Hírek

Újabb rangos nemzetközi elismerésben részesült a Szerencsejáték Zrt.

2019.08.07.

 

A Szerencsejáték Zrt. működésének egyik alappillére a felelős játékszervezés, amely meghatározza a társaság tevékenységének minden aspektusát, a tervezéstől az értékesítésig. Ennek részeként a vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és – különböző hazai szakmai szervezetekkel együttműködve – kezelésére egyaránt, a Maradjon játék! ernyőprogramja keretében.

A Szerencsejáték Zrt. munkájának elismeréseként 2011, 2014 és 2016 után az idei évben is elnyerte a WLA keretrendszerében elérhető legmagasabb - 4-es osztályba sorolható – felelős játékszervezőnek járó elismerést.

Az idei esztendőben már ez a második, rendkívül nagy presztízsű nemzetközi minősítés, amelyben a Szerencsejáték Zrt. részesült. 2019 júniusában ugyanis a European Lotteries (EL) felelős játékszervezési tanúsítványát is megkapta a nemzeti lottótársaság, amely a több részből álló audit során minden részterületen szinte maximálisan, közel 100 százalékosan teljesített .

Ez az újabb nemzetközi elismerés megerősíti a Szerencsejáték Zrt.-t abban, hogy nem csak a kelet-közép-európai régióban, hanem világviszonylatban is a legszigorúbb elvárásoknak megfelelve végzi felelős játékszervezői tevékenységét.

Vissza