Hírek

Újra autónyeremények!

Játsszon 2015. szeptember 9 és 19 között Ötöslottót, Hatoslottót, Puttót vagy Luxort és értékes személygépkocsikat is nyerhet a pénznyeremények mellett!
Tovább

Eurojackpot az Okoslottón!

Végre az Eurojackpot is elérhető az Okoslottón, amit már oly régóta hiányoltak játékosaink. Fantasztikus nyeremények, izgalmas játékélmény bárhol, bármikor.
Tovább

Már elérhető az új Okoslottó

Megújult az Okoslottó, hogy igazi élmény legyen a játék: mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen lottózhat. Válassza ki kedvenc játékát, jelölje be kedvenc számait és küldje el az alkalmazás által összeállított SMS-t.
Tovább

Új köntösben a Szerencsemix

Augusztus 10-től megújul a Szerencsejáték Zrt. saját lapja, a Szerencsemix: kibővült, 16 oldalas tartalommal és vadonatúj köntösben várja a játékosokat.
Tovább

Megújult az online fogadási oldalunk

Kedves Játékosunk! Bizonyára már észrevette, hogy teljesen megújult online fogadási oldalunk, melyen mostantól Eurojackpotot is játszhat. Az új, modernebb megjelenés mellett még fontosabb, hogy számos kényelmi funkcióval is kiegészítettük oldalunkat.
Tovább

Ha nyár, akkor irány a Szerencsepart!

A nyár a pihenés, kikapcsolódás, a feltöltődés és a kaland időszaka. A sok napsütésben az emberi szervezet feltöltődik az egészséghez nélkülözhetetlen D-vitaminnal. De miért ne töltődhetnénk fel szerencsével is a július 17-én boltokba kerülő Szerencsepart sorsjeggyel?
Tovább

Pörgesd ki a szerencsédet!

Május 29-től kapható a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye, a Pörgettyű. A 300 forintért megvásárolható látványos sorsjegy fődíja 10 millió forint, amelyből kettő is található. A körkörös kaparási élménnyel további több mint 720 millió forintért mehet a játék.
Tovább

Értesüljön akcióinkról időben!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy kedvenc játéka eredményeiről, híreiről, valamint az akciókról és az akciós nyereményjegyzékekről gyorsan és kényelmesen értesülhessen.
Tovább

Később kezdődik a SzerencseSzombat

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a június 13-i SzerencseSzombat több sportesemény közvetítése miatt a megszokottnál később, 20:15-kor kezdődik a Duna Tv-n. Az időpont változás az Ötöslottó, a Joker és a Luxor játékok zárását nem érintik.
Tovább

Legyen szerencsénk máskor is!

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) 2014-ben megállapodást kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel a siketek és nagyothallók munkaerőpiacra történő sikeres beilleszkedésük érdekében. A közösen elindított pilot projekt keretében a Szerencsejáték Zrt. megnyitotta a sorsjegy árusi munkakört a siketek és nagyothallók számára, így két nagyothalló személyt alkalmaztak 6 hónapon át. A program sikerét is jól mutatja, hogy a zárást követően véglegesítették őket.
Tovább

Bakancslista sorsjegy

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amelyek még megvalósításra várnak. Sokan el is kezdték, vagy már össze is állították saját bakancslistájukat arról, hogy milyen kalandokat, élményeket szeretnének életük során átélni és megélni.
Tovább

Lottózók vasárnapi nyitva tartásáról

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló jogszabályi változások miatt 2015. március 15-től egyes helyeken változhat a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóinak és partner üzleteinek nyitva tartása.
Tovább

Társadalmilag felelős a lottótársaság

A Szerencsejáték Zrt. harmadik alkalommal mérettette meg magát a Social Label – Társadalmilag felelős vállalkozás minősítésen. A két ezüst minősítést, az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva, idén aranyra váltotta a nemzeti lottótársaság.
Tovább

Hol találja az eredményeket?

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2015. február 1-jétől a Szerencsejáték Zrt. az eredményközlést és a hivatalos nyereményjegyzékeket az alábbiak szerint jelenteti meg.
Tovább

Sorsjegyet sok szeretettel!

