Hírek

A 10 NAP STRAND-on debütál a Szerencsejáték Zrt. egyedi pop-up store-ja

2021.08.19.

Integrált lottózó élményszigettel készül az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. a 10 NAP STRAND-ra. Az egyszerre három funkciót betöltő SzerencseSziget akadálymentes értékesítőpontként, chillzone-ként és szurkolói térként először lesz teljes egészében látható az augusztus 18-án kezdődő eseményen.

Egyedülálló helyszíni mobillottózói kitelepülést és mini e-sportbajnokságot valósít meg a Szerencsejáték Zrt. a 10 NAP STRAND-on. A nemzeti lottótársaság most először biztosítja a játék lehetőségét a fesztiválozók részére közel 100 nm-es területen, melyet idén több formában is kipróbálhatnak.

A különleges élményszigeten a lottózókban már megszokott termékpaletta várja a játékosokat, emellett pedig fesztiválbarát aktivitásokkal, értékes nyereményekkel és izgalmas vendégekkel is találkozhatnak az érdeklődők.

A pop-up store-ban többek között lehetőség nyílik az aktuális magyar bajnoki mérkőzések megtekintésére, és egy labdarúgó mini e-sport bajnokság is megrendezésre kerül, amely a hazai e-sport egyik legjobbja, Rekál, vagyis Bölcs Richárd részvételével zajlik majd.

A fesztivál során a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve a hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdési támogatását is ösztönzi, hiszen aki a helyszínen tárcsázza az erre a célra életre hívott 1353-as telefonszámot, az értékes szóróajándékok mellett egy jó ügy mellé is állhat. Emellett a helyszín akadálymentessége biztosítja, hogy a mozgásukban korlátozott személyek is részt vehessenek a különböző játékokban.

A SzerencseSziget pop-up store a jövőben várhatóan több helyszínen is feltűnik majd, hogy új, integrált játékélményt nyújtson a fesztiválozók, koncertlátogatók, érdeklődők számára.

Vissza