Hírek

Ünnepelje az új évet az Ötöslottó 3,58 milliárdos főnyereményével

2020.01.10.

2019. június 29. Ekkor volt utoljára telitalálatos szelvény Magyarország legismertebb játékán, az Ötöslottón. Mindez azt jelenti, hogy 27 hete halmozódik a főnyeremény, amely így már a játék történetének negyedik legnagyobb, 3,58 milliárd forintos jackpotját kínálja a szerencséseknek.

A korábbi évek statisztikáit alapul véve kiderül, hogy egyáltalán nem lehetetlen az adott esztendő elején telitalálatot elérni. Legutóbb 7 éve, azaz 2013-ban fordult elő, hogy egy játékos számára minden bizonnyal felejthetetlen maradt a januári hónap, hiszen az első héten 1,415 milliárd forintos főnyereménynek örülhetett.

A rendkívül magas főnyeremény mellett további fontos információ, hogy a Szerencsejáték Zrt. 2020 első hétvégéjétől megújította a Skandináv lottó, a Hatoslottó, a Kenó valamint a legnépszerűbb sorsolási műsorát, a SzerencseSzombatot is. Utóbbinál a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esett át, amelynek köszönhetően egy modern, zenés, szórakoztató sorsolási showműsorral találkozhatnak a nézők az év minden szombatján.

Érdemes tehát ezen a hétvégén is 18:45-kor a Duna Televízióra kapcsolni.

Vissza