Hírek

Nagyszabású Tippmixpro kampánnyal indítja a 2021-es évet a Szerencsejáték Zrt.

2021.02.01.

A kiemelt bajnokságok indulásához időzítve, 2021 februárjában széles körű marketingkampánnyal népszerűsíti a Szerencsejáték Zrt. a korábbiakhoz képest számos új funkciót kínáló, megújult Tippmixprót.

A Szerencsejáték Zrt. folyamatosan fejleszti sportfogadási szolgáltatásait. A nyeremény-visszafizetési arány jelentős növelése és a fogadási kínálat egyebek mellett e-sport fogadási eseményekkel való bővítése után 2020. november 18-ától a Tippmixpro friss arculatot, valamint a legújabb nemzetközi sportfogadói trendekhez igazodva új funkciókat is kapott. A nemzeti lottótársaság elsődleges célja, hogy egy korszerűbb, felhasználói szempontból átláthatóbb és kényelmesebb fogadási portál jöjjön létre, ezáltal a fogadás egyszerűbbé és gyorsabbá váljon, nagyobb játékélményt nyújtva a játékosoknak.

Ezen túl az egyre népszerűbb élő fogadások területén is szintet lépett a Tippmixpro, hiszen a live streammel kiegészülő folyamatos információszolgáltatás mellett a sportesemény állásán kívül a fogadó valós időben juthat hozzá minden, a döntéshez szükséges információhoz. A megjátszott szelvény élő követésén túl pedig akár az elindított kifizetések is visszavonhatók. További újdonság, hogy az események személyre szabhatóan, akár az egyes fogadási piacok csoportosításával is megjeleníthetők a felületen. A játékosok ezentúl könnyebben figyelemmel követhetik legkedveltebb sportágaikat, bajnokságaikat és csapataikat is, miután a megjelölt kedvencekhez kapcsolódó sportesemények vizuális kiemelést kapnak, a gyorsfogadás opció alkalmazásával pedig egyetlen kattintással beküldhető a szelvény.

A Tippmixpro stratégiai termékfejlesztésének köszönhetően a platform már a legnagyobb globális versenytársakhoz hasonló, kiemelkedően magas digitális játékosélményt nyújt. Ezzel Magyarország egyetlen legális online sportfogadási oldalaként a hazai sportfogadási piac kifehérítését is elősegíti, biztonságos és legális alternatívát nyújtva a hazánkban engedély nélkül működő versenytársak szolgáltatásaival szemben.

A felelős online sportfogadás bemutatásában újra Anger Zsolt Jászai Mari-díjas színművész működik közre. Az erről készült edukációs film az alábbi linken tekinthető meg: https://youtu.be/99X7Jqihmcg

Az új Tippmixpro megismertetésére egy háromszakaszos nyereményjátékot is indít a Szerencsejáték Zrt. 2021. február 8. és február 28. között. A játékon összesen 331 játékosnak lesz lehetősége nyereményt hazavinni, köztük az 1 millió forintos főnyereményt is.

A sportfogadási szegmens a Szerencsejáték Zrt. legnagyobb forgalmat lebonyolító üzletága. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Tippmix után a Tippmixpro 2013-ban kezdte meg működését, és az üzletágon belül népszerűsége és részaránya folyamatosan növekszik, amit az új regisztrációk folyamatos gyarapodása mellett a termék abszolút árbevételi rekordjának közelmúltbeli többszöri megdőlése is jelez. Erre tekintettel, a játékosélmények magasabb szintre emelése érdekében, valamint a vírushelyzet hatásai ellensúlyozására a Szerencsejáték Zrt. felgyorsította a digitális értékesítést támogató webfejlesztési folyamatot, amelynek eredményeképpen újult meg a Tippmixpro.

Vissza