Hírek

Több mint 800 millió forint nyereményt hoztak a Bajnokok Ligája legutóbbi nyolcaddöntői a fogadók számára

2022.02.24.

Ezen a héten a további négy Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő odavágóját is lejátszották. A mérkőzések többsége igen kiegyenlítettnek bizonyult, ugyanis három is döntetlenre végződött. A Tippmixen és a Tippmixprón az Atl. Madrid – Manchester Utd. rangadó bizonyult a legnépszerűbb találkozónak a négy meccs közül, erre ugyanis majdnem 1,1 millió tipp futott be.

Az egyetlen kivételt – ami a döntetleneket illetti – a Chelsea – Lille összecsapás jelentette, a londoniak ugyanis magabiztos, 2-0-s előnyt szereztek az odavágón. A találkozó kapcsán a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több mint 176 millió forint nyereményt könyvelhettek el a fogadók. Az „1X2” fogadási piacra tett tippek 83 százaléka – majdnem 176 ezer tipp – számított a hazaiak sikerére, 1,30-as nyereményszorzóért. A „Pontos végeredmény” fogadási sorra közel kétezer helyes tipp futott be, a „Chelsea 2:0” kimenetel 4,40-es záró nyereményszorzót ért.

Kedden került sor a Villarreal - Juventus párharc első felvonására is. A meccshez köthetően majdnem 1 millió tipp érkezett be, illetve közel 193 millió forint nyeremény került kifizetésre. A torinóiak remekül kezdtek, ugyanis az új igazolás, Dusan Vlahovic már kicsivel több mint fél perc alatt gólt lőtt. Ez volt a szerb játékos első gólja az elitsorozatban, ami ráadásul 2,80-as oddsot ért az ő találatában bízóknak. A döntetlen itt túl nagy meglepetést nem okozott a fogadóknak, ugyanis a beérkezett tippek 49 százaléka várt ikszet – 3,20-as szorzóért.

A heti BL-meccsek közül a szerdai Benfica – Ajax találkozó hozta a legtöbb gólt, a vége 2-2-es döntetlen lett. A mérkőzésre tett tippek száma az 1 milliót is meghaladta, és közel 213 millió forintnyi nyereményt generált. Sokan vártak legalább két gólt a hollandoktól, ugyanis a „Vendégcsapat – Gólszám 1,5” piacra beérkezett tippek majdnem 100 százaléka helyes lett – 1,54-es oddsért. A BL góllövőlistáját vezető Sébastien Haller újra betalált – egy öngól mellett –, ezzel már 11 gólos. A Tippmixen és a Tippmixprón ezúttal majdnem 5 ezer tipp érkezett Haller újabb góljára, ami 2,00-s szorzót ért.

A legnagyobb figyelem a Manchester Utd. madridi vendégjátékát övezte a heti BL-meccsek közül, ami nem csak a már említett közel 1,1 millió tippben, hanem a nyereményekben is megmutatkozik, hiszen több mint 226 millió forint került játékosainkhoz a mérkőzés kapcsán. Az Atl. Madrid remekül kezdett, már a 7. percben vezetést szerzett Joao Félix fejesével, amire a vendégek csak a csereként beálló Anthony Elanga góljával tudtak válaszolni a 80. percben. A „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási esemény kapcsán majdnem 87 ezer tipp lett tökéletes – akár 1,92-es nyertes oddsért. Az iksz itt sem jelentett túl nagy szenzációt a Tippmixen és Tippmixprón fogadóknak, ugyanis a találati arány 52 százalékos volt a végkimenetelre vonatkozó soron.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóit kettő, illetve három hét múlva rendezik. A Tippmixen és a Tippmixprón már elérhető mindegyik találkozó színes fogadási kínálattal, mellette pedig természetesen a végső győztesre is lehet tippelni.
Vissza