Hírek

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Már a Luxoron is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be; az internetes fogadási rendszerben a Tippmix, a Tippmax, a Kenó és a Puttó mellett már a Luxornál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

Pünkösdi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a pünkösdi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik:
Tovább

Ön mire költené?

Varázslatos nyeremények várják ezen a héten is azokat, akik kitöltik a lottószelvényeket! Az Ötöslottó történetének második legnagyobb hazavihető összege 3 milliárd 370 millió forint, a Hatoslottón pedig 1 milliárd 477 millió forint keresi gazdáját.
Tovább

Kocsis Tibi zsűrizett

Lezajlott a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. és az A38 hajó közös zenei tehetségkutató versenyének világzenei döntője is.
Tovább

Változások a Futball Eb idején

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a Futball Eb miatt 2012. június 9-én a Luxor, a Joker és az Ötöslottó játékok sorsolási rendje megváltozik.
Tovább

Folytatódik a menetelés

Újabb 150 millióval gyarapodott az Ötöslottó főnyereménye. Ezen a héten már 3 milliárd 200 millió forintért játszhatunk. Minden idők második legnagyobb összege lehet ez, már ha sikerül valakinek egyedüliként eltalálnia azt a bizonyos öt számot, amit szombaton kisorsolnak.
Tovább

Adjon esélyt a szerencsének!

Hiába tette meg a Milliomost keresünk csapata 2012.május 2-án a Budapest-Kaposvár távot, és hiába kutatta elszántan a potenciális milliomosokat a városban, szégyenszemre teli bukszával kellett visszatérniük a bázisra.
Tovább

Rekordnyeremények hétvégéje

Minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó nyereménye keresi szerencsés gazdáját! Ön tudna mit kezdeni 3 milliárd 50 millió forinttal? Sokan el sem tudják képzelni, mekkora összeg ez...
Tovább

Megújult az Oktogon téri lottózó

Kívül-belül új formát öltött az Oktogon téri lottózó, amely 2012. április 24-től ismét várja a játékosokat Budapesten. Az átalakítás eredményeképpen ez az első lottózó az országban, amely a Szerencsejáték Zrt. tavaly kialakított új arculati elemeit viseli magán.
Tovább

Már nagyon várjuk!

A november óta halmozódó jackpot, a 2 883 millió forint a magyar szerencsejáték történetében a negyedik legnagyobb nyeremény. És ezt talán valaki most szombaton megnyeri. Hihetetlen, igaz?
Tovább

Ünnepi változások május 1-jén

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a május 1-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Most érdemes játszani!

Az Ötöslottó főnyereménye egyre gyűlik: 21 heti halmozódás után ezen a héten minden idők negyedik legnagyobb nyereményéért – 2 milliárd 730 millió forintért – lehet játékba szállni.
Tovább

Túl a milliárdon

28 millió, mint „aprópénz”… Nehéz elképzelni azt az élethelyzetet, amiben így gondolkodhatunk.
Tovább

Milliomost keresünk!

Bár nem szokás megállni, ha valaki csak úgy leszólít minket, most érdemes lesz nyitott szemmel járni az utcán.
Tovább

Új jelzések segítik a játékosokat

Már nem csupán a lottózókban köszönhet rá játékosainkra a szerencse – gondolná például, a leghatalmasabb nyeremények alig egy SMS-nyire vannak Öntől? Pedig ez is lehetséges!
Tovább

Hol a szelvény? Játékos keresgélés – értékes nyereményért

Április 10-én új, izgalmas nyereményjátékot indított a Szerencsejáték Zrt. saját hivatalos Facebook oldalán, illetve a www.holaszelveny.hu oldalon: a vállalkozó szellemű játékosok különböző történetek főhőseinek segíthetnek megtalálni ismeretlen helyen rejtőző lottószelvényeiket.
Tovább

Szerencsecsapat a milliós nyereményekért

Nem kevés tervezést és felkészülést igényelt a Szerencsejáték Zrt. legújabb reklámfilmjének elkészítése. A cég olyan reklámfilmeket készített a havi akciók népszerűsítésére, amelyekben több, akciófilmekből is ismert elem van.
Tovább

