Hírek

Legyél te az Oddskirály! – elindult a TippmixPro legújabb nyereményjátéka

2019.10.14.

 

Megérkezett a TippmixPro legfrissebb nyereményjátéka, az Oddskirály. A részvétel minden játékos számára elérhető, aki hitelesített regisztrációval rendelkezik a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerében. A játék október 14-től november 10-ig tart.

2019. október 14-én elindult az Oddskirály elnevezésű vadonatúj online sportfogadási nyereményjáték. A négyhetes játékban való részvétel rendkívül egyszerű: a játékosnak nincs más dolga, mint egy darab vesztes kimenetelt tartalmazó, legalább 100 forintos téttel és legalább hármas kötéssel rendelkező fogadást kötni a tippmixpro.hu-n. Ezt követően a fogadáson szereplő nyertes kimenetelek oddsainak szorzata alapján az adott hét végére egy 50 tételes toplista áll össze. Ezt az 50 tételes listát minden héten belső egyenlegfeltöltéssel jutalmazza a Szerencsejáték Zrt., amelynek mértéke 10 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet.

Fontos hangsúlyozni, hogy egy játékos hetente csak egy fogadással szerepelhet a toplistán. Annak a személynek, akinek több toplistára felkerülő fogadása lenne, a legnagyobb eredő oddsú fogadását veszi figyelembe a nemzeti lottótársaság. A toplista állása minden munkanap frissül, viszont minden héten újraindul.

A fentieken túl szintén lényeges, hogy további extra nyerési esélyeket is kínál a kizárólag online felületen elérhető játék: függetlenül attól, hogy a játékos a játék során garantált nyereményben részesült-e vagy sem automatikusan bekerül egy kalapba, ahol az adott szakasz végén további nyeremények (egyenlegfeltöltés, vásárlási utalvány) kerülnek kisorsolásra. Ennek feltétele, hogy a játékos rendelkezzen olyan, legalább hármas kötésű fogadással, amelyen pontosan 1 vagy akár 2 darab vesztes kimenetel van és a nyertes kimenetelek eredő oddsa legalább 5.

Az online nyereményjátékban való részvétel nem automatikus, a játékosoknak - a tippmixpro.hu felületen történő bejelentkezés után - jelezniük kell a részvételi szándékukat a nyereményjáték nyitóoldalán a bejelentkezéshez használt jelszavuk ismételt megadásával, és a „Jelentkezem a játékra!” gombra történő kattintással. Az Oddskirály játékra való jelentkezés folyamatos, amelyre a játék teljes időtartama alatt van lehetőség.

Minden további, a játékhoz kapcsolódó friss információról a TippmixPro weboldalán (www.tippmixpro.hu) tájékozódhatnak.

Vissza