Hírek

Elindult a 20 éves Skandináv lottó születésnapi akciója

2019.09.16.

Budapest, 2019. szeptember 16. – Az idei évben ünnepli 20. születésnapját a Skandináv lottó. A kerek évforduló alkalmával – a Hősök terén megrendezésre kerülő Szuperkoncert mellett – igazán különleges akció várja a játékban résztvevőket, hiszen a milliós pénznyereményeken túl egy Audi A5 személygépkocsit is kisorsolnak.

A Skandináv lottó 1999 óta elérhető a Szerencsejáték Zrt. kínálatában, amely – az Ötöslottót és a sorsjegy termékcsoportot követően – a harmadik legnépszerűbb játéknak tekinthető. Ennek döntő oka, hogy a Skandináv lottó minden héten dupla esélyt kínál a játékosoknak, hiszen a megjátszott számok úgynevezett „ikersorsoláson”, azaz nem csak gépi, hanem kézi sorsoláson is részt vesznek.

A mai napon elinduló akció pedig ezt még tovább fokozza, ugyanis a Szerencsejáték Zrt. automatikus részvételű, országos különsorsolást indít. Az a játékos, aki szeptember 16-28. között egy szelvényen legalább 2000 forint értékben játszik Skandináv lottót, automatikusan részvevője lesz az adott heti 7 x 1 millió forint pénznyeremény, valamint a játék főnyereménye, az Audi A5 személygépkocsi kisorsolásának is.

Érdemes tehát játszani a Skandináv lottóval, hiszen most egyazon játékkal értékes pénz- és tárgynyeremény is elérhető.

Minden további, az akcióhoz kapcsolódó információról a www.szerencsejatek.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza