Hírek

Vasárnap 900 milliót érő futamra fogadhatsz a Kincsem+ TUTI játékkal-

2020.01.23.

 

A Kincsem+ január 26-i futamán a Grand Prix d’Amerique lóversenyfutam 100. születésnapja alkalmából többszörösére emelkedik a jellemzően vasárnaponként meghirdetett Jackpot, így aznap közel 1 milliárd forintot is nyerhetünk a legkiválóbb lovakra tett fogadásunkkal.

Január 26-án, vasárnap délután a világ legnagyobb ügetőversenye, a 100. születésnapját ünneplő Grand Prix d’Amerique lesz a Kincsem+ futam Vincennesben. A világhírű esemény klasszis lovakat, kiváló versenyt, hatalmas küzdelmet, sok izgalmat és igazán komoly, 900 millió forintos jackpotot kínál, amelyért most különösen érdemes Kincsem+ TUTI fogadást vásárolni.

A franciák 1920-ban, az amerikaiak első világháborúban való segítségnyújtásáért tanúsított hálájuk jeléül hozták létre a Grand Prix d’Amerique lóversenyfutamot Vincennes-ben, amely mára Franciaország legnagyobb pénznyereményét nyújtó lovas versenye lett. A lovak minden évben 40 ezres nézőközönség előtt futnak, akik számára a tét nem kicsi, hiszen az érdeklődők átlagosan 40 millió euró értékben teszik meg tétjeiket kedvenc lovaikra.

Ki lesz a bajnok 2020-ban? Melyik öt ló lesz a Jackpotot, a közel 1 milliárd forintot érő befutó? Ott lesz a startnál a címvédő Belina Josselyn, a kétszeres bajnok Bold Eagle és a legveszélyesebb kihívók, Propulsion, Ringostarr Trebb, Uza Josselyn és Vivid Wise As.

Játssz Kincsem+ TUTI-t a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyén és legyél nyertese a futamnak!

Vissza