Hírek

Pénzeső az év hatodik hónapjában

2019.07.04.

 

Budapest, 2019. július 4. - Június hónap különösen sikeres volt a hazai lottójátékosok körében. Elég csak a hónap négy Hatoslottó telitalálatosára, az Eurojackpot 5+1 találatos magyar szerencsésére vagy a legutóbbi, több mint 1,154 milliárd forintot érő Ötöslottó jackpot tulajdonosára gondolni.

Igazán szerencsés volt az év hatodik hónapja a szerencsejátékosok körében. Számos alkalommal született több tízmilliós, vagy akár százmilliós nyeremény, de ne feledkezzünk meg az egymilliárd forintot meghaladó telitalálatról sem. A különösen sikeres periódus rögtön a hónap első napján elkezdődött, hiszen a Luxor játékkal 32 millió forintot meghaladó összeg került egy szerencséshez. Néhány nappal később a Joker játékosok közül is örülhetett valaki, hiszen több mint 28 millió forintos főnyereményt vihetett haza. Igazán azonban csak ezt követően indult be a szerencsekerék.

Június 9-én a Hatoslottón egy játékos több mint 877 millió forintot nyert. Egy héttel később újra telitalálatos szelvényt adtak fel, ami ezúttal több mint 72 millió forintot ért. A sorminta itt egy hétre megszakadt, azonban nem tartott sokáig a nyeretlenség. Június utolsó vasárnapján ugyanis ketten is eltalálták azt a hat számot, ami fejenként több mint 72 millió forinttal gazdagította a legszerencsésebbeket.

A rendkívül termékeny Hatoslottón túl több kiugróan magas nyeremény is született az elmúlt időszakban. Június 14-én az Eurojackpoton is örülhetett magyar szerencsés, aki 5+1 találatával több mint 300 millió forinttal gazdagodott.

Az igazán nagy csattanó azonban a hónap utolsó Ötöslottó-sorsolására maradt: 10 hét halmozódás után ugyanis több mint 1,154 milliárd forintot ért a 4, 10, 24, 55, 77-es számsor. A sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a játékosnak nyereménye felvételéért, vagyis jelen esetben 2019. szeptember 27-ig várjuk a szerencsés jelentkezését.

Bízunk abban, hogy a friss lottónyertes minél hamarabb követi elődje példáját, hiszen az Ötöslottó történetének harmadik legnagyobb, 4,194 milliárd forintos főnyereményét áprilisban megnyerő játékosunk, már jelentkezett az őt megillető nyereményéért.

Ahogy a fentiekből is kiderült, a szerencse gyakran bekopogtathat életünkbe, így érdemes a hétvégén is játszani a több tízmilliós, vagy akár százmillió forintot meghaladó nyereményekért.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza