Hírek

Harmadszorra választották a Szerencsejáték Zrt.-t Magyarország legvonzóbb munkahelyének

2022.05.04.

A Szerencsejáték Zrt. 2019 és 2020 után idén már harmadjára nyerte el a „Legvonzóbb munkaadó” kitüntetést a Randstad Award Szolgáltatások kategóriájában. A magyar munkavállalók szerint a nemzeti lottótársaság többek között a pénzügyi stabilitás, a kiváló hírnév és a munkahelyek tartós biztonsága alapján érdemelte ki az első helyezést.

A Randstad Employer Brand Research a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása, amelyben 31 ország 163.000 munkavállalóját kérdezik meg több ezer foglalkoztatóról világszerte. Magyarországról 2022-ben 7.800-an vettek részt a felmérésben, amelynek tanulsága szerint, a válaszadók, kiemelt jelentőséget a jövedelmeknek és a juttatásoknak, a munkahelyi légkörnek és a munkakörök érdekességének, valamint a stabilitásnak tulajdonítanak, miközben a munka és magánélet egyensúlyát is egyre fontosabbnak tartják.

„Óriási eredménynek tartjuk, hogy négy éven belül immár harmadik alkalommal nyerte el a Szerencsejáték Zrt. a „Randstad Legvonzóbb Munkaadó” díját. Mindez egyértelmű visszaigazolás számunkra, hogy a magyarországi munkavállalók szerint társaságunk az elmúlt években is sikeresen, megbízhatóan és kiszámíthatóan működött, a felmerülő válsághelyzetekre pedig gyorsan és hatékonyan tudott reagálni. A kedvező piaci megítélésünket és kimagasló eredményeinket nem utolsó sorban az összetartó, elkötelezett és lojális munkatársi közösségünknek köszönhetjük.” – mondta dr. Bozóky Alex vezérigazgató, a díj átvétele után.

A Szerencsejáték Zrt. büszke arra, hogy állami vállalatként is hatékonyan tudja megszólítani a Z generációs fiatal tehetségeket. „Tavaly indítottuk el Level UP! utánpótlás és gyakornoki programunkat azzal a céllal, hogy a nagyvállalati szektor egyik legversenyképesebb pályakezdő programját hozzuk létre. Bár monopol piacon működő állami vállalat vagyunk, de hatalmas versennyel nézünk szembe a munkaerőpiacon, hiszen ugyanazokat a tehetséges fiatalokat szeretnénk megszerezni magunknak, mint például a telekommunikációs, banki vagy energia szektor top vállalatai. A Level UP! programmal célunk, hogy inkubáljuk a jövő szakértőit és fiatal vezetőit, nemcsak a Szerencsejáték Zrt., hanem az egész állami vállalati szféra számára. Emiatt is külön öröm, hogy mind tavaly, mind idén közel félezer jelentkezés érkezett harminc nyitott pozíciónkra a program toborzási időszakában.” – tette hozzá a vezérigazgató.

 

A Szerencsejáték Zrt. tíz éven belül a hatodik rangos elismerését szerezte meg különböző szervezeteknél a „Legvonzóbb munkaadó” kategóriában. Ugyanebben az időszakban ötször is elnyerte a „Fogyatékosság-barát Munkahely", a „Fogyatékosság-barát Munkahely Champion 2010-2019”, valamint az „Év Családbarát Vállalata" díjat is.

Vissza