Nemcsak kapni jó, hanem adni is! Játékosaink rendszeresen ajándékoznak családtagjaiknak, szeretteiknek sorsjegyet ajándékba, vagy ajándék kísérőként különböző eseményekre, alkalmakra. Eddig ilyen sorsjegyünk csak az évek óta karácsony tájékán forgalomba kerülő Boldog karácsonyt! sorsjegy volt. Mostantól azonban az év minden fontos pillanatához szeretnénk alkalomhoz illő ajándékkal kedveskedni játékosainknak új termékünkkel, a Sok szeretettel! sorsjeggyel.
Tovább

Tájékoztatás sorsjegy zárásokról

A Szerencsejáték Zrt. ezúton tudatja, hogy a RUBIK KOCKA (83-001), NYERŐ NÉGYES (82-001), KABALA (81-001), FÁRAÓK KINCSE (64-007, -008), ÉDENKERT (79-001, -002), BALATON (84-001), ASTRO+TV (78-001, -002) sorsjegyek értékesítésének utolsó napja:
Tovább

December 12-ig látható a Szerencsefüggő fotókiállítás

Szerencsefüggőség néven indított fotópályázatot a Szerencsejáték Zrt. és a kArton Galéria közösen. Pályázni két témakörben lehetett: függőség és a szerencse pillanatai. A két kategóriába összesen közel 500 pályamű érkezett, melyeket Koltai Lajos, Keleti Éva és Winkler Nóra zsűrizett.
Tovább

„Boldog karácsonyt!” sorsjegyet ajándékba!

Eltelt egy újabb év, közeleg a karácsony, mindenki elkezdi összeállítani az ajándéklistáját, hogy szeretteinek mivel is tudna a közelgő ünnep alkalmával kedveskedni. Ennek a listának az összeállításához szeretne a Szerencsejáték Zrt. a limitált darabszámú Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegy ötletével hozzájárulni.
Tovább

Kőszegen adták fel az első Eurojackpot szelvényt

Hosszas készülődés után elindult az Eurojackpot játék Magyarországon. Az október 4.-i bevezetés napján az ország számtalan pontján próbálták ki az új, millió eurós főnyereményű játékot, az első szelvény feladója pedig egy kőszegi antikvárium vezetője lett.
Tovább

Hogyan zajlik az Eurojackpot sorsolása?

Hazai lottójátékaink esetében könnyű dolgunk van, ha a sorsolási műsorokról és azok közvetítéséről van szó. Ám nem ilyen egyszerű a helyzet egy nemzetközi lottójátékkal kapcsolatban, ami több országban is elérhető.
Tovább

Mikor és hol sorsolják a játékot?

Az Eurojackpot sorsolása hetente egy alkalommal, pénteken kelet-európai (magyarországi) idő szerint 21 óra és 22 óra között kerül megrendezésre Finnországban, Helsinkiben.
Tovább

Őszi változások

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy novemberben a sorsolási műsorokban az alábbi változások várhatóak:
Tovább

Meghosszabított szerencsejáték-kiállítás

Június 21-én, a Múzeumok Éjszakáján nyitotta meg kapuit a Pénzügyőr és Adózástörténeti Múzeum és a Szerencsejáték Zrt. közös kiállítása a meseszép szecessziós Schiffer-villában. A kiállítás olyan népszerűségnek örvend, hogy a szervezők október közepéig meghosszabbították a nyitva tartást.
Tovább

Betöltöttük a kettőszázadikat!

200. adását láthatják nézőink Szerencse Híradó című magazin műsorunknak. Mi történt ezalatt az idő alatt? Egyre látványosabbak lettünk, egyre többet utazunk és nincsen olyan területe az életnek, amiben ne fedeznénk fel a szerencsét!
Tovább

Balaton sorsjegy – sorsjegy jó ügyért

2014. július 18-án jelenik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye, a Balaton. A sorsjegy különlegessége az árkategóriájához képest kimagasló 10 millió forintos főnyereményein kívül az, hogy minden sorsjegy megvásárlásával a játékos a Siketvakok Országos Egyesületének tevékenységét támogatja.
Tovább

Szerencsefüggőség fotópályázat

A Szerencsejáték Zrt. a kArton galériával közösen, a tavalyi évben szervezett nagysikerű karikatúra pályázatot követően, idén országos e-fotó pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar fotósok részére, több témakörben és kategóriában, összesen 4,1 millió forint összdíjazással.
Tovább

Gazdára talált a két tablet

A 2014. májusi akciótól kezdődően a Szerencse Plusz akciókat már új kreatív koncepcióval hirdeti a Szerencsejáték Zrt., „Vegye észre, akció van!” szlogennel.
Tovább

Szerencsenap a Múzeumok Éjszakáján

A Múzeumok Éjszakája országos programjának évek óta sikeres résztvevője a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Pénzügyőr és Adózástörténeti Múzeum révén. Idén a szervezésbe beszállt a Szerencsejáték Zrt is.
Tovább

