Hírek

Álomnyereményekért játszhatunk ezen a héten is

2019.11.22.

 

Még mindig az elérhető legmagasabb összeget kínálja az Eurojackpot nyereményalapja, hiszen bruttó 90 millió euró, azaz 30 milliárd forint a játék várható főnyereménye. Az Ötös- és Hatoslottó játékosoknak is szép karácsonyi ajándékot tartogat a Szerencsejáték Zrt. két legismertebb játéka, hiszen előbbin 2,49 milliárd, utóbbin pedig 1,777 milliárd forint a főnyeremény.

A múlt hét nem kedvezett a lottójátékosoknak, nem született nagy nyeremény egyik játékon sem, ami egyben azt is jelenti, hogy ismét nagy izgalmak várnak a szelvénytulajdonosokra a hét hátralevő részében, nem kizárt ugyanis, hogy valaki milliárdosként ünnepelheti a karácsonyt.

9. hete nem vitte el egyetlen játékos sem az Eurojackpot rendkívül magas, bruttó 90 millió eurós, azaz 30 milliárd forintos álomnyereményét, ezzel pedig második hete van kint a megtelt tábla a nemzetközi lottójáték nyereményalapján. Az Eurojackpot életében nem először fordul elő, hogy eléri a maximális megnyerhető összeget a nyeremény, tavaly 7 héten keresztül lehetett játékba szállni ezért az összegért, és idén is többször volt már alkalom ekkora összegért játszani.                                                 

Ötöslottót is megéri vásárolni a héten, itt ugyanis 20 hete nem volt telitalálat, ezzel 2,49 milliárd forintra duzzadt a várható jackpot összege, a Hatoslottón pedig – több mint kéthónapos gyarapodás után – 1,777 milliárd forintnak örülhet az, aki hibátlanul tippeli meg mind a hat nyerőszámot.

Érdemes tehát játszani és izgulni a pénteki, szombati és vasárnapi sorsolásokon, mert igazán busás nyeremények várnak a játékosokra.

Vissza