Hírek

Mandarinhal, jégmadár, eurázsiai hiúz és sisakos kaméleon a legújabb sorsjegycsalád főszereplője

2022.02.04.

Holografikusan csillogó sorsjegycsaláddal bővítette termékportfólióját a Szerencsejáték Zrt. Az újonnan bevezetett 500, 1000 és 2000 forintos sorsjegyeken hat színes állat kíséretében tehetik próbára szerencséjüket a játékosok. A Vadvilág sorsjegyek – ártól függően – 25, 50 vagy akár 75 millió forintos főnyereménnyel kecsegtetnek.

A nemzeti lottótársaság által végzett kutatásból kiderült, hogy a játékosok 70%-a szeret állatos sorsjegyekkel játszani, valamint arra is rámutatott, hogy a sorsjegycsaládok esetében leginkább a több egyszerűbb játékot tartalmazó játékmenetet részesítik előnyben. A társaság ezekre az igényekre alapozva állította össze az új Vadvilág sorsjegycsalád egyes sorsjegyein megjelenő játékokat, így árkategóriától függően 2+1, 4+1, valamint 6+1 egyszerű játékot kínál.

A Szerencsejáték Zrt. történetében először jelenik meg az állatos tematika sorsjegycsaládként, de a kaparósok 30 éves portfóliójában már kilencedik alkalommal mutat be állatokat ábrázoló sorsjegyeket.  A Vadvilág sorsjegycsalád mindhárom árkategóriájában 2-2 grafikai változat érhető el, és az egyes árkategóriák egy-egy alapvető élőhely állatait jelenítik meg. Az 500 forintos, vízi állatokat felvonultató sorsjegyeken mandarinhal és levesteknős szerepel, az 1000 forintos sorsjegyeken a madarak közül a flamingó és a jégmadár jelenik meg, míg a 2000 forintos, a szárazföldi állatokat felvonultató sorsjegyeken az eurázsiai hiúz és a sisakos kaméleon kapott helyet.

A nemzeti lottótársaság termékkínálatában a sorsjegyszegmens jelentős bővülést ért el 2021-ben: egy év alatt 28%-os növekedés mellett a Szerencsejáték Zrt. tavalyi, 700 milliárdos rekord árbevételének 22%-át biztosította, amely részben annak is köszönhető, hogy a társaság egy év alatt 11-féle új papíralapú és 11-féle új e-sorsjegy bevezetésével szolgálta ki a játékosok igényeit.

Vissza