Hírek

Izgalmas sorsjeggyel újít a Szerencsejáték Zrt.

2022.07.08.

Mától új kaparóssal bővíti kínálatát a nemzeti lottótársaság. A jelenleg 29 papíralapú sorsjegy mellé megérkező Nyomkövető sorsjegy grafikája a detektívtörténetek rejtelmes légkörét idézi. Az 500 forintos sorsjeggyel akár 6 nyereményt is elvihet a szerencsés játékos, a fődíj pedig 25 millió forint.

1992-ben a Gyors lutri volt az első kaparós sorsjegy a Szerencsejáték Zrt. kínálatában. Az azóta elmúlt 30 éveben számtalan új termékkel találkozhattak a játékosok. Jelenleg 29 papíralapú sorsjegy - amelyből 7 állandó - és 20 e-sorsjegy érhető el a nemzeti lottótársaságnál.

A most érkező Nyomkövető sorsjegy a 2021-es sorsjegytermékcsoport-kutatás eredményét is figyelembe véve került bevezetésre.A felmérés szerint ugyanis az 500 forintos árkategóriában a nyomkeresős témakört találták a leginkább vonzónak mind a játékosok, mind pedig az értékesítésben résztvevő munkatársak.

A Nyomkövető sorsjegy főjátékának lényege, hogy a játékosok a nyomokat követve, vagyis az egyes mezőket lekaparva jutnak el a rejtély megoldásához, amellyel akár 25 millió forintot is nyerhetnek.

Az új sorsjeggyel ezen felül akár további nyereményekkel is gazdagodhatnak a játékosok, hiszen a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólum és 3 azonos nyereményösszeg is megjelenhet egyidőben. Ezen kívül pedig még egy bónuszjáték is található a sorsjegyen, amellyel a játékos akkor nyer, ha a „Nyerőszám” alatti szám megegyezik a térképek alatt rejlő „Ön számai” közül bármelyikkel.

Az 500 forintos alsó-közép árkategóriába eső sorsjeggyel a főnyeremény mellett további 5 darab, egyenként 5 millió forint összegű pénznyeremény is elérhető.

A sorsjegyek népszerűsége továbbra is töretlen a játékosok körében. Az árbevételük a tavalyi év azonos időszakához képest 21%-kal emelkedett.

A Nyomkövető sorsjegyeket július 8-tól kizárólag papíralapon, a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein lehet megvásárolni.

 

Vissza