Hírek

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. március 20-án, és 27-én 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2018. február 20-án, és 27-én. 0:00 és 5:00 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere.

Tovább

Csalási kísérletek a Szerencsejáték Zrt. nevében

Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy számos esetben a Szerencsejáték Zrt. nevében kéretlen telefonálók nyereményjátékra (például: a telefonszámukat kisorsolták), vagy nyeremény-azonosításra hivatkozva próbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan emberektől.
Tovább

Csalási kísérletek a Szerencsejáték Zrt. nevében

Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy számos esetben a Szerencsejáték Zrt. nevében kéretlen telefonálók nyereményjátékra (például: a telefonszámukat kisorsolták), vagy nyeremény-azonosításra hivatkozva próbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan emberektől.
Tovább

A játékban és a szerelemben is szerencséje van a magyaroknak

A magyarok több mint kétharmada pozitívan értékeli a tavalyi esztendőt, és még többen vannak - tízből kilenc honfitársunk - akik igencsak bizakodóak a 2018-as évvel kapcsolatban. 2017-ben minden ötödik magyar felnőttnek volt emlékezetes pénznyereménye, hét honfitársunk pedig biztosan imáiba foglalja Fortuna nevét nyereménye kapcsán: ők azok a szerencsések, akik tavalyi jackpotjuk révén ma már milliárdosnak mondhatják magukat.

Tovább

Ünnepi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.

Tovább

Elmarad az Astro + TV sorsolási műsora

Ezúton tájékoztatjuk játékosainkat, hogy az Astro + TV sorsjegy sorsolási műsora e hét csütörtökön a Mokkában elmarad, a következő héten viszont ismét a szokásos rend szerint láthatják majd az Astro+TV kereket forogni.

Szerencsejáték Zrt.

Tovább

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy 2017. október 23. 22:00 és október 24. 9:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszere. A leállás érinti a www.tippmixpro.hu , a www.tippmix.hu, a www.bet.szerencsejatek.hu weboldalakat, a terminálos és elektronikus fogadási rendszert, valamit a telefonos és pályázati rendszert. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2017. október 24. kedd 9:00 órakor megtörténik. Köszönjük megértésed!

Tovább

Nem változik játékaink ára

Tájékoztatjuk tisztelt Játékosainkat, hogy a mai nap folyamán a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem emeli játékainak alapdíját. Az Ötös- és a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Joker és a Puttó játékai a jelenlegi alapdíjjal megegyezően, továbbra is 250 forintos áron vásárolhatóak meg.
Üdvözlettel:

Szerencsejáték Zrt.

Tovább

Megújult funkciók a weboldalon

Megújult formában ismét elérhetőek a december óta hiányolt számstatisztika, a számkereső, a Puttó és Luxor sorsolási animációk. December óta több Játékosunk is jelezte, hogy hiányolnak néhány korábban használt funkciót a megújult weboldalunkról. Eleget tettünk a kérésüknek, sőt most még szebb és könnyebben használható formában hoztuk vissza ezeket.

Tovább

Tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Hatoslottó sorsolása szabályszerűen, a sorsolási bizottság jelenlétében a 32. játékhéten is megtörtént. A stúdióban fellépő, a sorsolás közzétételét akadályozó technikai okok miatt a sorsolásra 2017. augusztus 13-án 16:41-kor került sor.

A 32. heti Hatoslottó nyerőszámai a következők: 19, 22, 28, 34, 39, 45.

Szerencsében gazdag hétvégét kívánunk minden játékosunknak!

Tovább

Lottózói eladó - Sárvár

A Szerencsejáték Zrt Pécsi Értékesítési Régiója pályázatot hirdet lottózói eladói munkakör betöltésére, Sárvárra.

Tovább

Lottózói eladó - Ajka

A Szerencsejáték Zrt Pécsi Értékesítési Régiója pályázatot hirdet lottózói eladói munkakör betöltésére, Ajkára.

Tovább

Állásajánlat lottózói eladó munkakörbe

A Szerencsejáték Zrt. Fővárosi Értékesítési Régiója budapesti lottózóiba keres kollégákat lottózói eladó munkakörbe heti minimum 20 órás munkaidőbe, határozatlan időtartamra, Budapest területén változó munkahelyre. A foglalkoztatás heti óraszáma az eladói készségek és a fogadói igények függvényében változhatnak, akár heti 40 órás munkaidőre is.

Tovább

Kiemelt partneri üzletek országszerte

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt játékosainkat, hogy 2017. januárjától vállalatunknál bevezetésre kerül a „minősített partneri” cím, mely a Szerencsejáték Zrt. üzleti partnere által üzemeltetett kiemelt értékesítőhely hivatalos elnevezése.
Tovább

Ismerkedj meg új oldalunkkal!

December 6-tól megújult weboldallal várja Játékosait a Szerencsejáték Zrt. Mostantól egy oldalon megtalálod a játékokkal kapcsolatos információkat, akciókat, és online játékra is lehetőséged van.
Tovább

Újdonság a Tippmix játékban

Ezúton tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2016. március 21-től egy újítással bővül a Tippmix: ezentúl lehetőség lesz az internetes fogadási ajánlat alapján összeállítani a Tippmix-szelvényt, amelyet később a terminálon keresztül lehet feladni.
Tovább

Változik a Kenó ára

Tájékoztatjuk kedves Játékosainkat, hogy 2016. március 21-től a Kenó alapjáték ára 200 Ft-ra változik, így attól a naptól a Kenóval már akár 1 milliárd Ft-ot is nyerhetnek naponta!
Tovább

Változik a Kenó ára

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2016. március 21-től a Kenó alapjáték ára 200 Ft-ra változik, így attól a naptól a Kenóval már akár 1 milliárd Ft-ot is nyerhetnek, naponta!
Tovább