Lottólázban ég az ország

Ha ezen a héten sem lesz telitalálat, könnyen újraírhatjuk a TOP3-at. November óta halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, a héten már több mint 2 és fél milliárd forint a tét. A nagy számok apropóján sorra vettük az Ötöslottóhoz kapcsolódó érdekességeket.
Tovább

Akcióban a hősök

Áprilisban színre lép a vörös ruhás bombanő, a bájos egyiptomi hercegnő, a sármos titkos ügynök és egy igazi viking, akinek marcona külseje érző szívet takar!
Tovább

55 éves az Ötöslottó

Egy kormányhatározat alapján 55 éve – tíz évvel a Totót követően – kapott zöld utat hazánkban a lottó nevű számsorsjáték.
Tovább

Eltűnt a lottózó a Corvin közből

A budapesti Corvin sétány környékén élők furcsa dologról számolhattak be néhány hete: a lakásuk közelében „felépült” egy lottózó, majd néhány nap után nyom nélkül eltűnt.
Tovább

Fla5h újratöltve

Az m1 tévécsatorna 2012. március 31-én, 21 óra 50 perckor tűzi műsorára a korábban három részes sorozat formájában már megismert sztorit Ottóról, a Fla5h című film illegális szerencsejátékokba bonyolódó kicsit meggondolatlan, de a kreatív megoldásokra nyitott figurájáról.
Tovább

Húsvéti változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a húsvéti ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Irány London az 55 éves Ötöslottóval!

Idén márciusban a tavasz érkezésével együtt egy fontos dátumot is ünneplünk: 55 éves lett az egyik legrégebbi és egyik legkedveltebb játékunk, az Ötöslottó. Az évforduló alkalmából születésnapi akcióval várjuk játékosainkat.
Tovább

Ma is szól az 54 éves Lottó-zenekombinát

Kifogástalan állapotban várja a műszaki ritkaságok iránt érdeklődő látogatókat Verőcén, az Öreg Rádiók Múzeumában az a zenekombinát, melyet az 1958-ban tartott tárgynyeremény sorsolást követően egy budapesti házaspár vehetett birtokba.
Tovább

Ünnepi változások március 15-én

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a március 15-i ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Nyeretlenből fődíj: Seat Leon-t ért a 10 sorsjegy

2012. január 9. és február 5. között ismét új nyerési esélyt kaptak a Black Jack kevésbé szerencsés kézzel kaparó játékosai, 10 darab nyeretlen sorsjegy beküldésével ugyanis értékes pénznyereményekre és fődíjként egy Seat Leon típusú személygépkocsira pályázhattak.
Tovább

Újra Kenó találkozó

2012. február 13-tól megújult szabályok szerint lehet játszani a Kenót. A változás minden bizonnyal sok kérdést vet föl a játékosokban és azokban is, akik eddig csak kacérkodtak a játékkal, hamarosan azonban a játék és a sorsolás szakértőinek szegezhetik ezeket!
Tovább

Különös látogatók az Ötöslottó stúdióban

Egy isaszegi játékos örvendhetett a szerencséjének a 2012. február 11-én tartott Ötöslottó sorsoláson. Neki jutott a feladat, és az érte járó egymillió forintos jutalom, hogy a gépi számhúzó berendezésben elhelyezett 90 számgolyót egy mesteri gombnyomással mozgásba hozza.
Tovább

Változások a LottózoM alkalmazásban

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. a LottózoM mobiltelefonos alkalmazás további támogatását, illetve frissítését 2012. február 13-tól megszüntette.
Tovább

Az ékszerdoboz

Január 27-től új, több tekintetben is különleges termékkel bővült a Szerencsejáték Zrt. sorsjegy kínálata.
Tovább

Túl a milliárdon

Az Ötöslottó eheti sorsolásán 1 milliárd 30 millió forintos főnyeremény érhető el. A játék történetében ez a huszadik olyan alkalom, amikor a jackpot átlépte a milliárdos lélektani- és álomhatárt.
Tovább

Péntek 13. Dupla esély - megduplázva!

