Hírek

Exkluzív élő videóközvetítések a Tippmixprón

2019.10.29.

Az olasz után mostantól a spanyol és francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élőképes közvetítéssel lehet nyomon követni a Tippmixprón. Sőt, Magyarországon egyedüliként ingyenesen láthatók a kosárlabda Euroliga és az észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL mérkőzései is.

Ebben a hónapban több tucat bajnokság küzdelmeivel bővült az élő képpel követhető események sora a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási felületén, a Tippmixprón. Az olasz mellett immár a francia és a spanyol labdarúgó-bajnokság 2019-20-as szezonjának összes mérkőzése is megtalálható a kínálatban, azaz többek között Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé játékát is élőben követhetik nyomon a sportág szerelmesei.

A megújult élő műsorterv hemzseg a jobbnál jobb labdarúgó-bajnokságoktól: októbertől a portugál és török első osztály meccseit is érdemes a programban keresni, csakúgy, mint nívós kupaküzdelmeket, vagy a jelentős másodosztályú ligákat Franciaországból, Spanyolországból és Olaszországból.

Ugyanakkor nem csak a labdarúgás hívei örülhetnek: megugrott az élőben nézhető teniszmeccsek száma, megérkezett az orosz jégkorongliga, a KHL is. Emellett több kézilabda, röplabda, snooker és darts ütközet követhető nyomon élőben, a kosárlabdában pedig a Bajnokok Ligája, a VTB Liga és a Fülöp-szigeteki bajnokság is az állandó program része lett a Tippmixprón, a már megszokott közvetítéseken túl.

Utóbbiak közé tartozik az európai kosárlabda krémje, az Euroliga, illetve a legnívósabb jégkorongliga, az NHL is. Jelenleg mindkét sorozat küzdelmei Magyarországon exkluzív módon kizárólag a Tippmixprón láthatók ingyenesen.

A hetente több száz esemény megújult élőképes közvetítési kínálata a www.tippmixpro.hu mobil és PC oldalán már egyaránt elérhető.

Vissza