Hírek

Pályázati felhívás / Call for Tender

A Szerencsejáték Zrt. a 2011. április 8-án, nyilvánosan meghirdetett „Szerencsejátékok és sportfogadások interneten történő szervezésére alkalmas informatikai rendszer szállítására” szóló pályázat Pályázati Felhívásának 2-es, 7.1-es és 9-es pontját módosítja. Szerencsejáték Zrt. is changing, the openly published on the 8th of April 2011, ‘Delivery of an Internet-based Information Technology Solution for Providing Online Gambling and Sports Betting’ call for tender's Point 2, Point 7.1, and Point 9.
Tovább

Óriási nyeremény az Ötöslottón

Az Ötöslottó főnyereménye február óta halmozódik, ezen a héten már 1 milliárd forint keresi gazdáját. Az óriásnyeremény apropójából utánanéztünk, milyen extrém kívánságokat lehetne ennyi pénzből teljesíteni.
Tovább

Ne dobja el szerencséjét!

Pályázzon az Ötöslottóval 2011. április 11.- május 7. között és nyerje meg a 20 éves Szerencsejáték Zrt. 20 millió forintos pénznyereményét vagy legyen szerencséje a húsz darab 2 millió forintos pénznyeremény egyikéhez!
Tovább

Április 2-án debütálnak játékosaink a megújult Luxor Show-ban

A megújult SzerencseSzombatban 2011. április 2-ától sztárvendégeink helyett ismét a pályázók közül sorsolt játékosoké a lehetőség! Igazán megéri jelentkezni, hiszen a Luxor stúdiójátékának megemelt fődíja 3 millió forint, a pályázási feltételek viszont változatlanok. Az Ötöslottó számhúzója továbbra is 1 millió forinttal lesz gazdagabb, ám az új műsorban már 25 jelölt kap esélyt arra, hogy a nyerőszámok kihúzásáért cserébe hazavigye ezt az összeget!
Tovább

A SzerencseSzombat eheti sztárvendégei: Caramel, a Black II Black és Besenyei Péter műrepülő világbajnok!

A megújult SzerencseSzombat 2011. március 26-án is óriási nyereményekkel és sztárvendégekkel várja nézőinket! A Luxor stúdiójátékában ezen a héten Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Caramel próbál szerencsét. Az elért nyereményt – mely immár akár 3 millió forint is lehet – többi sztárvendégünkhöz hasonlóan jótékony célokra fordítják. A zenéről és a fergeteges hangulatról Caramel mellett a Back II Black gondoskodik!
Tovább

A világ élvonalában a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. 2011. január 12-én elnyerte a World Lottery Association (WLA – Szerencsejáték Világszövetség) felelős játékszervezőknek járó elimerését. A világ 76 országát és 140 szerencsejáték szervező cégét képviselő, öt kontinenst felölelő nemzetközi szervezet döntését egy független, külső értékelő testület jelentésére alapozva hozta meg. A Szerencsejáték Zrt által elnyert minősítés a WLA keretrendszerében elérhető legmagasabb szintű elismerés.
Tovább

Jó ügyért játszik Mága Zoltán és Michelisz Norbert a SzerencseSzombatban

A megújult SzerencseSzombat 2011. március 19-én is óriási nyereményekkel és sztárvendégekkel várja a nézőket! A Luxor stúdiójátékában ezen a héten Mága Zoltán hegedűművész és Michelisz Norbert autóversenyző próbál szerencsét. A zenéről a Bikini együttes gondoskodik, a látványt pedig Kovács Péter freestyle foci világbajnok trükkjei garantálják.
Tovább

Puttón is beállítható az önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. újabb önkorlátozási szolgáltatást vezetett be, amely a Puttó játék esetén lehetővé teszi, hogy az interneten játszók önmaguk meghatározzák - limitálják -, hogy maximum mennyit akarnak költeni.
Tovább

Közlemény

Szerencsejáték Zrt. megerősíti, hogy a Szerencsi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat csalás bűntette gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Tovább

Februártól hétközi Totó és Góltotó

A Szerencsejáték Zrt. február közepétől bevezeti a hétközi Totót, megteremtve a lehetőséget annak, hogy az érdeklődők olyan, a Tippmixen is népszerű kupamérkőzések és bajnokságok (pl. Bajnokok Ligája, Európa Liga) labdarúgó mérkőzéseire is fogadhassanak, amelyeket hét közben játszanak.
Tovább

Új köntösben a Fáraók Kincse sorsjegy

Több mint egy évtizede, 2000 októberében jelent meg először Fáraók Kincse sorsjegy, mely már a kezdetekben a sorsjegy vásárlók egyik kedvence lett, s népszerűségét azóta is őrzi. Néhány tekintetben azonban meghaladta az idő, szükségessé vált a megújítása, hozzáillesztése a jelenlegi kínálati struktúrához.
Tovább

