Hírek

Újabb főnyereményekben gazdag lottóhétvége vár a szerencsésekre

2019.10.31.

Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.

Újabb hétvége zajlott le úgy, hogy nem volt telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 17 hete halmozódik a főnyeremény. Mindez természetesen a várható főnyeremények nagyságán is meglátszik, hiszen – növekvő sorrendben haladva – a Hatoslottón 1,495 milliárd forintért, az Ötöslottón 2,11 milliárd forintért játszhatnak a játékosok. Összesen tehát több mint 3,5 milliárd forint értékű nyereményért játszhatnak a lottójátékok kedvelői.

Az Ötös- és a Hatoslottó mellett azonban érdemes az Eurojackpotra is odafigyelni, hiszen 5 hét halmozódás után bruttó 65 millió euró, azaz több mint 21 milliárd forint az eheti várható főnyeremény. A játék számos sajátossága közül az egyik, hogy nem csak a telitalálatos szelvénnyel lehet nagy nyereményt elérni. Mindezt a közelmúltban egy magyar játékos is megtapasztalta, hiszen 5+1 találatával bruttó 904 ezer eurót, azaz közel 300 millió forintot nyert.

Valódi izgalmakat tartogat tehát ez a hétvége is, ezért érdemes még időben beikszelni, az öt, hat illetve az 5+2 nyerőszámot egyaránt.

Vissza