Hírek

50 százalékos vasúti kedvezmény a Szuperkoncertre utazóknak

2019.09.05.

 

Budapest, 2019. szeptember 5. – A Szerencsejáték Zrt. jóvoltából, a Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 28-án. Az engedmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

 

Idén ünnepli 20 éves születésnapján a Skandináv lottó. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a kanadai világsztár, Bryan Adams lép fel. A kanadai zenész előzenekara a Wellhello lesz.

A Szerencsejáték Zrt. elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. A nemzeti lottótársaságnak köszönhetően, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az eseményre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.

Az 50 százalékos menetkedvezmény igénybevétele rendkívül egyszerű: az utasnak bármely belföldi jegypénztárban, ennek hiányában pedig közvetlenül a jegyvizsgálónál a vonaton kell jeleznie, hogy alkalmi menettérti jegyet kíván vásárolni a Szerencsejáték Zrt. által megrendezésre kerülő Szuperkoncertre.

Fontos, hogy a résztvevő a megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamely információs pontban lebélyegeztesse, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltania, elég, ha felmutatja a megjelölt, bélyegzéssel ellátott tikettet.

A kedvezményes jegy kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, és jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg.

Minden további, az utazási kedvezményhez kapcsolódó információról a www.szerencsejatek.hu weboldalon, a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain, valamint a www.mavcsoport.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Vissza