Jónak ígérkezik az évkezdet! Január második hete a hétfőtől szombatig tartó, Megduplázzuk esélyét szlogenű különsorsolásos akció jegyében telik el. S mert az idei naptár úgy alakul, hogy rögtön az év első hónapjának 13. napja péntekre esik, a Szerencsejáték Zrt. emellett sem mehet el „szótlanul”.
Tovább

Meglepetésekkel teli évzárás Tippmix-fronton

Az óév utolsó, 52. játékhete a Tippmix-ajánlatunkban amolyan „idény végi formát” mutatott, és újra bebizonyosodott, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, vagyis a Premier League-ben bármi megtörténhet.
Tovább

A Barcelona kiütéses sikerére érdemes volt fogadni

Tippmix-ajánlatunk 51. játékhete megint az FC Barcelona álomszerű csapatjátékától volt hangos, hiszen fogadóink a heti legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő listánk alapján a katalán sztárcsapat 2011-es esztendőben vívott utolsó mérkőzésével söpörték be a legtöbbet.
Tovább

Év végi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a szilveszteri, újévi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Karácsonyi változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy a karácsonyi ünnepi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás az alábbiak szerint változik.
Tovább

Az ’El Clásico’ mindent vitt

A mögöttünk hagyott 49. játékhét fogadási kínálata láttán jó előre lehetett sejteni, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának örökrangadója, az ’El Clásico’, vagyis a Real Madrid – Barcelona párharc lesz majd a legnépszerűbb események listájának éllovasa.
Tovább

Köszönjük a segítséget!

A Szerencsejáték Zrt. 2012 tavaszán debütáló sorsjegye, az Állati Sztárok sorozat minden eladott darabja után 1-1 forinttal támogatja a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületet és a Tappancs Állatvédő Alapítványt.
Tovább

Válogatottunk megint listavezető helyeken

Ahogy az lenni szokott – minden egyes pályára lépésük alkalmával – a magyar labdarúgó-válogatott a 45. játékhét alkalmával is vezeti a két legfontosabb rangsorát heti összefoglalónknak.
Tovább

Változások a Mindenszentek és az őszi óraátállítás kapcsán

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja kedves játékosait, hogy az őszi óraátállítás miatt az internetes, telefonos, sms-es fogadási és pályázati rendszer 2011. október 30-án vasárnap hajnalban 1 óra 50 perckor leáll, és a téli időszámításra történő átállás miatt várhatóan kb. 80 percig zárva tart. A rendszer előreláthatólag hajnal 2 óra 10 perckor indul újra.
Tovább

Boldog karácsonyt!

Október 28-án új, nemes és humánus célokat is szolgáló sorsjeggyel jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.
Tovább

A német válogatottakban érdemes volt bízni

A 41. játékhét elején értek véget a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, így nem jelenthet általános meglepetést az a tény sem, hogy a legnépszerűbb események rangsorában két válogatott összecsapás szerepel az első helyeken.
Tovább

Népszerűségben verhetetlen a BL

Amióta kezdetét vette az európai klubfutball elitsorozatának, a Bajnokok Ligájának a csoportköre, azóta az aktuális játékhét legnépszerűbb eseményeit – beleértve a kiegészítő fogadásokat is – tömörítő listánk élmezőnyében mindig BL-mérkőzéseket találhatunk.
Tovább

Hogyan lehet felelősen szervezni a fogadásokat?

A mérkőzések tisztaságának megőrzéséért a fogadásszervezők is sokat tehetnek. Hogy a gyakorlatban milyen eszközök állnak ehhez rendelkezésükre, arról az állami játékszervező sportfogadási szakértője mesél.
Tovább

Kezdetét vette a Bajnokok Ligája csoportköre

A 37. játékhét során végre kezdetét vette a legrangosabb európai labdarúgó klubsorozat, a Bajnokok Ligája érdemi része, vagyis a csoportkör. A BL első fordulója ennek megfelelően óriási játékkedvet generált, amit a legnépszerűbb események kapcsán jegyzett adatok is alátámasztanak.
Tovább

Közlekedj ÖKOsan!

Idén szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hét (EMH) programjait. A 10., jubileumi kampány célja, hogy az önkormányzatokat a fenntartható közlekedést szolgáló intézkedések bevezetésére ösztönözze, és a gépkocsin kívüli egyéb közlekedési eszközök használatára hívja fel a figyelmet. A Szerencsejáték Zrt. számára is fontosak ezek a célok, nemrégiben például a lottózói hálózat egy részében kerékpártárolókat alakított ki, és megteremtette a kerékpáros munkába járás feltételeit az irodaházakban. A hazai települések részvételét nemzeti szinten az infrastruktúráért is felelős Nemzeti Fejlesztési Minisztérium koordinálja.
Tovább

Barcelona, te csodás!

