keresi gazdáját.
Tovább

Kocsis Tibi zsűrizett

Lezajlott a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. és az A38 hajó közös zenei tehetségkutató versenyének világzenei döntője is.
Tovább

Változások a Futball Eb idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Futball Eb miatt 2012. június 9-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább

Folytatódik a menetelés

Újabb 150 millióval gyarapodott az Ötöslottó főnyereménye. Ezen a héten már 3 milliárd 200 millió forintért játszhatunk. Minden idők második legnagyobb összege lehet ez, már ha sikerül valakinek egyedüliként eltalálnia azt a bizonyos öt számot, amit szombaton kisorsolnak.
Tovább

Adjon esélyt a szerencsének!

Hiába tette meg a Milliomost keresünk csapata 2012.május 2-án a Budapest-Kaposvár távot, és hiába kutatta elszántan a potenciális milliomosokat a városban, szégyenszemre teli bukszával kellett visszatérniük a bázisra.
Tovább

Rekordnyeremények hétvégéje

Minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó nyereménye keresi szerencsés gazdáját! Ön tudna mit kezdeni 3 milliárd 50 millió forinttal? Sokan el sem tudják képzelni, mekkora összeg ez...
Tovább

Megújult az Oktogon téri lottózó

Kívül-belül új formát öltött az Oktogon téri lottózó, amely 2012. április 24-től ismét várja a játékosokat Budapesten. Az átalakítás eredményeképpen ez az első lottózó az országban, amely a Szerencsejáték Zrt. tavaly kialakított új arculati elemeit viseli magán.
Tovább

Már nagyon várjuk!

A november óta halmozódó jackpot, a 2 883 millió forint a magyar szerencsejáték történetében a negyedik legnagyobb nyeremény. És ezt talán valaki most szombaton megnyeri. Hihetetlen, igaz?
Tovább

Ünnepi változások május 1-jén

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a május 1-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Most érdemes játszani!

Az Ötöslottó főnyereménye egyre gyűlik: 21 heti halmozódás után ezen a héten minden idők negyedik legnagyobb nyereményéért – 2 milliárd 730 millió forintért – lehet játékba szállni.
Tovább

Túl a milliárdon

28 millió, mint „aprópénz”… Nehéz elképzelni azt az élethelyzetet, amiben így gondolkodhatunk.
Tovább

Milliomost keresünk!

Bár nem szokás megállni, ha valaki csak úgy leszólít minket, most érdemes lesz nyitott szemmel járni az utcán.
Tovább

Új jelzések segítik a játékosokat

Már nem csupán a lottózókban köszönhet rá játékosainkra a szerencse – gondolná például, a leghatalmasabb nyeremények alig egy SMS-nyire vannak Öntől? Pedig ez is lehetséges!
Tovább

Hol a szelvény? Játékos keresgélés – értékes nyereményért

Április 10-én új, izgalmas nyereményjátékot indított a Szerencsejáték Zrt. saját hivatalos Facebook oldalán, illetve a www.holaszelveny.hu oldalon: a vállalkozó szellemű játékosok különböző történetek főhőseinek segíthetnek megtalálni ismeretlen helyen rejtőző lottószelvényeiket.
Tovább

Szerencsecsapat a milliós nyereményekért

Nem kevés tervezést és felkészülést igényelt a Szerencsejáték Zrt. legújabb reklámfilmjének elkészítése. A cég olyan reklámfilmeket készített a havi akciók népszerűsítésére, amelyekben több, akciófilmekből is ismert elem van.
Tovább

Lottólázban ég az ország

Ha ezen a héten sem lesz telitalálat, könnyen újraírhatjuk a TOP3-at. November óta halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, a héten már több mint 2 és fél milliárd forint a tét. A nagy számok apropóján sorra vettük az Ötöslottóhoz kapcsolódó érdekességeket.
Tovább

Akcióban a hősök

Áprilisban színre lép a vörös ruhás bombanő, a bájos egyiptomi hercegnő, a sármos titkos ügynök és egy igazi viking, akinek marcona külseje érző szívet takar!
Tovább

55 éves az Ötöslottó

Egy kormányhatározat alapján 55 éve – tíz évvel a Totót követően – kapott zöld utat hazánkban a lottó nevű számsorsjáték.
Tovább

Eltűnt a lottózó a Corvin közből

A budapesti Corvin sétány környékén élők furcsa dologról számolhattak be néhány hete: a lakásuk közelében „felépült” egy lottózó, majd néhány nap után nyom nélkül eltűnt.
Tovább

Fla5h újratöltve

Az m1 tévécsatorna 2012. március 31-én, 21 óra 50 perckor tűzi műsorára a korábban három részes sorozat formájában már megismert sztorit Ottóról, a Fla5h című film illegális szerencsejátékokba bonyolódó kicsit meggondolatlan, de a kreatív megoldásokra nyitott figurájáról.
Tovább

Húsvéti változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a húsvéti ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Irány London az 55 éves Ötöslottóval!