Csillag jelöli a nagynyereményt a Puttón is

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy a Puttó játék hivatalos nyereményjegyzéke a 2014. június 2-i sorsolásokkal kezdődően az online terminál által kiadott átvételi igazolások esetében az I. nyerőosztályban, valamint az ugyanazon átvételi igazoláson elért további nagynyereményeknél az alábbiak szerint módosul:
Tovább

Jubileumi sorsjegy

A Szerencsejáték Zrt. az újonnan megjelenő, Rubik kocka elnevezésű sorsjegyével tiszteleg a világot meghódító, 40 éves magyar találmány előtt.
Tovább

Szerencsefüggőség fotópályázat

A Szerencsejáték Zrt. együttműködésben a kArton galériával országos e-fotó pályázatot hirdet magyarországi és határon túli magyar fotósok részére, több témakörben és kategóriában, összesen 4,1 millió forint összdíjazással.
Tovább

Nyári változások

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy júniusban, júliusban és augusztusban több alkalommal módosul az Ötöslottó, Luxor és a Kenó játékok zárásának és sorsolásának időpontja.
Tovább

Csillag jelöl nagynyereményt a nyereményjegyzékben

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy a Luxor játék hivatalos nyereményjegyzéke a 2014. április 26-i sorsolást követően az online terminál által kiadott átvételi igazolások esetében az I. nyerőosztályban, valamint az ugyanazon átvételi igazoláson elért további nagynyereményeknél az alábbiak szerint módosul:
Tovább

Különleges kaparós – négy országban is

2014. március 28-tól új sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. kínálata. A Nyerő négyes nem csak elegáns megjelenése miatt különleges, hanem attól is, hogy négy lottótársaság, a cseh, a lengyel, a szlovák és a magyar játékszervezők együttműködésében jött létre.
Tovább

Véget ért a több mint fél éve tartó halmozódás

Az 1848-as szabadságharc megemlékezése Magyarországon, 2014 tavaszán valakit milliárdossá tett. A több mint fél éve tartó halmozódás március 15-én véget ért, mert egy szelvényen sikerült eltalálni 5 számot 90-ből, melynek főnyereménye több mint 3 milliárd forint.
Tovább

Ma 57 éve volt az első lottósorsolás

1957. március 7-én, azaz ma 57 éve volt az első lottósorsolás Magyarországon. Az Ötöslottó főnyereményének halmozódása is kerek fordulóhoz ért, kereken hat hónapja halmozódik, így az e heti várható jackpot 2 865 millió forint, a SzerencseSzombat márciusi sztárvendége pedig Janicsák Veca.
Tovább

A medve nem játék!

A Szerencsejáték Zrt., mint a sport elkötelezett híve és támogatója, szponzorációs együttműködést kötött Miskolc és egyben az ország egyik legsikeresebb csapatával, a Miskolci Jegesmedvék jégkorong felnőtt csapatával, hogy a MOL Ligában, a magyar országos bajnokságban és kupában még sikeresebben szerepelhessenek.
Tovább

Véget ért minden idők legdrágább olimpiája

Február 7-23. között az oroszországi Szocsiban rendezték meg minden idők legdrágább olimpiáját, ahol többek között a szervezők telet varázsoltak a tavaszba. A XXII. téli olimpián 15 versenyszámban 87 nemzet kiváló sportolója vett részt, és mi magyarok sikereket is elkönyvelhettünk.
Tovább

Forró tánc a lottósorsoláson

Az idei év egyik újítása, hogy minden hónapban új sztárvendég énekes érkezik a SzerencseSzombat színpadára. Az élő lottószámhúzás szerelmesei ebben a hónapban utoljára láthatják a műsor színpadán a 2010-es X-Faktor győztesét, Vastag Csabát.
Tovább

Tanácsadás a Vígszínházban

Eszenyi Enikő rendezi Heltai Jenő verses vígjátékát, a Lumpáciusz Vagabunduszt, melynek három főszereplője hatalmas összeget nyer a lottón. A rendező-igazgató a készülő darabokra rendszeresen hív meg elismert szakértőket, akik tudásukkal, tapasztalataikkal segítik a készülő darabot.
Tovább

Jégre fel!

