Hírek

Újra közel egymilliárd forint várja az Ötöslottó játékosait

2019.08.30.

Budapest, 2019. augusztus 30. – 9 hét. Csupán ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy újra közel egymilliárd forintért játszanak a legnépszerűbb hazai lottójáték kedvelői. Az e heti várható főnyeremény ugyanis 993 millió forint.

 

Igazán mozgalmas éve van a továbbra is töretlen népszerűségnek örvendő Ötöslottó játéknak, hiszen a mögöttünk hagyott alig kevesebb, mint 8 hónapban két igazán nagy értékű, milliárdos nagyságrendű nyeremény is született.

Először áprilisban egy szerencsés játékos az Ötöslottó történetének harmadik legnagyobb, 4,194 milliárd forintot érő főnyereményét vihette haza, pontosan 10 héttel később – 2019. 26. játékhéten – pedig ismét telitalálatos született, ami több mint 1,154 milliárd forintot ért.

Magyarországon ritkán lehet a lottónyertesekről személyes információkat megtudni, hiszen nagyon igyekeznek megőrizni inkognitójukat. A legutóbbi júniusi nyertes azonban kivételt tett és az önkéntesen, névtelenül adott válaszaiból további érdekességeket tudhattunk meg.

A szerencsés játékos évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik Ötöslottót, de korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget. Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni. A fentiek tükrében - egyáltalán nem meglepő módon – a nyertes úgy nyilatkozott: esze ágában sincs abbahagyni a lottózást.

Az Ötöslottó élő sorsolását ezen a héten is szombaton, a 18:35-kor kezdődő Szerencse Szombat című műsorban követhetik figyelemmel.

 

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza