Hírek

Játssz Kincsem+ TUTI-t és vegyél részt a Derby és Divat Fesztiválon!

2019.06.19.

Budapest, 2019. június 18. – Június 28-30. között kerül megrendezésre a Derby és Divat Fesztivál a budapesti Kincsem Parkban. A háromnapos rendezvény olyan közösségi élményt kínál, amely minden korosztály számára nagyszerű kikapcsolódást jelent. Ha Te is szeretnéd élőben megnézni a 105. Ügető- vagy a 97. Magyar Derbyt, a június 17-27. között vásárolt Kincsem+ TUTI játékaiddal akár ezt is megteheted!

 

A Derby és Divat Fesztivál elsődleges célja, hogy bemutassa a magyar lóversenyzés szépségét, valamint visszahozza a polgári világ nosztalgiáját. Ennek jegyében a rendezvény olyan különleges programokat tartogat, melyeken korcsoporttól függetlenül mindenki jól érezheti magát.

A fesztivál pénteki nyitónapjának csúcspontja az 5. Kincsem Park – Agár Derby lesz, amelyben a leggyorsabb hat angol agár áll starthoz. Szombaton az Ügető- és Celeb Derbyé lesz a főszerep, vasárnap pedig a 97. Magyar Derby mellett futják a 2. Civil Derbyt is, ahol a tavalyihoz hasonlóan profi segítséggel öt szerencsés néző vagy lóversenyrajongó is kipróbálhatja a kétszemélyes kocsiban való hajtást.

A Szerencsejáték Zrt. és a Kincsem Park együttműködésének köszönhetően most még több fogadó kóstolhat bele a fesztivál hangulatába. A lottótársaság értékesítőhelyein a június 17-27. közötti időszakban vásárolt 3 darab, nyeretlen Kincsem+ TUTI fogadószelvény ugyanis 1 fő belépésére jogosít a Derby és Divat Fesztivál szombati vagy vasárnapi napjára. A kiválasztott napok valamelyikén a helyszínen, belépéskor kell átadni a nyeretlen fogadószelvényeket, melyek bevonásra kerülnek.

További fontos információ, hogy a fesztivál pénteki (június 28.) napján a belépés ingyenes, ezért a 3 darab nyeretlen fogadószelvény a rendezvény szombati (június 29.) vagy vasárnapi (június 30.) napján jogosít egyszeri belépésre.

Játssz tehát június 17-27. között Kincsem+ TUTI-t, hogy Te is részese lehess az év egyik legjelentősebb szabadtéri lóverseny eseményének!

A fesztiválról további részletes információkat a Kincsem Park honlapján találhatsz (www.kincsempark.hu).

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

 

Vissza