A sport és a fogadások szerelmesei már megtehetik tétjeiket a 2014-es téli olimpia összes versenyszámára. A XXII. téli olimpiai játékokat február 7-23. között az oroszországi Szocsiban rendezik, melyre a Tippmixpro is felkészült.
Tovább

Kabala, a szerencsehozó sorsjegy

A Szerencsejáték Zrt. 2014. január 31-én kezdte el értékesíteni új, 200 forintos sorsjegyét, a Kabalát, így a sorsjegyek kedvelői az azonos árkategóriájú Black Jack, Állati Párok és a Kávészünet mellé mostantól a Kabalát is választhatják.
Tovább

Még mindig milliárdok az Ötöslottón

Az Ötöslottó főnyereménye 2013 szeptembere óta halmozódik, az e heti várható főnyeremény már több mint 2 milliárd, egészen pontosan 2 milliárd 227 millió forint. Nézzünk körül itthon és a nagyvilágban, mire is elég ennyi pénz. Külön érdekesség, hogy az elmúlt napok eseményeinek köszönhetően megismerhettük egy hajléktalanból lett lottómilliomos terveit is.
Tovább

TOP10

Az Ötöslottó eheti várható főnyereménye 2 077 millió forint, így ezzel bekerült a legnagyobb Ötöslottó nyereményekből összeállított TOP10-es listába. Nézzünk körbe, hogy milyen impozáns top10-es listák léteznek és mire is elegendő ez a hatalmas nyeremény.
Tovább

Pokerfest a Tropicana Casinoban

A Tropican Casino rendezte az év első rangosabb pókerversenyét, a Belvárosi Póker Open-t, ahol számos nagy játékos tiszteletét tette. A rangos bajnokságot újabb követi, hiszen január 20-án kezdetét vette a POKERFEST a Tropicana Casinoban.
Tovább

Életmentés a lottózóban

A szerencsegyár üzleteiben nem csak a termékek megvásárlásával lehet szerencsés az ember, hanem az ott dolgozó lelkiismeretes kollégák lélekjelenlétének köszönhetően is. Ugyanis egy átlagosnak indult napon egy törzsjátékosunk életét mentette meg a Szerencsejáték Zrt. egyik kollégája.
Tovább

Havonta új sztárfellépő a SzerencseSzombatban

2014 januárjától minden hónapban új sztárvendég énekes érkezik a SzerencseSzombat színpadára. Hosszú próbafolyamat előzte meg a változást, januárban Tóth Vera jazz-énekes hozhat szerencsét játékosainknak.
Tovább

Játszd újra, akár 180 napig!

2013. december 9-től lehetősége nyílik a Kenó , Luxor és Joker játékok átvételi igazolásával a játék gyors megismétlésére a nyeremény ellenőrzés során, vagy akár az eredeti szelvény játékba küldésének napját követően 180 napig.
Tovább

Elhárult a technikai hiba a Joker sorsoláson

A 46.heti Joker sorsoláson technikai hiba történt, amit a helyszínen a sorsolási bizottság megoldott. A hibát még a nyerteskereső előtt korrigálták. A helyszínen jelen voltak a Szerencsejáték Felügyelet munkatársai is, és végül mindent rendben találtak. A helyes Joker számok: 403709. Gratulálunk a nyertesnek!
Tovább

Kisfilmek nagy csodákról – irány a Szépművészeti!

A Szerencsejáték Zrt. szeptember 21-én az MTV SzerencseSzombat műsorában indított hat részes sorozatának második részéhez értünk. Az egyenként közel két perces filmek bemutatják, hogy a játékosok és a megvásárolt lottójátékok segítségével Társaságunk mennyi nemes ügyet tudott támogatni.
Tovább

„Boldog karácsonyt!” ajándékba!

Eltelt egy újabb év, közeleg a karácsony, mindenki elkezdi összeállítani az ajándéklistáját arról, hogy szeretteinek mivel is tudna a közelgő ünnep alkalmával kedveskedni. Ennek a listának az összeállításához szeretne a Szerencsejáték Zrt. a limitált darabszámú Boldog karácsonyt! elnevezésű sorsjegy ötletével hozzájárulni.
Tovább

Változások november 16-án

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy 2013. november 16-án (szombaton) a játékok zárási és sorsolási időpontja az alábbiak szerint változik:
Tovább

Változások november 1-jén

Tájékoztatjuk játékosainkat, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói november 1-jén, pénteken, Mindenszentek napján zárva tartanak.
Tovább

Mecénások óriásplakátokon

Október 1-jén, kedden közös sajtótájékoztatót tartott a Szerencsejáték Zrt. és a Nemzeti Kulturális Alap, melynek témája egy közös médiakampány az Alap fennállásának 20. évfordulója alkalmából.
Tovább