81 milliárd forintot vettek fel 2010-ben a szerencsések

Slusszpoénként is felfogható, hogy az év utolsó Ötöslottó sorsolásán, január 1-jén közel 900 milliós telitalálatos született. Méltó lezárásaként az évnek, hiszen a 2010. esztendő bővelkedett nyereményekben. Kisebbekben, nagyobbacskákban és egészen elképesztő összegűekben egyaránt. A játékosok, fogadók összesen 81 milliárd forint nettó nyereményt vettek fel (illetve váltak jogosulttá arra, hogy felvegyék).
Tovább

Mostantól 8 oldalon a SzerencseMix!

A 10. évfolyamát élő Szerencsemix mostantól 8 oldalon, vagyis az eddigihez mérten dupla terjedelemben készül. Ez lehetővé teszi, hogy – összhangban számos olvasónk igényével – bővebb, részletesebb és szakszerűbb, s a fogadásokat jobban segítő információkkal szolgáljuk ki Önöket.
Tovább

Ezer gyereket látott vendégül az Operaházban a Szerencsejáték Zrt.

Káprázatos balettelőadással ajándékozta meg a legtöbbet nélkülöző gyerekeket december 29-én a Szerencsejáték Zrt. és a Class FM. Ezer hátrányos helyzetű gyereket láttak vendégül a Magyar Állami Operaház Diótörő előadására, melynek főszerepét a világhírű balettművész, Aleszja Popova táncolta.
Tovább

Új sorsjegy - Jön a csillogó–villogó Gyémánt

November 26-án új sorsjeggyel gazdagodik a Szerencsejáték Zrt. kínálata, 300 forintos áron ettől fogva lesz kapható a Gyémánt fantázia névre keresztelt kaparós sorsjegy. A látványos kiállítású, kék és ezüst színekben csillogó, a gyémánt eleganciáját felidéző sorsjegy három egyszerű, de izgalmas játékkal szórakoztat és nyújt egyben jó esélyt a nyerésre.
Tovább

Tehetség vagy szerencse?

Tehetség vagy szerencse kérdése betörni a zenei életbe? Mi azt mondjuk, mindkettő. Tehetség és szerencse nélkül semmire sem mész. Az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. éppen ezért hirdeti meg könnyűzenei tehetségkutató sorozatát. December 1-jétől öt műfajban (rock/metál, elektronikus, világzene/népzene, hiphop/reggae/dancehall, dzsessz) várjuk a jelentkezéseket és nevezéseket.
Tovább

Gyorsabb lesz a nyeremények kifizetése

Az ember örül, ha nyer az Ötöslottón, Totón, Tippmixen, vagy bármely szerencsejátékon. Végeredményben ezért játszunk, s természetes igényünk, hogy szeretnénk mielőbb hozzájutni a nyereményünkhöz, zsebre vágni a ropogós bankókat.
Tovább

SzerencseHíradó az m1-en

Szeptember 16-án, csütörtökön a Teadélután befejező műsorszámaként háromnegyed 6 körül láthatják először a nézők a Magyar Televízió 1-es csatornáján (m1) a Szerencsejáték Zrt. új magazinműsorát, a Szerencsehíradót. A friss információkkal, érdekességekkel, hazai és nemzetközi hírekkel, színes anyagokkal teli magazin, Galán Géza műsorvezetésével ezt követően minden csütörtökön jelentkezik a fenti időpontban.
Tovább

A Kenóra is kiterjeszthető önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. - ez év áprilisában tett ígéretének megfelelően- folytatja a felelős játékszervezőként felajánlott önkorlátozási lehetőségek bővítését. A Tippmix és Tippmax mellett, az internetes fogadási rendszerben már a Kenónál is beállítható napi és heti költési limit.
Tovább

2, 9, 11 - Interjú Koltai Róberttel

Koltai Róbert "Sose halunk meg" című filmklasszisa óta ismert a Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz, vagy másképpen a 2, 9, 11-es kombináció. Az augusztus 7-i Ötöslottó sorsoláson a szerencse ismét kegyeibe fogadta ezeket a számokat, és így - két másik szerencsés számmal kiegészülve - a 340 milliós telitalálathoz segítette a híres számsort megjátszó nyertest.
Tovább

Vezetőváltás a Szerencsejáték Zrt.-nél

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. 2010. június 25-i hatállyal kinevezte a Szerencsejáték Zrt. Igazgatóságát, és 2010. június 26-i hatállyal Dr. Szentpétery Kálmánt, aki a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját tölti be. Határoztak továbbá a Felügyelő Bizottság tagjairól is.
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. Európa legjobbjai között