Változás a Kenó nyereménystruktúrájában

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a személyi jövedelemadó-kulcs 16%-ról 15%-ra való csökkenése miatt 2016. február 1-től a Kenó játék nyereménystruktúrája az alábbiak szerint változik:
Tovább

Újdonságok az Okoslottóban

Mostantól még könnyebben adhatja fel akciós szelvényét! Az Okoslottó legújabb fejlesztéseinek köszönhetően már egyetlen gombnyomással teljesítheti különsorsolásos akcióink feltételeit.
Tovább

Megállapodás a Magyar Kézilabda Szövetség és a Szerencsejáték Zrt. között

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Kézilabda Szövetség december 23-án megállapodást írt alá, amely alapján a nemzeti lottótársaság rendelkezik a szövetség alá tartozó klubok reklám- és marketing jogainak jelentős részével. A társaság a tulajdonába kerülő kereskedelmi jogokat illetve média felületeket egyrészt saját népszerűsítésére fordítja, másrészt egy új üzletág keretében továbbértékesíti azokat.
Tovább

Év végi változások

Felhívjuk Játékosaink figyelmét, hogy az ünnepekhez kapcsolódóan változik az egyes játékokat, illetve a lottózókat érintő nyitvatartási és feladási idő.
Tovább

Tájékoztató játékosvédelmi zöld számról

A felelős játékszervezés részletes szabályairól szóló 329/2015. (XI.10.) Korm. rendelet 4. §-a alapján az állami adóhatóság a felelős játékszervezés és a fogyasztóvédelmi, játékosvédelmi érdekek érvényesülése érdekében a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 1. § (5a)-(6d) bekezdésében és a rendeletben foglaltakkal kapcsolatos bejelentések, panaszok, javaslatok szóbeli előterjesztésére játékosvédelmi zöld számot tart fenn:
Tovább

Ritka, mint a Kenó telitalálat

Akár lehetne egy újabb közmondás is, mert a Kenó közel 20 éves történetében nem gyakran esik meg, hogy 10/10-es telitalálat szülessen! Ez a ritka szerencse jutott egy játékosnak a múlt héten, így övé lett a 150 milliós nyeremény.
Tovább

Nyerjen ötmillió forintot a Házi kedvenc sorsjeggyel!

Az új sorsjegy, a Házi kedvenc, 2015. szeptember végén kerül a boltokba, folytatva a 3 éve bevezetett népszerű Állati Sztárok sorsjegy diadalútját, amely szintén lehetőséget ad újabb állatvédelemmel foglalkozó szervezetek támogatására.
Tovább

Kevésbé szerencsés születési dátum

Egy párszáz főt számláló alföldi település nyugdíjas játékosa egy találat híján nem vihette el az egyik Hatoslottó főnyereményét, de nem bosszankodik, folytatja tovább a játékot, mert szerinte a lassú víz partot mos.
Tovább

Újra itt a Talentométer, a Szerencsejáték Zrt. tehetségkutatója

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. és az A38 Hajó közös tehetségkutató versenye, a Talentométer. A zenei tehetségek mellett keressük a legjobb koncertfotósokat, valamint idén először a kreatív játéktervezők is összemérhetik tudásukat a szeptembertől-decemberig tartó versenyen.
Tovább

Újra autónyeremények!

Játsszon 2015. szeptember 9 és 19 között Ötöslottót, Hatoslottót, Puttót vagy Luxort és értékes személygépkocsikat is nyerhet a pénznyeremények mellett!
Tovább

Eurojackpot az Okoslottón!

Végre az Eurojackpot is elérhető az Okoslottón, amit már oly régóta hiányoltak játékosaink. Fantasztikus nyeremények, izgalmas játékélmény bárhol, bármikor.
Tovább

Már elérhető az új Okoslottó

Megújult az Okoslottó, hogy igazi élmény legyen a játék: mostantól még gyorsabban, egyszerűbben és szebb felületen lottózhat. Válassza ki kedvenc játékát, jelölje be kedvenc számait és küldje el az alkalmazás által összeállított SMS-t.
Tovább

Új köntösben a Szerencsemix

Augusztus 10-től megújul a Szerencsejáték Zrt. saját lapja, a Szerencsemix: kibővült, 16 oldalas tartalommal és vadonatúj köntösben várja a játékosokat.
Tovább

Megújult az online fogadási oldalunk

Kedves Játékosunk! Bizonyára már észrevette, hogy teljesen megújult online fogadási oldalunk, melyen mostantól Eurojackpotot is játszhat. Az új, modernebb megjelenés mellett még fontosabb, hogy számos kényelmi funkcióval is kiegészítettük oldalunkat.
Tovább

Ha nyár, akkor irány a Szerencsepart!

A nyár a pihenés, kikapcsolódás, a feltöltődés és a kaland időszaka. A sok napsütésben az emberi szervezet feltöltődik az egészséghez nélkülözhetetlen D-vitaminnal. De miért ne töltődhetnénk fel szerencsével is a július 17-én boltokba kerülő Szerencsepart sorsjeggyel?
Tovább

Pörgesd ki a szerencsédet!

Május 29-től kapható a Szerencsejáték Zrt. legújabb sorsjegye, a Pörgettyű. A 300 forintért megvásárolható látványos sorsjegy fődíja 10 millió forint, amelyből kettő is található. A körkörös kaparási élménnyel további több mint 720 millió forintért mehet a játék.
Tovább

Értesüljön akcióinkról időben!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy kedvenc játéka eredményeiről, híreiről, valamint az akciókról és az akciós nyereményjegyzékekről gyorsan és kényelmesen értesülhessen.
Tovább