Nem először, és vélhetően nem utoljára kap kiemelt figyelmet a Barcelona labdarúgó csapata aktuális játékhetünk összefoglalójában. A 34. hét során is a katalán sztárklub uralta a legfontosabbnak tartott Top 5-öt, azaz a legtöbb kifizetett nyereménnyel foglalkozó rangsorunkat.
Tovább

Velünk könnyű alkudni!

TV-show után sorsjegyen csábít nyerésre a bűvös bőrönd. Vadonatúj sorsjegy jelent meg a Szerencsejáték Zrt. játékpalettáján. A hazánkban és külföldön egyaránt sikeres televíziós játék, az Áll az alku sorsjegy-adaptációja izgalmas játékot és három 15 millió forintos főnyereményt kínál. Próbálja ki interneten, majd a lottózókban is az új sorsjegyet!
Tovább

A nagycsapatok hete volt

A Tippmix 33. játékhete során végre az igazi, európai nagycsapatok is kitettek magukért, ami egyet jelent azzal, hogy a legnagyobb kifizetett nyeremények listáján csak és kizárólag olyan párosításokat találunk, ahol a győztes fél patinás, nagy múlttal bíró klub. A sorrendet a Barcelona – Real Madriddal kell kezdenünk, hiszen a spanyol Szuper Kupa döntőjének második mérkőzése fizetett a legjobban ezen a héten. A Barca 3-2-es sikerével 43,74 millió forintot hozott a fogadók konyhájára, nem mellesleg sportszakmailag sem lehetett panasz a találkozóra.
Tovább

A magyar válogatott vezeti a rangsorokat

A mögöttünk hagyott 32. játékhét során barátságos válogatott mérkőzések, az angol labdarúgó bajnokság, a Premier League nyitó fordulója, és a spanyol Szuper Kupa fináléja jelentette a fő „célpontot” a fogadóknak. Nem véletlen tehát, hogy a legnagyobb kifizetett nyereményeket tömörítő ötös listán is nemzetek közötti összecsapásokat, valamint a két említett sorozat mérkőzéseit találhatjuk.
Tovább

Új sorsjegykedvenc a láthatáron?

A Buksza sorsjegy tavasszal robbant be a sorsjegypiacra. A bemutatkozás sikere elképesztő volt: közel két és félmillió sorsjegy fogyott el két hónap alatt – ez az eredmény már-már megingatni látszik a klasszikus kedvenc, a Black Jack „uralmát” is.
Tovább

Jól fizettek a magyar érdekeltségű meccsek

A 31. játékhét során a magyar, avagy magyar játékost foglalkoztató csapatok okozták a legnagyobb örömet a fogadóknak. A legnagyobb kifizetett nyereményeket összefoglaló listán két Európa-liga összecsapást valamint egy Bajnokok Ligája selejtezőt, no és egy belga bajnokit találhatunk a legjobb pozíciókban.
Tovább

Szerencsejáték vs. matematika

Avagy: Mit ér a ráció a véletlennel szemben? A véletlen – vagy nevezzük sorsnak, szerencsének, matematikai valószínűségnek – gyakran rácáfol a szerencsejátékosok bombabiztosnak gondolt elképzeléseire, nem kis csalódást okozva ezzel az elméletek kiagyalóinak. Ennek fényében érthető, hogy a pozitív példák – még ha nem is mindig teljesen precíz információkon alapulnak – miért találnak kedvező fogadtatásra. A hazai játékszervező azonban óvatosságra inti azokat a játékosokat, akik a merészebb külföldi stratégiák követésén gondolkodnak.
Tovább

10 éves a Szerencsemix - fotópályázat

Kibővített tartalommal és megújult arculattal ünnepli tizedik születésnapját a Szerencsejáték Zrt. ingyenes fogadói lapja, a Szerencsemix. A kerek évforduló alkalmából játékra hívjuk a lap olvasóit.
Tovább