A 72 európai lottótársaságot tömörítő Európai Állami Lottó és Totó Szövetség (EL)"Felelős játékszervezőnek" minősítette a Szerencsejáték Zrt-t, amely ezzel bekerült a legjobbaknak járó elismeréssel rendelkező 14 tagú európai élcsapatba. Az erről szóló tanúsítványt a barcelonai kongresszuson kapta meg a cég.
Tovább

Átadták a civil összefogással épült ökumenikus templomot Magyarföldön, a templom elkészültét a Szerencsejáték Zrt. 2 millió forinttal támogatta

11 hónapig épült, a padló május 4-én került a helyére. A templom nem pusztán egy épület, hanem jelképe egy közösség akaratának és annak, hogy az emberek egy közös cél érdekében össze tudnak fogni. Pedig Magyarföld egy parányi falu az Őrségben, ahol a földbirtokokat egykoron Bánffyak, Wesselényiek, Széchenyiek és Nádasdyak mondhatták magukénak, és ahol ma összesen negyvenen laknak és ház sincs több, mint 25. Öten vannak a gyerekek és több, mint 13 kilométert utaznak az iskoláig. Naponta éppen 6 kg kenyér és 35 zsemle fogy az egész faluban.
Tovább

Felelős játékszervezés - önkorlátozás

A Szerencsejáték Zrt. április 26-tól induló új szolgáltatása a Tippmax fogadóknak lehetővé teszi, hogy még a fogadásaik megtétele előtt önmaguk meghatározzák, hogy maximum mennyit akarnak költeni.(limit)
Tovább

A Szerencsejáték Zrt. az egészségügyért - HOGY MINDENKI NYERJEN

Április 14-én, déli 12 órakor működés, azaz műtét közben mutatták be azt az urológiai ultrahang készüléket, amelyet a Szerencsejáték Zrt. adományozott 5 millió forint értékben az Urológiai osztály Noszkay Aurél Alapítványának kérésére a Szent János Kórháznak. A meghívottak egy daganat eltávolítása közben győződhettek meg a ma csak itt alkalmazott eljárás és az ehhez szükséges ultrahang készülék hasznosságáról.
Tovább

Sorsjeggyel nyer a természet!

A Szerencsejáték Zrt. az idei év újdonságaként olyan sorsjegyet vezet be, melyen hazai védett állatok találhatók. A sorsjegy megvásárlásával a vásárló a WWF Magyarország természetvédelmi szervezet magyarországi tevékenységét támogatja.
Tovább

Speciális EKG készülék a dorogi járóbeteg szakrendelésen

A 45 ezer beteget ellátó Dorogi Szent Borbála Szakorvosi Rendelő a Szerencsejáték Zrt.-től kapott 3,5 millió forintos adományából olyan EKG készüléket vásárolt, amely fizikai terhelés közben méri a szív hullámait, azaz segíti a "néma veszély" felfedezését.
Tovább

A játékfüggőség társadalmi és egyéni kockázatai

A felmérés szerint a 18 éves és annál idősebb magyar lakosság 1,2%-a szerencsejáték-függő, azaz kb. 100 000 ember, további 5,7% pedig mérsékelt rizikófaktorú szerencsejátékos. Soha ilyen nagy mintán végzett vizsgálat nem készült korábban. Most először a Szerencsejáték Zrt. adott megbízást az IPSOS Véleménykutató Zrt.-nek, hogy egy komoly, 10 000 fős országos vizsgálatban mérje fel a szerencsejáték függőség magyarországi helyzetét és az egyes játékok hatását.
Tovább

4,5 millió forinttal Balatonfüred kultúrájáért

Idén lesz ötödik éve, hogy Balatonfüred városának kulturális életét és fejlődését támogatja a Szerencsejáték Zrt. 20 könyv megjelenését összesen 3,5 millió forinttal, a 2010-s év 4 jeles eseményének életre hívását további 1 millió forinttal segítette a Társaság.
Tovább

Romaversitas - Az alapítványt 16 millió forinttal támogatta a Szerencsejáték Zrt.

Ugyanannyit kell-e tanulnia annak az egyetemistának, aki értelmiségi családban nőtt fel, akit már kisdiákként nyelvórákra küldtek, aki a szülei beszélgetését hallgatva már egy hétköznapi vacsora közben gyerekkorában is észrevétlenül tanult, mint annak a fiatalnak, aki mélyszegénységből, iskolázatlan családból indulva jutott el saját erejéből az egyetemre?
Tovább