Idén márciusban a tavasz érkezésével együtt egy fontos dátumot is ünneplünk: 55 éves lett az egyik legrégebbi és egyik legkedveltebb játékunk, az Ötöslottó. Az évforduló alkalmából születésnapi akcióval várjuk játékosainkat.
Tovább

Ma is szól az 54 éves Lottó-zenekombinát

Kifogástalan állapotban várja a műszaki ritkaságok iránt érdeklődő látogatókat Verőcén, az Öreg Rádiók Múzeumában az a zenekombinát, melyet az 1958-ban tartott tárgynyeremény sorsolást követően egy budapesti házaspár vehetett birtokba.
Tovább

Ünnepi változások március 15-én

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a március 15-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Nyeretlenből fődíj: Seat Leon-t ért a 10 sorsjegy

2012. január 9. és február 5. között ismét új nyerési esélyt kaptak a Black Jack kevésbé szerencsés kézzel kaparó játékosai, 10 darab nyeretlen sorsjegy beküldésével ugyanis értékes pénznyereményekre és fődíjként egy Seat Leon típusú személygépkocsira pályázhattak.
Tovább

Újra Kenó találkozó

2012. február 13-tól megújult szabályok szerint lehet játszani a Kenót. A változás minden bizonnyal sok kérdést vet föl a játékosokban és azokban is, akik eddig csak kacérkodtak a játékkal, hamarosan azonban a játék és a sorsolás szakértőinek szegezhetik ezeket!
Tovább

Különös látogatók az Ötöslottó stúdióban

Egy isaszegi játékos örvendhetett a szerencséjének a 2012. február 11-én tartott Ötöslottó sorsoláson. Neki jutott a feladat, és az érte járó egymillió forintos jutalom, hogy a gépi számhúzó berendezésben elhelyezett 90 számgolyót egy mesteri gombnyomással mozgásba hozza.
Tovább

Változások a LottózoM alkalmazásban

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. a LottózoM mobiltelefonos alkalmazás további támogatását, illetve frissítését 2012. február 13-tól megszüntette.
Tovább

Az ékszerdoboz

Január 27-től új, több tekintetben is különleges termékkel bővült a Szerencsejáték Zrt. sorsjegy kínálata.
Tovább

Túl a milliárdon

Az Ötöslottó eheti sorsolásán 1 milliárd 30 millió forintos főnyeremény érhető el. A játék történetében ez a huszadik olyan alkalom, amikor a jackpot átlépte a milliárdos lélektani- és álomhatárt.
Tovább

Péntek 13. Dupla esély - megduplázva!

Jónak ígérkezik az évkezdet! Január második hete a hétfőtől szombatig tartó, Megduplázzuk esélyét szlogenű különsorsolásos akció jegyében telik el. S mert az idei naptár úgy alakul, hogy rögtön az év első hónapjának 13. napja péntekre esik, a Szerencsejáték Zrt. emellett sem mehet el „szótlanul”.
Tovább

Meglepetésekkel teli évzárás Tippmix-fronton

Az óév utolsó, 52. játékhete a Tippmix-ajánlatunkban amolyan „idény végi formát” mutatott, és újra bebizonyosodott, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, vagyis a Premier League-ben bármi megtörténhet.
Tovább

A Barcelona kiütéses sikerére érdemes volt fogadni

Tippmix-ajánlatunk 51. játékhete megint az FC Barcelona álomszerű csapatjátékától volt hangos, hiszen fogadóink a heti legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő listánk alapján a katalán sztárcsapat 2011-es esztendőben vívott utolsó mérkőzésével söpörték be a legtöbbet.
Tovább

Év végi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a szilveszteri, újévi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Karácsonyi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a karácsonyi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Az ’El Clásico’ mindent vitt

A mögöttünk hagyott 49. játékhét fogadási kínálata láttán jó előre lehetett sejteni, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának örökrangadója, az ’El Clásico’, vagyis a Real Madrid – Barcelona párharc lesz majd a legnépszerűbb események listájának éllovasa.
Tovább

Köszönjük a segítséget!

A Szerencsejáték Zrt. 2012 tavaszán debütáló sorsjegye, az Állati Sztárok sorozat minden eladott darabja után 1-1 forinttal támogatja a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületet és a Tappancs Állatvédő Alapítványt.
Tovább

Válogatottunk megint listavezető helyeken

Ahogy az lenni szokott – minden egyes pályára lépésük alkalmával – a magyar labdarúgó-válogatott a 45. játékhét alkalmával is vezeti a két legfontosabb rangsorát heti összefoglalónknak.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es fogadási és pályázati rendszer 2011. október 30-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnal 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Boldog karácsonyt!

Október 28-án új, nemes és humánus célokat is szolgáló sorsjeggyel jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.
Tovább

A német válogatottakban érdemes volt bízni

A 41. játékhét elején értek véget a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, így nem jelenthet általános meglepetést az a tény sem, hogy a legnépszerűbb események rangsorában két válogatott összecsapás szerepel az első helyeken.
Tovább